meymane_usari
03.03.2006, 13:28
sizce öğrenciler yeni öss sistemi ile ilgili yeterli bilgiye sahip mi ?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖSS sistemi meymane_usari 03.03.2006, 13:28 sizce öğrenciler yeni öss sistemi ile ilgili yeterli bilgiye sahip mi ? duyguşimşek 04.03.2006, 00:38 sınav sisteminin değişmesi öğrencilere büyük haksızlık.bu sistem bence 4 sene sonra uygulanmalıydı.sınava girecek öğrencilerin çoğu bu sistemin istediği seviyede değil.buda bizim eğitim sistemimizden kaynaklanıyor.bende bu sınava geçen sene girdim.o zaman ağırlık lise1 konularına veriliyordu.özellikle lise sonda dersler hiç önemsenmedi.bunda hocaların katkısıda büyük.bizde okula gitmeyip dersaneye gitmeyi tercih ettik.çünkü böyle olmalıydı.şimdi ise lise1 2 3 hepsinden sorumlular.aslında böyle olması lazım ama zamanlama yanlış.4 sene sonra uygulanmalıydı ve öğrenciler özellikle öğretmenler iyice bilinçlendirilmeliydi. Damaskrov 04.03.2006, 19:40 Görürsünüz bu sene daha fazla örenci kalıcak bu yarardan çok zarar getiricek.Ben deneme sınavına girdim ve hayatımda hiç görmediğim konular gördüm. Bakalım haziranda N olucak Westside 01.05.2008, 21:57 benim icin farketmez su anda girsem bile cok iyi puan alırım... öss hakkında bilgi sahibi olmayı bırakın konular hakkına bilgi sahibi olun... hormekli 01.05.2008, 22:20 sınav sistemi hakkında sadece öğrenciler değil öğretmenler bile yetersiz.Kurumun başında yakışıksız bir zat getirildi. saygılar |