Orijinalini görmek için tıklayınız : Aziz Nesin Kitapları

iyidost69
21.02.2006, 16:50
Amacım reklam değil. Hürriyet Gazetesinden de pek hazzzetmem .Hürriyet gazetesi bu hafta Aziz Nesin in öykülerini veriyor. Almanızı tavsiye ederim.
Sevgiler. Saygılar..

arda24
22.02.2006, 00:50
bence eğer gücünüzde yetebiliyorsa nesin yayınevinden çıkan aziz nesin kitaplarını alırsanız nesin vakfındaki çocuklara da bi yarar sağlamış olursunuz.kitap alırkende ben d&r,megavizyon gibi yerler dışında metropol,cumhuriyet kitap kulübü gibi yerlerden almaya özen gösteriyorum.aydın doğan bir yandan güner ümiti çıkarıyor bir yandan da radikal de alevilik ile ilgili yazı çıkartıyoır.artık kendisine siz bir isim koyun ....

iyidost69
22.02.2006, 09:39
bence eğer gücünüzde yetebiliyorsa nesin yayınevinden çıkan aziz nesin kitaplarını alırsanız nesin vakfındaki çocuklara da bi yarar sağlamış olursunuz.kitap alırkende ben d&r,megavizyon gibi yerler dışında metropol,cumhuriyet kitap kulübü gibi yerlerden almaya özen gösteriyorum.aydın doğan bir yandan güner ümiti çıkarıyor bir yandan da radikal de alevilik ile ilgili yazı çıkartıyoır.artık kendisine siz bir isim koyun ....

Sevgili Can, zaten hurriyetin verdiği nesin kitaplarından da nesin vakfı na para ödeniyor.

Bilgiler için tşk. ederim.

Yaren44
01.03.2006, 00:38
Azİz Nesİn Kİtaplarini Bende Okuyorum Ve Çok Akici Yalin Bİr Dİlle YazdiĞi İÇİn Çok Keyİfle Okunabİlİr Herkes Tarafindan. Şİmdİkİ Çocuklar Harİka, ZÜbÜklÜĞÜn Sonu Yok, Şİmdİ Avrupa Tavsİye Ve Daha BİrÇok Kİtabi LÜtfen Okumayi Sevenler Bu Kİtaplari Vakifta Temİn Etsİnler