Bağışlayın, bu sitede eksik bulduğum çok şey var ama umarım bunlar zamanla giderilir. En başta Öykü, Masal, Efsane ve söylence bölümü yok. Oysaki bunlar kültürümüz ve gençlerimize bir şeyler verme açısından önemlidir bence.
Sevgi ve dostlukla
Dilara
derviscemal
03.03.2006, 01:12
Henüz yeni üyesiniz sanırım aradığınız herşeyi bulacağınızxa eminim..
Yakapınarlı
03.03.2006, 01:14
Bağışlayın, bu sitede eksik bulduğum çok şey var ama umarım bunlar zamanla giderilir. En başta Öykü, Masal, Efsane ve söylence bölümü yok. Oysaki bunlar kültürümüz ve gençlerimize bir şeyler verme açısından önemlidir bence.
Sevgi ve dostlukla
Dilara
bu konuları şiir-edebiyat köşesinde yazablirsin di-lara.
http://www.aleviforum.com/forumdisplay.php?f=33
bu konuları şiir-edebiyat köşesinde yazablirsin di-lara.
http://www.aleviforum.com/forumdisplay.php?f=33
Öncelikle ilgi ve inceliğiniz için her ikinize de teşekkür ederim. Ukalalık etmiş olmayayım ama pek doyurucu bir yanıt vermediğinizi de belirteyim.
Şiirle, Öykü, Masal, Efsane ve söylenceyi bir başlık altında toplamanız ne derece doğrudur bilemiyorum.
Bence söz konusu bölümleri ayrı bir başlık altında toplayıp yada ayrı ayrı vermeniz daha isabetli olmaz mı?.
Örneğin olanaklarınız ölçüsünde sanatsal etkinler için başlık açılamaz mı?
Ukalalığımı bağışlayın...
Sevgilerimle
forumumuzun ana konusu aleviliktir. gerisi icin de fazla bölüm acmaya ve kafa karistirmaya gerek yok die düsünüyorum
(ayrica hosgeldiniz forumumuza)
di-lara nın isteği daha farklı olmakla birlikte "Alevi Efsaneleri ve Söylenceleri" diye bir alt başlık iyi olurdu aslında... "Kırklar Meclisi" vb efsane/söylencelere/inanışlara ulaşım daha rahat olurdu.
forumumuzun ana konusu aleviliktir. gerisi icin de fazla bölüm acmaya ve kafa karistirmaya gerek yok die düsünüyorum
(ayrica hosgeldiniz forumumuza)
Formumuzun konumu Alevilik demişsiniz. Aleviliği Alevilik yapan değerler nedir ve nelerdir sizce?.
Alevilerin efsaneleri, söylenceleri, masalları yokmu. Alevilerin Sanatı ve sanatçıları yok mu?
Alevilik bir tek kuru sözde midir?..
Kendi çocuklarımıza Aleviliği nasıl sevdirebiliriz sanatsız, masalsız, söylencesiz...
Kafa karıştırmaya gerek yok demişsiniz! ... Kafalar bu isteklerle mi karışır?.
Anlamadım...
.
Yakapınarlı
03.03.2006, 17:40
Formumuzun konumu Alevilik demişsiniz. Aleviliği Alevilik yapan değerler nedir ve nelerdir sizce?.
Alevilerin efsaneleri, söylenceleri, masalları yokmu. Alevilerin Sanatı ve sanatçıları yok mu?
Alevilik bir tek kuru sözde midir?..
Kendi çocuklarımıza Aleviliği nasıl sevdirebiliriz sanatsız, masalsız, söylencesiz...
Kafa karıştırmaya gerek yok demişsiniz! ... Kafalar bu isteklerle mi karışır?.
Anlamadım...
.
destecim erkiyi yanlış anlamışsız elbette bu saydıklarınızda olacak ki var forumda şiir edebiyat konularında yada makaleler kısmında masallara öykülere hikayelere yer verebilirsiniz.
Alevimen
03.03.2006, 20:44
yetersiz ve ciddi olmayan topik başlıklara daha fazla ilgi göstermemize beklemeyin, gerekli cevaplar arkadaşlarımız tarafından verildi.