Orijinalini görmek için tıklayınız : sivas olaylarının sanığı VAKİT GAZETESİ

YOZCAY
13.02.2006, 21:02
VAKİT, YARGITAY ÜYELERİNİN FOTOĞRAFLARINI YAYINLADI Vakit, hakimleri hedef mi gösterdi?

http://www.haberturk.com/news/216280.html

Canan
13.02.2006, 21:14
inanilmaz birsey bir tek addresslerini vermedikleri kalmis.....

Serkan_Devrim
13.02.2006, 21:18
böyle bir durumu yaşayan bu ülke adına; böyle gazeleri, böyle insanları ülkemde görmekten utanç duyuyorum.

Canan
13.02.2006, 21:23
böyle bir durumu yaşayan bu ülke adına; böyle gazeleri, böyle insanları ülkemde görmekten utanç duyuyorum.

en utanc verici sey bence vakit gazetesinin mansetinin altindaki haber....
kuran okunurken sakiz sisirmis....... bunlar turban konusunu asmis sakiz da takilmislar

rockçı turna
14.02.2006, 20:34
bu şeriatcı gazete, hitler in yahudilere yaptıgı soykırım konusunda yaptıgı yayınlardan dolayı almanya da yasaklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam...

ayrıca gecmişte aynı sekilde gümüshane barosu baskanını hedef göstermiş ve kısa bir süre sonra bu baro baskanı öldürülmüştü.

Demali
14.02.2006, 21:32
bu gazete adı akitken, Cumhuriyet Gazetesi yazarı Ahmet Taner Kışlalı üzerine çarpı işareti koymuş manşetten yayımlamıştı ve Ahmet Taner Kışlalı ondan sayılı bir tarihten sonra öldürülmüştü.
Basın yayın etiği nedir bunları denetleyen kurum yokmudur.

YOZCAY
14.02.2006, 21:52
bu gazete adı akitken, Cumhuriyet Gazetesi yazarı Ahmet Taner Kışlalı üzerine çarpı işareti koymuş manşetten yayımlamıştı ve Ahmet Taner Kışlalı ondan sayılı bir tarihten sonra öldürülmüştü.
Basın yayın etiği nedir bunları denetleyen kurum yokmudur.

Oturduğumuz yerden yaptığımız eleştirileri duyanlar olsa bile siz zannediyormusunuzki biz bu işe el koymazsak kimse ilgilenir?

yolali
28.02.2006, 00:02
Gerçekten arkadaşlar bu ülkede bu ülkeye oynanan oyunlar ve dolaplar yetti artık.Daha acı olanı ise halkımızın yıllardır yattığı kış uykusundan uyanıp olanları görememesidir.Uyuyan bir insanın üstüne soğuk su dökünce uyanır.Bizim başımıza soğuk,sıcak her türlü sudan bol bol döküldü yetmedi,acaba binanın mı yıkılmasını bekliyorlar.Ama yıkıldıktan sonra da çok geç olacak.ARTIK BİRŞEYLER YAPMALIYIZ...

derviscemal
28.02.2006, 00:05
görüyosunuz değilmi arkadaşlar bu ülkede böyle şeyler olurken görsel basın 2. güçken biz cem tv şöyle ben su tv izlerim yada su tv söyle ben cem tv izlerim deyip hala birlik olmamya gayret gösteriyoruz..

Hüseyin69
28.02.2006, 01:04
peki yazilan baslik ile haberin icireigi arasinda bir baglanti varmi

yazilan baslik:
sivas olaylari sanigi vakit gazetesi

oktay
28.02.2006, 01:50
görüyosunuz değilmi arkadaşlar bu ülkede böyle şeyler olurken görsel basın 2. güçken biz cem tv şöyle ben su tv izlerim yada su tv söyle ben cem tv izlerim deyip hala birlik olmamya gayret gösteriyoruz..

+10000000000000000..............çok haklısın

Asya
01.03.2006, 18:05
Ne kadar igrenc bisey bu. bari gazeteyi alanlara silahta dagitslarmis.
Ne bicim bir basin anlayisi var.Yakinda yobazlar is basina gecerler Sivasta oldugu gibi.

kavakli
01.03.2006, 18:07
siddetle kiniyorum ve yarin bi email aticam vakit gazetesine

Azrail
01.03.2006, 18:12
elime alacagım en son gazete vakittir, kınıyorum

eylüleren
01.03.2006, 20:17
Bu tür gazeteler toplumu bilgilendirmekten çok hedef göstermek amaçlı kullanılan araç görevi görüyor.Kapatılsalarda başka isimlerle görevlerine devam ediyorlar.Buna bir dur demenin zamanı geldide geçiyor.

CeZaM
01.03.2006, 22:12
Herşeyden önce bu gazetenin yapmış olduğu gazetecilik ahlakına bile ters. Kendini gazete yerine koyan bir gazete ama gel görki işin arkasında neler dönüyor. Akit kapatıldı Vakit geldi bakalım kapatma olursa bu sefer ne koyacaklar başına.

meymane_usari
02.03.2006, 06:58
canlar bu insanlar neden sivas olaylarını yapanların resimlerini yayınlamıyorda gidiyor bu adamların resimlerini yayınlıyor yaw ben milliyet te gördüm adamla röportaj yaptılar adam almanya da ekmek fırını işletiyomuş ş...

YOZCAY
27.05.2006, 04:32
Bir istisnai durum nedeniyle yazıyorum.Konuyu buraya taşıdığım günün üzerinden çookkk günler hatta aylar geçti ama ilk gördüğümde de kaygılanmıştım.Ne yazıkki kaygılarımda haklı çıktım ama çıkmasaydım.

Buradan anladığımız yada anlamak zorunda olduğumuz şudur.

1.İlericiler bir araya gelmeli,
2.Gelmezseniz bir bir hedef olursunuz.

Belki bilinen klasik çağrılar ama ömrümün sonuna kadar bu çağrıyı yapacağım.

canugur
27.05.2006, 06:30
Tarihci Erdogan Aydin´in Berlin de izledigim bir konusmasinda, "Türkiye islamla hesaplasmadi, ama bu hesaplasma mutlaka olacak" demesi bosuna degildi.

Bu dogrudur.
1789 Franiz ihtilaline gelinceye dek, 1500 lü yillrdan baslayan kilise engizisyonunu nasil zor yoluyla dize getirildigini biliyorsak, ülkemizin bunu yasamadigini söyleyebiliriz.
Biliyoruz ki orta cag avrupasinda biricik yargi organi, kilise engizisyonuydu.
Cimhuriyet, 1923 te bunlara yalnizca dur dedi.
Simdi köklerini kurutma zamani geldi geciyor bile.diledikleri gibi insanlari yakip, giyotine götürüyor, aydinlari yok ediyorlardi.

Sonunda Avrupa krallari dahi, duruma el koymaya baslamis, 1570 yilinda Ingiliz krali, Bas papayi sert bicimde uyarmis, arkasindan büyük kanli savaslar baslamistir.
Katolikler, 1571 yilinda Fransa, stBartelemos olaylarinda bir gecede 60000 insani yakmis, 1789 lara gelinceye dek iktidari birakmak istemeyen kiliseye karsi avrupa kralliklari saysiz savaslar yapamislardir.
1789 larda ise, inanilmaz sayida papaz ve kilise aslanlari (!)yok edilmis, demokrasi ancak oturmustur avrupaya.
Aslinda haclilarin boynunu deviren, bir anlamda Osmanli degil, Demokrasiye gecis sürecini yasayan avrupa burjuvazisidir.
saygilar

halitseyfi
28.05.2006, 13:30
Tarihci Erdogan Aydin´in Berlin de izledigim bir konusmasinda, "Türkiye islamla hesaplasmadi, ama bu hesaplasma mutlaka olacak" demesi bosuna degildi.

Tüm özgürlükleri tepeden inme almış, demokrasiye mücadele etmeden, bedel ödemeden sahip olmuş halkımıza bunları anlatmak gerçekten çok zor.. ama gerçekten çok zor............