Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye - Çek Cumhuriyeti Hazırlık maçı

Şah-Mat
28.02.2006, 12:24
Merhaba arkadaşlar...,

Yarın Türkiye-Çek cumhuriyeti Hazırlık karşılaşması var..

http://www.cnnturk.com.tr/images/spor/çek150206.jpg

Türkiye-Çek Cumhuriyeti İzmir'de

Dünya Kupası'na katılacak Çek Cum., Türkiye ile hazırlık maçı oynayacak
Türkiye Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti ile 1 mart çarşamba günü İzmir'de özel bir maç yapacak.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Türkiye ve Çek Cumhuriyeti A Milli Takımları arasındaki özel karşılaşmanın Atatürk Stadı'nda saat 21.00'da başlayacağı bildirildi.

İki ülkenin A2 milli takımları aynı gün ve aynı statta saat 18.00'da, ümit milli takımları da Alsancak Stadı'nda saat 15.00'da karşı karşıya gelecek.

Türkiye-Çek Cumhuriyeti (A) ve A2 Milli maçlarını sporseverler, kale arkası tribünleri için iki, açık tribün için beş ve kapalı tribün için 10 YTL ödeyerek izleyebilecek. Biletler önümüzdeki günlerde satışa çıkacak.

İki ülkenin ümit milli takımları arasındaki karşılaşmayı futbolseverlerin ücretsiz izleyebilecekleri açıklandı.

Sizce bu maçın galibi kim olur..?:S

Bu arada İddaa oynayan arkadaşlarımız varmı burda..:=)))

onurtt
28.02.2006, 12:47
çeklerin getirdiği kadroyu görmeden bir şey denemez as takımla geldilerse duman ederler ama hazırlık maçı kim ne kadar sonuca gitmeye çalışır o da ayrı konu....

Joe_Black
28.02.2006, 19:32
bence biz yeneriz çekleri..bi de skor veriyim bari 3-1 :)

Şah-Mat
01.03.2006, 14:30
Skor tahmini mi ? :)

Türkiye : 1 Çek cumhuriyeti : 2

Denemeye değer.Bu arada Çekleri 1.kez yenmişiz bugüne kadarki karşılaşmalarda hep ya berabere yada yenilgiyle sonuçlanmış.Bana göre bugünde yeniliriz gibi geliyor ama genede bakalım...

kavakli
01.03.2006, 14:32
bence turkiye 3 cekler 1 olabilir insallah

barabar
01.03.2006, 16:10
türkiye:5 çek cumhuriyeti:2 skor bu olacak demedi demeyin

Oli
01.03.2006, 16:13
uçmuşsunuz.. fark yeriz. 3-4-5 olabilir.

onurtt
01.03.2006, 22:54
çeklerin getirdiği kadroyu görmeden bir şey denemez as takımla geldilerse duman ederler ....

Öncelikle Milli Takım hocası Türk futbolundan önce dünya futbolunu bilecek kimde ne yıldızlar var kim ne oynuyor... Türk futbolunu çözmek kolay geriden şişir ortada ez topu sağa sola yan pas; depar atan adamı o deparı attoğına pişman et araya pas atma bu kadar...

Terim 2000 UEFA şampiyonluğunun mirasını yiyor hala ,deniz çoktan bitti ama kimse görmek istemiyor, terim hem fiorantinada hem de milanda başarısız oldu geldi GSyi 1.5 yıl çalıştırdı yine başarısız.Çünkü artık bir futbol felsefesi yok bu çok açık çok net...Milli takımın başına ikinci geçişinde oynadığı ciddi maçlar, Yunanistan,danimarka ,ukrayna, isviçre ve çek cumhuriyeti bunlar içinde sadece ukraynayı yendik o da şevçenkosuz...Geride 3 pas yapamıyor takım şişir topu başka bir şey yok, orta saha ölü ,bitik ,koşan adam yok;ne bir kanat organizasyonu ne çizgiye in orta hiçbir şey, forvette canlılık hiçbir şey yok...Terimle bu iş yüremez rakipler kazmalık yapmadığı sürece...Kurduğu takım tam bir komedi baraj maçlarında milli takımı yakan hüseyin ve tolgaya nasıl tahammül ediyor anlamak mümkün değil, bir ülkede hiç bir futbolcu kalmaması lazım onların milli olması için...

Oli
01.03.2006, 23:17
maç ne oldu bu arada?

onurtt
01.03.2006, 23:32
2-2 bitti ama futbolun f si bile yok sahada..

Türkiye'nin golleri son iki dakikada geldi adamlarda zaten pek umursamadı maçı...

Oli
01.03.2006, 23:34
2-2 bitti ama futbolun f si bile yok sahada..

Türkiye'nin golleri son iki dakikada geldi adamlarda zaten pek umursamadı maçı...

adamlar umursasa 5 çekerlerde acıdılar demekki... fatih terim, mehmet ağara havale eder yoksa :p

akil
01.03.2006, 23:52
Spikerin söylediğine göre, bu maçta tarihteki ilk golümüzü atmışız çeklere... Her iki takım da değişik kombinasyonlar denedi... Doğru seçimlerle çok güzel futbol seyrettirir gençler... Ümitliyim...

Adam
02.03.2006, 00:10
Forum'a dalmışım maçı kaçırdım ya aslan ümit 2 gol atmış ama buna sevindim :)

Serkan_Devrim
02.03.2006, 12:58
Forum'a dalmışım maçı kaçırdım ya aslan ümit 2 gol atmış ama buna sevindim :)
bende sevindim. ikinci gölü çok güzeldi.