Sevgi neydi...
Sakın sorma bende bilmem
Yıllarca aradım sevgi neydi diye
Belkide buldum
Sevgi...
Bir kuşun ötüşmesi
Ağaçların çiçek açması
Papatyaların burcu burcu kokması
İlk bahar akşamında ,
Bir yağmur tanesinin tenini ıslatması mı?
Yoksa bir deli rüzgarın saçlarını okşaması mı?
Belkide bir gece vakti ağlamak isteğince
Sevgi neydi...
Kalbin hızlı hızlı çarpması mı?
Yoksa gözünden düşen bir damla yaş mı?
Yoksa sevdiğini bile bile gizlemek miydi?
Sevgi neydi...
Buldum galiba
Sevgi sendeydi
Sevgi birliktelikti
Sevgi seni seviyorum demekti
Sevgi herşeydi
Sevgi bir ağacı sevmek
Sevgi seni sevmek
SEVGİ SENSİN SEVGİ HERŞEYDİ
""Umarım beğenirsiniz ben kendim
yazdım iyi okumalar sevgilerle""
ellerine sağlık, beğenmez olurmuyuz, çok güzel
derviscemal
04.03.2006, 01:06
bende beğendim ellerine sağlık..
türkü yüreğim
04.03.2006, 02:55
yüreğine emeğine sağlık çok güzel bir şiir...
sevg...
merhaba ecen siirin cok hos..
yazmaya devam et.
cagsaklı_reso
04.03.2006, 13:07
Brovo valla ben seni duygularını aldırdın sanıyordum:))
merak etmeyin duygularımı aldırmadım dace gerektiği yerde kullanıyorum okadar
Serkan_Devrim
04.03.2006, 15:04
merak etmeyin duygularımı aldırmadım dace gerektiği yerde kullanıyorum okadargereken yerler neresi?:yamukgul:belki bende örnek alırım. :yamukgul: eline sağlık şiir güzeldi.
niyazimavi
04.03.2006, 15:16
çok güzel can, ellerine yüreğine sağlık.
gereken yerler insanın hissttiği yerlerdir benim içinden o an şiir yazmak gelidi yazdım güzel veya kötü çelişkisini yapmadım gereken yerler hissettiğin yerlerdir
gereken yerler hissettiğin yerlerdir : ) : ) : )
Serkan_Devrim
04.03.2006, 15:27
gereken yerler hissettiğin yerlerdir : ) : ) : )tamam canım anladık. iki kere yazmana gerek yoktu. aaa :yamukgul: hehehe ama bana hissetmekle gerekmek kelimeleri bağlantılı gelmedi. gerekmek insanın istemine kalmadan olması gerekeni anlatır. hissetmek ise isteme bağlı değil gibi. yani insan gerektiği için mi hisseder? bence hayır. peki ya niçin hissederiz?
pek felsefik bir konuşma oldu ama neyse. :yamukgul: hehehe
gereken yerler neresi?:yamukgul:belki bende örnek alırım. :yamukgul: eline sağlık şiir güzeldi.
Sen neyle ugrasiyorsun göruyormusun ECEN 14 yasinda ve böyle güzel bir siir yazmis yada sen duygusalim diye geçenenlerdensin....degilmii:D
Serkan_Devrim
04.03.2006, 15:30
Sen neyle ugrasiyorsun göruyormusun ECEN 14 yasinda ve böyle güzel bir siir yazmis yada sen duygusalim diye geçenenlerdensin....degilmii:Dtamam işte ecen 14 yaşında bende ruhen 14 yaşındayım. :yamukgul: alla alla. sataşmak için yaş sınırı tanımam. :yamukgul: hehehe takılıyım dedim biraz kızmassa. :yamukgul:
önemli değil bırak takılsınlar kendilerince boşver ezo ablacım benim için böyle şeyler fazla önemli değil arkadaşı ellemeyelim takılsın ben yazdığım şiire bakarım by sevgilerle
Serkan_Devrim
04.03.2006, 18:24
önemli değil bırak takılsınlar kendilerince boşver ezo ablacım benim için böyle şeyler fazla önemli değil arkadaşı ellemeyelim takılsın ben yazdığım şiire bakarım by sevgilerleşakaydı sadece :yamukgul: bu arada şiirini beğendiğimi de söylemiştim. :yamukgul:
tamam canım bende şaka yaptım önemli değil