Orijinalini görmek için tıklayınız : yardimmm:)

Ezo
27.05.2005, 20:22
Arkadaslar pc den anliyanlar varsa bana bir yardimci olursa sevinirim benim pcde benim hotmaillime gelen emaillerdekii eklendtilerii acamiyorum documenten downloade olmadigini yaziyor, Internet Explorin bu webistesi'yi acamadigini yaziyor bu sitenin var olmadigini yada bulunamadigini yaziyorr......

bana yardimciolursaniz sevirnimmm:))

saygilarrr
eda

Alevimen
27.05.2005, 21:55
Eda, eklentilerin hepsi mi öyle? Yüklemek istediğin eklentinin uzantısı nedir, .doc .gif .jpg?
Bilgisayarında AntiVir programı yüklü mü?
Email arşivine bak ve eskiden aldığın eklentiler tekrardan açılıyor mu?

Ezo
28.05.2005, 11:31
Erhan doc hic acilmiyor jpgler aciliryorr bende evet bir antivrus programmi varama bilmiyorum nekadar isiyariyorr bu hafta oldu ne olduysa kardesime arkadaslari msnden birsey gondermiss pc ondan sonra takildiii

chatlakalper
28.05.2005, 13:58
Eda muhtemelen antivirüs programın engelliyor bunu bence dosyayı download etmeden bilgisayarına antivirüs programını ''de-active'' et. düzeleceğini sanıyorum

Alevimen
28.05.2005, 19:16
Erhan doc hic acilmiyor jpgler aciliryorr bende evet bir antivrus programmi varama bilmiyorum nekadar isiyariyorr bu hafta oldu ne olduysa kardesime arkadaslari msnden birsey gondermiss pc ondan sonra takildiii
emailinde eklenti yani .doc dosyasının boyutu ne kadar, kaç kb?
Eklentiyi farklı kaydedebiliyormusun?
Eklentiyi gönderen kişiyi tanıyormusun, kendisine yazarak ve ondan geldiğinden emin olup chatlakalper'in önerdiğini yapmaya çalış.

Ezo
28.05.2005, 20:48
Erhan bazisi 67 bazisi 147 degisik kb ben kendi yaptidim bir seyide eklenti olarak gonderdigimde acamiyorum bu gelen emailer farkli yerlerden geliyor soramam bu gelen emailer bir gruptan geliyor.......

Alevimen
02.06.2005, 03:56
Hmm Microsoft Word yüklü deyil mi :)
Belki .doc dosyalar 'corrup' olabilir, yani hatalı. hmmm

KIZILEFE
09.03.2006, 20:15
Arkadaslar pc den anliyanlar varsa bana bir yardimci olursa sevinirim benim pcde benim hotmaillime gelen emaillerdekii eklendtilerii acamiyorum documenten downloade olmadigini yaziyor, Internet Explorin bu webistesi'yi acamadigini yaziyor bu sitenin var olmadigini yada bulunamadigini yaziyorr......

bana yardimciolursaniz sevirnimmm:))

saygilarrr
eda

çözüm çok basit türkçe outlook için takip etmen gereken yolu gösteriyorum outlook-->araçlar---->seçenekler---->güvenlik ---> virüs olabilecek ekler kaydedilmesin ve açılmasın seceneğinin yanındaki ikonu kaldır uygula tamam de problem bitsin