Orijinalini görmek için tıklayınız : erzincanlılar buraya

mehmetcan
02.08.2008, 00:22
erzincanlılar erzincanın neresindesiniz ben tercan cadırkaya

DERSİM_Gülay
02.08.2008, 00:25
erzincanlılar erzincanın neresindesiniz ben tercan cadırkaya

bu konu forumda yer alıyor can.

YoRuM78
02.08.2008, 00:27
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=18730&page=30

Konu açmadan önce arama butonu kullanalım lütfen..

mehmetcan
02.08.2008, 00:30
olabilir bidaha açtık

DERSİM_Gülay
02.08.2008, 00:33
olabilir bidaha açtık

sen pek anlamıyon galiba forum kurallarından.:blink::blink:

mehmetcan
02.08.2008, 00:35
sizinm ne biçim kurallarınız varya buraya geldiğimize gideceğimize pişman ettiniz alla alla onu yazıyoruz olmuyor bunu yazıyoruz olmuyor ne yazacağız bir dünya şey yazmışlar ne yazsak aynısı var hem kusura bakmada anlama kıtlığım yok gayet iyi anlıyorum başka sitelerde böyle sorun yok ok dostum herkez istediğini yazabiliyor

YoRuM78
02.08.2008, 00:39
Burası diğer forumllar gibi diğil.. Konu varken konu açmanın bir anlamı yok..Sizde Erzincanlı iseniz bunu o konuya yazabilrisiniz.. Forumda topic kirliğine yer yok..

Lütfen dahada uzatıp kirletmeyin..

DERSİM_Gülay
02.08.2008, 00:40
sizinm ne biçim kurallarınız varya buraya geldiğimize gideceğimize pişman ettiniz alla alla onu yazıyoruz olmuyor bunu yazıyoruz olmuyor ne yazacağız bir dünya şey yazmışlar ne yazsak aynısı var hem kusura bakmada anlama kıtlığım yok gayet iyi anlıyorum başka sitelerde böyle sorun yok ok dostum herkez istediğini yazabiliyor

seninde dediğin gibi onlar başka siteler burası aleviforum.madem kuarllara uymucan girme zorla bu sitey sokan mı var sizi.bu sizin tercihiniz ve forumu kuralların tercihlerinede uyacaksınız o zaman.açılan konuları devam ettir o zaman.konu açmak için konu açma.bende ilk girdiğimde bu sorunlarla karşılaştım ama şimdi daha iyi anlıyorum.alışırsın alışırsın zamanla.tabi kalmak istersen...gitemek isteyini zorla tutcak değiller ya

mehmetcan
02.08.2008, 00:46
böle yaparsınız kimse gelmez zaten merak etme

PirO_62
02.08.2008, 00:50

Hadi O zaman başka sitelere veya oyun parklarına,

Bu Forumun Düzen açısından kuralları vardır. Anlayışda kurallardan biridir. Üslup iyi olmalı.

Topik açma yetkinin gerksiz olduğunu görüyorum, Bu yetkiniz alınmıştır.