satı
22.02.2006, 17:10
Merhabalar.Erbaalı olan var mı?Bu arada benim bildiğim Erbaa'da sadece iki tane Alevi köyü var.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Tokat / Erbaalılar satı 22.02.2006, 17:10 Merhabalar.Erbaalı olan var mı?Bu arada benim bildiğim Erbaa'da sadece iki tane Alevi köyü var. seheryelikiz 06.04.2006, 21:48 mrb.satı gördüğüm kadarıyla tokatlı çokta erbaalı pek yok.zaten dediğin gibide 2 alevi köyü var.biri sokutaş diğeri keçeci köyü.ben keçeciliyim.pehlivanlardanım.ya sen hangi köylüsün,kimlerdensin.hoşçakal... satı 18.04.2006, 11:55 eBen Sokutaşlıyım.Çok sevindim gerçekten.Mesajıma cevap verdiğin için soğal.Keşke daha çok kişi olsaydı.Ama olsun önemli olan memleket ayırt etmeksizin burada değerli canlarla birlikte olmak.sen de hoşçakal. seheryelikiz 18.04.2006, 12:13 Forum da şimdilik Erbaalı olarak 3 kişiyiz.(sen ,ben Aşkaleli-aslen Erzurumlu ama Keçecililerin gelini)umudumuz dahada çoğalmak.Damlaya damlaya göl olacağız:) Geçen gün köyünün(sokutaş)içinden geçtim.Bizim köyün otobüsü sizin köyede uğruyor şehire inerken. halis 18.04.2006, 17:17 arkadaşlar izmirden yazıtorum burada bi tane karakol komutanı erbaa lı oda alevi hangi koyden oldugunu bilmiyorum seheryelikiz 18.04.2006, 20:56 arkadaşlar izmirden yazıtorum burada bi tane karakol komutanı erbaa lı oda alevi hangi koyden oldugunu bilmiyorum Erbaa'nın sadece 2 köyü alevi.Ya Keçeci köyündendir yada sokutaş köyünden. Alisahin 18.04.2006, 21:55 Sasirdim,koca ilcenin iki Alevi köyü,neden bu ilceye az Alevi köyü vermisler. cogunu,Niksara ve Turhala taksim etmisler.Bu arada bende Resadiyeliyim. Turhalda oturuyorum,Kececiye birkac defa gittim,Soku tasinida duydum.. Selam ve sevgiler/Almanya. Alisahin 18.04.2006, 21:57 Kececi Baba türbesini ziyarete gittim. Kececi Baba yardimciniz olsun, seheryelikiz 18.04.2006, 22:02 Koca ilçede 2 köy alevi merkezinde hiç alevi yok.(memur ...vs.hariç.):)Zile,Turhal,Reşadiye,Almus,Niksar.. .buralarda aleviler fazla bildiğiniz üzere.Bende Turhalda ikamet ediyorum. seheryelikiz 18.04.2006, 22:06 Kececi Baba türbesini ziyarete gittim. Kececi Baba yardimciniz olsun, Hoş gelmişsiniz sefalar getirmişsiniz(geçmiş gün olsada).Allah Allah. Keçeci babada sizin ne dileğiniz muradınız varsa yardımcınız olsun. garcia 21.04.2006, 21:25 merhaba hemşerilerim.bende ziledenim. evet en az alevi köyüne sahip ilçe erbaa.bu arada tokat merkeze bağlı olan köylerdede alevi köyleri çoğunlukta,bilginiz olsun diye yazıyorum.en çok alevi köyüne sahip olan ilçe zile.iyi günler arkadaşlar. Sema 21.04.2006, 21:40 Ben Turhallıyım, bizim kiracımız erbalı ama alevi değil, ben orada alevi köyünün olduğunu bile bilmiyordum seheryelikiz 21.04.2006, 21:56 Evet yazıldığı üzere 2 köy dışında alevi yok Erbaa'da.Genelde Erbaa'lıyız deyince şaşırırlar nasıl Erbaa'lı olupta alevi olursunuz diye.. genelde benim köyüm olan(keçeci'yi)Turhal'a bağlı diye düşünürler ama öyle değil. türküdostu 17.05.2006, 21:31 bende iki kez gittim. insanları çok can a yakın .ev arkadfaşlartım gürbüzlerden seheryelikiz 22.05.2006, 11:19 merhaba türkü dostu.Teşekkürler.Tüm alevi canlar gibi bizlerde canayakın ve hoş görülüyüz.Ev arkadaşların Engin,Erdoğan kardeşler tahminimce.Selamımı iletirseniz sevinirim.Fatma dersiniz.hoşcakalın... türküdostu 26.05.2006, 18:27 evet onlar .ev arkadaşlarım. delidervis 31.05.2006, 19:48 Selam olsun... Benim tayinim Erbaa, Degirmenli'ye cıktı acaba orası ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Nasıl bir yerdir? Erbaa merkeze uzak mıdır? Tesekkürler... seheryelikiz 01.06.2006, 18:14 selam can!değirmenliyi duydum.sünni bir köy olduğunu biliyorum.ama iyidir o köy.Erbaa Tokat merkeze biraz uzak can.en az 2 saat sürer. hayırlı olsun yeni tayininiz...hoşcakalın delidervis 01.06.2006, 23:59 seheryelikiz, cok sagolasın, uzakmıs biraz.. peki Hubyar Sultan Ocagına ne kadar mesafede? berximin 02.06.2006, 00:07 Selam olsun... Benim tayinim Erbaa, Degirmenli'ye cıktı acaba orası ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Nasıl bir yerdir? Erbaa merkeze uzak mıdır? Tesekkürler... Değirmenli Erbaa'ya on dk mesafelik uzakta bir kasaba.. Erbaanın şirin kasabalarından birisidir..alevi değil ama sunni bir yerleşim yeri..Erbaada tokatın ilçeleri arasında gelişmiş ilçeler arasında yer alıyo.. delidervis 02.06.2006, 10:36 berximin, cok sagolasın... Peki Erbaa Hubyar Sultan'a ne kadar uzaklıkta? garcia 02.06.2006, 11:31 Selam olsun... Benim tayinim Erbaa, Degirmenli'ye cıktı acaba orası ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Nasıl bir yerdir? Erbaa merkeze uzak mıdır? Tesekkürler... benim erbaa ilçesiyle ilgili bildiklerim sadece duyumlardan ibaret,şu ana kadar hiç görmedim.değirmenli kasabası sünni bir köy olmakla beraber,genel olarak tokatın klasik sünni köylerinden farklı olduğunu ve insanlarının çoğunun tutuculuktan uzak olduğunu duydum.yani değirmenli kasabasındaki insanların alevilere yaklaşımlarının sıcak olduğu söyleniyor.yani iyi bir köymüş. garcia 02.06.2006, 12:05 berximin, cok sagolasın... Peki Erbaa Hubyar Sultan'a ne kadar uzaklıkta? hubyar sultan almus ilçesine bağlı.değirmenli kasabası hala anlatılanlar gibiyse orada dost,arkadaş edinebilirsiniz.erbaada iki alevi köyü olduğu söyleniyor.internetten resimlerine baktım gerçekten bayağı güzel bir yermiş erbaa.6 beldesi,73 köyü var(toplam79) ve sadece iki alevi köyü var(keçeci,sokutaş).belkide tokatta göçten en az etkilenen ilçe erbaa,pek fazla göç yok.verimli ovası ve ılıman iklime sahip bir ilçe.tokatta erbaa ilçesi haricinde(%2,5 alevi yaklaşık) hemen hemen öbür bütün ilçelerde(özellikle almus,zile,merkez,turhal,artova,niksar) alevi köyleri çoğunluktadır,hatta bazı ilçelere bağlı köy sayısının(almus,zile,merkez köyleri,artova,turhal)%60-85 arası alevi köyleri oluşturur.ancak tokat alevilerinin yüzde yetmişinden fazlası göç etmiş durumdadır.yeni görev yeriniz hayırlı olsun... berximin 02.06.2006, 14:11 berximin, cok sagolasın... Peki Erbaa Hubyar Sultan'a ne kadar uzaklıkta? Rica ederim deliderviş ..hubyar sultan ocağı erbaaya 1.5 saat uzaklıktadır yaklaşık olarak.. (almus ilçesinde hubyar sultan ocağı) delidervis 02.06.2006, 21:01 eywallah canlar hepiniz cok sagolun verdiginiz bilgiler ve yardımlarınız icin.. yardım eden yardım bula, gönlü gamdan uzak dura, her dilegin hayra cıka, söz bizden nefes erenlerden ola... erdemcan 06.06.2006, 23:04 merhaba deliderviş ben erbaadan yazıyorum. Değirmenli kasabası doğası çok güzel yeşiliği çok , büyük bi kasaba ama insanları içinde aynı şeyi söyleyemeyecem erbaada 2 alevi köy var onlarda erbaaya çok uzak diğer köy ve kasabaların hepside sünni kökenli insanlar var Değirmenlide çalışan öğrt. arkadaşlar gidiş geliş yapıyorlar ulaşım sorunu olmayan yol üstünde olan bi kasaba güzel ve büyük bi kasaba umarım senin için iyi olur. satı 13.06.2006, 11:38 Bilgilerini paylaşan bütün canlar; teşekkürler. dostlaraselam 23.06.2006, 11:15 Merhaba işte o 2 köyden biri olan Keçeci Köyü'ndenim ben. Sizin hangisi? dostlaraselam 24.06.2006, 22:33 Merhaba arkadaşlar bende Keçeci Köyü'ndenim, bu siteyi yeni buldum tamamen tesadüf hiç haberim yoktu. Gerçekten çok güzel bir site bizden birileri bulmak çok güzel bir duygu. Tanıdığım insanları şimdiden bu siteden haberdar etmeye başladım kısa zamanda sayımız dahada çoğalacak.... "Kaya Yiğit" seheryelikiz 25.06.2006, 14:33 bende keçeciliyim :)hoşgeldin aramıza dostlaraselam can!Keçecili birini bu sitede görmek beni mutlu etti.hoşgeldin aramıza...iyi paylaşımlar... cancan60 26.06.2006, 01:05 Ben Turhallıyım, bizim kiracımız erbalı ama alevi değil, ben orada alevi köyünün olduğunu bile bilmiyordum mahallemde birçok erbağlı var! bazıları kapalı! Sema arkadaşımız gibi bende erbağ'da alevi olduğunu bilmiyordum! bizim erbağlı komşularımız biraz yobaz! bir merhabayı zor alırsın! dostlaraselam 26.06.2006, 12:24 Merhaba Fatma Ben "kaya" Tanimadin Mi Ayrica Benİm Yakin Bİr ArkadaŞimda (tÜrkÜdostu) Buraya ÜyeymİŞ Epeydİr Haberİm Yoktu, Yenİ ÖĞrendİm DÜn Beraberdİk KonuŞtuk. türküdostu 27.06.2006, 15:52 Merhaba Fatma Ben "kaya" Tanimadin Mi Ayrica Benİm Yakin Bİr ArkadaŞimda (tÜrkÜdostu) Buraya ÜyeymİŞ Epeydİr Haberİm Yoktu, Yenİ ÖĞrendİm DÜn Beraberdİk KonuŞtuk. evet kaya aramıza hoşgeldin.hayırlı olsun diyelim güzel şeyler paylaşacağımıza inanıyorum. seheryelikiz 27.06.2006, 23:06 evet kaya tanıdım seni:)türkü dostuda Erdoğan'ların ev arkadaşı tanıştık.tanıdığım insanları burada görmek beni inanılmaz mutlu etti...Tekrar hoşgeldin aramıza.. sadkay855 02.07.2006, 17:00 Merhaba Canlar Bu Siteyi Tavsiye Uzerine Buldum Oncelikle Bugun Sivasta Vahsice Katledilen 37 Cani Rahmetle Aniyorum Seheryeli Kiz Ben De Kececilyim Belki Seni Taniyor Olabilirimde Ben Sadik Kaya Kececi Babanin Evindeki Riza Dedenin Buyuk Oglunun Torunuyum Bu Sene Koye Kececi Babayi Anma Torenine Gidecegim Bu Sitedeki Butun Kececilerle Umarim Gorusuruz Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) Bu Siteye Kaya Nin Tavsiyesi Ile Uye Oldum Kaya Benim Dayimin Ogludur seheryelikiz 02.07.2006, 17:38 Hoşgeldin aramıza sadık.evet hatırladım seni yanlış hatırlamıyorsam kız kardeşinin adıda satı değilmi?geçen yıl kardeşin le annen azizbaba şenliklerine gelmişlerdi orada tanıştık...güzel paylaşımlar... sadkay855 03.07.2006, 11:01 hos bulduk evet dogru tahmın etmıssın. kısmetse satı yı bu sene de koye gonderecegım orada yıne gorusursunuz türküdostu 06.07.2006, 09:20 ne güzel ya. ama bakın ben amasyalı olarak sizin köylere uğruyom forumda.siz de arada merzifon köylerine doğru gelin ya. olmuyo arkadaşlar böyle.hep ben ziyaret ediyom sizi. herkese sevgiler satı 07.07.2006, 13:49 sadkay855 hoşgeldin aramıza.Ben de sokutaştanım.iyi paylaşımlar diliyorum.Keçecililer artıyor, dileğim sokutaşlıların da artmasıdır.sevgiler. Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) ne güzel ya. ama bakın ben amasyalı olarak sizin köylere uğruyom forumda.siz de arada merzifon köylerine doğru gelin ya. olmuyo arkadaşlar böyle.hep ben ziyaret ediyom sizi. herkese sevgiler türküdostu can ziyaretin ve davetin için teşekkürler:) .Şeref kattın.Sevgiyle kal sadkay855 23.09.2006, 00:08 merhaba canlar uzun zamandır aranıza gıremıyordum ınt sorun vardı. satı 23.09.2006, 19:21 merhaba canlar uzun zamandır aranıza gıremıyordum ınt sorun vardı. Tekrar hoşgeldin aramıza Sadık abi.İyi forumlar. seheryelikiz 26.09.2006, 14:21 merhaba canlar uzun zamandır aranıza gıremıyordum ınt sorun vardı. Tekrar hoşgeldin aramıza sadık...Kayada dikey geçiş sınavını kazanmış gözünüz aydın..ailesi çok sevindi . köyümüzden bir kişinin daha mühendislik fakültesinde okuyor olması bizleride aşırı mutlu etti...hoşçakal.. türküdostu 26.09.2006, 17:13 evet geç de olsa kaya kardeşimi tebrik ediyorum sevinci sevincimiz. dostlaraselam 26.09.2006, 20:24 Hepize teşekür edediyorum arkadaşlar.İnşallah hayatta hepimizinde herşey gönlünce ve güzel olur. seheryelikiz 26.09.2006, 20:39 Hepize teşekür edediyorum arkadaşlar.İnşallah hayatta hepimizinde herşey gönlünce ve güzel olur. Ne güzel ya yapmak istediğini sonunda yaptın başardın yani dikey geçişi kazanmayı...dilerim ki diğer tüm isteklerinde yerine gelir Kaya kardeşim...sağolasın umarım hayat bizlerede başarılar getirir:)kendine iyi bak...tekrar başarılar.. dellyboran 29.09.2006, 10:33 erdemcan. Ayıp ediyorsun Erdemcan. Değirmenli köylülerin ne kötülüğünü gördünki. Benim çok iyi dostlarım vardır. İyi insanlardır. dost canlısıdırlar. Dürüst candan adamları severler. Neden bu gibi bir hisse kapıldın anlayamadım seni. MSN dellyboran@hotmail.com cevabını buraya yazmanı bekliyorum. Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) merhaba deliderviş ben erbaadan yazıyorum. Değirmenli kasabası doğası çok güzel yeşiliği çok , büyük bi kasaba ama insanları içinde aynı şeyi söyleyemeyecem erbaada 2 alevi köy var onlarda erbaaya çok uzak diğer köy ve kasabaların hepside sünni kökenli insanlar var Değirmenlide çalışan öğrt. arkadaşlar gidiş geliş yapıyorlar ulaşım sorunu olmayan yol üstünde olan bi kasaba güzel ve büyük bi kasaba umarım senin için iyi olur. erdemcan. Ayıp ediyorsun Erdemcan. Değirmenli köylülerin ne kötülüğünü gördünki. Benim çok iyi dostlarım vardır. İyi insanlardır. dost canlısıdırlar. Dürüst candan adamları severler. Neden bu gibi bir hisse kapıldın anlayamadım seni. MSN dellyboran@hotmail.com cevabını buraya yazmanı bekliyorum. dellyboran 29.09.2006, 11:18 eywallah canlar hepiniz cok sagolun verdiginiz bilgiler ve yardımlarınız icin.. yardım eden yardım bula, gönlü gamdan uzak dura, her dilegin hayra cıka, söz bizden nefes erenlerden ola... Hoca sen boş ver erdemcan efendinin sözlerini. Ben değirmenliyi iyi bilirim. Cana yakın insanlar. HEr konuda yardımcı olurlar. İnanmazsan samimiyeti kurduğunda belli bir zaman sonra bakmışsınki sende onlar gibi olmuşsun. Desteği ihtiyacın olursa yardımcı olurum elimden geldiği kadar. e-mail adresim dellyboran@hotmail.com duyguseli 16.10.2006, 13:05 meraba canlar bende erbaalıyım (keçeciden) satı 16.10.2006, 18:16 meraba canlar bende erbaalıyım (keçeciden) Hoşgeldin aramıza duyguseli.İyi forumlar. türküdostu 18.10.2006, 19:25 ya bu keçecilerden biz ne zaman kurtulacazzzzz başımda var sürüyleee .allah onları bildiigibi yapsın neyse hoşgeldin duygu seli garcia 21.10.2006, 23:34 Hoca sen boş ver erdemcan efendinin sözlerini. Ben değirmenliyi iyi bilirim. Cana yakın insanlar. HEr konuda yardımcı olurlar. İnanmazsan samimiyeti kurduğunda belli bir zaman sonra bakmışsınki sende onlar gibi olmuşsun. Desteği ihtiyacın olursa yardımcı olurum elimden geldiği kadar. e-mail adresim dellyboran@hotmail.com bende değirmenli köyünden kimseyi tanımadım.ancak bu köyün insanlarının geneli için hep olumlu şeyler duydum.herşeyden önce tutucu bir köy olmadığını,alevilerle ilişkilerinin sıcak olduğunu ve çoğunlukla ileri görüşlü insanların var olduğunu duydum.ama kimseyi tanımadım.bu köy halkı için olumsuz şeyler yazan arkadaş hangi gerekçeyle yazmış merak ediyorum ve umarım tek gerekçesi sünni köy olması değildir.çünkü eğer tek gerekçesi buysa fanatik sünni islamcılarla aynı duruma düşmüş olurki buda fanatizmin başka bir boyutudur. kızılalev 23.10.2006, 20:34 selamlar seheryelikiz 28.10.2006, 16:10 ya bu keçecilerden biz ne zaman kurtulacazzzzz başımda var sürüyleee .allah onları bildiigibi yapsın neyse hoşgeldin duygu seli Ne ettükte sanaaaaa:)çarpılın bak keçeci baba evlatlarına laf yok:):) satı 29.10.2006, 16:44 De mi abla Keçeci Baba fena çarpar adamı...:D Türküdostuuuu ne derdin var benim Keçeci Babamın torunlarıyla:001_rolle seheryelikiz 29.10.2006, 19:23 De mi abla Keçeci Baba fena çarpar adamı...:D Türküdostuuuu ne derdin var benim Keçeci Babamın torunlarıyla:001_rolle :komik he valla satı bacım ne derdi varsa bizim köylülerinen:)desteğin için sağol bacı gıı:) duyguseli 01.11.2006, 14:19 ya bu keçecilerden biz ne zaman kurtulacazzzzz başımda var sürüyleee .allah onları bildiigibi yapsın neyse hoşgeldin duygu seli türküdostu merhaba hiçbir zaman kurtulamayacaksın dahada çoğalacağız sende sabretmeye çalışacaksın (bu arada çokmu kötüyüz) musa1985 01.11.2006, 19:52 arkadaşlar merhaba keçecibaba türbesin ben 15 senedir gidiyorum ömrüm oldukça da hep gidecem ben turhallıyım musa1985 01.11.2006, 19:53 sati şu an erbaa damısın yoksa bizim gibi memleketinden uzak mısın türküdostu 05.11.2006, 17:35 valla bıktım keçecililerden .sade 3 tanesi evde var. çevremde de dolu. ama mücadelem devam edecek takii onlardan kurtulana kadar. bu arada deplasmanda olduğum için yükleniyosunuz. gelin merzifonlular bölümüne de orda konuşun. benim de hemşolarım orda. neyse herkese sevgiler seheryelikiz 05.11.2006, 20:24 arkadaşlar merhaba keçecibaba türbesin ben 15 senedir gidiyorum ömrüm oldukça da hep gidecem ben turhallıyım Allah uzun ömürler versin.Keçeci babada ziyaretlerini ,adaklarını kabul etsin... satı 06.11.2006, 22:42 sati şu an erbaa damısın yoksa bizim gibi memleketinden uzak mısın İstanbul'da oturuyorum...Yani uzaktayım can..Hem de gitmeyeli çok oldu:sad: duyguseli 07.11.2006, 13:13 valla bıktım keçecililerden .sade 3 tanesi evde var. çevremde de dolu. ama mücadelem devam edecek takii onlardan kurtulana kadar. bu arada deplasmanda olduğum için yükleniyosunuz. gelin merzifonlular bölümüne de orda konuşun. benim de hemşolarım orda. neyse herkese sevgiler türkü dostu o 3 kişi bizim köyden heralde yanlış anlamadıysan onlar erdoğan abiler heralde( slm et onlarsa) velican 16.11.2006, 22:21 merhaba yoldaşlar bende keçeciliyim velican 16.11.2006, 22:22 durmuş çavuşun torunuyum canlara selam velican 16.11.2006, 22:23 bizim köylü kimse varmı şuan veya sohudaşlı farketmez hepimiz aynı candan insanlarız velican 16.11.2006, 22:25 kimse yokmu tokatlı yoldaşlar velican 16.11.2006, 22:28 :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: türkü dostu o 3 kişi bizim köyden heralde yanlış anlamadıysan onlar erdoğan abiler heralde( slm et onlarsa) velican 16.11.2006, 22:33 kimse yok galiba neyse kısmet değilmiş satı 16.11.2006, 23:55 Velican hoşgeldin Sokutaşlıyım ben.Mesajlarına cevap beklemekte aceleci davranmışsın:) Keçeciliyi 3 ettik daha çok olur umarım tabi Sokutaşlılarla birlikte.Erbaa'nın sadece iki köyünün alevi olması çok kötü:sad: Güzel paylaşımlar. seheryelikiz 17.11.2006, 11:58 durmuş çavuşun torunuyum canlara selam Amma acelecisin be velican:)Demek durmuş dedenin torunusun çok sevindim kurban aramıza bir kişinin daha katılmasına ...bende ismail ağagildenim yani pehlivanlardan.hoş geldin sefalar getirdin ...güzel paylaşımlar diliyorum.. duyguseli 20.11.2006, 14:57 merhaba yoldaşlar bende keçeciliyim velican mrhb aramıza hoş geldin bende keçeciliyim (duygu)PEHLİVANLARDAN satı 26.11.2006, 15:39 Meraba Canlar Neden Kİmse Yok Ben İstanbuldan Velİ Velican sana da merhaba da neden burda olduğun her an bizim da olmamızı bekliyorsun ki? Burdayız Sokutaşlı Keçecili olarak ama karşılaşamayabiliyoruz malesef:001_rolle HoŞvulduk Can GÜzel Bİr Sİte İnŞallah TaniŞiriz ArkadaŞlar Tanıştık ya... dostlaraselam 02.01.2007, 16:31 öncelikle herkesin bayramını kutlarım. hoşgeldin duyguseli. ilhanım nasılsın? Epeydir siteye giremiyodum. yeni girdim. özledim sizleri de şu finalleri bi atlatayatayım 27 ocakta ordayım. bu dönemin acısını çıkartırız. arkadaşlarada selamlar umutdurmuş60 04.01.2007, 23:34 ya turhaldan direkt olarak erbaaya nasıl geçebilirim bana özel mesaj atı benim kız arkinin ablası orda okuomuş yaw seheryelikiz 09.01.2007, 18:12 ya turhaldan direkt olarak erbaaya nasıl geçebilirim bana özel mesaj atı benim kız arkinin ablası orda okuomuş yaw maalesef Turhal'dan Erbaa'ya direkt geçiş yok.önce tokat merkeze gitmelisin ordan Erektaş yada Erova adında münibüsler var onlarla gidebilirsin. duyguseli 13.01.2007, 13:42 meraba arkadaşlar uzun zamandın forma giremiyordum herkesin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun velican 24.01.2007, 22:07 merhaba canlar muharem ayımız tüm canlara hayırlara vesile olur inşallah tüm canları muharem ayı boyunca cem evlerinde görmek istiyorum tüm cem evleri dolsun ne olur canlar bazı cem evleri kimse olmadığı için cem yapamıyorlar sizi on iki gün boyunca yakınınızdaki cem evlerine bekliyoruz tüm canlara selam olsun tuğrulcan_60 12.02.2007, 22:37 slm ben tugrul sokutaslıyım gercekten hepiniz çok iisiniz kececililer ne mutlu bizeki koskoca ilçede iki alevi köyü olmanın serefini ve gururunu yasıyoruz..... satı 13.02.2007, 16:05 Tuğrulcan hoşgelmişsin.Sokutaştan birini daha görmek çok güzel. Keçeci ve Sokutaş olarak alevi köyü olmak elbette güzel ama koskoca ilçede sadece iki köyün alevi olması kötü bence. Keşke daha çok olsaydı da Erbaalıyız dediğimizde bizi sünni sanmasalardı. duyguseli 17.02.2007, 12:23 Tuğrulcan hoşgelmişsin.Sokutaştan birini daha görmek çok güzel. Keçeci ve Sokutaş olarak alevi köyü olmak elbette güzel ama koskoca ilçede sadece iki köyün alevi olması kötü bence. Keşke daha çok olsaydı da Erbaalıyız dediğimizde bizi sünni sanmasalardı. kesinlikle haklısın satı erbaalıyız dediğimizde bizi sünnü gözüyle bakılmasa keşke ama ne yazıkki iki köyüz ,sadece olsun yinede iki köy olmamız önemli değil ne demiş büyüklerimiz "Birlikten kuvvet doğar" duyguseli 26.02.2007, 11:51 Meraba erbaalı canlar neden artık sayfaya kimse bişey yazmıyor ya nerde kaldınız sesiniz hiç çıkmıyor. Tutsak olacağını bilerek yine bu sabah bemirparmaklıktan içeri usulca sızdı ğüneş SUNAY AKIN Cemoli12 05.03.2007, 18:54 bende almus kurusekiliyim biz her sene keçeci baba yı ziyaret ederiz kurban keseriz çok güzel bir köy ayakbastı diye bir yer var orayada gideriz Cemoli12 05.03.2007, 18:56 erbaa merkezde hiç alevi yok galiba sadece iki köyü alevi keçeci sokutaş ben öle biliyorum... dostlaraselam 10.03.2007, 20:16 Merhaba cemoli doğru biliyosun erbaya bağlı 73 köy var sadece 2 tanesi, sokutaş ve keçeci köyü alevi. Bende Keçeci Köyü'ndenim. Erbaa'danda nefret ediyorum zaten yobaz topluğu, 1 yıl orda Erbaa'da kalmıştım berbat bi yer. bizim köyün yanındaki köyler Turhal'a bağlı bizimki bi talihsizlik sonucu Erbaa'ya bağlanmış :( satı 10.03.2007, 23:09 Merhaba cemoli doğru biliyosun erbaya bağlı 73 köy var sadece 2 tanesi, sokutaş ve keçeci köyü alevi. Bende Keçeci Köyü'ndenim. Erbaa'danda nefret ediyorum zaten yobaz topluğu, 1 yıl orda Erbaa'da kalmıştım berbat bi yer. bizim köyün yanındaki köyler Turhal'a bağlı bizimki bi talihsizlik sonucu Erbaa'ya bağlanmış :( Can Erbaa konusundaki düşüncelerine katılmıyorum. :mad: Dediğin kadar 'berbat' bir yer değil. Oranın Alevi olmayanlarla dolu olmasının 'zaten yobaz topluluğu' söylemini hakettiğini düşünmüyorum.:wink: Erbaa güzel ve hızla gelişen bir ilçedir. Erbaalılarla her zaman iyi ilişkiler kurmuştur köyümüz. seheryelikiz 14.03.2007, 11:19 Merhaba cemoli doğru biliyosun erbaya bağlı 73 köy var sadece 2 tanesi, sokutaş ve keçeci köyü alevi. Bende Keçeci Köyü'ndenim. Erbaa'danda nefret ediyorum zaten yobaz topluğu, 1 yıl orda Erbaa'da kalmıştım berbat bi yer. bizim köyün yanındaki köyler Turhal'a bağlı bizimki bi talihsizlik sonucu Erbaa'ya bağlanmış :( Kaya Erbaa'ya karşı çok sertsin:)galiba öğrencilik döneminde kalmışsın orda.ne yaşamışsın onu bilmiyorum.bildiğin üzere kuzenlerim falanda orada yurtta kaldılar liseyi orada okudular ama okadarda olumsuz şeyler anlatmadılar.hatta çok rahat olduklarını anlatırlardı.muharrem orucunda hepside oruca kalkarlardı oruç tutarlardı yurt memurları çok ilgilenirlerdi.okadar sünninin arasında çokta rahat ettiler.ramazanda baskı görmediler. neden Erbaa'ya bağlıyız gibi yakınma cümlelerine gerek yok sende dilediğin gibi düşünebilirsin eyvallah ama...insanlar yanlış anlar.Erbaalılar sokutaşıda Keçeciyide iyi bilir severler.En yakın olduğumuz ilçe Erbaa mecburen oraya bağlanacağız. saygılar... by uffuks 16.03.2007, 13:13 Bnde forumunuza yeni üye oldum.Tokat/Erbaa/Keçeciliyim bize mededgil derler___Burda sizinle birlikte olup bazı konularda yardım alıp bazı konularda konuşmaktan büyük zevk alacağıma inanıyorum. seheryelikiz 16.03.2007, 14:02 Bnde forumunuza yeni üye oldum.Tokat/Erbaa/Keçeciliyim bize mededgil derler___Burda sizinle birlikte olup bazı konularda yardım alıp bazı konularda konuşmaktan büyük zevk alacağıma inanıyorum. Hoş geldin aramıza çoğaldıkça çoğalıyoruz...gözgözlerdensin yani:)burda epey keçecili var kardeş duyguseli,ben,dostlara selam keçeciliyiz.iyi forumlar.saygılar... enderoncu 16.03.2007, 14:47 arkadaşlar merhaba bende niksarlıyım ilk defa sizden duydum erbaanın alevi köyü oldugunu galiba onlarda turhal tarafındadır mutlaka satı 16.03.2007, 15:02 Bnde forumunuza yeni üye oldum.Tokat/Erbaa/Keçeciliyim bize mededgil derler___Burda sizinle birlikte olup bazı konularda yardım alıp bazı konularda konuşmaktan büyük zevk alacağıma inanıyorum. Hoşgelmişsin Ufuk can.Keçecililer gün geçtikçe artıyor; bu çok güzel bir şey. Darısı Sokutaşlılara:rolleyes: satı 16.03.2007, 15:09 arkadaşlar merhaba bende niksarlıyım ilk defa sizden duydum erbaanın alevi köyü oldugunu galiba onlarda turhal tarafındadır mutlaka Size de merhaba.Evet iki alevi köyü olarak Erbaa'ya bağlıyız.Keçeci eskiden Turhal'a bağlıymış; sonradan Erbaa'ya geçiş yapmış. Sokutaş'la Erbaa'nın arası 20 km. dir. by uffuks 17.03.2007, 00:39 Aranızda bulunmaktan ve bazı konularda sizinle paylaşmaktan byük zevk duyarım.Her zaman daha çok şey bilmeyi isteyenlerdenim. satı 17.03.2007, 00:45 Biz de aramıza katılmandan mutluluk duyduk can. sir60 19.03.2007, 10:25 ................................... seheryelikiz 20.03.2007, 09:53 Hoşgelmişsin Ufuk can.Keçecililer gün geçtikçe artıyor; bu çok güzel bir şey. Darısı Sokutaşlılara:rolleyes: satı sokutaşlılar olarak sizde çoğaldınız hadi gözünüz aydın:komik en önemlisi erbaalılar olarak çoğaldık bu çok güzel. seheryelikiz 20.03.2007, 09:55 merhaba ben sibel sokutaş koyunden sati sarınırm seninlen akraba ve aynı köylüyüz Hoşgeldin aramıza sibel can..iyi forumlar... sir60 20.03.2007, 11:21 ............................. duyguseli 20.03.2007, 16:57 mrba yeni gelen canlar aramıza hoşgeldiniz ben uzun zamandır giremiyordum yeniden aranızda olmaktan mutluluk duyorum herkese kucak dolusu sevgiler satı 21.03.2007, 16:32 satı sokutaşlılar olarak sizde çoğaldınız hadi gözünüz aydın:komik en önemlisi erbaalılar olarak çoğaldık bu çok güzel. He ablam çoğalıyoruz yavaş yavaş.Alevi köyü az az dedik ama Erbaalıları bayağı artırdık:) Hadi dostlar güzellikleri paylaşmak adına eşi dostu davete devam:rolleyes: satı 21.03.2007, 16:37 merhaba ben sibel sokutaş koyunden sati sarınırm seninlen akraba ve aynı köylüyüz Merhaba Sibel abla.Bayağı olmuş sen üye olalı ama burda yeni merhaba demişsin, Sokutaşlı olarak burda birini daha gördüm ya şükür:biggrin: Aynı köylüyüz abla ama akraba mıyız bilemem, kimlerdensin acaba? Tekrar hoşgeldin.İyi forumlar. albatrosx 22.03.2007, 12:23 Burdan Herkese Selamlar Araniza Yenİ Katildim.fakat Alevİ DeĞİlİm Öncelİkle Onun SÖylemek İsterİm Fakat Burdan Bulunmaktan Mutluluk Duyuyorum SonuÇta Hepİmİz Erbaaliyiz Ben ÜzÜmlÜ Kasabasindanim.burda Er Soyadinda Bİrİnİ GÖrdÜm Benİmde ArkadaŞim Var SokutaŞli İsmİ Kemal Er Tokatta Oturuyor Lİseyİ Ve Ünİversİteyİ Beraber Okuduk.tekrar Herkese Selamlari Umarim Araniza Alirsiniz ArkadaŞlar.. satı 22.03.2007, 17:09 Burdan Herkese Selamlar Araniza Yenİ Katildim.fakat Alevİ DeĞİlİm Öncelİkle Onun SÖylemek İsterİm Fakat Burdan Bulunmaktan Mutluluk Duyuyorum SonuÇta Hepİmİz Erbaaliyiz Ben ÜzÜmlÜ Kasabasindanim.burda Er Soyadinda Bİrİnİ GÖrdÜm Benİmde ArkadaŞim Var SokutaŞli İsmİ Kemal Er Tokatta Oturuyor Lİseyİ Ve Ünİversİteyİ Beraber Okuduk.tekrar Herkese Selamlari Umarim Araniza Alirsiniz ArkadaŞlar.. Aramıza hoşgelmişsiniz.Burası Alevi köyleri bölümü ama yine de Erbaalı olarak burdan selam verdiğiniz için teşekkür ederim.Alevi olmasanızda gerek forumumuzun gerekse topic imizin kapısı herkese açıktır dost.Aramıza alındınız bile:rolleyes: .Sevgiler albatrosx 25.03.2007, 00:29 öncelikle hepinez teşekkür ederim umarım buradan karşılıklı dostça muhabbetler olur ve sıkıntısı olan derdi olan arkadaşlara yardım etmeye çalışırız.bunu şunun için söylüyorum geçenlerde değirmenliyi sormuşlar dı buralarla ilgili yada başka hergangi biryerle ilgili sorusu olan olursa bilgi vermek için yardım edebilirim tekrar herkese sevgiler.....:thumbup1: :taz: satı 25.03.2007, 00:47 Biz de dostça muhabbetler umarız...Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz. köksel pehlivan 29.03.2007, 15:02 slm dost erbaa 'nın hangi köyünden ben kececi köy'lüyüm ve şun askeri sen erbanin neresindensin? duyguseli 30.03.2007, 16:32 Burdan Herkese Selamlar Araniza Yenİ Katildim.fakat Alevİ DeĞİlİm Öncelİkle Onun SÖylemek İsterİm Fakat Burdan Bulunmaktan Mutluluk Duyuyorum SonuÇta Hepİmİz Erbaaliyiz Ben ÜzÜmlÜ Kasabasindanim.burda Er Soyadinda Bİrİnİ GÖrdÜm Benİmde ArkadaŞim Var SokutaŞli İsmİ Kemal Er Tokatta Oturuyor Lİseyİ Ve Ünİversİteyİ Beraber Okuduk.tekrar Herkese Selamlari Umarim Araniza Alirsiniz ArkadaŞlar.. meraba can aramıza hoşgeeldin alevi olmaman hiç önemli değil önemli olan burada birşeyleri paylaşmak duyguseli 30.03.2007, 16:33 slm dost erbaa 'nın hangi köyünden ben kececi köy'lüyüm ve şun askeri sen erbanin neresindensin? meraba köksal bende keçeciliyim hoş geldin aramıza satı 30.03.2007, 22:39 slm dost erbaa 'nın hangi köyünden ben kececi köy'lüyüm ve şun askeri sen erbanin neresindensin? Merhaba can hoşgeldin. Ben de Sokutaş köyündenim. sir60 01.04.2007, 13:06 selam can kardeşlerim bende sokutaş köyünden sibelin kardeşi sevilay böyle güzel sitede olmaktan çok mutluyum bende burdayım bundan sonra burda hepiniz saglıkla kalın can kardeşlerim sir60 01.04.2007, 13:07 ............................. sevilay er 01.04.2007, 13:09 selam can kardeşlerim bende sokutaş köyünden sibelin kardeşi sevilay böyle güzel sitede olmaktan çok mutluyum bende burdayım bundan sonra burda hepiniz saglıkla kalın can kardeşlerim sevilay er 01.04.2007, 13:10 çok özür diliyorum canlar ben sibelin kardeşiyim o çıkış yapmamış bende yazıca onun adı gitti ama şimdi düzelttim kusura bakamayın sevilay er 01.04.2007, 13:13 -------------------------------------------------------------------------------- selam can kardeşlerim bende sokutaş köyünden sibelin kardeşi sevilay böyle güzel sitede olmaktan çok mutluyum bende burdayım bundan sonra burda hepiniz saglıkla kalın can kardeşlerim satı 01.04.2007, 19:29 Hoşgeldin Sevilay.Ben de Sokutaşlıyım.Buraya gelen ilk Sokutaşlı olarak sizleri karşılamak benim görevim:biggrin: Fatma abla gerçekten biz de artıyoruz:biggrin: sevilay er 01.04.2007, 20:41 saol tşk ederim satıcım böle karşılanmak çok güzel bu arada tanıştıgıma memnun oldum seheryelikiz 02.04.2007, 10:48 selam can kardeşlerim bende sokutaş köyünden sibelin kardeşi sevilay böyle güzel sitede olmaktan çok mutluyum bende burdayım bundan sonra burda hepiniz saglıkla kalın can kardeşlerim Hoşgeldin aramıza sevilay.güzel paylaşımlar... duyguseli 06.04.2007, 15:49 -------------------------------------------------------------------------------- selam can kardeşlerim bende sokutaş köyünden sibelin kardeşi sevilay böyle güzel sitede olmaktan çok mutluyum bende burdayım bundan sonra burda hepiniz saglıkla kalın can kardeşlerim meraba cnm aramıza hoşgeldin by uffuks 08.04.2007, 23:59 Bende bir keçecili olarakkk :D aramıza yeni katılan arkadaşlara..hoşgeldiniz diorummm..:)))))) duyguseli 09.04.2007, 17:19 http://www.erbaa-bld.gov.tr/kececi/DSC01712.jpg arkadaşlar bu bizim köyün festivalinden bir görüntü umarım beğenirsiniz _____________________________ gelin canlar bir olalım münküre kılıç çalalım Erdem Cavga 16.04.2007, 17:50 selam canlar bende zileliyim keçeci köyüne çok gittim beni kesin tanıyanlar vardır aranızda babama zileli hüseyin derler sizin köyde herkes tanır... Cemoli12 30.04.2007, 15:36 bu topiğin tokat bölümünde olması gerekmiyomu canlar...(saygılar)!!! satı 02.05.2007, 16:07 bu topiğin tokat bölümünde olması gerekmiyomu canlar...(saygılar)!!! Topiklerdeki düzenlemelerden önce Amasya/Çorum/Tokat bölümündeydi.... Yanlış açılmış değil yani:wink: garcia 10.05.2007, 20:53 merhaba arkadaşlar,bende tokat zileliyim,bir konuda bilgisi olan varmı?varsa bana yardımcı olurmusunuz:tokat alevileri içinde ''ramazanda 3 gün oruç tutma'' diye bir geleneği olan,her hangi bir alevi topluluk varmı?bilen varsa bana bilgi vermesini rica ederim,çünkü bende zileliyim ve böyle bir şeye hiç rastlamadım. duyguseli 17.05.2007, 12:53 merhaba arkadaşlar,bende tokat zileliyim,bir konuda bilgisi olan varmı?varsa bana yardımcı olurmusunuz:tokat alevileri içinde ''ramazanda 3 gün oruç tutma'' diye bir geleneği olan,her hangi bir alevi topluluk varmı?bilen varsa bana bilgi vermesini rica ederim,çünkü bende zileliyim ve böyle bir şeye hiç rastlamadım. Evet can bazı alevi kesimlerinde bu var. çünkü benim arkadaşlarım 3 gün ramazan orucunu tutuyorlardı çünkü ailelerinde bu varmış. neden tutulduğunu sorduğumda bana anlamını tam olarak söylemediler. daha fazlasını öğrendiğimde paylaşırım sizinle canlar kayra 21.05.2007, 21:41 Evet can bazı alevi kesimlerinde bu var. çünkü benim arkadaşlarım 3 gün ramazan orucunu tutuyorlardı çünkü ailelerinde bu varmış. neden tutulduğunu sorduğumda bana anlamını tam olarak söylemediler. daha fazlasını öğrendiğimde paylaşırım sizinle canlar Gümüşhaneli'yim, bizde de Ramazan'da 3 gün oruç tutulurmuş. 3 gün olmasının sebebi asıl Ramazan orucunun 3 gün olduğu ama sonradan aşırıya gidenler 30'a çıkartmış diye inanılır. Oruçlar genelde Perşembe'ye denk getirilirmiş. duyguseli 16.07.2007, 13:17 meraba canlar bu yıl tokat erbaa keçeci köyü deki Keçeci Baba (Ahi Mahmut Veli)şenlikleri ağustosta yapılacakmış bütün canları bekleriz. bütün canları orda görmekten mutluluk duyarız. mazot_ci 23.07.2007, 09:17 canımdan çok sevdim ömrümü vermeye hazırdım.cadı annesi aramıza girdi canımın pracasına ya annen ya o dedi zavallı da başları eğilmesin diye onları seçti ya ağlamaktan gözyaşlrim kurudu yüreğim kan damlıyor adeta..ne yapacağımı bilimyorum ya neden bu mezhep ayrılığı neden hepimiz müslüman değilmiyiz.yarın bu anneye ne olacak öteki tarafta kızımı akrabasına verdim diye böbürlenecek mi yada diri diri derisi mi soyulacak ateşlerin içinde kavrulurken ...can beni bırakma ben yavaş yavaş ölüyorum ya hani senin benden başka kimsen yoktu.. musa1985 27.07.2007, 17:12 meraba canlar bu yıl tokat erbaa keçeci köyü deki Keçeci Baba (Ahi Mahmut Veli)şenlikleri ağustosta yapılacakmış bütün canları bekleriz. bütün canları orda görmekten mutluluk duyarız. bir aksilik olmazsa yaz okulu bitince gelecem ve keçeciye kesinlikle gelirim ben her sene giderim oraya çünki ama burada sohbet ettiğimiz insanlarla hiç bir araya gelemiyoz nedense mesele tokat ta olanlar keçeciye gelse orda görüşsek tanışsak fena mı olur yani keçecili_kız 27.07.2007, 20:32 mrb arkadaşlar keçeciliyim.anladığım kadarıyla fatma abla,duygu.köksal,kaya birde ufuk var bizim oralı sadece ufuk'u tanımadım.bende öznur.herkese slmlar musa1985 29.07.2007, 15:48 mrb arkadaşlar keçeciliyim.anladığım kadarıyla fatma abla,duygu.köksal,kaya birde ufuk var bizim oralı sadece ufuk'u tanımadım.bende öznur.herkese slmlar ben de musayip hg aramıza sen de gelecen mi keçeciye busene festivalde keçecili_kız 30.07.2007, 15:21 h.b musayip evet geleceğim kısmetse.herkes de gelsin bence musa1985 30.07.2007, 21:03 inşallah gelenlerle tanışırız görüşürüz belki keçecili_kız 04.08.2007, 23:08 valla orası çok kalabalık oluyo malum görüşürmüyüz bilemem.gönüller bir olsun yeter musa1985 07.08.2007, 16:30 valla orası çok kalabalık oluyo malum görüşürmüyüz bilemem.gönüller bir olsun yeter evet gönüller bir olsunda yinede bir araya gelebilirsek ben ce çok iyi olur biribirimizi tanırsak hepimiz için çok iyi olur başka zaman böyle bir araya gelmemiz imkansız sizlerde bir araya gelmek isterseniz bi şekilde bir görüşürüz keçecili_kız 07.08.2007, 22:00 valla bilemiyeceğim nasıl görüşürüz? seni tanımıyorum ama diğerlerini tanıyorum.o gün bişekilde görürürüz birbirimizi de seni nasıl tanıyacağız?Mesele o. musa1985 08.08.2007, 12:46 resmim var burda yada telefonla nerde ne zaman görüşeceğimizi yada burada saat kaçta nerde olacağımızı yazarak mesaj atarak ayarlayabiliriz mesela saat 12 de türbenin önünde diye yazabiliriz keçecili_kız 09.08.2007, 19:27 mrb ya tamamda bizim orda tel.çekmez.hem görüşmemiz şartmı bu kadar?hmm yazık seni tanımıyoz yabancı hissettin dimi kendini.neyse üzülme sende tanıdıksın artık.şaka tabi ya bilmiyorum.bu arada böyle düşünen sadece ikimiziz farkettiysen.neyse daha çok var konuşuruz musa1985 10.08.2007, 12:40 ben siziin gibi dostlarla canlarla tanışmak istiyorum kendimi yabnacı hissediyorum biraz haklısın inşallah görüşürüz orda duyguseli 14.08.2007, 10:04 mrb arkadaşlar keçeciliyim.anladığım kadarıyla fatma abla,duygu.köksal,kaya birde ufuk var bizim oralı sadece ufuk'u tanımadım.bende öznur.herkese slmlar meraba öznür abla aramıza h.g. ben duygu ben malesef festivale gidemeyeceğim umarım çok ii geçer gidecek canlara hayırlı yolculuklar dilerim ______________________ Gelin Canlar Bir Olalım Münküre Kılıç Çalalım........... musa1985 15.08.2007, 15:32 festivale gelecek olanlar nerdesiniz yawww keçecili_kız 15.08.2007, 20:09 mrb duygu.nbr cnm neden gelmeyeceksin?keşke gelebilsen.bende gideceğim.musayip gidecez de bu bulaşma işi nolacak valla bilmiyorum. Acıya Gülmek 16.08.2007, 13:14 Merhabalar keçeci köyünden ''seheryelikız''(fatma)ın kına gecei 24 ünde sanırım:)ben düğüne gidecem,düğün istanbulda...yanlız bırakmayın arkadaşımı keçeci köyünde bulunan canlar...:) musa1985 17.08.2007, 20:24 yaww bir zaman ve yer belirliyeleim orda buluşalım musa1985 21.08.2007, 17:38 arkadaşlar dostlar canlar festivalde buluşuyoz mu ne oldu kimse cevap yazmadı keçecili_kız 30.08.2007, 12:20 törene gittim harikaydı.2 günde olsa değdi benim için ama aziz babanın töreniyle aynı tarihte olması üzdü bizi.olsun yine de gidip görmeye değdi. musa1985 02.09.2007, 20:35 yaw o gün ben gelemedim çok istedim ama gelemedim çok canım sıkıldı tokatlılar bari tokat yada turhalda bir buluşma düzenleyelim keçecili_kız 02.09.2007, 21:22 iyi de arkadaşım biz istanbul dayız her dediğimizde gidemiyozki yılda bi kere ancak gidebildik.nerdeeee.işler ne olacak gitsek kerem-cruel 22.10.2007, 10:41 merhaba arkadaslar ben kerem Tokat Erbaa Sokutaş Köyünden Eğitimimi İlk orta ve liseyi Erbaa da ünv. yi ise Tokat g.o.p ve Eskisehir de Tamamladım. Şu Anda Muhasebecilik ve İnt. Cafe'cilik Yapıyorum.. Sizleri Burda Görmek Sizlerle Birlikte Olmak Güzel Bir Duygu... Not 1 : Her ne Kadar Giriş denemelerimiz bir çoğu başarısız olsada ( mossat ajanları bile bu siteye giremez :) ) siteye girmeme vasıta olan kardesim sir60 sükranlarımı sunuyorum ... kerem-cruel 31.10.2007, 17:12 merhaba arkadaslar ben kerem Tokat Erbaa Sokutaş Köyünden Eğitimimi İlk orta ve liseyi Erbaa da ünv. yi ise Tokat g.o.p ve Eskisehir de Tamamladım. Şu Anda Muhasebecilik ve İnt. Cafe'cilik Yapıyorum.. Sizleri Burda Görmek Sizlerle Birlikte Olmak Güzel Bir Duygu... Not 1 : Her ne Kadar Giriş denemelerimiz bir çoğu başarısız olsada ( mossat ajanları bile bu siteye giremez :) ) siteye girmeme vasıta olan kardesim sir60 sükranlarımı sunuyorum ... Kimse Yok mu Arkadaslar ? sir60 01.11.2007, 21:24 ............................ dewresoist 16.12.2007, 13:05 merhaba ben erbaa da okuyorum ve nihayetinde internette de olsa erbaa da alevi olduğunu görmüş oldum. İki yıldır erbaa dayım ve bir tane bile alevi göremedim arkadaşlar. Köylerinize bir gün gelmek isterim ... Hoşçakalın canlar ... dewresoist 18.12.2007, 11:25 Yav Bu Erbaalılara ne oldu yok oldu kimsenin sesi çıkmıyor bende dedim belki köylerinde cem yapılıyordur katılırım falan ama ses yok !!! seheryelikiz 18.12.2007, 13:56 Yav Bu Erbaalılara ne oldu yok oldu kimsenin sesi çıkmıyor bende dedim belki köylerinde cem yapılıyordur katılırım falan ama ses yok !!! Slm.Dewresoist hoşgeldin aramıza.Evet Erbaada zor rastlarsın aleviye vardır ama çok az oda büyük ihtimalle memur falandır.Erbaada yaşayan bir kısım muhacir var onlarda aleviyiz derler bizim köye bağlılar yani dedeleri bizim köyde.onun dışındada bu iki köylüler sokutaşlılar ve keçecililer alışveriş için bazı günler Erbaaya inerler.Bizim köyde yani Keçecide kış aylarında cem yapılıyor büyük ihtimalle başlamıştır köyden uzakta olduğum için net bilmiyorum.bu köylerede bazı günler ulaşım var. Hoşçakal... dewresoist 18.12.2007, 16:11 teşekkürler seheryelikiz ... Valla Şu Ana Kadar Erbaalı alevi göremedim ama başka şehirlerden bir iki tane ancak gördüm. Sizin Köylerinize Gitmek İstiyorum Ama Soruyom Millete Bilmiyoz Diyorlar Yada Bilerek Söylemiyorlar ... Erbaa da Yaşayan Bir can Yokmudur ki iletişime geçebilceğim acep ? keçecili_kız 23.12.2007, 21:47 teşekkürler seheryelikiz ... Valla Şu Ana Kadar Erbaalı alevi göremedim ama başka şehirlerden bir iki tane ancak gördüm. Sizin Köylerinize Gitmek İstiyorum Ama Soruyom Millete Bilmiyoz Diyorlar Yada Bilerek Söylemiyorlar ... Erbaa da Yaşayan Bir can Yokmudur ki iletişime geçebilceğim acep ? slm arkadaşım erbaa'nın çoğunu tanırım.keçeci'yi sor bilmeyen ve demeyen yoktur.özellikle salı günleri pazar kurulur.ogünlerde nerdeyse heryer keçecili kaynar.daha da olmadı kaymakamlığa gidersin oraya gitmek istediğini söylersin sana yardımcı olurlar.bizler malesef uzaklardayız keçeciye gidip görmeni isteriz.eğer gitmek istersen burdan yardımcı olurum. dewresoist 24.12.2007, 20:30 tavsiyelerini değerlendiricem teşekkürler delidervis 05.01.2008, 00:15 sohbet etmek istersen kapım her zaman acıktır beklerim.. evim itfaiyenin orada.. özel mesaj atabilirsin.. karakız60 23.04.2008, 11:21 arkadaşlar merhaba bende forma yeni katıldım ben erbaa sokutas koyundenim saygılarla |