chatlakalper
27.05.2005, 12:59
ya arkadaşlar sitenin domaini taşındıktan sonra sitede in cin top oynuyor gibi. Sanki önceden daha kalabalıktık veya daha çok kişi online oluyordu Eskisi gibi ateşli tartışmalarda yok nedir bunun sebebi belki dikkatinizi çekmiştir sizinde
Alevimen
27.05.2005, 14:01
ya arkadaşlar sitenin domaini taşındıktan sonra sitede in cin top oynuyor gibi. Sanki önceden daha kalabalıktık veya daha çok kişi online oluyordu Eskisi gibi ateşli tartışmalarda yok nedir bunun sebebi belki dikkatinizi çekmiştir sizinde
Evet doğrudur. 15gün boyunca kapalıydı bu nedenle belki 'unutuldu' ama şimdi tekrardan yavaş yavaş arama motorlarından endekslenmeye başlıyor eskisinden daha çok aktif kullanıcı olacağından şuphem yok, hele değerli üyelerimiz bizi 15gün içinde bırakmadıysa bu destek ile hak ettiğimiz yere kavuşuruz http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%289%29.png
chatlakalper
28.05.2005, 14:01
Aslında site taşınmadan sayfa boş kaldığı için böyle oldu anasayfaya 'sitemizdeki çalışmadan dolayı....'' gibi bir yazı eklenseydi güzel olurdu tabii domain taşırken böyle bir yazının eklenip eklenemeyeceğini bilmiyorum neyse olmuşla ölmüşe çare yok tabii
Diyorsun !
Ama ben farklı düşünüyorum yapılan hataların sitenin altını boşaltacagını savundum hep öyle de oldu.
Bir bakın etrafınıza at gözlügünü çıkarıp motordan sarj dinamosunu söküp yerine bisiklet dinamosu takarsan o motor çalışmaz hayırlı işler dilerim !