Orijinalini görmek için tıklayınız : baba,ogul,gelin

Hüseyin69
28.02.2006, 05:17
bir baba bir ogul bir de gelin varmis baba yasli kahri cekilmez bir durumda
gelin sürekli kocayi azarliyor
-ya ben yada baban
koca artik tikanma noktasina gelen bu problemin tek caresi
babasini evden atmakta bulur ve bir gün babasini bir dag basina götürür
baba yasli gözleri görmüyor ogul babasini birakiyorya he nedense bir dönüp arkasina babasinin ne yaptigini görmek istiyor
bakiyorki baba elleriyle yerde birseyler aramaya calisiyor
-baba ne yapiyorsun öyle
babada diyorki
-bir zamanlar bende senin gibi babami getirip buraya birakmistim
gözlerim görmüyor acaba babamin kemiklerini bulabilecekmiyim ellerimle topraga bakiyorum
bu sözleri duyan ogul babasini tekrar sirtlayip alip eve geliyor ve karisini evden kovuyor
bu gercekmi yoksa bir hikayemi bilmem ama memlekete büyüklerimiz bize devamli anlatirlardi

belkide unutmusum yada yanlis yazmis olabilirim bu olayi bilenler de yazabilir detaylariyla

Yakapınarlı
28.02.2006, 11:26
bende buna benzer bir hikaye okumuştum belkide bu forumdaydı.gene aynı baba oğul gelin birde torun var küçük.
gelin babayı evde istemiyor ya o ya ben diyor.adam en sonunda babasını alıp bir dağ evine bırakmayı düşünüyor.ve oğlunu yanıma alıp gidiyolar dağ evine ıssız bir yerde ormanların içinde derme çatma bir kulübe babsını bırakıyor oraya tam geri dönecekken oğlu diyoki:
baba dedemi neden buraya getirip bırakıyon sende yaşlanınca bende seni burayamı getirecem.

bunun üzerine adam babasını alıp geri dönüyor.

hatırladıklarım bunlar.
ne kadar üzücü olaylar eee ne demişler insan ettiğini bulurmuş.

Ezo
28.02.2006, 15:22
Bu konunun aynisi gariplikler ve olaylar bölumunde vardir... genclik atesi böyle bir konuyu bizle paylasmistir...

saygilar

ezo