Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir / Konak / Uzundere köyü

Uzundere_Koray
21.02.2006, 14:18
Uzundere izmir konak'a bağlı bir alevi köyü ancak son yıllarda mahalle olarak geçmeye başladı.cem evi var genelde güzel bir yer ama otoyolun arkasında olduğu için köy merkezi fazla bilinmiyor.Uzundere'nin çevresinde önemli sayıla bilecek yerler var bunlar;akçakaya,kale boynu...buralar gerçekten doğa harikası ve çok güzel yerler.:)

Yakapınarlı
21.02.2006, 15:30
Uzundere izmir konak'a bağlı bir alevi köyü ancak son yıllarda mahalle olarak geçmeye başladı.cem evi var genelde güzel bir yer ama otoyolun arkasında olduğu için köy merkezi fazla bilinmiyor.Uzundere'nin çevresinde önemli sayıla bilecek yerler var bunlar;akçakaya,kale boynu...buralar gerçekten doğa harikası ve çok güzel yerler.:)
öncelile hoşgeldin demek isterim.bende izmir yakapınar köyünden muhtemelen biliyorsundur sizin köyden bizim köyü bilmeyen pek yoktur.uzundereyi severim ve birçok yakın arkadaşım var orada.

Serkan_Devrim
21.02.2006, 15:35
uzundereyi çok duydum. arkadaşlar arasında favori yerlerden. belki bu yaz orayı gezebiliriz. gerçi bu son depremlerde uzundere de baya bi rol oynamadı değil.:yamukgul: biraz ürküyoruz tabi. :yamukgul: hehehe

alevi_dede91
21.05.2006, 14:42
uzundere bizim oturduğumuz yere yakın; eski izmirin arka tarafında kalıyor.
"izmirli olduğum anlaşılmıştır heralde:D"
yakapınar köyü de hiç yabancı gelmiyor kulağıma..bu tire-ödemiş taraflarında bir köy değil mi?

student
21.05.2006, 15:11
ewet uzundere alevi köyüydü oralı değilim ama bi kere gitmiştim bu aralar oralara yatırım yapılcak baya toki toplu konutlar yapcak oraya büyütcekler anlaşılan yerleşim alanlarını

afyonluhuseyin
21.05.2006, 19:34
Ben Afyonun Şuhut ilçesinin Tekke köyündenim ,köyümüz tamamen alevidir.Resimleini enkısa sürede forma göndereceğim görmenizi isterdim

Devrimci Marksist
22.05.2006, 14:12
Geçen sene Afyon garajında dolanırken Şuhut'a bağlı bir kasabanın şenlik duyurusunu görmüştüm. Heralde o gördüğüm afiş sizin Tekke köyünündür.

afyonluhuseyin
28.05.2006, 18:44
Bizim şenliğimiz ağustos ayının ilk haftası yapılıyor.sizin gördüğünüz ilan kayabelen köyünün ilanı ,onların şenlikleri çok eskiye dayalıdır.Bizimki daha acemilik dönemindeyiz.İnşallah dahada geliştireceğiz