Orijinalini görmek için tıklayınız : Anam'a

Ezo
22.05.2005, 14:07
Dokuz ay koynunda gezdirdi beni
Ne cefalar çekti ne etti Anam
Aci tatli zahmetime katlandi
Uçurdu yuvadan yürüttü Anam

Analarin hakki kolay ödenmez
Analara ne yakismaz ne denmez
Kan uykudan gece kalkar gücenmez
Emzirdi salladi uyuttu

Anam Dogurdu beni Sivas ilinde
Sivralan Köyünde tarla yolunda
Azigi sirtinda orak elinde
Tasli tarlalarda avuttu

Anam Ben yürürdüm Anam bakar gülerdi
Huysuzluk edersem kalkar döverdi
Hemen kucaklayip oksar severdi
Çirkin huylarimi soyuttu Anam

Çocugudum Anam bana ders verdi
Okumami çalismami on gordu
Milletine bagli ol da dur derdi
Vatan sevgisini giyitti Anam

Tükenmez borcum var Anama benim
Onun varligindan oldu bedenim
Kimi koylu kizi kimisi hanim
Ta ezel tarihte kayitli Anam

Veysel der kopar mi Analar bagi
Analar dogurmus agayi beyi
Iste budur sözlerimin gerçegi
Okuttu ögretti büyüttü Anam ASIk Veysel'i

Asik Veysel

ahmetcik
22.05.2005, 22:58
bende kendiniz yazdınız zannettim.ginede güzel

Ezo
23.05.2005, 00:02
yok bende siiir yazacak yetenek yok neyazzikiii:))))

sila
24.07.2005, 15:00
edaaa bu konularda cok hassaa oldugumu bile bilee gittiin yine ne buldunn demii seniiben napayim haa cok guzel bir siir anneler dunyada en guzel varliklar onun yoksuzlugu kadar hayatta kotu bise daha yok allah kimseye anne acisi yasatmasinn

hulyaa
30.07.2005, 20:21
merhaba edacim,
siir secimin cok guzel.cok hos bir konu uzerinde durulmus.bence cennet analarin ayaklari altindadir.bence annelerin haklarinin odenmesi olanaksiz.bu siiri okuyunca annemin benim icin ne kadar degerli ve onemli oldugunu bir kere daha anladim.bu siir seciminden dolayi seni kutlarim.

saygilarimla....:34:

Ezo
31.07.2005, 00:48
merhaba edacim,
siir secimin cok guzel.cok hos bir konu uzerinde durulmus.bence cennet analarin ayaklari altindadir.bence annelerin haklarinin odenmesi olanaksiz.bu siiri okuyunca annemin benim icin ne kadar degerli ve onemli oldugunu bir kere daha anladim.bu siir seciminden dolayi seni kutlarim.

saygilarimla....:34:

Tesekkur ederim annelerimiz yer yüzun endegerli insanlaridir onlar bizim sahbip oldugumuz en guzell insandirrrr

sila
01.08.2005, 19:40
eda hulyaa sana bahsetmis oldugum benim pisikolog arkadasimm onu uye yaptim buraa bakmiss cokk begenmiss firsat buldukca yazacak

Ezo
01.08.2005, 20:11
eda hulyaa sana bahsetmis oldugum benim pisikolog arkadasimm onu uye yaptim buraa bakmiss cokk begenmiss firsat buldukca yazacak

:))))))))))) tamam canoo hulyaa 'da hosgeldi aramiza senin arkadasin benim arkadasimdir cok guzelll 3 'lü olacagimiza inaniyorum:))))))