Orijinalini görmek için tıklayınız : Banlama
TheGodfather 29.04.2005, 13:49 Arkadaşlar biliyorum banlama konusunda soru sormak haddime değil...Forum yöneticisi olmadığımında farkındayım..Fakat ister istemez son zamanlarda artan banlamalar beni derinden üzmektedir..Tabiki forumda saygılı ve seviyeli tartışmalar yapan arkadaşlara ihtiyacımız var.Banlanan şahısların neden banlandığı hakkında bize herhangi bir açıklama yapılmadığını görmekteyiz..Son zamanlarda artan banlamalara ben bir anlama veremediğim için bu forumda daha çok katılımcının katılmasını arzu eden bizler neden böyle bir durumla karşılaştığımız konusunda affınıza sığınarak cevap bekliyorum...
saygılarımla
Alevimen 29.04.2005, 14:31 Arkadaşlar biliyorum banlama konusunda soru sormak haddime değil...Forum yöneticisi olmadığımında farkındayım..Fakat ister istemez son zamanlarda artan banlamalar beni derinden üzmektedir..Tabiki forumda saygılı ve seviyeli tartışmalar yapan arkadaşlara ihtiyacımız var.Banlanan şahısların neden banlandığı hakkında bize herhangi bir açıklama yapılmadığını görmekteyiz..Son zamanlarda artan banlamalara ben bir anlama veremediğim için bu forumda daha çok katılımcının katılmasını arzu eden bizler neden böyle bir durumla karşılaştığımız konusunda affınıza sığınarak cevap bekliyorum...
saygılarımla
Bize hersuali sorabilirsiniz http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%284%29.png
Elbette bende kullanıcıları banlamak istemem ama forum uslubuna karşı defalarca hatalı davrananlar banlanır, toplam 4 kişi forumdan banlanmıştır (ama çok mesajlı kişiler olduğu için 'fazla' göze çarpabilir ve karizmatik avatardan dolayıda olabilir).
Bence bu büyük bir rakkam diildir aksine çok hoşgörülü davrandığımıda belirtmek isterim, daima ikazlarda bulunuyorum gerek açık forumda gerekse özel mesajlarla. Parolamız daima Kalite ve Seviyeyi korumaktır.
ALBAY_KAWA 29.04.2005, 16:00 evet , digerlerinin neden banlandigi ilgilendirmez, belli sebepleri var gördügüm kadari ile ama alevi cocuk neden banlandi, gördügüm kadari ile bir sorun göremedim... Haksizligin hak oldugu yerde direnmek görevdir...
Alevimen 29.04.2005, 16:21 evet , digerlerinin neden banlandigi ilgilendirmez, belli sebepleri var gördügüm kadari ile ama alevi cocuk neden banlandi, gördügüm kadari ile bir sorun göremedim... Haksizligin hak oldugu yerde direnmek görevdir...
Bu konuda: http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=465
?llegal proramları tanıtmaktadır, günümüzdeki lekelenen 'hack' hakkında ıvır zıvır ve yanlış bilgiler vermek ve suç işlemekte israrcı olması nedeniyle uyarı almıştır.
Bu konuda: http://www.aleviforum.com/showpost.php?p=2524&postcount=16
Suçlamalar ve horgörme ve diğer kullanıcılara saygı göstermeksizin cevabı vardır. Ve bunu bir kaç defa daha yapmıştır.
Bazı mesajları yine kurallara ağır şekilde aykırı olduğu için silinmiştir ve size gösteremiyoruz.
Ayrıca aşırı eksi puanı vardı, ve seviyemizi arada sırada unutuyordu. gereksiz ve kanıtsız suçlamalarıda çoktur. Bunlar zamanla birikir ve sonuçlandırmasını yaparız. Ve açıklarız, gizli saklımız yoktur.
Kalite-Çıtamızı yüksek tutmak istiyoruz!
ALBAY_KAWA 29.04.2005, 16:34 alevimen, kalitecatisini hic bir zaman yalniz tutamazsin, bu bir ikincisi, kalitecatisini tutmak istiyorsan, buraya giren üyelere baska hic bir yerde yasamdiklari rahatlik olsun bence , sitelerden farkli olsun bu site bence, bir cok site kaliteden ve benzeri kelimelerden bahseder ama uygulayan cok azdir, ve az oldugu icin görünmezler, bence...
HATIRLARSAN Sana en basta demistim, ben burda yöneticide olsam, olmasamda, yardimci olacagimi söylemistim, ve sonradan yönetici olmustum, simdi degilim, ama yardim ediyorum...
Umarim sen istedigin seviye ve düzeye kavusursun, bende söyledigim sözleri yerine getirmis olurum...
Saygilar
Alevimen 29.04.2005, 17:10 alevimen, kalitecatisini hic bir zaman yalniz tutamazsin, bu bir ikincisi, kalitecatisini tutmak istiyorsan, buraya giren üyelere baska hic bir yerde yasamdiklari rahatlik olsun bence , sitelerden farkli olsun bu site bence, bir cok site kaliteden ve benzeri kelimelerden bahseder ama uygulayan cok azdir, ve az oldugu icin görünmezler, bence...
HATIRLARSAN Sana en basta demistim, ben burda yöneticide olsam, olmasamda, yardimci olacagimi söylemistim, ve sonradan yönetici olmustum, simdi degilim, ama yardim ediyorum...
Umarim sen istedigin seviye ve düzeye kavusursun, bende söyledigim sözleri yerine getirmis olurum...
Saygilar
Saf konuşma canım, yardımcılarım var Eda, yaraliCeylan...
Burası zaten tüm sitelerden farklı Albaycım, eğer fark etmemişsen içerik ağırlığını aleviliğe veren ender forumlardan biridir.
Bu nedenle sana katılmıyorum, açılalı 2 ay doldu ve bir alevi sitesi için çok iyi şeylere kavuştuk, üye sayımız ve zengin içeriğimiz gün geçtikçe artıyor.
Sağol yardımlarını esirgemek istemiyorsun ama bugüne kadar bişey göremedik :)
Eleştiri ve artniyet kokan mesajlardan başka bişey izleyemedim http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%2829%29.png
ALBAY_KAWA 29.04.2005, 17:19 hic bir insan saf konusmaz, yardimcilarinmi var, onlar hakkinda bir sey demek istemiyorum, ama benim görüsüm sen teksin, hi yalnis anlama burda tekrar yönetici olma gibi bir istegim yok, yani öyle bir sey aklina gelmesin, Su anda hic bir farki yok, alevi adi ile olan siteler cok, ve senin dedigin sekil üye sayisi az olunca simdilik agirlik öyle ama sonrasini düüsnmedin, hic , alevi siteleri zaten alevi agirlikli siteler, üye sayisinin artmasi iyi bir tanitimla olur, ama eminimki sen belli bir yerlerde tanitmissin, arama motorlarinda vardir ama ben senin tanitmadigin yerlerde tanitiyorum... Bu güne kadar birsey görmedik diyorsun, actigim hic bir konu art niyetli acilmadi, bir kaci sadece benim kisisel standart konularim kimse ile alakasi yok, yani ne sitenle ne seninle nede bir baskasi ile, genel olarak alakasi var...
Hi istedigim seviyede olduguma eminim, kisisel bir tartismaya cevirmek istemiyorum...
Art niyet kokan yazilarmi, elestirimi elstiri olmazsa, tartisma nasil olur acaba, bir zaman bir laf etmistim, kültürlerimiz uyusmuyor, ozaman yalnis anlamistiniz o lafimi, simdi gene diyorum, kültürlerimiz uyusmuyor, yani herkez senin gibi olmaz, bende senin gibi olamam sende benimgibi, dolayisi ile, insan kazanmak yerine kaybetmeyi tercih ediyorsun, kazanmak az bir rakamdir ama kaybetmek 4 bile olsa, fazladir...
TheGodfather 30.04.2005, 13:31 Arkadaşlar başlığı açarken kimseyi kişisel tartışmala çekmek gibi bir amacım yoktu...Banlama konusunda alevimenin bizi ''alevi cocuk'' nickli kişinin neden banlandığı konusunda bilgilendirdiği için teşekkür ederiz..Banlanacak kişi konusunda tüm üyeler arsında oylama yapılsa sizce daha uygun olmaz mı..Yani forumdaki kişiler bir nevi cezalandırmış olurlar..Hem daha adilce olur..
saygılar...
dem_dost 30.04.2005, 13:49 valla alevimenin yardimcilarindan birisi de benim diye düsüniyorum... ne yani...
gittigi yol insanlik yoluysa
bende o yolun yolcusuyum
banlamalar bu güne kadar her zaman gerekliydi..
saygilarimla
Esaslı açıklama yine bana düstü :
Açıkta birseyim yok gocunmamda alevicocuk vb adamlar gecmişte forumda yoneticilik yapmış galeyana gelmiş sahsiyetlerin gazı ile hareket etmiş forum yönetmeye ne kultur ne bilgi nede zeka olarak sahip olmayan insanlardan baskası degildi banlanmaları kesinlikle tarafımdan olumlu not aldı .
Yukarıdaki saydıgım meziyetleri ve gizemli kişiliği foruma agır gelen albayımız rutbesi geri alınarak cezalandırıldı !
ben ve diger acc ali zulfikar ne desem bos birilerinin kıskanclık krızlerıne kurban gıttı dıyebılırız eda durust gozukurdu gozume ben onerdım ben uyardım soyle yap boyle yap dıye ama sandıgım kadar durust degılmıs yuce saırımızden korumak ısterken hangı kumpasın ıcınde kaldı ısem ben kaynadım aradan bu forum farklı mı bence farklı dunyanın hıc bır yerınde boyle forum goremezsınız burası daha cok cıngıloy sırketı derler atalarımız oyle onurlarından ve durustluklerınden odun verenlere ask olsun msn de ıkı lafla kadın mılletı herkezı ve herseyı baglayabılır bunu unutmamalı derım .
Ve son lafım adam değilmissin oldu hala sozumun arkasındayım bilgi kimdi ben arastırma kimdi ben disiplin kimdi ben geriye ne kaldı host mu oda 35 ytl turkiyede problem degil yani ama oncelikle kaliteyi belirleyeceksin bunu basaramadı ne yazık ki erhan
HEYYYYYY!!! duncan
Arkadaşım öncelikle bu açıklamayı yaprken bazı değerlere ve olgulara karşı önce saygı duyup o şekilde hareket etmelisin.??
yöneticilerin yaptıkları bazen bizi ilğilendirir.. bazen ilğilendirmez.. öncelikle bununda altınaı çizeyim..
DOSTUM... öncelikle bu forum bir alevi forumu buraya sadece aleviler G?R?P ÇIKMIYOR.???DE??L M???
site içerisinde şuan senin yapmış olduğun açıklama hiç yerinde olmamış.. bazı yerleri uygunm sadece konuyla ilğili..
senin anlattıklarını okudum.. bu siz yöneticilerin arasında çözülmesi gerekir.. ve HER ne kadar ERHAN la tatrtışsammada.. bunu burda değil YÖNET?M ODASINDA açıklaman ve ortaya yazman gerkiyordu..
kim ne için gittiği ..veya benim bir laç kez banlanmam bir şey değiştirdi.. bak daha düzğün hareket ediyoz.. iyi de olmuş.. gördüğün gibi..
şimdi burada sizlerin arasında geçen konuşmaların,,kıskançlıkların..sonra arnız bozulunca buraya aktarmanız ve ***şu böyle yaptı.. bu şöyle yaptı demen.. bence yanlış..
her ne kadar sen haklı olsanda .. bana hak vereceksin.. burası yeri değil GÜZEL KARDE??M...
şimdi tekrar eskisi gibi sadece ???N? YAP.. gerkli yerlerde bizi uyar.???vs
ama ben burayı sevmedim diyorsan barii sitede zaten çok fazla kişmse yok.. bizlerimde rahatsız olmamızı sağlama..
bu önerimi dikkate alacagından eminim.!!
unutma ALEV? de olsa. illa onunla konuşmak zorunda değilsin.. ama bu FORUM özel biliyorsun..onun için yazdıklarımıza dikkat edelim..
saygılarımla...** ?Y? ÇALI?MALAR**
LiberalistiC 20.06.2005, 09:05 Selam ben banlanan Alevi_Cocuk'um .
Duncan ın yaptığı açıklamayı okudum bizim için söylediklerini ve şuanda oda banlanmış sanırım :)
neyse arkadaşlar ben ve diğer banlanan arkadaşım bu banları hak etmedik en azından biz öyle düşünüyoruz.
Bizim korkumuz banlanma değildir. Azda olsa bildiklerimizi paylaşmaktır sizlerle eğer bunun için banlanacaksak ben her zaman banlanmaya razıyız.
Alevi_Cocuk.
yaraLiCeyLan 20.06.2005, 21:43 18.06.2005, 04:24 #13
Duncan
!! B A N L A N D I !!
be hey kardesim selman bence hancı pervane nin msn adresi ve dogal olarak ostrojen kokan beyitlleri olsa bir akika beklemez acardı admin bolumu yani pervanenin biraz fazlası var tukceyi duzgun konusmak haricinde de fazlası var bedenen .
____
Duncanin banlanma sebeblerinden biri su yukardaki msj! Buna benezer baska msjlarda yazdi 4 defa uyardim devam edince banladim. Forumda biri banlanmissa saygisiz oldugu icin banlanmistir. Bunun tartismasini yapmak yerine hareketlerimize dikkat edelim. Igneyi kendine cuvaldizi baskasina batir demisler!
Sevgide özgürlük saygida mecburiyet! Unutmayin!
Saygili paylasimlar aleviforum ailesinin tüm üylerine! diliyorum.
LiberalistiC 20.06.2005, 23:31 duncan neden banlandı diye bir soru sormadık ama aydınlattığın için saol..
yaraLiCeyLan 20.06.2005, 23:35 Rica ederim can.
slm sana yaraL?Ceylan...:)))
forumda en fazla yetkiye sen sahipsin... bunu herkes biliyor..
bir iki site yöneticisi banlandı tabii kii ben gene korkmaya başladım ..
şimdi bir şeyler daha yazarsak gene ban vuracaklar diye.!!!;)))
bu arkadaş hakkında bilği istemedik ama saol.!!
benim sadece anlayamadığım bu foruma çok az aktif olan ve görüş belirten AL?ZÜLF?KAR neden ban yedi..!!!
kendi istegiyle mi ayrıldı yoksa o damı kötü bir şey yaptı.!!!
bunları açıklayıp açıklamaması size kalmış.. ama sadece ali zülfikar arkadaşımızı merak ettim..
zaten ALEV?MEN ikinci nicki olan TANYER?24 le hiç aktif olmuyor.. bi,rde bir nick daha var oda normal bir nick zaten tartışmıştık.. elimde IP istatiği var.. zorto felandı herhelde üçüncü nicki..
bana saf felan demişti.. neyse ben onu tanıyorum burdan arkadaşlarda ögrendi..
şimdi KIRMIZI yada BAN vurarsanız valla bir daha upramam.. zaten bu si,teye sadece birisi için gelmi,ştim ama oda artıkl gelmiyor.???
forum aktif olması için elimizden geleni yapmıyoruz bence..
bir şeyler bulsanız çözüm için.. .!!!
yarışmalar veya tatrışma gurupları gibi bir şeyler yatarsanız nasıl olur.!!!
kafamda bir sürüsoru var pek anladamaığımı düşünüyorum ama idare edin işte..
saygılarla
yaraLiCeyLan 22.06.2005, 00:21 Sevgili eren, ali zülfikar ve Duncan ayni kisiydi. Duncan nicki banlaninca saldirilarina ali zülfikarla devam etti. Anlayacagin banlanan bir kisi. Ve forumda önce uyardim 4.cü uyarida banladim. Eger hareketlerine dikkat edip iftira niteliginde yazmaya devam etmeseydi banlanmiyacakti.
Eren biz kimseyi haksiz yere banlamayiz, hic birimiz. Eger ban yemisse hakli bir sebebi vardir. Forumun alip basini gitmesini eminimki sizde istemezsiniz. Sevgi, saygi icinde paylasimi sizde istersiniz eminim. Forumun huzuru icin yapilmasi gerekeni yapiyorsuz. Keyfi ban yok emin olun arkadaslar. Forumda saygisiz olan msjlari okumussundur. Buyurun istediginiz gibi at kosturun dersek bugün bana söven yarin sana söver unutma! Hersey daha iyi bir forum icin sevgi ve saygi cercevesinde. Forumda paylasmak istediginiz konulari buyurun paylasin ama aleviforuma yakisan seyler olmasi kosuluyla kimseyi kirmadan saygili paylasimlar diliyorum herkese.
Saygilar.
LiberalistiC 22.06.2005, 07:21 arkadaşlar artık kim neden ban yedi tartışmasını kapatalım uzatmaya gerek yok ve anlamı yok !..
yaraliCEYlan bilğiler için saol...
bu arada ali zilfikarın ..: duncan olduğunu bilmiyordum ..
neyse konuyu kendi admıa kapatıyorum...
tşk. ederim...saygılarımla...
iyi çalışmalar..
LiberalistiC 22.06.2005, 15:29 bende kendi adıma kapatıyorum =)
Alevimen 22.06.2005, 21:06 Konu Kapatılmıştır.
|
|