Orijinalini görmek için tıklayınız : Erzurum / Aşkale / Kükürtlü Köyü
ulaş_cagdaş 12.08.2007, 15:59 Merhaba çetin abi. Babamında selamı var. Kenan abinin msn si: kenancan820@hotmail.com, Yasin abinin: yasin.polat@wep.de. Yasin abi pek msn ye girmiyor. Ama kenan abiye ulaşa bilirsin.
tolga canım meraba tekrar çok teşekür ederim iletigin için yasin abin girdiğizaman belki raslarız çok iyi oldu adreslerine ulaşmam tekrar babana saygılarımı ilet ve aytekin yanımda onunda babana çokçok selamıvar sanada şimdilik iyigünler görüşmek üzere saygılar...
ulaş_cagdaş 12.08.2007, 16:30 13254
köylülerim yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin diyor katıllıkları için teşekkür ederim kusura bakmayın 30 kükürtlü köyündeyim yeni geldim cevap yazamadım
saygılarımla
E.K.A
KÖYLÜM NE OLDU KÖYDE EVYAPMA KONUSUNDA BIR BILGI EDINE BILDINMI?
MSN DE BILGI VEREBILIRISEN SEVINIRIM
SELAMLAR
A.R. TOP
seversenaliyi 12.08.2007, 18:07 13254
yaa amcaa benimmr esim ne cıkımşşş haa en küçükk olann ben erdinçç o benii tutandaa köydekii bababnem ....:D
ekorkmazarslan 13.08.2007, 10:26 köylüm ev için kaymakamlıga başvurup köye heyet gelmesi lazım gelip evlerin durumuna bakarlar zaten cogu yıkılmış ister kendine getir ister köyün hepsi için getir baksınlar
gecen sene muhtar yavuz polat getirmişti bu senede 122 metre karelik ev yaptırdı köyün yukarı harmanlarında ben kaymakamlıkla konuştum sadece başvurmamız yeter heyet gelir bakar kararı söyler sadece bize adamlara yer göstermek kalır
saygılarımla
E.K.A
kızılbayrak12 16.08.2007, 12:10 vay vay kükürtlülerde burdaymış .
ulaş_cagdaş 16.08.2007, 14:25 vay vay kükürtlülerde burdaymış .
slm kardeş biz herzaman burdayız penekliler yok biz herzaman oluruz bizler olduktansonra :thumbup1: yukarı bak kaç kişivar köylülerimiz ...
ekorkmazarslan 16.08.2007, 15:01 bana kalırsa hiç sayma saymakla bitmez
saygılarımla
E.K.A
Köylülerim ne oldu kükürtlüköyünün internet sayfasi daha acilmadimi?
selamlar
A.R. Top
A.Rıza çok merak ettim şimdi 4 gb secereyi, görüntülümü hazırladınızki neyse ama bana word dosyalı şekli varsa daha iyi olur.
Murat !:hopala :
Köyün internet sayfasini nezaman acacaksiniz?
Murat !:hopala :
Köyün internet sayfasini nezaman acacaksiniz?
Sayın ali rıza suan taşarımında birkaç değişiklik yapma gereği duyduk ve bazı hatırı sayılır büyüklerimizin fikirlerini almak için tam olarak faaliyete sokmadık çokda merak ettinse şimdilik yayınladık bak istersen biz söz verdiğimiz zaman gerçekleştiririz, boşa laf söylemeyiz, ikincisi selpe yazmış:
A.Rıza çok merak ettim şimdi 4 gb secereyi, görüntülümü hazırladınızki neyse ama bana word dosyalı şekli varsa daha iyi olur. böyle bir soru ile neden sorma geregi duydun ? sanırım seni mutlu edemeyecegim........
www.kukurtlukoyu.com
Anatolianman 16.08.2007, 22:47 Hemşericilik yapmayın bakim:whistling
Sizi gidi organize Kükürtlüler sizi.:thumbup1:
Hemşericilik yapmayın bakim:whistling
Sizi gidi organize Kükürtlüler sizi.:thumbup1:
YOK YAV NE HEMSERİCİLİĞİ YAPTIK; NİYE BÖYLE Bİ ÖLÜM AÇMA GEREĞİ DUYDUNUZSA BİZDE O GEREĞİ YERİNE GETİRİYORUZ İŞTE
Anatolianman 17.08.2007, 00:13 Selpe can, dediğim şey tamamen pozitif,,,
sizi övdüm ben yanlış anlama lütfen.
Dayanışma, birliktelik, tanış olma, kaynaşma oluşumlarınıza atıfta bulundum. hepsi bu yani...Hayranlık belirtme amacıyla ifade ettiğim şey.
Kinayeli olarak algılamış isen kusura bakma.
sağlıcakla kal.
Selpe can, dediğim şey tamamen pozitif,,,
sizi övdüm ben yanlış anlama lütfen.
Dayanışma, birliktelik, tanış olma, kaynaşma oluşumlarınıza atıfta bulundum. hepsi bu yani...Hayranlık belirtme amacıyla ifade ettiğim şey.
Kinayeli olarak algılamış isen kusura bakma.
sağlıcakla kal.
kardeşim kusura bakma biraz yanlış anladım; ya bu işler ile uğraşmak çok zor bi site açalım dedik köylülerimize hizmet olsun diye eleştirilere biraz maruz kalınca alıngan olduk dışarıdan çok basit gibi görünüyor kimilerine altı üstü bi site diye ama......
Neyse kardeşim tekrar kusura bakma biz tüm canları kucaklıyoruz sadece yöremiz insanlarına değil tüm canlara hizmet için gönüllü olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizlerden desteklerinizi esirgemez iseniz çok mutlu oluruz..
Anatolianman 17.08.2007, 01:03 Evet can, site yapmanın zorluğunu az çok bilirim.
Ama bu sizin heves, özveri ve pozitifliğinizi elimine etmesin.
Site, içerik eksikliklerine rağmen tasarımı,formatı vs.. ile fena görünmüyor.
Ö.M. ile sana tavsiyelerimi bildirmeye çalışırım.
Bir çok kişi köyün sitesini beklediğini biliyorum, birkaç gündür yoğun bir şekilde sitenin işleri ile meşgul olduğumdan dolayı sizleri bilgilendiremedim, sitenin tasarımında bazı değişiklikler yapma gereğini duyduk çünkü sizlerin ihtiyaçlarınıza elimizden geldiğince en iyi şekilde karşılık vermeye çalışacağız, tabi bu tür işler zaman ve sabır istiyor bizde aceleye getirip de yüzeysel birşey olmaması için çabalıyoruz, gün geçtikçe dahada güzel işler yapacagımızdan eminiz. Sizlerinde desteği ile tüm canlar ile daha sıcak ilişkiler kurmayı, ve birlik beraberlik içinde kültürümüzü, örfümüzü, adetlerimizi yaşatmayı, gelecek kuşaklara sağlıklı bir şekilde aktarmayı, günümüz şartlarında gerekli olan tüm sosyal etkinlikleri en iyi şekilde gerçekleştirmeyi amaç edinmişizdir. Bunun için bazı çalışmalarımız var. İnşallah kendi sitemizde yapaçagımız çalışmaları duyururuz sizlerinde katkıları ile güzel işler başaracağımıza inanarak bu yola gönülden baş koyduk, Allah yolumuzu açık etsin, Pir Hünkar yardımcımız olsun...
RaP_erdinc 19.08.2007, 13:47 evet canlarım artık kesin birr dönüş yaptımm herkesee iyi günlerr..:D
ekorkmazarslan 19.08.2007, 14:32 murat abi hayırlısı olsun acelemiz yok. sende site için kendini fazla yorma zamanla hepsini yaparız.
bizden istediğin bir şey varsa elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız.
SAYGILARIMLA
E.K.A
evet canlarım artık kesin birr dönüş yaptımm herkesee iyi günlerr..:D
Hoşgeldin erdinç, artık bir yere ayrılma bize lazımsın....
murat abi hayırlısı olsun acelemiz yok. sende site için kendini fazla yorma zamanla hepsini yaparız.
bizden istediğin bir şey varsa elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız.
Düşünmen bile yeter, şimdilik gereken işleri yaptım, sadece siteyi yaptırdığımız şirkete kaldı, bu hafta sonuna doğru faaliyete kısıtlıda olsa geçeriz, tabi zamanla gereken düzenlemeleri yaparak en iyi şekilde hizmet vereceğiz.
ekorkmazarslan 25.08.2007, 16:59 murat abi site hizmete girmeye başlamış eline sağlık?
saygılarımla
E.K.A
murat abi site hizmete girmeye başlamış eline sağlık?
saygılarımla
E.K.A
Ya biraz gecikme oldu ama yine tam olarak faaliyete girmemiz birkaç günümüzü alacak çok aceleye getirmekde istemiyorum görüşler dogrultusunda değişiklikler yapmaya çalıştığımız için biraz süre uzadı ama yavaş yavaş herşey yerine oturacak...
RaP_erdinc 29.08.2007, 07:31 ağlamak istiyorum ...:(
selamlar benimde babam aşkale hacıhamza köyünden
ekorkmazarslan 29.08.2007, 19:48 selamlar benimde babam aşkale hacıhamza köyünden
kardeş hacıhamzadan kimlerdensiniz
c.yaylali 29.08.2007, 20:16 slm arkadaşlar bende aşkaleliyim altındaş kötündenim ne çok aşkaleli varmış valla çok sevindim kendi köylülerimde sohbet etmek mutlu ediyo beni :)
selamlar benimde babam aşkale hacıhamza köyünden
Slm Hacihamzada kimlerden sin?
slm arkadaşlar bende aşkaleliyim altındaş kötündenim ne çok aşkaleli varmış valla çok sevindim kendi köylülerimde sohbet etmek mutlu ediyo beni :)
SlM. Hemserim Altintas köyü Askalenin ne tarafinda?
Slm tüm canlara siemiz sandığımızdanda uzun sürdü tam olarak yayına girmesi biraz zaman alacak fakat bizden kaynaklanan bir sorun değil yazılım firmasının isteklerimizin detaylı olmasında zaman aldığını belirtiyor bizde aceleye getirmeden yavaş yavaş geliyoruz şimdilik ziyaretci defteri aktif üye olarak düşüncelerinizi ve isteklerinizi aktarabilirsiniz, bunlar doğrultusunda sitemiz henüz yapım aşamasında olduğu için düzenlemeler yapabiliyoruz, gecikmeler için özür diliyoruz.....
www.kukurtlukoyu.com
muratcan05 26.09.2007, 08:41 slm arkadaşlar bende aranıza yani katıldım.dede memleketim olan pırnakaban internetten ararken aleviforum rastladım.hemen üye oldum.tün canlara selam olsun...
alevi_siyah 26.09.2007, 13:17 Aşkale Bİtanedir Erzurumda :D
RaP_erdinc 26.09.2007, 13:27 Aşkale Bİtanedir Erzurumda :D
vayy gökcemm abii bneii cokk sevdiğindenn dolayıı öle diyosunn dimii..:D:clap: :clap: :36_1_55: :36_5_5:
alevi_siyah 26.09.2007, 13:38 vayy gökcemm abii bneii cokk sevdiğindenn dolayıı öle diyosunn dimii..:D:clap: :clap: :36_1_55: :36_5_5:
Tabiki Canım Yoksa Banane Aşkaladen :D
muratcan05 26.09.2007, 14:16 arkadaşlar ben buraya yazyorum.fakat yazdıklarım nerede çıkıyo ve neden kayboluyo anlamış değilim? biri yardım etsin:D:D:D
erzurum pırnakabanlı canlar nerdesiniz.....
aşkale li canlar nerdesiniz?
muratcan05 26.09.2007, 16:06 ERZURUM PIRNAKABANLI DOSTLAR :thumbup1: BİZİM MEMLEKETİN FOTĞORAFLARI VARMI
alevi_siyah 26.09.2007, 23:24 ERZURUM PIRNAKABANLI DOSTLAR :thumbup1: BİZİM MEMLEKETİN FOTĞORAFLARI VARMI
Küçük Harfle Yazmaya Özen Gösterelim
c.yaylali 22.12.2007, 09:42 esalardanız ya si
c.yaylali 22.12.2007, 09:44 bende esalı lardanım...
c.yaylali 22.12.2007, 09:49 bende esalılardanım
okikabzi 25.02.2008, 17:50 AŞkale KÜkÜrtlÜ KÖyÜnden TIrkeler AŞİretİndenİm
seversenaliyi 29.02.2008, 18:25 tirkelerde olduğunu belirtmişn ama kimn neyi olduğunu belirtmemişn can:innocent::smartass::)
okikabzi 01.03.2008, 20:25 ÖztÜrklerden Muhİttİn ÖztÜrk Ün Torunuyum.
seversenaliyi 02.03.2008, 13:55 :biggrin::smartass::confused1:online2lo
babannedemiyeli 02.03.2008, 14:11 aşkale hacıhamza köyünden merhaba
okikabzi 02.03.2008, 16:03 Ben Ankarada Oturuyorum. Babaannem SarigÜl ÖztÜrk Anneannem Senem Karso Babam YaŞar ÖztÜrk.
unabsehbar 02.03.2008, 20:25 şifremi unutmuşum yeni hesap açmak zorunda kaldım
ben tırke aşiertinden sayılırım celal öztürk'ün torunuyum sizi tanıyamadım
mrb benım babaannem kükürtlü babası yıllar önceamasyaya yerlesmıs.akrabaları vardı depremden sonra galıba onlarda goc etmis.babaannemın koylülerını gormek guzel.ates_oglu05@hotmail.com
selam olsun kukurtlul canlara..bende gurkaynak (balımpertek eskı adı) koyundenım..hıdır aganın torunuyum
www.askaleliyiz.biz www.askaleli.com
tum canları beklerız
Tülay ÖZTÜRK 01.05.2008, 23:09 slm bende kükürtlü köyündenim ya ne yazıkki okadar köylümüzvar kimse burya uye olmuyo eyer tanış mak isteyen varsa bu adresim saygılar herkese
ayyy bu bücürleri bir yerden taniyor gibiyim :thumbup:
Merhaba canlar..
Ben Raif Öztürk'ün torunuyum :biggrin:
Kükürtlü köyünden herkese kucak dolusu sevgi ile saygilar.. :kiss:
Hosça mutluca kalin..:thumbup:
seversenaliyi 02.05.2008, 15:49 ayyy bu bücürleri bir yerden taniyor gibiyim :thumbup:
Merhaba canlar..
Ben Raif Öztürk'ün torunuyum :biggrin:
Kükürtlü köyünden herkese kucak dolusu sevgi ile saygilar.. :kiss:
Hosça mutluca kalin..:thumbup:
tülay can hoşgeldin nasısın yaşnı bilmiyoöm ama torun olduguna gore küçüksün yüksel abi dayınmı amcanmı can selam bizden de bende zeynel ozdemirin gelini aliekberin eşiyim görüşmek üzre :DD:D:D::DD:
Tülay ÖZTÜRK 02.05.2008, 22:54 tülay can hoşgeldin nasısın yaşnı bilmiyoöm ama torun olduguna gore küçüksün yüksel abi dayınmı amcanmı can selam bizden de bende zeynel ozdemirin gelini aliekberin eşiyim görüşmek üzre :DD:D:D::DD:
Merhaba AliyiSeversen,
Tamam seni hatirladim :) annemde seni taniyor :) sende beni taniyorsun ama baska bir yerden, orda biraz sohbet etmistik yanilmiyorsam, belki hatirlayamamissindir :)
Yüksel dayim oluyor :)
çetin'den mailimi alabilirsin gorusuruz istersen..
Kendine çok iyi bak.. hosça kal..
vural_34 02.05.2008, 23:26 slm erzurum lar grubu var oraya üye olun ordaN DAHA KOLAY TANIŞIRIZ SANARIM
seversenaliyi 03.05.2008, 12:55 Merhaba AliyiSeversen,
Tamam seni hatirladim :) annemde seni taniyor :) sende beni taniyorsun ama baska bir yerden, orda biraz sohbet etmistik yanilmiyorsam, belki hatirlayamamissindir :)
Yüksel dayim oluyor :)
çetin'den mailimi alabilirsin gorusuruz istersen..
Kendine çok iyi bak.. hosça kal..
tülay benim msn de yükselde var can ordan albılırsın benn seni hatırlıyamadım canım ama tanışmak isterim adım müşkinaz can benim
annene selam can görüşmek üzre
:D:DD:D:D::O:OO:O:O:O:O:
|