Orijinalini görmek için tıklayınız : Munzur'un türküsü destek verelim(düzgün tv canlı)

helige_62
03.03.2006, 21:41
arkadaşlar dersimdeki yaşlılar için tuncelinin 7 ilçesiyle merkezinde yaşam destek ve sağlık evleri yapılıyor ve bunun için bazı etkinlikler düzenleniyor bu etkinlikler düzgün tv den canlı yayınlanacaktır ayrıntılı bilgi için www.munzurunturkusu.com (http://www.munzurunturkusu.com) adlı siteden öğrenebilirler.

DÜZGÜN TV bu pazar saat 14'ten itibaren http://www.duezguen-tv.com/bild/dersim.jpg
"MUNZURUN TÜRKÜSÜ" ikinci Avrupa Konserini Almanya'nın Mainz şehrinden canlı yayınla sunuyor.
Tarih: 05.03.2006
Yer : Mainz
Global Düğün Salonu (Bischofsheim)
Saat : 14.00
Katılan Sanatcılar:
Abidin Biter
Yeninur Ada
Umut Altıncağ
Ahmet Aslan
Veysel Aydın
Zelemele
Serdar
Melahat Öz
Hüseyin-Ali ve Erkan
Grup Şengüller
Kültürümüzün taşıyıcıları, yaşlılarımız, insan-ı kamillerimiz için YAŞ AM ve SAĞLIK Evleri Projesi:
Projenin kapsamında 7 ilçe ve Dersim merkez dahil toplam 8 adet YAŞ AM ve SAĞLIK Evi inıa edilmesi isteniliyor. Söz konusu bu yaşam evleri ‘Huzur Evleri’ değildir. Inıa edilmek istenilen bu evlerde kimsesiz, yalnız, yoksul ve komşu iyi niyetiyle yaşam sürdürmeye çalışan insan-ı kamillerimize hizmet hedefleniyor. Tüm ilçe ve merkez belediye başkanları ile projenin ortak yürütülmesi noktasında görüş birliğine varılmıştır.
Her ilçede yaklaşık 50 civarında insanın ihtiyaçlı olduğu belediyelerce

MetinK
04.03.2006, 02:29
MUNZURUN TÜRKÜSÜ AVRUPA KONSERLERI:

1- Tarih:19.02.2006 FRANKFURT
Yer :Frankfurt-Eschborn
Can-Su Dügün salonu

2- Tarih:05.03.2006 MAINZ
Global Dügün salonu(Bischofsheim)

3- Tarih:18.03.2006 KiEL
Kiel Üniversitesi

4- Tarih:02.04.2006 ESSEN
Essen Kumkapi Dügün Salonu

5- Tarih:23.04.2006 HAMBURG

6- Tarih:30.04.2006 MÜNIH

7- Tarih:01.05.2006 BREMEN

Hüseyin69
04.03.2006, 03:09
arkadaşlar dersimdeki yaşlılar için tuncelinin 7 ilçesiyle merkezinde yaşam destek ve sağlık evleri yapılıyor ve bunun için bazı etkinlikler düzenleniyor bu etkinlikler düzgün tv den canlı yayınlanacaktır ayrıntılı bilgi için www.munzurunturkusu.com (http://www.munzurunturkusu.com) adlı siteden öğrenebilirler.

DÜZGÜN TV bu pazar saat 14'ten itibaren http://www.duezguen-tv.com/bild/dersim.jpg
"MUNZURUN TÜRKÜSÜ" ikinci Avrupa Konserini Almanya'nın Mainz şehrinden canlı yayınla sunuyor.
Tarih: 05.03.2006
Yer : Mainz
Global Düğün Salonu (Bischofsheim)
Saat : 14.00
Katılan Sanatcılar:
Abidin Biter
Yeninur Ada
Umut Altıncağ
Ahmet Aslan
Veysel Aydın
Zelemele
Serdar
Melahat Öz
Hüseyin-Ali ve Erkan
Grup Şengüller
Kültürümüzün taşıyıcıları, yaşlılarımız, insan-ı kamillerimiz için YAŞ AM ve SAĞLIK Evleri Projesi:
Projenin kapsamında 7 ilçe ve Dersim merkez dahil toplam 8 adet YAŞ AM ve SAĞLIK Evi inıa edilmesi isteniliyor. Söz konusu bu yaşam evleri ‘Huzur Evleri’ değildir. Inıa edilmek istenilen bu evlerde kimsesiz, yalnız, yoksul ve komşu iyi niyetiyle yaşam sürdürmeye çalışan insan-ı kamillerimize hizmet hedefleniyor. Tüm ilçe ve merkez belediye başkanları ile projenin ortak yürütülmesi noktasında görüş birliğine varılmıştır.
Her ilçede yaklaşık 50 civarında insanın ihtiyaçlı olduğu belediyelerce

acaba kac kisi duyarli olabiliyor böyle etkinliklere malesef genelde insanlarimiz sanatcialri daha yakindan görmek icin giderler keske söyle bir mesaj olsaydi
almanyada yilin konseri .......gibi popcular falan tarihte filan yerde ki o zaman bu baslik coktan bes sayfayi gecmisti

MetinK
04.03.2006, 05:23
acaba kac kisi duyarli olabiliyor böyle etkinliklere malesef genelde insanlarimiz sanatcialri daha yakindan görmek icin giderler keske söyle bir mesaj olsaydi
almanyada yilin konseri .......gibi popcular falan tarihte filan yerde ki o zaman bu baslik coktan bes sayfayi gecmisti
Degerli Can,
Hakli olabirsin.Birlik ve beraberlik önemli böyle zamanlarda.Ben Helige 62 nin bu mesajini okudum ve kendim ne yapabilirim dedim.Arastirdim diger sehirlerdeki etkinlikleri de ben ekledim.Bir elin nesi var iki elin sesi var demis büyükler.
Gecen hafta Oberhausen da Pertek Belediyesinin düzenledigi bir gece vardi."Pertekte bir dikili agacin olsun adinda bir etkinlik.Evde oturabilirdim de.Ben Pertekli de degilim.Ama ailecek gittim ve destek olduk.Önemli olan nerde olursa olsun güzel birsey üretilsin.Orada bu geceyi düzenliyen arkadaslarla görüstüm.Hic kimse böyle bir katilim ve destek beklemedigini söylüyordu.
Uzakta da olsak yerimizi,dogup büyüdügümüz topraklari unutmamamiz gerekiyor.Kücük yada büyük destek verelim.Oradaki insanlarimizin buna ihtiyaci var.
Duyarli arkadaslarin olacagini düsünüyor ve kendimde destekliyorum .
Saglik ve mutluluklar...

şavolanlı
17.03.2006, 17:26
kesinlikle sevgili canlar bu tip etkinliklere destek vermek lazım.eger o onserlerin belirli bir misyon için yapıldıgına inanıyorsak canlar maddi manevi ve cani gönülden bu tip etkinliklere destek verelim.

MetinK
18.03.2006, 21:20
"Munzurun Türküsü" bugün Kiel de arkadaslar.
Bir sonraki bulusma Essen de 02.04.2006
Kumkapi Dügün Salonunda.

MetinK
02.04.2006, 01:38
MUNZURUN TÜRKÜSÜ

KILAMA MUNZIRI

DAS LIED DES MUNZUR

02.04.2006 pazar Saat:14.00

Yer:Kumkapi Dügün Salonu-Wilhelm-Beckman-str.12 (gegenüber Kaserne)
45307 Essen-Frillendorf

Bu etkinlikten elde edilecek gelirin tümü Dersim de kimsesiz,yanliz yasayan,yoksul yaslilarimiz,yani insan-i kamillerimiz icin yapilacak olan YASAM ve SAGLIK Evleri icin kullanilacaktir.

Sanatcilar:
Emre Saltik
Ali Asker
Mikail Aslan
Ahmet Aslan
Zele Mele
Kazim Kalayci
Mahir Cakir
Grup Kalan
Grup Saz-Time

Imkani olan bütün Canlar katilmalidir...

Nesimi
02.04.2006, 16:53
Arkadaşlar destek olalım zamanımız ve imkanımız varsa. Gerçekden çok güzel işler yapılacak Düzgün Tv'den takip ettiğime göre...

Hüseyin69
02.04.2006, 17:51
arkadaslar düszgün tv de siwan perwer belgeseli yayinlanacakmis
bana bu konuda acilen bilgi lazim
saat tarih ve gün hakkindan bilgi verirseniz cok sevinirim
cok acil

MetinK
03.04.2006, 01:21
Bugün (artik dün oldu)Essen de yapilan Kilame Munzuri(Munzurun Türküsü) tek kelimeyle muhtesemdi.Salon hinca hinc doluydu.Seyirciler ve sanatcilar coskulu,dopdolu bir gece yasadilar.Düzgün tv den verilmis canli olarak.
"Dersim dört dag icinde" türküsü bütün herkes ayaga kalkarak ve elele tutusarak söyledi.
Herseyiyle muhtesemdi kisacasi...
Bu güzelligi bize yasatan ,emegi gecen herkese tesekkürler.

Hüseyin69
03.04.2006, 02:49
Bugün (artik dün oldu)Essen de yapilan Kilame Munzuri(Munzurun Türküsü) tek kelimeyle muhtesemdi.Salon hinca hinc doluydu.Seyirciler ve sanatcilar coskulu,dopdolu bir gece yasadilar.Düzgün tv den verilmis canli olarak.
"Dersim dört dag icinde" türküsü bütün herkes ayaga kalkarak ve elele tutusarak söyledi.
Herseyiyle muhtesemdi kisacasi...
Bu güzelligi bize yasatan ,emegi gecen herkese tesekkürler.

ben essen de degildim ama digital tv kartim sagolsun bu tür programlarda beni utandirmaz gercekten kendimi sankio toplulugun icindeymisim gibi hissetim icim doldu desem inanmassiniz
ahmet aslan umut altincag ve digerleri her zaman oldugu gibi dün de muhtesemdiler

Hüseyin69
31.10.2006, 21:45
türküler kaldigi yerden devam ediyor

AYRINTI (http://img168.imageshack.us/img168/3397/munzurturkusujs1.jpg)

meymane
24.02.2007, 18:31
bu senede duzenlenecek olan munzur un turkusunu onutmuyalim, pariste 4 mart 2007 de olacak konserde emre saltik, ali asker, tolga sag, ahmet aslan, yeninur ada, veysel aysin, volkan yagan ve nesenur aktas katiliyor.

dilberaerzingan
02.03.2007, 13:05
Saarbrückende 25 subatta munzurun türküsü konseri düzenlendi ve yaklasik 20 000 euro yardim toplandi.Bu konserler gercekten birilerinin yaralarini sariyorsa türküler gercekten dahada anlam kazaniyor orda...

cemder62
11.05.2007, 22:09
dersimli olmak ölüyken yaşamaya benzer ve yine dersimli olmak söylenmemiş türküleri haykırmaya benzer

munzur6262
12.05.2007, 23:34
hayata geçirilirse çok güzel bir proje olur.ben tuncelide yaşayan biri olarak çevremdeki bakıma muhtaç insanların ne kadar zor durumlarda yaşamlarını sürdürdüklerine tanık oluyorum.kendi şahsıma elimden gelebilecek her türlü deseteği vermeye hazırım.bütün dersimlilerinde bu projeyi ciddi anlamda sahiplenmeli ellerinden gelen her türlü desteği vermeliler.emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.