Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Kitabi ancak Kur'an a$ar!

OzBektasi
20.05.2005, 16:27
Evet Canlar!

Sözkonusu edilen Kitab Nech'ul Belaga'dir!
Imam Ali (a.s.)'nin bütün Hutbeleri, Mektup ve Vasiyetleri icermesede, cogu Imam Cafer as-Sadik'in (a.s.) torunu olan kendi dönemin en ileri Edebiyatcilardan biri Seyid Ravi tarafindan toplanilmis ve Kitab haline getirilmisti.

Merhum Abdulbakiy Gölpinarli bu muhtesem eseri türkcemize kazandirmisdi. DER Yayinlar tarafindan satisa cikarilmisti.

HER ALEVI'NIN KESINLIKLE OKUMASI OLAN BIR KITAB...

NECH'UL BELAGA....

dilemma
24.07.2006, 22:16
evet katılıyorum mutlaka okunmalı

Zahir
25.07.2006, 10:27
Konu başlığını anlayamadım. Bu Kitabı ancak Kuran aşarla ne demek istiyorsunuz ???

levilee
25.07.2006, 16:28
kitabın önemine dikkat çekmek için sanırım

tamerx
25.07.2006, 22:28
nerden satin alabilirim? sende kesinlikle vardir, bir zahmet ISBN numarasini verebilirmisin?

tamerx
27.07.2006, 22:16
bu kitap anlasilan kimsede yok?!? ISBN numarasi lazim arkadaslar, yoksa siparis edemiyecegim almanyadan.

Nesimi
28.07.2006, 00:37
Karl Marx öneririm bende arkadaşlar her aydın okumalı. veya Lenin'in güzel kitapları var

OzBektasi
28.07.2006, 13:26
Merhaba Tamer,

ISBN numarasini bosver :turned: Senin yakinindaki Alevi dernegine sor, kütüphanelerinde bulunuyor mu?

Bana PM at, yardimci olabilirim icabinda..

tamerx
28.07.2006, 13:30
Merhaba Tamer,

ISBN numarasini bosver :turned: Senin yakinindaki Alevi dernegine sor, kütüphanelerinde bulunuyor mu?

Bana PM at, yardimci olabilirim icabinda..

karlsruhedeki alevi dernegi kapandi, bana en yakin alevi dernegi pforzheim ve wieslochda..ama oralarada pek ugramiyorum, kitapciya sordum ama öyle bir kitap yok dedi.. pm atamiyorum cünkü baze nedenlerden dolayi kapatmak zorunda kaldim, kusura bakma, yinede yardimci olabilirmisiN?