Orijinalini görmek için tıklayınız : Çorumun Bazi Koylerİnİn Ne Oldugundan Emİn Degİlİm Bİlenlerİn Yardİmlerİni Beklİyorum
haydoglulu 20.02.2006, 14:32 Selam Çorumlu canlar, hemserilerim Çorum köyleriyle ilgili bir araştirmam var ve bazi koyleri bilmiyorum bilenlerin yardimlarini bekliyorum. Şimdiden yardimlariniz için tesekkurler.
MERKEZE BAGLİ KOYLER
Ugrak=?
Gemel=?
Kiranlık=?
kireçocagi=?
ALACAYA BAGLİ KOYLER
Suludere=?
Akçiçek=?
kalecikkaya=?
yüksekyayla=?
Eger içinizde Sungurlu, Osmancik, Dodurga, Kargı, İskilip, Laçin, Oguzlar, Bayat, Ugurludag ve Bogazkale ilçelerinden olan veya bu ilçelerin koylerinden bildiginiz varsa onlarida yazınız. Alevi sunnu farketmez bildiginizi köyü yaziniz lütfen.
selam haydoglulu, zaten corumun cogu köyleri yazili istersen oraya bak oradan cogunu görebilirsin.
haydoglulu 20.02.2006, 21:18 selam haydoglulu, zaten corumun cogu köyleri yazili istersen oraya bak oradan cogunu görebilirsin.
baktim oraya hem tum koyler yok hemde benım bıldıgım bazıları yanlıs yazılmıs yanı dogru olmasıda mechul
cesmeli1985_20 12.03.2006, 22:45 mehmet dede tekke köyünün ismini ilk defa yerelnet te buldum ama hiçbir özelliklerinden bahsedilmemiş.eskiden olsa birçok özelliği vardı ama giderek azalan nüfus düşüşünden dolayı pek bir özelliği kalmadığını söyleyebilirim
ben sadece o köyde doğdum ama yaşamadım internettende olsa resimlerini görmek ve doğduğum köyü bilmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
çorum dodurga mehmet dede tekke köyü
muhtarı hamdi arslan
AleviKürt 15.03.2006, 00:50 mehmet dede tekke köyünün ismini ilk defa yerelnet te buldum ama hiçbir özelliklerinden bahsedilmemiş.eskiden olsa birçok özelliği vardı ama giderek azalan nüfus düşüşünden dolayı pek bir özelliği kalmadığını söyleyebilirim
ben sadece o köyde doğdum ama yaşamadım internettende olsa resimlerini görmek ve doğduğum köyü bilmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
çorum dodurga mehmet dede tekke köyü
muhtarı hamdi arslan
Mehmetdede Tekkesi Köyü ve Mehmetdede Obrugu Köyü yanyana, ikisi de alevi köyleridir. Bunlarin birisinde, aclik grevinde yitirdigimiz bir devrimci cikti (internette ismi var).
Ünlü bi tekke varmis orda, tanidigim bi kac kisi gitmis oraya. Ben kendim de o köyü görmeyi düsünüyorum. Benim de fazla bildigim yok.
cesmeli1985_20 15.03.2006, 16:37 evet orada mehmet dede yatar
bazı şehirlerde yaşayan insanların rüyasına bile girmiştir
çünkü yürekten birşey istersen dileğin kabul olur
bende inanırım
dedem oranın bekçisiydi
onunla yatar onunla kalkar
benim ceddim orada der başka bişey demez
gerçekten tavsiye ederim
köyün dışında dağlık bir yerde
birçok yaşanmış öykülerini başka bir gün sizlerle paylaşmayı isterim
corumluyum 16.03.2006, 23:15 merhaba arkadaşlar ben çorum merkez çanakçı köyündenim...
bende çorum alevi ve sünni köylerini işaretle gösteren bir harita var ama ben bunu nasıl gösterecemi bilmiyorum yardım ederseniz sizinle bunu paylaşmak isterim ...
AleviKürt 17.03.2006, 02:28 merhaba arkadaşlar ben çorum merkez çanakçı köyündenim...
bende çorum alevi ve sünni köylerini işaretle gösteren bir harita var ama ben bunu nasıl gösterecemi bilmiyorum yardım ederseniz sizinle bunu paylaşmak isterim ...
Selam canakcili. Bu harita benim harita mi acaba? Artik herkesin eline ulasmis bakiyomda..
köylüdede 03.04.2006, 11:43 Alevi köyü corum osmancik ilcesine bagli eski adi seciyen simdiki adi campinar vardir.
kirazlıpınar 06.04.2006, 21:16 gemet kiranlık ve kirec ocagı sunnu koyler
merhaba coruma bagli karakoy ama cok kucuk kimse fazla bilmiyo
AleviKürt 20.05.2006, 13:01 merhaba coruma bagli karakoy ama cok kucuk kimse fazla bilmiyo
bu köy hangi köylere yakin? komsu köylerin ismini bilirsen belki tanirim
Bogazkale, Yazır köyleride Alevidir Canlar Bilgilerinize....
mesuteren 14.07.2006, 19:31 Merhabar ben Çorum un merkeze bağlı Tarhan köyündenim.Köyümüz Çorum a 25 km uzaklıkta olup Hatap Çayı civarındadır.Yaz aylarında köye gittiğimde çokta fazla kişinin kalmadığını görüyorum.Aranızda Tarhan lı varsa mesajını beklerim..
alevi_can35 03.09.2006, 20:20 çorumun bildigim köyleri 1 eşen çay köyü kara kaya köyü aslan köy eski köy acı pınar köyü öksüzler köyü büklüce köyü egri dere köyü çatak köyü sarin köyü çanakçı köyü kuzay köy yeni köy evci yeni kışla köyü çayan köyü oğuzlar çaltıcak köyü kışlacık tekke köyü kara direk köyü bunlar bildigim alevi köyleri çataktan şüpheliyim yalnız onu tam bilmiyorum alevi varmı yokmu :)))))))
muhacir19 07.09.2006, 01:23 çorumun bildigim köyleri 1 eşen çay köyü kara kaya köyü aslan köy eski köy acı pınar köyü öksüzler köyü büklüce köyü egri dere köyü çatak köyü sarin köyü çanakçı köyü kuzay köy yeni köy evci yeni kışla köyü çayan köyü oğuzlar çaltıcak köyü kışlacık tekke köyü kara direk köyü bunlar bildigim alevi köyleri çataktan şüpheliyim yalnız onu tam bilmiyorum alevi varmı yokmu :)))))))
Bakıyorum da artık "İBİK"i saymıyorsun.
"İyiye işaret" mi deseem, umutsuzluk mu deseem.
İnsan "İBİK"i saymaz mı hiç yaa?
Ne ayıp.
Boğazkale'ye bağlı yazır köyü ( benim köyüm) alevi köyüdür.sarıçiçek köyü alevi-sünni karışık...
mecitözü köseeyüp köyü alevi köyüdür.
Selam, CANLAR ben mehmet dede obruk köyündenim.
ben size Almanyanin Berlin kentinden yaziyorum.
CANLARIN söyledigi gibi:
mehmet dede tekke köyü, mehmet dede obruk köyünün üstünde kaliyor.
ve yavu köyüde alevidir, cünkü amcamin hanimi oradan.
Bildiklerim bunlar.
Berlin,den sevgi dolu selamlar.
Ne Mutlu Aydinliktan Karanliga Isik Tutanlara.
turabi19 18.09.2006, 23:35 Selam Çorumlu canlar, hemserilerim Çorum köyleriyle ilgili bir araştirmam var ve bazi koyleri bilmiyorum bilenlerin yardimlarini bekliyorum. Şimdiden yardimlariniz için tesekkurler.
MERKEZE BAGLİ KOYLER
Ugrak=?
Gemel=?
Kiranlık=?
kireçocagi=?
ALACAYA BAGLİ KOYLER
Suludere=?
Akçiçek=?
kalecikkaya=?
yüksekyayla=?
Eger içinizde Sungurlu, Osmancik, Dodurga, Kargı, İskilip, Laçin, Oguzlar, Bayat, Ugurludag ve Bogazkale ilçelerinden olan veya bu ilçelerin koylerinden bildiginiz varsa onlarida yazınız. Alevi sunnu farketmez bildiginizi köyü yaziniz lütfen.
arkadaşım bu köylerin hepsi sünni dir.eğer istesen ben çorumun alevi köylerini yazdım.al..s..com un forum bölümüne gir.alevi yerleşim merkezleri-türkiye başlığı adı altında.rumuzum karamanoğlu.
Selam olsun tüm canlara..Abdalboyu,Seyfe,Çağşak Çorum'daki Alevi köylerinden bazıları..
sariyeelcebel 22.09.2006, 12:08 turabi19 bey yazınızda rumuzum karamanoglu demişsiniz, nickiniz turabi19 yanlışmı yazdınız acaba?
yazdığınız yazıyı bulmak isterim ama turabi19 diyemi arayacağım karamanoglu diyemi?
bolşevik_1917 24.09.2006, 23:42 ben bitane biliyorum kendi köyüm karatepe alacaya bağlı alevidir yazmak istedim herkese selam:)
Celal KURT 01.10.2006, 18:00 Sayın turabi 19 Çorum Alevi Köyleri yerleşim yerlerinin olduğunu belirtmektesiniz
Bu harita mevcut ise beni bilgilendirirsen çok memnun olurum.Şayet harita gibi Vs.mevcut ise alabileceğim messenger adresi varsa bilgilendirirsen sevinirim.
Selam ve Sevgiler
ercankayacık 01.10.2006, 18:41 slm canlar ben samsunluyum havzalı ama bu yaz corum sungurludaydım bırkac kısı tanıyorum alevı olan ama koylerını bılmıyorum ogrendıgımde yazarım. bu arad corum sungurludakı alevıler kendılerını belırtemıyorlar cunku yobaz cok sungurluda bır sorun cıkar dıye bızım alevılerde kendılerını belırtemıyorlar
turabi19 02.10.2006, 22:05 Sayın turabi 19 Çorum Alevi Köyleri yerleşim yerlerinin olduğunu belirtmektesiniz
Bu harita mevcut ise beni bilgilendirirsen çok memnun olurum.Şayet harita gibi Vs.mevcut ise alabileceğim messenger adresi varsa bilgilendirirsen sevinirim.
Selam ve Sevgiler
iyi akşamlar çorumun alevi köyleri harita diye bir şey yok ama isimler var çorumda alevi köyleri diye alevisesi formda türkiye bölümünde çorumun alevi köyleri bölümünde bulabilirsin karamanoğlu adı ile yazıyorum iyi akşamlar
sedatt19 26.11.2006, 14:03 slm arkadaşlar bende mehmet dede obruk köyündenim bizim köyümüzde alavi köyüdür m.d. tekke köyünün hemen alt tarafındadır...çeşmeli1985 20 tekkeden kimlerdensinnn ve çeşmenin neresindensinnnnn.........
merhaba uzun zamandir girmiyordum bu siteye.. coruma bagli karakoy sarin yada diger ismi calyayla koyunun yaninda..
dj_ali19 06.11.2007, 18:30 Boğazkale'ye bağlı yazır köyü ( benim köyüm) alevi köyüdür.sarıçiçek köyü alevi-sünni karışık...
filiz sen yazırdan kimlerdensin? ben sarıçiçekliyim :rolleyes: bi hemşo bulduk valla :lol:
seher vakti 19.11.2007, 01:58 merhaba ben alaca nın isahacı köyündenim bütün köylerimi yazmak istiyon anlamadım alacanın bikaç köylerini yazabilirim garkın karakaya ibrahim kaypakkayanın köyü neyi öğrenmek istiyosan çorum alaca nokta com a gir
seher vakti 19.11.2007, 02:08 ayrıca köyleri ni gösteren bi harita mevcut bende konuşmak istersen cate gir ben oraya takılıyorum
seher vakti 19.11.2007, 13:08 çorum alaca kargın köyünün ayrıntılı resimleride var mahsuru yoksa yükleyim köyün her boyutundan resim bunlar köy alevi köyüdür
|