Orijinalini görmek için tıklayınız : insanlık bu mu *******?
chatlakalper 30.05.2005, 15:18 http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/spanish.php
arkadaşlar önce bunu reklam sanabilirsiniz fakat değil hayvanların kürk olması için yapılan eziyetler sağlam midesi bulunmayanlar izlemesin
Alevimen 30.05.2005, 20:43 dehşet ve iğrenç bi olay!
Hayvanlar canlı...
dem_dost 30.05.2005, 22:54 serefsizler
utanmazlar
katiller
üff ya insan cok üzüliyor
bir seyyid nesiminin derisinin nasil yüzüldügünü animsatabiliyor bu dehset verici görüntüler
bunu yapan insanlarda hic vicdan, haysiyet, seref yokmu diye düsüniyorum
allahsizlar
saygilarimla
mrb,
eger o yazdiklarin olsaydi onlarda bu dünyada savas olmazdi!!!
herkesin kendi elinde iyi ve kötü olmak, bizler bunlari yapiyoruz insanlarimiz yapiyor! ne yazik ki
yaraLiCeyLan 30.05.2005, 23:47 Korkunc :(
chatlakalper 31.05.2005, 11:52 bir seyyid nesiminin derisinin nasil yüzüldügünü animsatabiliyor bu dehset verici görüntüler saygilarimla
Birde bunlar hayvan Nesimi bir insan ya bir insanın derisini yüzmek ne acı ve insanlık dışı bir olay bunların yaptığınıda insan yapmaz
Ben bu goruntuyleri bugun seyrettimm katliyam buyaaa bu ansill bir insanlik bunlari yapanlarinda derisini o sekill yuzmeliii:36_1_3:
chatlakalper 06.06.2005, 12:38 Ne insanlığı Eda insan olamaz bu herifler
munzur_hozat 07.06.2005, 00:24 ben bakmadım bence bu tür şeylerin forumda yayınlanması da yanlış, tepkilerden pekte hoş şeyler olmadığı görünüyor.Hayvanlarada yazık
chatlakalper 07.06.2005, 09:45 ben bakmadım bence bu tür şeylerin forumda yayınlanması da yanlış, tepkilerden pekte hoş şeyler olmadığı görünüyor.Hayvanlarada yazık
Forumda hayvanlara yapılan eziyet yayınlanamaz diye bir kural yok munzur hozat ben hayvanlara yapılan bu eziyeti komuoyuna sunmak istedim insanların sadece bir katlıamı seyretmesi değil bunlara karşı tepki oluşturmasını istiyorum tabii ne kadar bir tepki olacaksa onu bilemiyorum
LiberalistiC 20.06.2005, 08:50 her zaman belirttiğimiz gibi insanlığın düzeni bozulmuştur arkadaşlar dünyanın çarkı kırılmış artık diyecek kelime söz bulamıyorum ...
Alevi_cocuk
Evet ne yazikki insanlar egolarini tatmin icin akla hayale gelmeyecek vahsilikler yapiyorlar..En dusundurucu tarafida bu insanlarin egitimli ve yuksek mevkii yaratiklar olmasi...
korkunç binkere mazlum olsanda birkere zalim olma
ayyyyyyyyyy canlarim benimm daha fazlaa bakamadimm yaa bune boyleee bu adilere ne soylesen azz gelir aslindaa..... Allah iflahh etsinn.......ben bu devletin yerinde olsam varyaa ne hapiss ne cezaa direkk ipeee verirdimmm .....insan olma adii mahluklarrr......hayvan diyee bide kizarizz hayvanlara bir hakaret aslinda bunlarr yaratikk............. hayvanlarin gozunu seveyimm onlardan masumm temiz varmi su dunyadaa............
saygilar..............
Alevimen 27.09.2005, 01:30 ayyyyyyyyyy canlarim benimm daha fazlaa bakamadimm yaa bune boyleee bu adilere ne soylesen azz gelir aslindaa..... Allah iflahh etsinn.......ben bu devletin yerinde olsam varyaa ne hapiss ne cezaa direkk ipeee verirdimmm .....insan olma adii mahluklarrr......hayvan diyee bide kizarizz hayvanlara bir hakaret aslinda bunlarr yaratikk............. hayvanlarin gozunu seveyimm onlardan masumm temiz varmi su dunyadaa............
saygilar..............
imza
ayyyyyyyyyy canlarim benimm daha fazlaa bakamadimm yaa bune boyleee bu adilere ne soylesen azz gelir aslindaa..... Allah iflahh etsinn.......ben bu devletin yerinde olsam varyaa ne hapiss ne cezaa direkk ipeee verirdimmm .....insan olma adii mahluklarrr......hayvan diyee bide kizarizz hayvanlara bir hakaret aslinda bunlarr yaratikk............. hayvanlarin gozunu seveyimm onlardan masumm temiz varmi su dunyadaa............
saygilar..............
Canooommmmm dogru hayvanlar insanlardan daha temiz ve mahsummm....
GUARDIAN 06.10.2005, 13:46 "hayvanlarada yazik"
demeseydin daha durust ve optimist gosterebilirdin kendini.:3D_NG (5) :3D_NG (5) :3D_NG (5) :3D_NG (5) :3D_NG (5)
Kim böylesine vahşice davranış sergileyen canlı canlı bir hayvanın derisini yüzen kişiye insan diyebilir ki... Garip olanda hayvan hakları konusunda yeri gelsin ahkam kesen devletler bu olayları bilmiyorlar mı?
:36_1_44: :36_1_44: :36_1_44: acar acmaz ne oldugunu anladim ve bakamadim.ya bu insanliga sigar mi?bu ne bicim bir vahset.iste bu tarz olaylari gorunce bu tur insanlara karsi nefretim oyle buyuyoki yanimda olsalar bir kasik suda bogarim onlari.ya hayvanlarin canli canli derileri yuzuluyor.bu insanlar bir kalp tasiyamazzzz.bunlar birer tas parcalari.
işte bu ve bunun gibi şeyleri gördüğümde isyan damarım kabarıyor.keşke hiç bakmasaydım.açıkçası utandım.
TheGodfather 02.11.2005, 11:17 Dehşet verici görüntüler..Kanım dondu nerdeyse ya bunları yapana ben insan diyemem..Hayvan desem hayvanlara hakaret etmiş olurum..Çok yazık ya üç kuruş para için bir cana nasıl kıyılır ya..
Eğitimsiz,görgüsüz,ahlaksız,cahiller...
Görüntülerdeki hayvanların derilerinde kurşun veya bıçak deliği olduğunda kürkleri satılamıyormuş..Bu yüzden canlı canlı yere vurup öldürüyolar...Yaa uyuşturucu iğnede mi yok hey gafil..Bari uyuşturucyla bayılt ilk önce ne diye işkence ediyorsun...Uff ya sinirdem ne dicemide şaşırdım..:3D_NG (6)
Bu ahlaksızları asmalı
başka bir şey demiyorum
katiliyorum, insanin okisileri tutup bi güzel pataklamak geliyo icinden. yada hayvanlara yaptiklarini....
hayret bisey yaa...
mustimercan 04.11.2005, 00:10 insan degil bunlar yaaa,,,,,bunlari yakalayip kavalarindan civileme yere cakan...
Yakapınarlı 04.11.2005, 19:01 inanmıyorum yaa bunları yapanlar o hayvanlardan da hayvanlar.korkunç içler acısı
browsboy 19.11.2005, 18:20 tepkiyle çözümlenecek bir iş değil bu.. sorunu kaynağından halletmek gerek diye düşünüyorum... keşke deriden meydana gelecek bir hastalık olsa önlemez bir sekilde.. mesela kuş gribi vebası gibi.. ondan sonra bakalım birdaha (hayvanlar) hayvanları öldürüyorlarmı.. görürüz..(yorumsuz...
Kizilbas 66 28.11.2005, 05:54 Insanlik adina utanc verici bir olay sonuna kadar seyredemedim gözlerim yasardi ve insan oldugumdan utandim.
bune ya olamaz bunlar insan olamaz bunlara aynısını yapacaksın bunlara soylenen her hakaretli söz bunlara şarkı gıbı gelir merhametden yoksun bir avuç cabulcular
valla acayip kötü oldum ben yaaa.... yarım saattir kendime gelmeye çalışıyorum ve düşünüyorum bunlar insanmı diye..
Hüseyin69 31.12.2005, 01:32 ben bu tür görüntüleri hem insan üzerinde hem hayvanlar üzerinde cok görüyorum tvlerde lakin yakinda kurban bayramidir
fazla duygusall yaklasmayin olaylara sizde bilyirsunuzuki tabiatin kanunu böyledir yasamak icin ye yemek icin yasa
ha sunu diyebilirim vahside olsa hayvanlara baktikca insanligimdan utaniyroum
ama baslik bence biraz haddini asmis gibi geldi bana ne olursa olsun birazda uslubumuza dikkatli olalim terbiye bunu gerektirir
kussaray 31.12.2005, 03:37 bunu yapan hayvan adamlar kendileri can verirken insahllah böyle aci cekerek ölürler
Canlıya eziyet etmek ruhuna sahip insanlar ve bu uygulamaları görmezden gelen gelen ülkeler var.
http://www.tihv.org.tr/rapor/iskence2000/iskence2000ozet.html
http://www.imedya.com/asp/haberdetay.asp?a=173958&z=6
http://www.bigglook.com/haber/haberdetay.asp?hid=53720&kat=1
ya ben bu kapalı linklerden tırsmaya başladım valla... vahsete karşıyız derken bizde birer vahşi lmayalım...
halitseyfi 28.01.2006, 14:59 insanlar insanlığını unutmuş yazık............................................. .....
yok böyle bir şey ya yok gerçektende varmı böle bir vicdansızlık onlar insan değil ben kanıtına vardım
aslında şeytan diyorkiii neyse yaaaaa
hayvan diyeee vur yerden yere bakalım bir gün kim sizi vurur yerden yere
candost_20 28.01.2006, 15:51 E bu kadarda gaddar acımasız olmaz insan ya.Gerçi insan denecekbi tarafları yokya malüm.o hayvanların ne durumda oldugunu görüyosunuz dimi canlar? hayvanların canlı canlı derisi yüzülüyo.Bunca eziyet o sosyete denen insanların cilalı mermer taşları üzerinde boy göstermesi için ha?? yazık yazık bu hayata.Asıl hayvan bu insanlıktan nasip almamış şerefsizlerdir.
PARLEMENT 28.01.2006, 15:56 bunlaaarın hepsiii ............................ tövbe tövbeeee
hayvan hala canlıydı ya bu dayanılmaz bişey içinde biraz merhamet olan biri önce hayvanı öldürür bu insanlar insanlıktan çıkmışlar ..doğada bile kaplan avını yakaladığında ilk olarak boğazıına sarılıyo boğuyo öldürüyo ve sonra yiyo okadar belgesel izledim hiç bir kaplan canlı yemedi önce öldürdü.
bu 2 ayaklı hayvanlarda insanlığın iiiiii si bile yok gözlerini para hırsı bürümüş hayvanları diri diri yüzmelerinin sebebi derisini daha kaliteli bir şekilde almak için çünkü kana değdiği an derisi kaliteli olmuyo.
vallahi ağladım görüntülerde nasıl yaparlar böyle bişeyi.
B_U_R_A_K 02.02.2006, 01:38 bence türkiyede hayvan severler bi hayvana bişi oldugu zaman ortaya çıkıp bangır bangır bagırmasını biliyolar bagıranlardan hiçmi biri bu görüntüleri görmediler neden biride çıkıp bişey demiyo elimden gelse ben ordaki insanların yerini degiştirirdimki insanlar nasıl bi iş yaptıklarını görsünler ancak böle akıllanırlardı bunlar insan oglunun başına bi müsibet gelmedikçe o hayvanları öldürmeden derisinin yüzülmeyecegini anlamaz ancak onların başına böle bi durum gelirse biri orda yüzülürse bakın bidaha oluyomu ve bence kürkte iyi degil aslında yasaklanmassı gerekiyo benim fikrim kürk üretiminin yapcaklarsa bile herşeyin sunisini yapmasını biliyolar kürkünde sunisini yapsınlarda hayvancagızlarda kurtulsun bu işkenceden ama her şey karşılıklıdır gün gelir devran döner demişler bence bu söz boşuna degil sahsen ben hayvanlara üzüldüm yani onlara bi igne yapmak bu kadar zormu bi igne yapıp öldürseler bu hayvanların derileri kullanımıyacakmı veya zehirlesinler ne yaparlarsa yapsınlar önce öldürsünler sonra yüzsünller en azından hayvanlar acı çekmemiş olur elimden gelen bişey olsa hemen yapardım :(((
siz bunun nerde oldugunu biliyomusunuz??? hangi ülkede geciyo bu olay bilgisi olan varmı???
genclik_atesi 02.02.2006, 08:58 cok kotu:( ya birde insanlar bu kurkleri falan nasil giyerler sahtesinin suyumu cikti....
musayipakyuz 02.02.2006, 10:19 çok kötü bişi bu....işte biz insan oğlu nun zevki çiin doğadaki herşeye zarar verdiğimizin bi kanıtı
KIZILEFE 03.02.2006, 01:33 yaa bu ülkede insanlara bunları yaptılar sizlerin yada babalarınızın annelerinizin kılı kıpırmadamı (70 li yıllar itibarı ile ) şimdi kalkmış birbirinize benim tabirimle(yalakalık) sizin tabirinizledestek cıkıyosunuz bu ülkede insanlara(bu arada tr de) eziyet işkence yapılıyor hala hanginiz sıcak yatağınızdan sıçradınız korkmayın bunlarda ne biz insanları yaralı ayakları iile tuza bastırdıklarını gördük dahda ileri gidersek nesiminin derisinin yüzüldüğünü gördük
unutmayın bunları yapanlarında inandığı bir TANRI var beni inancsızlıkla suçlayanlara müjde tanrı sizinler için VAR BENİM İÇİN ASLA OLMADI
Candacan 03.02.2006, 06:37 Haklısınız canlar,
İzlerken; Çorum'da bir fırında bizim "müslümanlar" tarafından, allah allah sesleriyle yakılan canların görüntüleri geldi gözümün önüne. Siz olsanız durabilir
miydiniz. Bir şeyler yapmaz mıydınız.
bazı insanalar varki en aşalık gördüğü hayvanlardan bile değersiz oluyor yazık ordaki hayvanlara
yaaa bunlan insan değil yaaaa bunu görmüştüm gerçekten çok acı yavvv
derviscemal 06.03.2006, 10:44 Çok üzüldüm gerçekten..
ben bunu izleyeli 1 ay oluyo, hayvanın gözleri aklımdan çıkmıyo
lan bunun gıbı serefsızlerı tek tek kursuna dızmek lazım
pirimunzur 06.03.2006, 13:21 yazacak birsey bulunmuyor
ilk izlediğimde keşke izlemeseydim demedim değil fakat bunlar bu ülkenin acı gerçekleri bunlardan bu ülkenin bazı yerlerinde görmek mümkün herhalde bu görüntüler bir ömür hafızamdan gitmez bunu yapanları ibreti alem için bence sallandırmak gerek nasıl olsa bunlar insan değil bi önemi yok : ( : ( : (
cok korkunc sonuna kadar ızlemek ıstemedım
Her ne kadar konu can sikici olsada "insanlik bu lan serefsizler" die baslik acilmasina karsiyim
Hele bunu bir moderator acmissa daha da karsiyim. Forum kurallarinda argo kullananlar banlacak yaziyordu hatirlatirim
ya bunlara insan diyorlarsa
ben insanlıgımdan utanırım
İçim acıdı, yazık günah ya! Bunlar yapılır mı hiç bir canlıya
chatlakalper 11.03.2006, 15:49 Her ne kadar konu can sikici olsada "insanlik bu lan serefsizler" die baslik acilmasina karsiyim
Hele bunu bir moderator acmissa daha da karsiyim. Forum kurallarinda argo kullananlar banlacak yaziyordu hatirlatirim
o mod olmadan önceki dönemimde açmış olduğum bir konu Tarihe bakmanızı hatırlatırım.
o mod olmadan önceki dönemimde açmış olduğum bir konu Tarihe bakmanızı hatırlatırım.
O moderator olmadan önceydi ne demek biraz aciklik getirir misin lütfen. Yani moderator olmayanlar bu tarz baslik acabiliyor mu demek oluyor. cevabiniz cok talihsiz
şavolanlı 15.03.2006, 00:42 insanların keyfi için hayvanların cektigi işkence ve zulme bakın ne acı
Rahman ve Rahim olan ALLAHIN adıyla
O Hayvanlara vuranların Elleri kurusun......
bunlar insan degil hayvan hiç deil bunlar bunlar ya ben çok sinirlendim bunların tövbe tövbe ......
TÜylerİm Ürperdİ.Çok Yazik .İnsan DÜŞÜnmez Mİ Onlarinda Bİr Cani Var. Vİcdansiz İnsanlar...
güldestim 04.05.2006, 16:21 Sadece başını izledim.Gerisini izlemeye dayanamam diye.Alıcaksın onları aynı yaptıkları gibi yere çarpıvericeksin.Bakalım nasıl oluyormuş,can acıtmak.Hoş gerçi bunları izlerken bizim Türkler aklıma geldi.Kuş gribi ortaya çıktığında bir grup görevli tavukları canlı,canlı yakmıştı.Yazık.Diyecek kelime bulamıyorum.İnsanlıktan çıkmış bunlar.
Bu ne vahşet,bu ne Allahsız kitapsızlık be.Hayvanlara canlı canlı neler yapıyorlar,daha can vermeden derisini yüzmeye çalışıyorlar.Allah'a havale ediyorum ben gerisi yüce Allah'ın bileceği iş.
Bu ne vahşet,bu ne Allahsız kitapsızlık be.Hayvanlara canlı canlı neler yapıyorlar,daha can vermeden derisini yüzmeye çalışıyorlar.Allah'a havale ediyorum ben gerisi yüce Allah'ın bileceği iş.
Neden sayin lion12?
Yüzyillardir havale meselelerinden bu duruma gelmedi mi insanlik.
Bizlerin hic mi degistirici bir yönü yok?
Insan olmanin önemli bir özelligi de potesto etmek, karsi koymak, direnmek ve degistirmek degil midir?
Bu ve buna benzer vahsetleri eger biz degistiremezsek, sona ermesi icin calismalar yapmazsak, havale ettigimiz merci kilini dahi kipirdatmaz??????
saygilar
çok kötü oldum bunu yapanlar insan olamaz.mideme sancılar girdi.
gercekten igren bir olay...midem bulandi.
samahara 05.05.2006, 21:24 iğrenç insanlık dışı bunları gördükçe insanlığımdan utanıyorum:'(
o hayavanların yerinde on yapanların olmasını isterdimki acının ne demek olduğunu anlasınlar.insanların paraya duyduğu engin vazgecilmez tutku yokmu bunları yaptırıyor.neymiş derisi güzel para ediyor ALLAH bu paraları sizlere yedirmesin.para için yapılan kötü işlerin ALLAH sonunu getirsin.
MeRaLiNa 13.10.2006, 16:08 bakamadim:no: balinalarada aynisini yapiyorlar, üstelik ayakkabi, kosmetik esyalari icin......:crying:
CananYildiz 13.10.2006, 18:25 bunlar insan olamaz, rezillikkkkkk, allah bunlari bildigi gibi yapsin, suratlatrina tükürmek lazim bunlar ondan da anlamaz ama neyse.
sevgiler Cano
gercekten korkunc hayretler icinde izledim edaya katılıyorum o insanlarında derisini aynı sekilde yuzmeliler ve bence bunu bircok insan izlemeli gidikleri kurklerin nerden geldigini anlasınlar
pastoralsenfoni 13.10.2006, 18:40 böyle insan olmaz olsun ya.miğdem kalktı,gözlerim doldu tamamını izleyemedim bu nasıl bir vahşettir.
Doruksaray 18.10.2006, 15:57 Bunu yapan .... ( adı herneyse ben bulamadım ) , bu yaptıklarınızın amacı nedir ,umarım bu şekilde kazandığınız paranın içinde boğulursunuz hepiniz...
İnsan bu görüntülerden sonra yazmakta zorlanıyo ya..!:excl: :excl:
zohre-35 18.10.2006, 16:51 çok kötü iğrenç.bir insan bunu nasıl yapabiliyor.
crewchif 20.10.2006, 15:50 evet foklarada aynı şekilde kafalarına sert cisimlerle vurarak öldürüyorlar. vahşet bu yasak ta ama dinleyen kim
türkü_nehri 20.10.2006, 16:51 :no: Bunlar asla insan olamazlar.Eğer onlar insansa ben insanlığımdan nefret ediyorum.Görüntülerin tamamını izlemeye cesaretim yok.Olamaz böyle birşey.O kürkleri giyenlere izletmek lazım bu görüntüleri.:mad:
HeR tÜrKü BiR yÜrEğİn SeSiDiR
hafikakpinar 21.10.2006, 10:42 Tabiata hayvanlara ve diğer mahluklara sevgisi olmayan insanların dünyayla bütün bağları kopmuş ve kendilerini unutmuşlar demektir.. Bir canlıya nasıl kıyabiliyorlar anlamıyorum hiçmi vicdanları sızlamıyor bunların:cursing:
karakartal 21.10.2006, 11:03 Çocukların bu forumu ziyaret ettiğini düşündüğümüzde, başlığa bir uyarı verilmesi daha doğru olurdu. Görüntülere gelince, İnsanoğlundan her şey beklenir. Ben izleyemedim.
Bu canilere insan dersem insanlığa leke sürmüş olurum.bunlar isimsiz yaratıklar..
gerçekten iğrenç ya hayvanlar canlı bide
bunu hayvanlara yapan zihniyet aynısını insanada yapabilir.
Bu görüntüleri ilk ve son izlediğimde bu vahset görüntülerinin ve bunu yapanların aramızda yeri olamayacağını düşünmüştüm hala öyle düşünüyorum.. Bu sebebden bu konunun güncelliğini gidermek için konuyu kapatıyorum...
|