Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben kimseye eksi puan vermedim Atatürkü seviyor diye

Kolera
04.03.2006, 01:18
aklima takildi imzami büyük sair Hasan Hüseyin Korkmazgilin Kocero siirinden aldim "ATATÜRKÜN GARDROBUNA TÜKÜR BIRI" bilenler ahmet kaya da kocera siirini okuyordu... imzami bu yaptiktan sonra atatürk sevenleer bana eksi puan vermisler bu itibar meselesi olan bölümden...hic birinize kirgin deilim arkadaslar. sunu bilmenizi istedim resmini imzasini atatürkle dolduranlar beni rahatsiz etmedi ve kimseye eksi not vermemisken sizler niye bukadar rahatsiz oldunuz anlamadim...
Ayrica atatürkü sevmek gibi bir zorunluluguda yok kimsenin yanilmiyorsam...aynen sevenlerinde bir zorunlulukla sevmedigi gibi...
günlük ortalama 5 mesajla foruma katilirken ve kisa bir sürede 60 mesajin üstüne cikmis birinin moderator yakapinarlinin "imzani degistir " uyarisini dikkate almayarak sevenler sevdiklerini ulu orta yapabiliyorlarsa bende sevmedigimi savunma hakkina sahip oldugum icin imzami degistirmedim ve forumdaki özelliklerim bu moderator arkadasimiz tarafindan kisitlandi farkindaysaniz ismim gri yaziyor...bu insana imzami degistirmecegimi ve egerki bir problemi varsa diye msn adresimi verdim (oradan problemi daha hizli halledebilirz diye) faakat o "benimle muhatap olmayacagini yazdi...bende kendisine sen bir moderatorsün nasil forumundaki herhangi bir üyeyi dikkate almiyorsun diye sordugumda "seviyemi bu kadar erken belli etmemin onu sasirtmadigini " söyleyerek kisiligime de hakaret etmistir...

dürüstsce :

ben atatürkü sevmiyorum arkadaslar hatta nefret ediyorum...fakat aklini ve karizmasini da kabul ediyorum...egerki cok seven varsada umrumda deil ...alevilerin kör atatürk sevgisinide elimde imkan oldukca elestirmeye devam edecegim...her nekadar kisitlansamda....
egerki bu sitede özgür ve farkli düsüncelere yer veriliyorsa umarim bu actigim konu yayinlanir...ve yakapinarli gelip yazdiklarindan dolayi özür diler...cünkü bir özürü hakkettigimi düsünüyorum...
imzam: ATATÜRKÜN GARDROBUNA TÜKÜRMÜS BIRI (imzam gösterilmesinide engellemis arkadas...)

Yakapınarlı
04.03.2006, 02:08
imzami bu yaptiktan sonra atatürk sevenleer bana eksi puan vermisler bu itibar meselesi olan bölümden...
itibar puanını neden bu kadar çok sorun ediyorsunuz anlamış değilim dpoğrusu.demekki görüşlerinizi beğenmeyenler var ki eksi itibara düşmüşsünüz.

hic birinize kirgin deilim arkadaslar.

öyle bir hakkınız da yok kırgın olmak gibi herkez beğenmediği düşünceyi belirtebilir ve puanlama yapabilir.

sunu bilmenizi istedim resmini imzasini atatürkle dolduranlar beni rahatsiz etmedi ve kimseye eksi not vermemisken sizler niye bukadar rahatsiz oldunuz anlamadim...

onuda açıklayayım arkadaşım ATATÜRK'ü sevenler avatar kullanıyor CHE'yi seven avatar kullanıyor DENİZ GEZMİŞ'i sevenlerde ve bir çokları ama kimse karşısındaki insanın görüşlerini hiçe sayarak imza kullanamz

örneğin ben sizn taktir ettiğiniz bir kişi hakkında kime ait olduğu önemli değil xxxx kişinin gardolabına tükürmüş biri yazsam yda şimdi balkona çıkıp bir sigara yakıp xxxx kişisine küfür edeceğim desem görüşleriniz ne olur acaba.

Ayrica atatürkü sevmek gibi bir zorunluluguda yok kimsenin yanilmiyorsam...
elbette yok ama sevenlere saygı gösterme zorunluluğunuz var.

forumdaki özelliklerim bu moderator arkadasimiz tarafindan kisitlandi farkindaysaniz ismim gri yaziyor...

evet adaptasyon döneminealındınız.

bu insana imzami degistirmecegimi ve egerki bir problemi varsa diye msn adresimi verdim (oradan problemi daha hizli halledebilirz diye) faakat o "benimle muhatap olmayacagini yazdi...bende kendisine sen bir moderatorsün nasil forumundaki herhangi bir üyeyi dikkate almiyorsun diye sordugumda "seviyemi bu kadar erken belli etmemin onu sasirtmadigini " söyleyerek kisiligime de hakaret etmistir...

özel mesaj yoluyla geçen tüm diolaklar bende hala mevcut isterseniz tamamını yazın sadece istediğiniz kısımları değil.

egerki bu sitede özgür ve farkli düsüncelere yer veriliyorsa umarim bu actigim konu yayinlanir...
bu forumda elbette özgür düşüncelere yer var seviyeli ve saygılı mesajlar her zaman yayınlanır. her ne kadar burda benim kişiliğime laf söylemişolsanız dahi bunu yayınlamayı borç bildim.

ve yakapinarli gelip yazdiklarindan dolayi özür diler...cünkü bir özürü hakkettigimi düsünüyorum...

çok garip düşünüyosunuz ben ortada özür dileyecek bir durum göremiyorum özür dileyecek birisi var ise bu siz oluyosunuz.

imzam: ATATÜRKÜN GARDROBUNA TÜKÜRMÜS BIRI (imzam gösterilmesinide engellemis arkadas...)
büyük marifet bravo kim yazdığı hiç öenmli değil:)

ayrıca açılan konuun yeri burası değil taşıyorum umarım benim konum neden taşındı diye bir mesajınız da gelmez.

Erki
04.03.2006, 02:21
atatürk olmasaydi sen bunlari yazma özgürlügüne sahib olurmuydun acaba.

evet atatürkcü bi forumuz.

forummu yok sanki git duygularini orda tatmin et.

daha fazla yazmaya gerek yok.
konu kapatilsin

Hüseyin69
04.03.2006, 02:47

erki kardes ben alevi forumudur diye üye olmustum
ama yazilan mesajlar ve acilan topicler gercekten acaba dedirtecek cinstendir
fasizan biri sirin görünüp sinsice cirit atiyorsa bu forumda....
senin ona buna adres göstermen cok yanlistir internet dünyasinda milyonlarca site var
ben banlanmaktan degil kendini bilmez bir kac kisinin siteye zarar vereceginden cekindigim icin bundan sonra mümkün oldugunca size ayak uydurmaya calisacam bu konuda ne ve nasil düsünmek istiyorsaniz öyle olsun

Yakapınarlı
04.03.2006, 03:06
senin ona buna adres göstermen cok yanlistir internet dünyasinda milyonlarca site var
ben banlanmaktan degil kendini bilmez bir kac kisinin siteye zarar vereceginden cekindigim icin bundan sonra mümkün oldugunca size ayak uydurmaya calisacam bu konuda ne ve nasil düsünmek istiyorsaniz öyle olsun
sayn canerzincan ağbimiz forum sizinde çok iyi bildiğiniz gibi aleviforumdur.doğru adrestesiniz hatırlatayım dedim.
evet burada atatürkü sevmeyenlerde olabilir ama çoğunluğun taktir ettiğinden ve sevdiğinden eminim.
o nedenle erki kardeşimiz atatürkçü bir forum demiştir.bu sizi rahatsızmı etti bilmiyorum öle yazmışınız ki ben o sonuca vardım.
siteye zarar vereceklerinden korktuğunuzu söylemişsiniz bunu her zaman engellemeye çalışıyoruz zaten.size ayak uydurmaya çalışacağım demekle ne demek sitediniz anlamadım eğer kişi olarak erkiden bahsetmişseniz büyük bir gelişme olur ona ayak uydurmak eğer forum adına demişseniz siz bilirsiniz.

saygılar.....

MetinK
04.03.2006, 03:08

bu görüslerine katiliyorum arkadasin.Kimse -ci ,cü olmak zorunda degil.Kim kimi severse kendine.bizler burada genelde Alevi toplumunun birer üyesiyiz.Olmayan arkadaslarimiz da var.Karsilikli sevgi ve saygi kurallari cercevesinde davranmaliyiz.Herkesin siyasi ve kimliksel düsünceleri kendini baglar.
Bahsi gecen arkadasa da önerim;o imza yerine baska bir seyde kullanabilirsiniz.Ayni düsünmeyebilirsiniz belki ama baskalarinin düsüncesine de saygi göstermelisiniz.Ayrica her forumun kendine has kurallari oldugunu unutmayalim.Düsüncemiz baskalarini asagilamamali.
Son olarak:Bu imza gibi son günlerde reytingi asmis kisinin imzasida incelenmesi gerekir diye düsünüyorum.kendi irkiyla ilgili bir seyler yaziyor cünkü imzasi.Burada cesitli milliyetlerden insanlar var.Herkes kendi irkiyla ilgili bir imza alirsa yakisik almaz.
dostlukla...

Erki
04.03.2006, 03:13
atatürkcü bi forum oldugumuzu yazdim evet. neden?

4.9.05 de üye oldum ve atatürkü elestiren 1-2 kisi belki olmustur.

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=942

üsteki linkte zaten acikliyor herseyi. evet genelleme yaptigimin farkindayim. halbuki genelleme yapmaktan hoslanmam.
düzeltiyorum: atatürkcü olarak aleviforum'a üye oldum

fatma sen anlamissin beni saol.

Ercan
04.03.2006, 03:17

Sevgili Canerzincan.
Bir kuruma ya da bir kurulusa hakaret edildigi zaman forum yönetimi buna müdahele etmek zorundadir.Aksi durumda,bildigimiz kimin yönettigi belli olmayan küfürlesmelerin oldugu bir forum haline gelir.
Atatürk´ü ve devrimlerini elestirmek baskadir,hakaret etmek baskadir.
Fasist dediginiz kisiler kimler?
Bunu belirtiniz ki hep birlikte onlara karsi mücadele edelim.
Sevgilerle...

Hüseyin69
04.03.2006, 03:26
sayn canerzincan ağbimiz forum sizinde çok iyi bildiğiniz gibi aleviforumdur.doğru adrestesiniz hatırlatayım dedim.

o nedenle erki kardeşimiz atatürkçü bir forum demiştir.bu sizi rahatsızmı etti bilmiyorum öle yazmışınız ki ben o sonuca vardım.
size ayak uydurmaya çalışacağım demekle ne demek sitediniz anlamadım

saygılar.....

alevi formu oldugunu ve alevi oldugum icin üye olmustum dogru adresteyim
acaba kac mod cikip herhangi bir üyeye burasi atatrükcü bir forumdur diyebilmis ben asla rahatsiz olmam rahatsiz olsaydim hic celiskili mesajlara yazi yazma geregi duymazdim
ayak uydurma konusunu birazdaha aciklayim ben aleviyim ama alevi olmayip alevi gibi görünenler cognlukta oldugu icin onlara ayak uydurmak zorunda kalacam ister kabullenin ister kabullenmeyin ama su andan itibaren inancsal kültürel ve felsefi kimligim olan aleviligimi bir kenara birakip size yani alevi olmayip alevi görünenlere ayak uydurmaya calisacam bakalim bunda basarili olabilecekmiyim

iyismi beni banlayinki bir daha buraya gelip celiskilerle dolu mesajlara cevap yazip sizlerin moralini bozmim gercekten ne kizarim nede kirilirim bu konuda bana inanabilirsiniz

not size kelimesi kisiye yönelik bir hitab sekli degil genel anlamda söyledim

Hüseyin69
04.03.2006, 03:31
Sevgili Canerzincan.

Fasist dediginiz kisiler kimler?
Bunu belirtiniz ki hep birlikte onlara karsi mücadele edelim.
Sevgilerle...

fasit dedigim kisi benim ve mücadeleni zaten veriyorsun ercan kardes
sen halen fasist dediginiz kisiler kimlerdir diyebiliyorsan ancak böyle bir cevap verebilirim :)

Kolera
04.03.2006, 03:39
itibar puanını neden bu kadar çok sorun ediyorsunuz anlamış değilim dpoğrusu.demekki görüşlerinizi beğenmeyenler var ki eksi itibara düşmüşsünüz.

öyle bir hakkınız da yok kırgın olmak gibi herkez beğenmediği düşünceyi belirtebilir ve puanlama yapabilir.

onuda açıklayayım arkadaşım ATATÜRK'ü sevenler avatar kullanıyor CHE'yi seven avatar kullanıyor DENİZ GEZMİŞ'i sevenlerde ve bir çokları ama kimse karşısındaki insanın görüşlerini hiçe sayarak imza kullanamz

örneğin ben sizn taktir ettiğiniz bir kişi hakkında kime ait olduğu önemli değil xxxx kişinin gardolabına tükürmüş biri yazsam yda şimdi balkona çıkıp bir sigara yakıp xxxx kişisine küfür edeceğim desem görüşleriniz ne olur acaba.

.

özel mesaj yoluyla geçen tüm diolaklar bende hala mevcut isterseniz tamamını yazın sadece istediğiniz kısımları değil.

.
bu forumda elbette özgür düşüncelere yer var seviyeli ve saygılı mesajlar her zaman yayınlanır. her ne kadar burda benim kişiliğime laf söylemişolsanız dahi bunu yayınlamayı borç bildim.

çok garip düşünüyosunuz ben ortada özür dileyecek bir durum göremiyorum özür dileyecek birisi var ise bu siz oluyosunuz.

ayrıca açılan konuun yeri burası değil taşıyorum umarım benim konum neden taşındı diye bir mesajınız da gelmez.

sendeki bütün mesajlar mevcutsa ok ben kabul ediyorum hepsini yayinla...umarim yayinlarsin da herkes görür ne yazdigimi

Ercan
04.03.2006, 03:53
fasit dedigim kisi benim ve mücadeleni zaten veriyorsun ercan kardes
sen halen fasist dediginiz kisiler kimlerdir diyebiliyorsan ancak böyle bir cevap verebilirim :)

Sevgili Canerzincan,

Biz dünyali insanlariz,her türlü irkciliga yillarca mücadele ettik,mücadele etmeye devam da edecegiz.(not:edecegiz derken herhangi bir kurulus manasinda degildir.Ben demeyi sevmedigim icindir)

Kolera
04.03.2006, 04:01

""""""""""""""""2itibar puanini önememis olsaydim ayni fikirlerimi yazmaya devam etmezdim... umarim aramizda gecen bütün diyaloglari yazarsin...cünkü beni kisitladigin icin maalesef bende mecvut deill...""""""""""""

""""""""""""herkes begendigi düsünceye arti puan begenmedigine eksi puan verebiliyorda ben niye koskoca hasan hüseyinin korkmazgilin siirinden bir alintiyi imzam yapamiyorum...sanirim herkesten kastin sen ve senin fikrini paylasanlar""""""""""""""

onuda açıklayayım arkadaşım ATATÜRK'ü sevenler avatar kullanıyor CHE'yi seven avatar kullanıyor DENİZ GEZMİŞ'i sevenlerde ve bir çokları ama kimse karşısındaki insanın görüşlerini hiçe sayarak imza kullanamz.

"""""""""""""""sen merak etme yakapinarli ben fikirlerimi belirten resim de bulurum...atatürkü elestiririm istersem yerden yere vururum bu baskalarina saygisizlik deildir...ama bir moderatorun ( seviyeni cok cabuk belli ettin gibi laflari) moderatorlük deil amatörlüktür...umarim aramizda gecen diyalagolarin hepsini yayinlarsin. cünkü beni kisitladiign icin bende mecvut deil II"""""""""""""""""""""""""""""""

""""""""""""""""senin hakkindaki görüslerim olumsuz olurdu ama kalkip bunu yapamazsin demezdim...bir konu acardim yada seninle baska bir ortamda tartisirdim..."
umarim aramizdaki diyaloglarin hepsini yayinlarsin cünkü bende mecvut deil kisitladigin icin III """"""""""""""""""""""

"""""""" bu alinti yaptiim siiri koskoca hasan hüseyin korkmazgil yazmis. git onun kitaplarinida toplat yakapinarli .baskici zihniyet iste... umarim aramizdaki diyaloglarin hepsini yayinlarsin cünkü beni kisitladigin icin bende mevcut deil IV"""""""""""""""""""""""""""""""

YAKAPINARLIYA adapte olma dönemi(fetret devri gibi bisey)
adaptasyon dönemi denmez ona güzelim "asimile dönemine alindin derler... atatürk hakkinda iyi biseyler yazana kadar kizaga cekildin denirr ama cok beklersin...ben burda alevi oldugum icin bu forumdayim atatürkcü de deilim atatürk düsmaniyim....umarim bütün aramizdaki ikili diyaloglari yayinlarsin cünkü beni kisitladigin icin bende mevcut deil V""""""""""""""""""""""""""

""""""""""""""tamam ben istedigim kisimlarini yayinladim hadi sende dürüst ol hepsini yayinla da neymis bakalim o sakladiklarim görelim"""""""""""""

.

""""""""""""""""""""önce kim kimin kisiligine hakaret etti hatirla istersen "ben seviyemi hemen belli etmistim söyledigin gibi hatirliyorsan"""""""""""aramizdaki ikili diyaloglari yayinlamani bekliyorum cünkü beni kisitladigin icin bende mevcut deil

"""""""""""""""""atatürk icin bir özürmü ? güldürme beni yakapinarli asimile olmus karismis gitsin. ben senin kisiligine nerde hakaret etmisim görecegiz sen ikili diyaloglari yayinlarsan tabi dürüstce yayinlarsan cünkü dürüstlügünden de kuskuluyum...yalan yok...""""""""""""""""

"""""""""""""""ben her zaman marifetliyimdir...annemden kazandim herhalde bunu""""""""""""

"""""""""""""2unutttun mu özel mesaj yazamiyorum sayende merak etme dogru yaptigin her hareketi en icten dileklerimle taktir etmesini bilirim"""""""senin indigiin seviyelerimde bunu görememis olabilirsin....

aramizdaki ikili diyaloglara sahip olupda yayinlamakla tehtit edip yayinlamayan insan onursuz olsun......

Kolera
04.03.2006, 04:03
atatürk olmasaydi sen bunlari yazma özgürlügüne sahib olurmuydun acaba.

forummu yok sanki git duygularini orda tatmin et.

daha fazla yazmaya gerek yok.
konu kapatilsin

dostum yurt disindayim yazma özgürlügüne sahip olurdum da . bu özgürlügün atatürkten gelmesi gibi basit bir fikri sen yazarmiydin atatürk olmaasa acaba

teyzemin biyigi olsaydi dayim olurdu gibi birsey....

Kolera
04.03.2006, 04:04
atatürkcü bi forum oldugumuzu yazdim evet. neden?

4.9.05 de üye oldum ve atatürkü elestiren 1-2 kisi belki olmustur.

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=942

üsteki linkte zaten acikliyor herseyi. evet genelleme yaptigimin farkindayim. halbuki genelleme yapmaktan hoslanmam.
düzeltiyorum: atatürkcü olarak aleviforum'a üye oldum

fatma sen anlamissin beni saol.

atatürkü elestirren bir iki kisi oldugunu söyleyerek nedemek istedigini anlamadim ne yani bir ikiyken ezelim bunlari zihniyetindemiisin...merak etme daha cok olur....

Yakapınarlı
04.03.2006, 11:32
sayın kolera yazdığınız mesajları tek tek yayına ekliyorum ki herkez ne olduğunu ve sizin görüşünüzü anlasın.

evet adaptasyon dönemine alındınız ve bunda ne derece haklı olduğumu anladım.

aramıda geçen ikili diologları yayınlamakla tehdit ediysunuz beni demişsiniz çok güldüm buna ilk mesajınızda canınızın istediği yerleri yayınlayan sizsiniz.benim dediğim sadece canınızın istediği yerleri değil tümünü yayınlasaydınız olmuştu.inanın ki çok sevinirim buna.

sizin hala anlamamakta ısrar ettiğiniz nokta şudur: atatürk'ü sevmiyo olabilirsiniz ben size neden sevmiyorsunuz diye sormadım sadece sevenlere karşı o imzanızı değiştirmenizi rica ettim sizde bana açık şekilde bu sizi ilgilendirmez dediniz.daha sonra moderatörlüğümü eleştirdiniz.hepsine eyvallah.ama iş kişiliğime hakaret edecek noktalara gelince elbette sizi adaptasyon dönemine alacaktım.burası hiç birimizin babasının değil herkez önüne geldiği gibi davranamaz burada belli kurallar vardır ve uymak zorundadır üyelerimiz bunlara.
benim indiğim yada çıktığım bir seviye söz konusu değildir.ben neysem oyum atatürkçü bir aileden geliyorum ve savunurum bir konuda şiir eklemiştim oradada baksen şiirle karşılık veriyor gibi saçma bir yazınız geçmiş onuda yayınlıyorum.
napalım laftan anlamayanlar belki kafiyelerle şiirden anlar.

tekrar ediyorum hiç kimse birini sevmek zorunda değildir ama karşısındaki insana saygı duymak zorundadır.eğer ki uyarılara rağmen bunu yapmıyor ise direk adaptasyon dönemine alınır

Kolera
04.03.2006, 11:34
ok buyur yayinla bende burdayim zaten

derviscemal
04.03.2006, 11:35
Sayın Kolera ,
Kimsenin Atatürk ü sevme zorunluluğu yoktur ama insanlar sevmedikleri birine hakaret etme gücünü kendinde göremzeler. Sizin imzanınzda Atatürk ü aşağılayıcı bir tavır ve durum içerisindeydiniz. Sevgili Yakapınarlı sizi uyarmış ama siz hala bu aşağılayıcı tavrınızı devam ettirerek olayı iyice çözümlenemeyecek bir duruma getirmişsiniz. Birilerinin size çıkıp yanlış yapıyorsun demesi gerekiyor zaten.

Atatürk ü sevmemen bence iyi olmuş, zaten herkesin sevdiği biri bence problemli biridir birlerininde sevmemesi gerkiyor. Ama dediğim gibi imzanızda Mustafa Kemal Atatürk ü aşağılayıcı bir tavır içine girmenizi türkiyede yaşayan (aleviyim kürdüm türküm ) bir isnan olarak kınıyorum. Bana göre bu forumu paylaştığımız herkesten başta Yakapınarlı olarak özür dilemeniz gerekiyor..

bilginize..

Takdir forum yönetiminin ve arkadaşlarındır..

Kolera
04.03.2006, 11:36
him birde en azindan özel mesaj özelligini acarsan sevinirim...cünkü bu ikimiz arasindaki diyaloglari yayinladiktan sonra artik diger arkadaslari rahatsiz etmenin bir manasi yok konu kisiselllesmeye basladi cünkü...

Yakapınarlı
04.03.2006, 11:36
ister kabullenin ister kabullenmeyin ama su andan itibaren inancsal kültürel ve felsefi kimligim olan aleviligimi bir kenara birakip size yani alevi olmayip alevi görünenlere ayak uydurmaya calisacam bakalim bunda basarili olabilecekmiyim

sayın canerzincan forumdaki bazı kişilerle ters düşünceleriniz olabilir ama bu size alevi olmayıpta aleviymiş gibi davrananlara deme hakkını vermez.bu ağır bir ithamdır.

Kolera
04.03.2006, 11:41
Sayın Kolera ,
Kimsenin Atatürk ü sevme zorunluluğu yoktur ama insanlar sevmedikleri birine hakaret etme gücünü kendinde göremzeler. Sizin imzanınzda Atatürk ü aşağılayıcı bir tavır ve durum içerisindeydiniz. Sevgili Yakapınarlı sizi uyarmış ama siz hala bu aşağılayıcı tavrınızı devam ettirerek olayı iyice çözümlenemeyecek bir duruma getirmişsiniz. Birilerinin size çıkıp yanlış yapıyorsun demesi gerekiyor zaten.

Atatürk ü sevmemen bence iyi olmuş, zaten herkesin sevdiği biri bence problemli biridir birlerininde sevmemesi gerkiyor. Ama dediğim gibi imzanızda Mustafa Kemal Atatürk ü aşağılayıcı bir tavır içine girmenizi türkiyede yaşayan (aleviyim kürdüm türküm ) bir isnan olarak kınıyorum. Bana göre bu forumu paylaştığımız herkesten özür dilemin gerekiyor..

bilginize..

Takdir forum yönetiminin ve arkadaşlarındır..

Sevgili dervisCemal Egerki atatürkü sevenlerin kalbini kirdiysam tüm ictenligimle özür dilerim...bu bir

dediigim gibi bu imza koskoca sair hasan hüseyin korkmazgilin kocero siirinden bir alintidir...hic dinledin mi bilmiyorum ahmet kayada okuyordu selda bagcanda sarkilari söylüyordu...ama dedigim gibi seni ve diger arkadaslari kirdiysam gücendirdiysem özür dilerim en icten dileklerimle...bunda bir sakinca görmüyorum...ama yakapinarlida su ikili diyaloflari yayinladiktan sonra özür dilemeli...olaya seviye karistirarak...bana imzami degistirmem icin mesaj yazdi... bende yazdim dedimki seven sever sevmeyen sevmez bu benim imzamdir kimseyi ilgilendirmez... ama dedigim gibi basklarinin kirilmasini istemem...isin sonunda fikirlerimi fazlasiyla burada yayinladim...bu yüzden o imzayi yazmasamda olur...öneli deil ...tekrar özür dilerim dervis

Yakapınarlı
04.03.2006, 11:41
him birde en azindan özel mesaj özelligini acarsan sevinirim...cünkü bu ikimiz arasindaki diyaloglari yayinladiktan sonra artik diger arkadaslari rahatsiz etmenin bir manasi yok konu kisiselllesmeye basladi cünkü...
diğer arkadaşları rahatsız etmemeyi düşünebiliyosunuz demek işte bu nedenle imzanızı değiştirebilirmisiniz diye sormuştum size.

Kolera
04.03.2006, 11:43
sevgili yakapinarli kardesim uzatmayalim en son bu bizim ikili diyaloglari yayinlarsin birdaha birsey yazmicam oraya dedigim gibi...ayrica kimseyi rahatsiz etmek gibi bir amacim yok...ettigim biri varsa yazar zaten beni etti diye ne dersin...

Yakapınarlı
04.03.2006, 12:00
yakapınarlı:
signatürünüz hiçte seviyeli ve saygılı değil burada atatürkü sevmeyenler olduğu gibi sevenelrde var lütfen o imzayı değiştirirmisiniz.
saygılar....

kolera:
dostum imzam hasan hüseyinin siirinden bir alintidir ahmet kayanin kocera diye okdugu siirden dir...burada sevenler ataturku savunabiliyorsa bende onu sevmedigimi savunabilirim...yasasin ataturk vs gibi bir imzasi olana ben hicbirsey demiyorsam seninde hakkin yok imzama karismaya...ayrica seven sever sevmeyen sevmez... ve bu imza benimdir seni hic ilgilendirmez...

yakapınarlı:
ben sadece uyarıyorum değiştirip değiştirmemek sizin saygı anlayışınıza bağlı
siz ne derseniz deyin atanın gösterdiği yolda gitmeye devam

kolera:
isteyen istedigi yolda gitmeye özgürdür saygi duyarim...ama sende duy ...baska ihsan istemez

kolera:
bir problemin varsa msnde tartisalım *********** benimki

yakapınarlı:
sizinle muhatab olacak değilim burada da tartışılabilir bu konu siz bilirsiniz

kolera:
sen ne bicim bir moderatorsünki görevli oldugun forumdaki üyeye utanmadan "sizi muhatap alacak deilim " yaziyorsun...titre ve kendine dön...ben sadece hizli bir sekilde konusabilecegimiz icin bir öneride bulundum...kabul edip etmemek senin kararindir...

yakapınarlı:
benim moderatörlüğümü siz yargılayamazsınız bir sorununuz varsa admine mesaj yazarsınız alevimen ona bldirin benim moderatörlüğümü

kolera:
seni moderatör yapan zihniyetle isim olmaz...

yakpınarlı:
seviyenizi bu kadar çabuk belli etmenize şaşırmadım

kolera:
sasirmaman cok dogal cünkü suanda senin seviyene indim o yüzdendir...

ve bu diolglardan sonra kolera isimli arkadaş adaptasyon dönemine alınmış.
bunları kolera simli üyenin özel isteği üzerine yazdığımı belirtiyorum.benim hiç birşeydençekintim yok görüşümün ve yazdıklarmın sonuna kadar arkasındayım.

saygılar....

EŞİTLİK PARTİSİ
04.03.2006, 15:52
Sevgili kolera...

Başta sn.alevimen arkadaşımız olmak üzere,konu ile ilgili sizin kadar değerli yakapınarlı arkadaşımız dahil tüm yöneticilerimiz burada bize hiç bir karşılık beklemeden hizmet veriyorlar...yani şimdi bu tür davranışlara girip insanlarımızın şevki kırmanın bir anlamı varmı...tüm arkadaşların bildiği ve dediği gibi burası ALEVİLİK düşüncesini tanıtmak üzere değerli arkadaşlarımız tarafından kurulmuş site olmakla birlikte biz dahil zaman zaman ALEVİLİKLE çok az ilgisi olan konuları tartıştığımız da ENGİN hoşgörülerini göstererek bize sabretmeleri onların büyüklüğünü göstermiyormu...
Bu gün ve yakın saatte bir sitede,bir yazı içerisinde RTE ye baş papaz dediğim için,yüz üzerinden seksen puan ceza aldım...ne diyeyim şimdi,onlar veya biz haklıyız...
Yani neden İNSANLARIMIZA hak ettiği bir ONURLANDIRMAYI çok görüyoruz da,sanki DÜNYA siyasetinden sorumlularmış gibi bir yaklaşım içerisine giriyoruz...kolaymı sanıyorsunuz bu gün ki dünayada böyle bir HİZMETİ hiç karşılık vermeden vermek...
Belki sizinde böyle niyetiniz yok ama dışarıdan bakan insan böyle algılar...sanki GİZEMLİ bir şeymiş gibi illada mesajlaşmalarmı yayınla dediniz...belki yayılanmasa idi bizce olumsuz tavrınız eleştiri konusu olmayacaktı...
Yaklaşımımızı idarei maslahatçılık olarak değerlendirmeyeceğini ümit ederken,her zaman belirttiğimiz gibi ALEVİFORMUN yaptığı gibi bu tür uğraşları biz,DÜNYA BEKTAŞİLİK BAHÇESİNİN ALEVİ ÇİÇEKLERİ olarak değerlendiriyoruz ve diyoruz ki,ALEVİ insanlarımız içerisinde genelleme yapacak olursak,siyasal,sosyal,ekonomik ve tarihi olaylara taban tabana zıt bakış açıları olabilir,tartışmalarımız ise bir noktaya yönelmek adına olmalıdır,ama örgütlülüğümüz çerçevesinde yeni yeni yeşeren ÇİÇEKLERİMİZİ üzmeyelim,çalışma şevklerini kırmayalım,iddia ediyorum ki belirttiğimiz arkadaşlarımız ve siz yanlış iş yapmazsınız...çunki sizde bizim bir GÜLÜMÜZSÜNÜZ sevgili kolera...saygılarımla.

Bektaş ÇELEBİ