Alevi_cocuk
27.04.2005, 09:39
Arkadaşlar elimde çok güzel bir program var hem msn hemde mailleri kırabilen bir program çok kullanışlı rahat kolay.
B@RI$...###:3D_NG (27
B@RI$...###:3D_NG (27
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : MsN_H@cK Alevi_cocuk 27.04.2005, 09:39 Arkadaşlar elimde çok güzel bir program var hem msn hemde mailleri kırabilen bir program çok kullanışlı rahat kolay. B@RI$...###:3D_NG (27 TheGodfather 27.04.2005, 13:35 Aleviçocuk benimle hemen irtibata geç..Mailime bildirirsen sevinirim..Hadi bekliyorum...Bendede bazı dosyalar var sana gönderirim.. :))) chatlakalper 27.04.2005, 13:51 ahıhıhı alevi çocuk çok iyi olur fakat trojan gibi ise işe yaramaz bizimle paylaşırsan sevinirim. Alevimen 27.04.2005, 16:50 Siz burda ne yapıyorsunuz http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%285%29.png Crack mrack gibi olaylar aslında yasaktır forumda http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%2829%29.png Ama belirtmek isterim ki, msn hack gibi bir proram yoktur. Bu proramlara 'bruteforce' denir, alfabeti harflerle ve 0-9 rakkamlarla olan veritaban her şifre ihtimalini deniyor otomatikçe, diyelim şifre 4 karakter bunu çözmek için 7 gün aralıksız bilgisayarınıza işlem yaptırmalısınız 5 karakter ise aylar sürebilir veya daha fazla. ?ifre hack mack olayları yoktur arkadaşlar, sadece uyanıklık vardır: Doğum tarihini, adını soyadını şifre olarak kullanırsanız biri gelip bunu tesadüfen çözecek ve size ben msn hacklerim dermiş. Dikkatli olun bu tür proramlarla işleriniz olmasın, boşuna zaman kaybetmeyin, başka icraatlar yapın. Mesela bilgisayara ve teknolojiye o kadar ilginiz varsa php öğrenin. Alevi_cocuk 28.04.2005, 20:32 hayır istersen deneyebiliriz ben bir programlar istediğim kişinin msn sinde değişiklikler yapabiliyorum yani ismini değişiyorum bilgisayarını resetliyorum deneyebiliriz isterseniz. TheGodfather 28.04.2005, 20:56 Walla ben denedim program baya işe yarıyor..Burda bu tip şeyler yasak ama..işede yaramıyor değil hani.. :) Alevi_cocuk 28.04.2005, 21:00 evet arkadaşlar daha başka inanmayyan varsa bana ulaşsın. umit 03.06.2005, 19:01 arkadaslar bu programın adı msn funker bu program ben 1.5 sene önce ben vardı!hemde msnde n karsıdaki kişiye yazılacak komutlarla birlektr Ezo 03.06.2005, 21:45 Arkadaslar benimde bir sorum var msn Hackki yaptildiginda hackki yapanmi msni kulaniyor yoksa msn tamamen kapaniyormu bende risk altindayim banada gecen birsii msni hackkiyapacagim diye bir email atmiss yaniibenim msn hack olursa karsi taraf kulana bilirmii... insallah oyle birseyy olmazz saygilar Alevimen 03.06.2005, 22:06 Arkadaslar benimde bir sorum var msn Hackki yaptildiginda hackki yapanmi msni kulaniyor yoksa msn tamamen kapaniyormu bende risk altindayim banada gecen birsii msni hackkiyapacagim diye bir email atmiss yaniibenim msn hack olursa karsi taraf kulana bilirmii... insallah oyle birseyy olmazz saygilar Eda, ?ifren öğrenilirse elbette senin hesabına girerek işlem yapabilir bu nedenle şifreler 123456 qwert veya doğum tarih, adsoyad türünden oluşmamalı http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%289%29.png ?ans eseri şifreleri çözen oluyor ve 'hackledim' diye dünya alemde reklam yapar http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%2828%29.png Bi başka yöntemde Keylogger,Spyware,Trojaner gibi proramların sayesinde şifrelerini öğreniyorlar. Ama bu programları kurban'ın pc sinde olmalı ve çalıştırmalı yani bu nedemek anlamına geliyor? Tanımadığınız kişilerden proram veya dosya kabul etmeyin, yüklemeyin. Mp3 gibi dosyalarda yüklediğinizde kaynağın güvenilir olduğundan emin olun... chatlakalper 04.06.2005, 17:17 adam bir e-mail gönderiyor sen açarsan eğer bütün şifre bilgilerin adama tekrar e-mail o larak gönderiliyor var böyle şeyler Ezo 04.06.2005, 18:11 ya gecen gun bana biri emaile bir siir gonderdigini yaziyor siir okumam icin onun gonderdigi msne girmem gerektigini yaziyordu ben once teredut ettim sonra dayanamadim girdim ama siir filan yok bana bilgilernini kayet etigin icin tsk edirim anlaminda ingilizce bir yazi sonra geri dönebilirsini didii:)))))))))) ben aaa dememle hemen tekrar siifremii ve gizli soruyu degistirdimm ve butun msndekii insanlarin emaillerini baska bir emaill aderesine yolladim demekki buda tahamin ettigim gibi bir tuzaktii ya bu sanal alemde neler yapiliyor insanlarin kafalarii butur kurnazliklari nasillll buluyor zaten insanlarin kafalari genellikle kurnazliklara calisir degilmiii:))))))))))))) Alevimen 04.06.2005, 19:24 ya gecen gun bana biri emaile bir siir gonderdigini yaziyor siir okumam icin onun gonderdigi msne girmem gerektigini yaziyordu ben once teredut ettim sonra dayanamadim girdim ama siir filan yok bana bilgilernini kayet etigin icin tsk edirim anlaminda ingilizce bir yazi sonra geri dönebilirsini didii:)))))))))) ben aaa dememle hemen tekrar siifremii ve gizli soruyu degistirdimm ve butun msndekii insanlarin emaillerini baska bir emaill aderesine yolladim demekki buda tahamin ettigim gibi bir tuzaktii ya bu sanal alemde neler yapiliyor insanlarin kafalarii butur kurnazliklari nasillll buluyor zaten insanlarin kafalari genellikle kurnazliklara calisir degilmiii:))))))))))))) http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%2811%29.png ilginç her internet kullanıcın ergeç başına gelen bir olaydır http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%281%29.gif yaraLiCeyLan 05.06.2005, 00:30 Erhan benim kinide caldilar ya artik kullanmiyorum ben de:) Alip basina calsinlar tepe tepe kulansinlar. Büyük terbiyesizlik. Bana kac kisi sifresini verdi ben girmedim baskasinin maili ya da msn acik gözümün önünde olsun hayatta bakmam. Bazen arkadalar gelyor acik birakiyorlar msn filan ben kapatip kendi adresimle giriyorum. Kisilik meselesi. eren 05.06.2005, 15:45 meslaa MSN hack etme .. bende site hackinden bahsedeyim .. GOOGLEDEN yapılıyor. çokl basit.. kodlar var yazıyorsun.. pwl. dosyalrı vs.. sonra admin girişini bıuluyorsun gerisi koly işte.. neyse.. MSN iki tane kullanın tanımadığınız birisinin yooladığ doayayı açmayın.. dediğim gibi iki tane kullanın .. sadece özel olanları MSN yükleyin.. gelen epostalrı açmadan diğer MSN gönderin. adresinize gelen epostayı sonra silin..!! gidin orda açın.. hack ederlerse etsinler nede olsa o MSN bir şeye yaramıyor.!! saygılarla.. bu arada senin MSN kim hacked etmiş yaralı ceylan ögrene bilme imkanın var mı.!! istersen geri alabiliyorsun MSN yi ama 4-5 gün sürüyor.. benim MSN biliyorsun ben onu geri aldım... neyse ögrenmek istersen ÖZELDEN yaz cevap verririm.!! yaraLiCeyLan 05.06.2005, 17:33 Alsin basina calsin istemiyyorum. Sagol yinede. eren 05.06.2005, 20:34 BEN sadece yardımcı olmaya çalışmak istedim.. amacım seni kızdırmak değildi.... yaraLiCeyLan 05.06.2005, 20:55 eren sana kizmadin can. niye öyle düsündün ki ben calana kizdim yani baskanin msn alip ne yapacaklarsa alsinlar onlarin olsun. kendine iyi bak can. umit 06.06.2005, 18:22 ya arkadaşalar lütfen cok boş laflar ve gereksiz inanılmaz seyler konusluyor! elimde 48 tane sadece hotmail (digerleri hariç)adresi var ben bunları sizin sölediginiz seklilerde almadım...:)) hepsini kendi yazdıgım programlarla aldım bide msn kaptıran kişi ya chat yaparken birisine veriri ya da kanka naber msn versene muhabbetii biraz uyanık olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! munzur_hozat 12.06.2005, 20:00 msn fake'lenerek hackleme bir sene önce modaydı şimdi kimse yemiyor, sonra bir programla hack yapmak zor iş.Özellikle hotmail gibi milyon dolarlarını güvenliğe yatıran ve arkasında microsoft olan bir mail en güvenli maildir.Uyanıklık ve herkese güvenmemek işi çözer. aliboy 17.07.2005, 13:14 sag ol alevi cocuk bu programme benim icin cok onemli aliboy 17.07.2005, 13:40 arkadas ben bu programmi nerde bullabilirim ?? msn funker Alevimen 17.07.2005, 13:48 arkadas ben bu programmi nerde bullabilirim ?? msn funker burda deyil bu kesin, şansınızı google'de deneyin :uhhm: munzur_hozat 18.07.2005, 00:45 şuan öyle bir program yok hayal peşinde koşmayın. Ezo 18.07.2005, 01:41 bu msn hack etmek bence akili insanlarin ugrasacagi isdegil bir insanin msnini hack yaptin ne olacakiii onun yazistigi kiler zaten tanir karsisindaki insanii .... bu isle ugrasan insanlar biraz beyinlerini farkli seylere yorsunlar bu msn hacklemek bos issssssss... Ceyhun 18.07.2005, 01:56 şuan öyle bir program yok hayal peşinde koşmayın. O programdan haberim yok ama böyle birşeyin mümkün olduğunu söyleyebilirim. Bunun için kullanılabilecek birçok yöntem var. Bu trojan, keylogger vey spy dediğimiz yöntemlerle yapılabilir. Bu tür işlemlerin birçoğu bilgisayarınıza yüklenen dosyalar vasıtasıyla yapılır. Bu dosyalar çalıştırılabilir (executable) programlar olabileceği gibi makro veya script içeren başka dosyalar (doc, xls, vbs, js...) da olabilir. Bu yöntemle sizin bilgisayarınızda kayıtlı bilgilere ulaşılabilir, klavye tuşlarınız alınabilir, mouse hareketleriniz takip edilebilir, özel belgeleriniz okunabilir, çeşitli şifrelerinize ulaşılabilir veya da yazışmalarınız takip edilebilir. Ayrıca yazılımların kendi dışlarındaki yazılımlarla haberleşebilmek için özel yöntemleri de vardır. MSN benzeri programlar çeşitli eklemeler için birçok iletişim yöntemi barındırır. Bu yöntemler ile sizin MSN hesabınızla ilgili bilgilere ulaşılabilir, şifreniz ele geçirilebilir veya da bilgisayarınız kontrol altına alınabilir. MSN Messenger programı ile ilgili de böyle programlar piyasada dolaşıp durmaktadır. Buradaki temel savunma biçimi sağlam bir antivirüs, anti-spy ve firewall programı kullanmak ve güvenilir olmayan kaynaklardan gelen hiçbir dosyayı kabul etmemektir. Ceyhun 18.07.2005, 01:58 bu msn hack etmek bence akili insanlarin ugrasacagi isdegil bir insanin msnini hack yaptin ne olacakiii onun yazistigi kiler zaten tanir karsisindaki insanii .... bu isle ugrasan insanlar biraz beyinlerini farkli seylere yorsunlar bu msn hacklemek bos issssssss... Bu yöntemle birçok dolandırıcılık işlemi yapılmakta. Özellikle MSN hesaplarını ticari yazışmalar ve haberleşmeler için kullanan insanlar adına konuşmalar, yanlış hesaplara para yatırttırmalar gibi birçok eylem konusunda haberler çıkmıştır. Bu da bu işin sadece kişisel problem veya zevk için yapılmadığı aynı zamanda ticari bir suça da dönüştüğünü göstermekte. MasterCoo 18.07.2005, 08:17 Programı ben size vericem bana şu adresten ulaşın : sulo_kor@hotmail.com chatlakalper 18.07.2005, 09:35 key logger ve trojanları ancak bilgisayardan anlamayan şahıslar yer. lolita_1jpg.exe diye bir dosya gönderirlerse ve sende sazan gibi atlarsan işte o zaman bilgisayarınla başın dertde. Tabii bazı kendini akıllı sanan arkadaşlar msn donduruyorya işte ona gülmekten ölüyorum. Bide msn bomb var. Bilgisayarı bombalayacağım diyerek hattan düşüyorlar ehehe. Boş iş bunlar lamer olmak çok kolay :) Ceyhun 18.07.2005, 09:58 key logger ve trojanları ancak bilgisayardan anlamayan şahıslar yer. Hayır! Bu yanlış bir yaklaşım. Günümüzde tarayıcı veya E-Posta okuyucu açıklarından bulaşan birçok zararlı program var. Siz hiçbirşey yapmasanız bile bir siteyi açmanız ile bilgisayarınıza kendini kopyalayabilen script dosyaları var. Birçok programın açığından faydalanarak sızabiliyorlar. Ayrıca kurduğunuz ve güvendiğiniz birçok program da içinde benzer zararlı programları içerebilir. Örnek KAZAA'dır. Bu program yanında birkaç tane sizin bilgilerinizi dışarıya sızdıran ufak programcıklarla beraber kuruluyor birçok versiyonunda. Windows+IE+Outlook Express kullanmanız bile bir risk oluşturabilir. Linux kullanmanız ve bir uzman olmanız bile spy ve trojanlara karşı %100 güvende olduğunuz anlamına gelmiyor. chatlakalper 18.07.2005, 10:12 spy ve worm larda haklısın bunlar bulaşabiliyor. ama dediğim gibi trojan ve keyloggerlar öyle kolay kolay bulaşmıyor mutlaka dosyayı tıklıyarak aktifleştirmen gerek. Ceyhun 18.07.2005, 10:45 Doğru. Söylediğin şeyler farklı. Ama spy ve wormlar pekala bir şekilde başka exe dosyaları çalıştırabilir veya çalıştırttırabilir. Ayrıca spy'lar bilgimiz dışında veri alışverişi yapabilirler ki bu da zaten uzaktan dosya da yükleyebilecekleri anlamına gelir. Bilgisayarda bir exe dosyası çalıştırabilmek de trojan ve keylogger çalıştırabilmek demektir zaten. chatlakalper 18.07.2005, 10:56 O Zaman Ne YapacaĞiz Fİrewall YÜkleyeceĞİz. munzur_hozat 18.07.2005, 11:00 Hayır! Bu yanlış bir yaklaşım. Günümüzde tarayıcı veya E-Posta okuyucu açıklarından bulaşan birçok zararlı program var. Siz hiçbirşey yapmasanız bile bir siteyi açmanız ile bilgisayarınıza kendini kopyalayabilen script dosyaları var. Birçok programın açığından faydalanarak sızabiliyorlar. Ayrıca kurduğunuz ve güvendiğiniz birçok program da içinde benzer zararlı programları içerebilir. Örnek KAZAA'dır. Bu program yanında birkaç tane sizin bilgilerinizi dışarıya sızdıran ufak programcıklarla beraber kuruluyor birçok versiyonunda. Windows+IE+Outlook Express kullanmanız bile bir risk oluşturabilir. Linux kullanmanız ve bir uzman olmanız bile spy ve trojanlara karşı %100 güvende olduğunuz anlamına gelmiyor. __________________ kardeşim zaten trojen dediğin casus yazılımlar 3 4 senedir mevcut.Bunları engelleyecek programlar var. Programı ben size vericem bana şu adresten ulaşın : sulo_kor@hotmail.com __________________ Sonra arkadaş ne proramı veriyorsun bende onlarca var vereyim ama bunlar msn hack etmeye yaramaz. Hı bulursun nette bir salak bilgisayarına trojan atarsın bilgileri alırsın. Ahlakı yönüne bakarsak, hiçte hoş bir şey değil insan hakkı yenmiş olur helallik gerektirir. Hem insanlıktan özgürlükten falan ffilan cart curt nara atıyorsun sonra başkalarının özgürlüğüne karışacak program dağıtıyorsun bu periz ne hıyar turşusu. Firewall kullanalım tabi kurmak yetmez port ayarlarının da yaparsanız korkulacak bir şey yok. chatlakalper 18.07.2005, 11:25 Ahlakı yönüne bakarsak, hiçte hoş bir şey değil insan hakkı yenmiş olur helallik gerektirir. Hem insanlıktan özgürlükten falan ffilan cart curt nara atıyorsun sonra başkalarının özgürlüğüne karışacak program dağıtıyorsun bu periz ne hıyar turşusu lamerlik işte Ceyhun 18.07.2005, 13:20 kardeşim zaten trojen dediğin casus yazılımlar 3 4 senedir mevcut.Bunları engelleyecek programlar var. Biz de onu diyoruz zaten beyefendi. Arkadaşları dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz. Ne yapalım? Uyarmayalım mı? Alevimen 18.07.2005, 17:59 lamerlik işte :sas: güzel replik :sas: munzur_hozat 18.07.2005, 19:08 Biz de onu diyoruz zaten beyefendi. Arkadaşları dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz. Ne yapalım? Uyarmayalım mı? onlar halen bunlara karşı korumasız ve habersizlerse pes yani.:3D_NG (27 Ceyhun 18.07.2005, 19:14 onlar halen bunlara karşı korumasız ve habersizlerse pes yani. Beyefendi bunun onunla bir alakası yok ki. Ben bu işin üniversite düzeyinde eğitimini görmüş ve yaklaşık 5 yıldır bilgisayar yazılımı üreterek geçimimi sağlayan birisiyim. Bu gibi durumlara karşı hala %100 koruma olamaz. Ben de kendi bilgisayarımı koruyabilmek için hala birçok araştırma yapıyorum. Kaldı ki bilgisayarla hobi düzeyinde uğraşan kişiler neden bu bilgilere ihtiyaç duymasın? Gayet normal. celikmslm 19.07.2005, 19:27 Arkadaşlar hiç birşeye tıklamanıza gerek yok eğer inanmayan varsa buraya msn adresini yazsın gereken yapılacaktır.. Alevimen 19.07.2005, 19:37 Arkadaşlar hiç birşeye tıklamanıza gerek yok eğer inanmayan varsa buraya msn adresini yazsın gereken yapılacaktır.. Konu fazla uzadı... Ayrıca uslubunuzu aleviforum.com düzeyine ayarlamayı unutmayın. chatlakalper 20.07.2005, 10:21 Benim e-mail adresim senin alevi_cocukta var o na söyle ondan al mailimi |