Orijinalini görmek için tıklayınız : "zülfikares" rumuzlu üyeye ve onun avukatlarına cevap
dildade_09 26.08.2008, 20:00 evet bende utanç duydum ilk defa niçinmi ? alevi mezhebine mensup insanların çoğunlukta olduğu bir sitede daha gelir gelmez benim gibi sunni mezhebine mensup bir kendini adamdan sayan ama bir okadar görüntüde centilmen, düşüncede çakal, konuşma ve üslupta bülbül bir üyenin"zülfikares" rumuzlu taşıdığı o rumuzu bile kirleten şahıs evinin dekorasyonunu sanal ortamlarda reklam etmek ve büyük bir ihtimalle amacı hangi sitede olursa olsun sanal hovardalıktan başka bir şey olmayan.kişinin konuyu ta nerelerden nerelere getirmesi ve işin en acı tarafıda bu kişiye bazı üyelerin özellikle bayan üyelerin ateşli bir şekilde taraf olmaları ve hatta bazılarının avukat kesilmeleri. beni dahada hayak kırıklığına uğratmıştır.ayrıca utandırmıştır. konunun sonunda foruma girdim ve kilitlendiği için bir çoğunu okuyamadım. evet sevgili dostlar yorumlara bakıyorum sadece kendini bilen analiz ederek karar veren taraf olmadan konuyu inceleyen ve yazan arkadaşlarda var onlara teşekkür ederim. evet sevgili dostlar siz olsaydınız ne yapardınız? böylesine yozlaşmış bir ülkede hele hele internet ortamı nın büyük bir çoğunluğunun aklı belden aşağısındaysa, bayan üyeler siz olsaydınız ne yapardınız. ben ilk defa sanal bir ortamda bir forum sitesine üye oldum. niçinmi?bir baktım inceledim profiller oldukça seviyeli ve kendini bilen insanlardan oluşuyor. iki çoğunluğun siyasi görüşü hemen hemen belli, üç eşimin gerekçesi ne olursa olsun üyeliğinin iptali konusunda tatmin edici bir cevap almak için. şimdi bu" zülfikar "rumuzlu kişiye gelince araştırın. galiba bu arkadaşta "parkinson" rahatsızlığı parmakları klavyede durmadan "arkadaşlık teklif et" butonuna kim olursa olsun tıklayıp duruyor. ve psikolojik olarak arkadaş listesine ne kadar çok bayan üye eklerse ve kendini bir şekilde kabul ettirirse. o kadar çok kendini mutlu ve ispat etmiş hissediyor sanırım. bende bir insanım benimde sınırlarım mesafelerim var her konuda doğal olarak. ben ilk yazdığım konuda dediğim gibi bu arkadaş damdan düşercesine benim evli olduğumu, anne olduğumu amacımı arayışımı belirtmeme rağmen küt diye arkadaşlık falan teklifi yaparsa bende ona hakettiği şekilde cevabını veririm. baksın bakalım bu sitede her erkek üye kendisi gibi mi bana hala geliyor arkadaşlık teklifleri falan . bende tabiki değerlendiriyorum tabiki kötüye çekmiyorum . biliyorum sanal ortamda arkadaşlık teklif etme onularının ne olduğunu. hani bir bayan üyenin dediği gibi hemen sevgili olma anlamında falan gibi bunu bilmeyecek kadar bilgisiz değilim. samimiyetine inandığım bir insanla erkek olsun bayan olsun tabiki konuşur yazışırım seviyeyi bozmadan . fakat bu konuda durum farklı haklı tepkimi koyuyorum ortaya. umarım bu arkadaş bundan sonra "yırtık dondan fırlamış" misali her konuya atlamaz hem kendi başını hemde başkalarının başını derde sokmaz. şimdi hanginize cevap vereyim?bir üye diyorki eşinin üyeliği iptali konusunda yetkililere ö zel mesaj yazsaydın. yetkililer kapı duvar sağolsun yada işleri çok yoğun . sadece "okancakirkaya" rumuzlu yetkiliden eşimin profiline özel mesaj gelmiş iptal konusunda . bu arda o arkadaşada yürekten teşekkür ederim gayet kibar ve efendi bir şekilde açıklamalarda bulunmuş ve yetkili olarak uyarılarda bulunmuş . ben ve eşim yürekten tebrik ederiz "okancakirkaya".yı neyse bu arkadaşın "zülfikares"in kendi mailinden eşim tarafından gönderilmiş olan mesaja gelince . bu mesajı eşim yada ben bu siteye yada bu arkadaşın özel mesajına göndermedik eşim bu arkadaşın msn spacesine ulaşıp bizzat kendi yazmış bahsettiğiniz mesajı zülfikareste kopyala yapıştırla buraya taşımış mesajı . sanırım kendine sövdürmek hoşuna gidiyorki eşimin mesajını buralarda sizinle paylaşmış. onunyerine ben olsaydım asla buralara taşıyıp kendimi aklamaya falan uğraşmazdım. ne meselem varsa özelden çözmeye şalışırdım buralarda komik olmuş bu iş. ha mesaja gelince bende okudum eşimin yazdıklarını sonuna kadar yanındayım bu şahısa verilen cevap hakkında.ancak bu iş burada asla bitmedi . hele birde eşim bu şahsın alevi olmadığını öğrendi esas şimdi başladı bu konu malesef sizlerin huzurunda ama şuna eminimki eşim bu işin peşini bırakmaz kişinin hakettiği şekilde cevabını ve karşılığını verir benim "zülfikares" rumuzlu kişiye tavsiyem bu günden itibaren antalya, kayseri neresi olursa olsun sokakta dolaşırken sürekli arkasını, sağını, solunu ,kolaçan etmesidir . kendi iyiliği için. ve şunu "özellikle bayan üyelere" bu zırzopa destek verenlere soruyorum evet hanımlar siz eşimin veya benim pozisyonumda olsaydınız. yani bir saniyeliğine erkek olarak farzedin kendinizi eşinize veya kızkardeşinize kim olduğunu dahi bilmeden kendini açıklamadan tanıtmadan birisi arkadaşlık teklifi filan gönderseydi ne hissedersiniz samimice cevap verin ya işkembemiz müsait bizim için her yol ankara deyin .yada başka yorumlar veya açıklamalarda bulunun. bunu sizden bekliyorum. bir arkadaş dört kadından filan yok beşinci polemiklerine girmiş behey cahil demek bu konuyu böylesine mizahi yapacak kadar zavallısın. aç bak bakalım eleştirdiğiniz eşim neleri savunuyor hangi ideololiye mensup. bir bayan arkadaşta benim eşimin kendisine yorumları ve anıtkabirde çekildiği resim hakkında yazdığı mesajı kopyalamış . ve farklı bir şey yazmış sevgili asiii ve karaaakız daha sizleri tanımadım bile ama sizleri kutlarım derin bilgileriniz için bravo size ve algılamanıza. bakın bakalım benim eşim sizde dahil olmöak üzere hangi bayan üyeye sizin anladığınız tarzda arkadaşlık teklifi fialn yapmış yada gelir gelmez lap diye atılmış profil sayfalarınıza. buarad parantez açayım ben bu siteye üye olmadan akşamları eşim bu sitede yorumlarını yazarken bende onun yanına oturur pc nin başına beraber okurduk konuları çoğu zaman ben bazı bayan üyelerin mesaj ve yorumları konuları ilgimi çeker merak ederdim sizleri ve eşime ya şu üyenin profiline bir baksana oldukça gerçek ve güzel şeyler yazmış paylaşmış dediğim zaman eşim bana olmaz ben şimdi onun profilini ziyaret edersem sistem gereği beni ve nikimi görür yanlış anlayabilir diye kabul etmezdi yani size daha nasıl ben açıklamalarda bulunayım..sonuç olarak mesajları okudum bir kaç üye hariç hepinize teesüf ederim . benim tanıdığım alevi insanlar bilmedikleri, içeriğini anlamadıkları hiçbir konuda taraf olmaz hele hele bazı zırzopların avukatlığına soyunmazlar. yazık çok yazık son olarak "zülfikares" rumuzlu içi başka dışı başka zırzop sana gelince ben seni zaten yasakladım. kendi iyiliğin için o içinde beyin olmayan kafanda biraz akıl varsa asla benim profil sayfamı ziyaret edipte kendine kötülük etme şiddetle tavsiye ederim . eşim ise her konuda şeffaf olduğu için yasaklı süresi bitene kadar susma hakkını kullanmakta yoksa şimdiye kadar isteseydi yüz tane tc kimlik nosuyla yüz tane değişik profil oluşturup gereken cevabı gerekene verirdi.şimdilik hoşçakalın ve şunu unutmayınki burada olmayan bir üye için yaptığınız 99 adet yorum hiçte etik değil. sevgili dostlar..not zülfikares rumuzlu insan müsvettesi için gerekeni eşim gereken şekilde yapmakta ve yapacak . bu konuyu asla buraya taşımaz zülfikar zırzopu gibi bunu asla unutmayın.....
DERSİM_Gülay 26.08.2008, 20:06 ablacım bu ne şimdi ya zülfükaresi suçlıuyon ama sen ne ypmaya çalışıyon anlamadım...
gerekli yerlere şikayet ettin sabah bi topik açtın bu ne şimdi....gereksiz yani....böyle çıkışlar yapmanız
PoyrazıM_24 26.08.2008, 20:14 valla şunu demek istiyorum,olay sadece zülfükaresin size arkadaşlık teklifi göndermesimi...bunun haricinde başka bişey varmı..sözle taciz falan bunu öğrenmek istiyoruM...
11111111111111111111111111111111111111111111111111 11
gerçekten öyle bir seviyesizlikte bulunmuşsa, o arkadaşın bu sitede yeri yok. ZÜLFİKAR isminide kullanması çok yanlış
dildade_09 26.08.2008, 20:22 ablacım bu ne şimdi ya zülfükaresi suçlıuyon ama sen ne ypmaya çalışıyon anlamadım...
gerekli yerlere şikayet ettin sabah bi topik açtın bu ne şimdi....gereksiz yani....böyle çıkışlar yapmanız
sevgili dersim gülay sen neden bahsediyorsun yahu nedemek gerekli yerlere şikayet ettin sabah topik açtın filan ne topiği allahaşkına bu konuda ben sadece ilk defa üye olduğum gün ve üyeliğim onaylanınca yaşadığım sorun ve sıkıntıyı tanışalım kaynaşalım bölümünde dile getirdim . o gtünden bu yana bu cevap mesajına kadar asla hiçbir yere yazışmada bulunmadım. ben geren cevabı benden istenen açıklamayı yapıyorum bazı "zülfikares" hayranlarına seni ve sen gibi bir çok değerli arkadaşı kesinlikle ayırır tenzih ederim. sabah topik falan açmadım bu "zülfikares" isimli şahıs benim eşimin onun msn sine ve spacesine ulaşıp ona gereken cevabı yazmış hiç buralara bulaştırmadan ama o meşhur pizzacı zırzopu konuyu ta buralara kadar taşımış üstteki mesajdada dediğim gibi bu arkadaş sanırım birileri ne kadar çok kendisine "haklı olarak" hakaret edip yüzüne tükürüyorsa rahatlıyor galiba .. sonuç olarak yapmak istediğim birşey falan yok sadece bir densizliğe tepkimi veriyorum ayrıca sen sana sen diyorum beni bağışla çünkü senin gönderdiğin resim yorum mesajlardan anlaşılacağı üzere iyi bir insan olduğunu biliyorum sen ve senin gibi güzel insanlarıda bu konu yüzünden rahatsız ettiysem sizlerden özür dilerim "zülfikares" rumuzlu üye hariç selam ve saygılarımla. tuncelili_gülay yani dersim_gülay.
Konu Kazanlık rahat olabiliriz :laugh::p:biggrin:
DERSİM_Gülay 26.08.2008, 20:35 sevgili dersim gülay sen neden bahsediyorsun yahu nedemek gerekli yerlere şikayet ettin sabah topik açtın filan ne topiği allahaşkına bu konuda ben sadece ilk defa üye olduğum gün ve üyeliğim onaylanınca yaşadığım sorun ve sıkıntıyı tanışalım kaynaşalım bölümünde dile getirdim . o gtünden bu yana bu cevap mesajına kadar asla hiçbir yere yazışmada bulunmadım. ben geren cevabı benden istenen açıklamayı yapıyorum bazı "zülfikares" hayranlarına seni ve sen gibi bir çok değerli arkadaşı kesinlikle ayırır tenzih ederim. sabah topik falan açmadım bu "zülfikares" isimli şahıs benim eşimin onun msn sine ve spacesine ulaşıp ona gereken cevabı yazmış hiç buralara bulaştırmadan ama o meşhur pizzacı zırzopu konuyu ta buralara kadar taşımış üstteki mesajdada dediğim gibi bu arkadaş sanırım birileri ne kadar çok kendisine "haklı olarak" hakaret edip yüzüne tükürüyorsa rahatlıyor galiba .. sonuç olarak yapmak istediğim birşey falan yok sadece bir densizliğe tepkimi veriyorum ayrıca sen sana sen diyorum beni bağışla çünkü senin gönderdiğin resim yorum mesajlardan anlaşılacağı üzere iyi bir insan olduğunu biliyorum sen ve senin gibi güzel insanlarıda bu konu yüzünden rahatsız ettiysem sizlerden özür dilerim "zülfikares" rumuzlu üye hariç selam ve saygılarımla. tuncelili_gülay yani dersim_gülay.
yanlış aktardım szi açmamışsınız zülfikares aktarmış galiba foruma....yani benim anlmadığım şey şu madem şikayetcisiniz aranızda halledin ilgili moderetörlere elinizde mesajlarınız varsa idda ettiğiniz gibi bildirin....bu da yetmedi dava açın bi şikayetiniz varsa...yani bu gibi şeyler gerçekten forumun kalitesini düşürüyor bence....o bakımdan söylüyorum...
dosca
alevi_siyah 26.08.2008, 20:37 Saçma bir topik bence birde zaman kaybedip okuduk bunu
PoyrazıM_24 26.08.2008, 20:42 valla şunu demek istiyorum,olay sadece zülfükaresin size arkadaşlık teklifi göndermesimi...bunun haricinde başka bişey varmı..sözle taciz falan bunu öğrenmek istiyoruM...
11111111111111111111111111111111111111111111111111 11
22222222222222222222222222222222222222222222222222 2222222
Zemheri* 26.08.2008, 20:49 sabah programına döndü forum olay ne tam olarak bir anlayabilsek en baştan anlatsanız,siz,eşiniz ve zülfikares arasında geçen konuşmaları copy paste etseniz bir okusak,görsek ona göre yorum yazsak,bu şekilde sadece kazanda ki topik sayısına katkıda bulunuyorsunuz.
PoyrazıM_24 26.08.2008, 20:52 sabah programına döndü forum olay ne tam olarak bir anlayabilsek en baştan anlatsanız,siz,eşiniz ve zülfikares arasında geçen konuşmaları copy paste etseniz bir okusak,görsek ona göre yorum yazsak,bu şekilde sadece kazanda ki topik sayısına katkıda bulunuyorsunuz.
benim anladığım sadece zülfükares arkadaşlık teklif etmiş onun haricinde bişey gözükmüyor.:w00t:
ALuvi-Kartal 26.08.2008, 20:54 benim anladığım sadece zülfükares arkadaşlık teklif etmiş onun haricinde bişey gözükmüyor.:w00t:
Buyur PoyrazM kardeşim... Karar nedir: ?
Ah o J.R (ceyar) yokmu. Boyu posu devrilsin. :)
Valla pembe dizileri geçiyoruz yavaş yavaş.
Zülfikares nickli üyeye ait bu güne kadar bir şikayet duymadım. Şahsen tanımam forumdada muhabbetim yoktur ama gayet kibar bir üye. Sorunu olan olursa şikayet etsin. Böyle boş topikler ile çıkmayın foruma çünkü gülünç duruma düşüyorsunuz.
İlk önce tebrik ve teşekkürlerimi sunarım... Açıklamanız ve bir çok bayan üyenin yapması gereken tepkiniz için...
İkincisi zulfikares isimli üyenin açmış olduğu topiğe yazmış olduğum mesajı da iliştireyim...
Konunun dallanıp budaklanması, laga luga topiğinin var olmasına rağmen burda bunca geyiğin yapılması artı bu geyiği yapanların başında benim Dj'imin gelmesi bir yana (bu konuyu özel odamızda da görüşeceğiz beyler ;)) da, Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım...
Tamam Zulfikares bir yerde haklı olabilir fakat...
Fakat arkadaşım sen buranın karşılama komitesi misin? Hayır yani her yeni gelen BAYAN üyenin ilk kısa mesajı senden geliyor... bazen bakıyorum sektirmiyorsun maşallah... Hoş geldin komitesi kuracam başına da seni alacam sanırım... Ardından içinde kötülük olmayabilir(?) ama daha yeni gelen üyeye arkadaşlık teklifi niye? Hayır ben de olsam ben de yanlış algılarım... dakika bir gol bir adamın biri ben meşhur pizzacıyım deyip bana arkadaşlık teklifi yollamış... Beni bilen bilir diyorsun da yeni üye daha nerden bilsin.? Hoş ben de bilmiyorum eski üye olmama rağmen çözemiyorum seni... Her defasında masum bir eda ile kıvırıyorsun işi ki rezervasyonum halen duruyor.Kaldı ki zaten yönetime şikayet etmişsin, 24 saat geçti de ilgilenmedik mi, hayır hepimizin işi gücü var, ertelemiş olamaz mıyız? Madem topik açacaktın neden şikayet ettin, şikayet ediyorsun neden topik açıyorsunuz? Reklam ihtiyacı mı?
Şimdi gelelim karşı tarafa hanım efendi ve beyefendi, keşke alevi olsak demişsiniz de, üzgünüm olamazsınız... Hoşgörü ve Saygıyı benimseyememişsiniz. Bir bayana yakışmayacak sözler ve söylemler... Bu konuyu ayrıca tartışacağız.
Diğer bir konu ya arkadaşlar "CAN" ne demek? anlamını bize kattığı manayı bilip öyle kullanın kelimeyi ya... İçini boşalttınız kelimenin... Herkes CAN değildir? Yani Tayyip Erdoğan "Hepimiz Can'ız" dedi diye herkes Can olmadı...Anlatabiliyor muyum?
Üçüncüsü eşiniz, joueney konusu: 10 günlük bir üyelik iptali/geçici ban cezası ile karşılaşmış ve bir açıklama zaten yapılmış.
Bütün uyarı ve ikazlara rağmen devam eder "Küfürlü ve Argo" konuşmalarınızdan ötürü; forum yönetimi olarak bizden 10 günlük bir tatil kazandınız... Dileriz ki bu tatil bitiminde daha dinç ve usluba özen gösterir bir halde aramıza dönmüş olursunuz.
Bakın ne güzel diyorsunuz forumun seviyeli olduğunu gözlemledim ve o yüzden üye olma gereği hissettim diye. Şimdi hal böyle iken seviyeden bahsetmek adına konu ne olursa olsun seviyemizi korumamız gerekmekte... Karşımızdaki kim olursa olsun ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmemiz gerekmekte... Ben R.T.E. yanlısı değilim AKP yanlısı hiç değil, ama her ne olursa olsun insanların karşıdakine hakaret yetkisi yoktur, karşıdaki ne kadar aşağılık biri olsa da... Burada sizi de eleştirmiş durumdayım sanırım. Bize (İNSANa) düşen, tüm seviyesizliklere rağmen kendimize olan saygımızı yitirmemek adına seçici cümle ve tavırlarla yaklaşım sergilemektir. Bir bayan olarak sizi eleştirme gereksinimi duyduğumu diğer topikte de belirttim... Bakın ne güzel diyorsunuz "ANNEYİM BEN" diye... Bir annenin ağzına yakışmayacak laflar telafuz ediyorsunuz, deyim yerindeyse çirkefle çirkefleşiyorsunuz... Öfke ile kalkan zararla oturur misali haklı iken tepki görüyorsunuz.
Yönetime sitem ediyorsunuz... Ben bir çok şeyin farkındayım ama, elimde somut delil olmazsa hiç bir şey yapamam siz de haklı bulursunuz... Hepimiz forum ve sanal dışında dışarıda yoğun birer reel hayat yaşamaktayız, en yakın örnek ben günlerce nete giriş yapamıyorum... O yüzden bir çok zaman geç mudahele ve işlem yapıyorum... Bu konuda da tüm üyelerin HOŞGÖRÜSÜne ve affına sığınıyorum...
Mail ile yapılan yazışmalardan forum hiç bir şekilde meshul olmazken kişinin kalkıp maili buraya taşıyıp tribünlere oynaması konunun başka bir dallanması zaten... Zülfikares'i savunmamakla beraber, sizin tehditvari ve hakaret içerikli söylemleriniz de pek hoş durmamış bence...
Bugünlerde aşağıdaki beyiti çok kullanıyorum galiba ama demek istediğim en özet şekliyle;
Cahil ile bir olma,hele eyleme ülfet,
Bunda erdem yoktur,ömrüne külfet,
Son olarak sözü çok fazla uzatmadan (ki zamanım kısıtlı) sizi rahatsız eden yazışmaları- tabii forum içerisindeki, mail ve msn yazışmaları burada baz alınamaz- bana iletin. Ben de inceleyip gereken uygulamayı yapayım...
Her iki tarafa da ilk ve son uyarım olsun; bu konuda her hangi bir başka topik ya da mesaj görürsem gereken yaptırımı uygulayacağımdan emin olabilirsiniz... Sorun her ne ise yönetime Ö.M. yolu ile iletin... Ölmediğimiz sürece elbette mesajı alıp değerlendirmesini yapacak ve size olumlu/olumsuz geri dönüşte bulunacağız...
|
|