Orijinalini görmek için tıklayınız : su tv yi izleyin - canlı yayın

muharrem58
28.02.2006, 11:06
arkadaşlar su tv yi izleyin canlı yayınlara başladı bir kurultayı canlı yayınladı şişli belideye başkanı mustafa sarıgülle bürükselde canlı sohbet edildi iyi ki su tv var tüm su tv calışanlara başarılar

Yaren44
01.03.2006, 00:35
Su Tv Cem Tv DÜzgÜn Tv Hepsİnİ İzlİyoruz Umarim Daha Çok Kanalimiz Olurda Daha GenİŞ Kİtlelere Kendİmİzİ İfade Edebİlİrİz Sohbetlerİ Cemlerİ İzlesİnler Alevİ HİÇ Bİlmeden KonuŞan İnsanlar Alevİlİk NeymİŞ Nasil İbadet EderlermİŞ ÖĞrensİnler

arda24
01.03.2006, 01:51
çok güzel oldu bu kanallar.güzel programlarda yakında başlayacakmış.cemradyodaki bir arkadaş iletti,çalışıyorlarmış.yavaş yavaş çok güzel belgeseller,oturumlar,haber,spor her şey olacakmış.su tv de geçen hafta zeynel lüle vardı çok güzeldi program.şu sarıgülü almasalardı daha iyi olurdu.bu adamı biz çok iyi biliriz pek sağlam birisi değil haberiniz olsun canlar.

ufuk44
01.03.2006, 03:41
değerli arkadaşlar

acaba su tv internet üzerinde izlememiz mümkün mü?

bilgilerinizi bekliyorum

derviscemal
01.03.2006, 09:09
değerli arkadaşlar

acaba su tv internet üzerinde izlememiz mümkün mü?

bilgilerinizi bekliyorum

Su tv bilmiyorum ama Cem Tv çok yakında izlenecek sanıyorum onunla ilgili çalışmalar yapıldığını duydum..

skandinava
01.03.2006, 12:39
arkadaşlar büyük bir boşluğun dolurulması konusunda çok büyük adımlar attık diye düşünüyorum,inşallah dahada çok ilerleyip sesimizi tüm dünyaya duyuracağız.

eylül3
02.03.2006, 15:19
mutlaka seyredeceğim bilgi için tesekürler

Aze
02.03.2006, 15:38
su tv cem tv düzgün tv bu kanallar çok iii oldu yeni neslilllere kültürümüzün aktarımı daha da kolayşaltı böylelikle umarım dahada geniş kitlelere ulaşırız
payşalımın için sağol

Oli
02.03.2006, 16:05
İnternet sitesinin ziyaretçi kısmında gördüğüm güzel bir şiir...

BİZİM SU TV

Yıllarca yolunu bekledik durduk
Özümüz olacak bizim SU TV
Hak için söyleyen, haklıdan yana
Sözümüz olacak bizim SU TV

İftira, yalanın sonu gelecek
Bütün insanların yüzü gülecek
Türküler söyleyip, deyiş çalacak
Sazımız olacak bizim SU TV

Bazı bozlak çekip, ağıtlar yakan
Gönülden gönüle sel olup akan
Çağdaş pencereden dünyaya bakan
Gözümüz olacak bizim SU TV

Çağan Ali, SU TV de bir ocak
Dilerim hep böyle doğru kalacak
Kararan dünyayı aydınlatacak
Yüzümüz olacak bizim SU TV

Ali Çağan - Halk Ozanı
Stockholm

Sema
02.03.2006, 16:14
Bizim evde neredeyse bütün gün açık bu kanallar (su,cem,düzgün), hepsinede bakıyoruz. Evde olduğum zamanlar ben açıyorum, akşamları annem babam seyrediyorlar. Yayına geçmelerine çok sevindim

glyldrm
02.03.2006, 16:33
arkadaşlar düzgün tv nin frekansını bilen var mıııııııı?
varsa yazar mıııııııııııııı?:ilgili: :ilgili:

Oli
02.03.2006, 16:35

hemen google den duzgun tv yazdım ve sayfası geldi...orda var
http://www.duezguen-tv.com/

izmirksk
03.03.2006, 21:45
su tv yi bir kaç haftadır izliyorum
tek kelime ile süper
bir kere türk -kürt- zaza ayırımı yok her tür müzik çalıyor fikri açıdan da gördüğüm kadarı ile aleviliğin 72 millete bir gözle bakan felsefesini yansıtıyor.
ne diyeyim .....
emeği geçenlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum
hep böyle kal SU TV

erdemcan
06.11.2006, 22:08
malatyada ki alevi köylerden akçadağa bağlı olanlardan bazılarını yazmamışsınız DEDEKÖY-KÖMEKAVAK

Nihat
06.11.2006, 23:58
türk 1 c
euro(ku)
TP171
11771/2177/
VER 3/4

umarım doğru vermişimdir dost iyi akşamlar.

cheguevera_52
25.11.2006, 22:08
Herkese merhabalar, bence diğer kanallara göre SU TV daha çağdaş ve demokrat bir görüşün içerisinde ilerliyor ve bu ilerleyişinin karşılığını alacağına inanıyorum. Diğer kanallar daha çok para kazanmanın peşinde, bunu verdiği dini reklamlardan anlayabiliriz.

ayhancalik
26.11.2006, 18:24
Arkadaşlar aşağıda bulunan linklerde uydu yayını yapan tüm tv lerin frekanslarını bulabilirsiniz .

Saygılarımla

http://www.anten.de/

http://www.uydutvhaber.net/site/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=877&mode=thread&order=0&thold=0

sersu1453
04.02.2007, 18:47
ben kıbrısta yasıyorum ve su tv den buraya gelip bizimle beraber konser düzenledikleri için tüm su tv çalısanlarına tessekkur ederi bu günde aşüremizi yaptık butun canlarımızla beraber bir gönül olduk saolun

gözdecst
04.02.2007, 20:58
bu canlı yayın olayı güzel işte yoksa hep türkü hep türkü çok sıkıyor ne anlamı var ki diyorum bu kanalların.dilerim bu tür program sayısı dahada artar

candeniz
19.02.2007, 21:54
su ,cem ,düzgün acıldıgından berı iyi bir izleyicisiydim ve su andada o kanallar için calısıyorum .. bu kanalları kalkındırmak ve kendımızı daha iyi tanıtmakiçin bu kanalların reklam bölümündeyim.. reklamlarınızı beklıyoruz ..

ozgem
21.05.2007, 09:17
MRB ben özge.Bu sitede yazı yazabilmek için hakikatten çok uğraştım:sad: ben sadece bu site için değil, su tv içinde bişeyler söylemek istiyorum.ben normalde sünliyim fakat bu kanalı çok seviyorum.yeni yeni dinlemeye başladım.Mesela açar açmaz
Cevahir güzelden şu yolun sonu Ali değilmi? bence harikaydı hele sözler muhteşem .ama çalıştığım için dinleme fırsatı bulamıyorum .bence akşama doğru daha fazla yayınlansa olmazmı:001_wub: grşmk üzere...

toprak24
14.02.2008, 17:20
su tv izliyorum
butun dostlara tavsiye ederim

toprak24
14.02.2008, 17:31
:thumbup:arkadaşlar su tv yi izleyin canlı yayınlara başladı bir kurultayı canlı yayınladı şişli belideye başkanı mustafa sarıgülle bürükselde canlı sohbet edildi iyi ki su tv var tüm su tv calışanlara başarılar

toprak24
14.02.2008, 17:39
su tv yi internetden seyrebiliyormuyuz

asit
14.02.2008, 20:20
Su Tv Cem Tv DÜzgÜn Tv yol tv her gecen gun kıtlesını arttırıyorlar bu cok guzel bır durum..
yobazların kanallarında ana haber bultenınde magazın gormektense tv hıc ızlemem daha ıyı:sarkazm

hercaiii
23.02.2008, 00:59
evet su tv ve dem tv severk izliyorumm herkesinde izlemesinitavsiye ederimm

hercaiii
23.02.2008, 01:05
:sookHerkese merhabalar, bence diğer kanallara göre SU TV daha çağdaş ve demokrat bir görüşün içerisinde ilerliyor ve bu ilerleyişinin karşılığını alacağına inanıyorum. Diğer kanallar daha çok para kazanmanın peşinde, bunu verdiği dini reklamlardan anlayabiliriz.

evet sana katılıyorum can örnek verecek olursak mesaj tv kanal7 samanyolu tv bunların arasdında yer almaktadır.

halil_adana
23.02.2008, 15:40
izliyorum zaten