Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray Mali Krizden çıkabilecek mi ?
meymane_usari 04.03.2006, 14:07 galatasaray mali krizden çıkabilecek mi ?bence çıkabilir ancak mustafa sarıgül ün projesini değerlendirmeleri lazım.yorumlarınızı bekliyorum..
ben fenerbahçeliyim bu konu bence türk futbolu için önemli çünkü fener tek başına ligde şampiyon olsa ne zevki kalır ?:yamukgul:
SivanA SimyacI 05.03.2006, 08:26 bir galatasaraylı olarak bende şunu belirtmek isterim galatasaray spor klübü hiç bir zamanaydınlık yolu ışığı kaçırmamamıştır daha önce kurulduğuilk yıllarda çok kötü mali sıkntılarda yasamıştır mali sıkıntıları şu an dünya devi olan chealsede yaşıyordu e galatasarayımızın bu sıkıntısınada ilerde dı du eki getirerek avrupadaki başarılarına kaldığı yerden devam edişini hep birlikte izleyeceğiz.
Serkan_Devrim 05.03.2006, 12:19 galatasaray mali krizden çıkabilecek mi ?bence çıkabilir ancak mustafa sarıgül ün projesini değerlendirmeleri lazım.yorumlarınızı bekliyorum..
ben fenerbahçeliyim bu konu bence türk futbolu için önemli çünkü fener tek başına ligde şampiyon olsa ne zevki kalır ?:yamukgul:
ne uğraşıyorsunuz cimbomumla ya alla alla. :yamukgul: fakir ama gururlu takım. birde bu sene şampiyon olsunda siz o zamangörün fenerinrezaletini. :yamukgul: hehehe o kadar para bile bir takımı şampiyon yapmazsa artık yuh dicem. :yamukgul:
ne uğraşıyorsunuz cimbomumla ya alla alla. :yamukgul: fakir ama gururlu takım. birde bu sene şampiyon olsunda siz o zamangörün fenerinrezaletini. :yamukgul: hehehe o kadar para bile bir takımı şampiyon yapmazsa artık yuh dicem. :yamukgul:
tabi kardeş umut etmek güzeldir zaten bu zamana kadar
fenerle güldünüz fenerle ağladınız
kardes insallah cikacagiz ve sampiyon olcagiz
Serkan_Devrim 06.03.2006, 21:02 tabi kardeş umut etmek güzeldir zaten bu zamana kadar
fenerle güldünüz fenerle ağladınız
iki sne şampiyonlukla havalara girmeyin. yakın zamanda dört sene üstüste şampiyon olan avrupada kupaları alan ve 1999 senesinde katıldığı bütün kupaları alan takım galatasaraydı. şuanda da lider. :yamukgul:
iki sne şampiyonlukla havalara girmeyin. yakın zamanda dört sene üstüste şampiyon olan avrupada kupaları alan ve 1999 senesinde katıldığı bütün kupaları alan takım galatasaraydı. şuanda da lider. :yamukgul:
helal olsun kardeş ne diyelim kurban olim canımsın
maksat muhabbet olsun iyi olan kazansın bu konularla ilgili tartışacak değilim ne yapalım o şampiyon bu şampiyon bizim davamız baska bu eğlence alnından öperim dostum
manifesto 06.03.2006, 21:21 çıkar hocam hemde Aslanlar gibi çıkar, biz parasız pulsuzda şampiyon olmasını biliriz.Fenerde milyar dolarlar olsa bile gene fener adam olmaz, sonradan görmelerin takımı fener.parayıda sonradan görmüşler zaten şimdi ne yapacaklarını şaşırıyorlar
Aslan cimbom tarihe bedel, tarih yazmak bizim işimiz az sabır....
Serkan_Devrim 06.03.2006, 21:24 çıkar hocam hemde Aslanlar gibi çıkar, biz parasız pulsuzda şampiyon olmasını biliriz.Fenerde milyar dolarlar olsa bile gene fener adam olmaz, sonradan görmelerin takımı fener.parayıda sonradan görmüşler zaten şimdi ne yapacaklarını şaşırıyorlar
Aslan cimbom tarihe bedel, tarih yazmak bizim işimiz az sabır....şükür anlaşabildiğimiz bir konu çıktı. :yamukgul:
çıkar hocam hemde Aslanlar gibi çıkar, biz parasız pulsuzda şampiyon olmasını biliriz.Fenerde milyar dolarlar olsa bile gene fener adam olmaz, sonradan görmelerin takımı fener.parayıda sonradan görmüşler zaten şimdi ne yapacaklarını şaşırıyorlar
Aslan cimbom tarihe bedel, tarih yazmak bizim işimiz az sabır....
dostum sonradan görmelerin takımı ne demek taraftarınamı laf atıyorsun sen takım hakkında istediğini söyle muhabbet der geçerim gördüğümüz paraları istersen sanada gösterelim artık zamanı geldi para görmenizin
Fenerde milyar dolarlar olsa bile gene fener adam olmaz, sonradan görmelerin takımı fener.parayıda sonradan görmüşler zaten şimdi ne yapacaklarını şaşırıyorlar
yazdıklarından haberin vardır umarım!
bu ne cüret koskoca ülkeye mal olmuş ülkenin en büyük takımlarından birinin taraftarlarına böyle hitap etmek?
bu konuda Fenerbahçe değil Gs tartışılıyor,hatırlatırım.
konuyla ilgili fikirlerin varsa yaz okuyup bilgilenelim tartışalım eleştirelim ama amacın hakaret etmekse orda dur.burayı alet etme.
buradaki Fenerbahçelilere özür borçlusun.
Serkan_Devrim 07.03.2006, 10:39 yazdıklarından haberin vardır umarım!
bu ne cüret koskoca ülkeye mal olmuş ülkenin en büyük takımlarından birinin taraftarlarına böyle hitap etmek?
bu konuda Fenerbahçe değil Gs tartışılıyor,hatırlatırım.
konuyla ilgili fikirlerin varsa yaz okuyup bilgilenelim tartışalım eleştirelim ama amacın hakaret etmekse orda dur.burayı alet etme.
buradaki Fenerbahçelilere özür borçlusun.
dikkat ettimde fenerle ilgili her yazıya aynı sert tepkiyi veriyorsun. burada amaç sakalaşmak. cimbomla ilgili makara olsun diye bir konu açılmış. manifesto hakaret etmemiş ki. dalga geçiyor. bu konunun açılışıda ciimbomla dalga geçmek. işin şakasındayız. daha sakin olun.
çok dikkatlisin ali ekber kardeşim.
doğru tespit!
o arkadaşın yazdığını sen dalga geçmek olarak yorumlamışsın ben hakaret etmek diye.algılamada farklılıklarımız var,doğaldır ama ben spor forumunun dalga geçme yeri değil ciddi bir tartışma yeri olduğunu sanıyorum,yanılıyor muyum?dalga geçmek için mizah bölümünü kullanılabilir
ayrıca bu konuyu açan Fenerli arkadaşımın yazdıklarını tekrar okudum,sen "bu konu da makara olsun diye açıldı" deyince,inan defalarca okumama rağmen konunun açılış mesajında bir makara göremedim.
ayrıca senin de Fener ile ilgili bu konuda yazdıkların da gayet hoş ve espriliydi.ama saygılı ve seviyeliydi de.
sakin olalım eyvallah.
ama saygılı ve ciddi de olalım,burayı kahve tartışmasına çevirmeyelim.
hürmetler.
Ya galatasaray şampiyon bile olsa çıkamaz derim ben. Ben kendimi bildim bileli Gs şu krizlerden başını kurtaramadı gitti..
Bence çıkamayacak :)
Birde Fenere sataşmadan durun!!!!
şavolanlı 17.03.2006, 18:48 inşallah cıkar dostlar galatasaray olmadan bu ligin kalitesi olmaz sonra fener kimi yenecek degilmi
Bence para konusunda her klüp sıkıntı yaşayabilir. Galatasaray bu sorunu çözse dahi 1-2 sene içerisinde tekrardan maddi sorunlar yaşayabilir. Takım içerisinde tüm oyuncuların ödemelerinin gecikmesi ve bunların normal prosedür sürelerini aşmasından dolayı birçok yabancı bon servisini alıp başka bir takıma gidebilir.
Yönetim dikkatsiz
manifesto 17.03.2006, 19:11 o arkadaşın yazdığını sen dalga geçmek olarak yorumlamışsın ben hakaret etmek diye.algılamada farklılıklarımız var,doğaldır ama ben spor forumunun dalga geçme yeri değil ciddi bir tartışma yeri olduğunu sanıyorum,yanılıyor muyum
Kocgiri, yanlış anlamışsın beni , benim taraftarla bir sorunum yok:)
Zaten sende okdar parada yoktur, yoksa var mı?:)
Yönetimin para muhabbeti baydı hepsi o
biri parasızlıktan derli biri parayı koyacak yer bulamıyor
Sonra lafa geldimi Kahrolsun Kapitalizm:) Ben futbolda Kominist sistemden yanayım paylaşalım...........
cafer ceyhan 17.03.2006, 19:50 [quote=ali ekber]ne uğraşıyorsunuz cimbomumla ya alla alla. :yamukgul: fakir ama gururlu takım. birde bu sene şampiyon olsunda siz o zamangörün fenerinrezaletini. :yamukgul: hehehe o kadar para bile bir takımı şampiyon yapmazsa artık yuh dicem. :yamukgul:[/quote
]galatasaray mali krizden mutlaka kurtuklacaktir bundan kimsenin kuskusu olmasin galatasarayim BIR MILYAR DOLAR degerinde gayri menkulu var bunlari paraya cevirdigi zaman fenerbahceyi bile satin alir.....
ayrica ADNAN POLAT diye bir is adamimiz var hem zeki ,hem zengin hemde ALEVI onun icin ben marttan sonra galatasarayim mali krizden cikacagini düsünüyorum
saygilar
DersimVatan 18.03.2006, 21:16 biraz< zor gbi ama insalah cıkar :D
Belki Pek Yakinda Olmasada Rus Kardesimiz AbromovİÇcİk Alirsa Gs Yİ Çikaracaktir Mutlaka((((abro Al Su Takimi Be)))))
astokomlu 27.03.2006, 12:13 sanki Türkiye'de mali krizde olan tek kulüp galatasaraymış gibi bütün futbol kamuoyu bu konuyu gündemde tutuyor.neden diğer anadolu kulüplerinin durumlarından bahsedilmiyor.ben söylim,bu şekilde davranılarak hakemler ve futbol federasyonuna bilinç altından etki yapılıyor..sonrada hakemler diğer takımları destekliyor diye olayı farklı boyutlara çekiyorlar.galatasaray şuan ki duruma kendisi düştü.yanlış yönetim,yanlış transferler bu duruma getirdi.sonra fakir muhabbeti yapıp taraftarlarının kendilerine sahip çıkmasını istiyolar..bence yanlış bir tutum..saygılar..
derviscemal 27.03.2006, 12:45 çok az kaldı çıkacak bence...
bu arada Adnan POLAT galatasay 2. başkanı oldu tebrik ediyorum ..
astokomlu 27.03.2006, 17:50 Adnan Polat gs için çok büyük bi şahsiyettir...kıymetini bilsinler..
canikocan 27.03.2006, 21:14 bir fenerli olarak şunu söyleyim gsnin haline üzülyorum koskoca takımı bu hale getirenler utansın
Bütün Aleviler Galatasaraylidir.:komik :sook :hopala
UEFA kupasını kazandıktan sonra kupadan gelen popülariteyi iyi pazarlayıp, kupayı nakde çeviremedi GS. Oysa o arada Fener hiç bir başarısı olmadığı halde, pazarlamada ve şirketleşmede harikalar yarattı. GS ise yerin dibine battı.
Bence çıkar GS bu mali darboğazdan. Zengini çoktur GS'nin.
UEFA kupasını kazandıktan sonra kupadan gelen popülariteyi iyi pazarlayıp, kupayı nakde çeviremedi GS. Oysa o arada Fener hiç bir başarısı olmadığı halde, pazarlamada ve şirketleşmede harikalar yarattı. GS ise yerin dibine battı.
Bence çıkar GS bu mali darboğazdan. Zengini çoktur GS'nin.
sevgili can yazdıklarına katılıyorum ama bir şey ilave etmeliyim.
evet gs camiasinin zengini çoktur ama para harcayani çok değildir.
adnan polat in başlattiği o meşhur kampanyada hedef 150 mio USD idi ne kadar toplandi?
yaklasik 2 mio USD
yani koca bir fiyasko.
bence bu zenginlerle olacak is degil,cevabini mesajin icinde Fenerbahçe yi anlatirken vermişsin zaten.kurumsallaşma ve marka pazarlama.
Orası da doğru ya Koçgiri kardeş.
Fenerbahçeye nazaran daha az partizanlık vardır GS'de. GSli zenginler aralarında anlaşır bir yönetim kurulu oluşturup GS'nin borçlarını öderler.
Aslında GS'nin şirketleşme ve kurumsallaşmada bu kadar geri kalması biraz tuhaf; çünkü Türkiye'de spor klüpleri arasında bu işin öncülüğünü Galatasaray yapmıştır.
keanu_1907 20.07.2006, 13:28 280 trilyonluk bir meblağdan bahsediyoruz kardeşim ya bi şampiyon oldular adamlar sanki tüm borçları ödediler o araziyi 150 milyon dolara satmaıyı düşünüyolarmış.zaten buda sadece düşüncede kalır hayal oradan 150 milyon dolar almak kendilerini kandırıyolar
eldeki tarlaları satarsa anca çıkar tarladan kastım riva arazisi valla bir galatasaraylı olarak halimeze bakıp derin bir offf..offfffffffffffffffffffffff çekiyorum
vaaaaay be eski yorumları okumak insanı nede güldürüyor pironun ,zaza alevinin yorumlarını okumak insanı baya eğlendiriyor sanıyorlardıki şampiyon olacağız kupa bizim havasındayken birden başlarının üztüne çakıldılar ama ne acı kor adama yaaaaaaaa hehehheeeehehe gülmek isteyen gs liler arada girsin bi okusun cem yılmaza falan gerek yok bu yeter....
keanu_1907 21.07.2006, 23:17 inşallah cıkar dostlar galatasaray olmadan bu ligin kalitesi olmaz sonra fener kimi yenecek degilmi
ne güzel demiş ama arkadaşım ya
ercandost 22.07.2006, 00:17 Ben bi Galatasaraylı olarak klubumle övünüyorum bu da geçmişimize bakınca çok doğal,her takımın taraftarnın terbiye,ahlak sınırlarını aşmadan hoş espritüel taşlamaları her zaman hoşuma gitmiştir ayrıca futbola hoş bi renk kattığına inanırım böyle yorumların tabi bu benim fikrimdir aksini düşünene de saygım büyüktür,bu takımlardan biri olmasa diğerinin tadı bu kadar güzel olmazdı da zaten,klubümün bu maddi sıkıntıları ileride mutlaka aşacağına inanıyorum büyük camialar bu durumlardan kurtulmayı bilirler ve tabiki biz de aşacağız tüm bu sıkıntılı günleri,diğer bütün renklere gönül veren ve takımdaşım olan can dostların hepsine selamlar...
parası olmasada icindeki birlik beraberliği yeter aslanımın parası olanlarıda gördük:) adı aslan işi destan dememişler bosuna
SivanA SimyacI 14.08.2006, 13:40 ne mali krizi bu üstelik dünyaca ünlü GALATASARAYDAMI?
hikaye balon haber bunlar şimdi ki sezon basında hiç GALATASARAYIN parasal sorunları ele alınmıyor sizce neden?
nolduda sustular?
bi düsünün?
mali kriz olmadı demiyoruz oldu ama acaba basının büyüttüğü kadarmıydı?ve şu an da da mali kriz var diye niye yazmıyor basın?
1 senedemi borcu sıfırladık.
galatasaray borcunu öder türkiyenin en zengin kulübüdür.
borcunu ödeyip arazilerini sattın zengin denilen fenerden 3 kat daha zengin olur.
gokhandogan33 14.08.2006, 13:50 cİmbom mali krizden çıkarmı?Aslında çıkacak hemde çok rahatlayacak polyannacılık değil bu.Herkes inansın buna biz inandık sizde inanın,hem farketmez ölede bölede yine şampiyon oluruz inşallah......
keanu_1907 14.08.2006, 17:16 inşallah çıkmaz
SivanA SimyacI 14.08.2006, 18:28 inşallah çıkmaz
işte fenerbahçenin ileri gitmesini anti fenerin büyümesine sebebbi zihniyet tebrikler böyle devam edin siz..!!!
sonra da ağlayın ittifak diye...
mali kriz diyorsunuz ama şu an futbolcularına tek bi kuruş borcu olmayan tek takım.mali kriz olsun biz hersene şampiyon olalım razıyız
işte fenerbahçenin ileri gitmesini anti fenerin büyümesine sebebbi zihniyet tebrikler böyle devam edin siz..!!!
Bende sana Kayseri macinizda Aurelio ile ilgili pankarti ve Kiev tezahüratlari hatirlatirim.
Bir önceki mesajinda medyadan yakiniyorsun halbuki sizi halk önünde gariban gösteren ve takimlarin Fenerbahceye karsi daha arzulu cikmasina neden olan iste ayni medya.
Her Türk kulüpte (belki Fenerbahce haric) ödemelerde gecikme olmustur ama niye sadece Galatasarayin sorunlari gündeme tasindi?
Kac takima medyada dilenmek icin forum hazirlandi (Siyaset Meydani atv ve StartTV)?
Sansal Büyüka Galarasarayi sampiyon yapan hirs ve medya olmustur dedi. Bu adam yayin kurulusun yönetmeni. Gerisini sen düsün.
SivanA SimyacI 14.08.2006, 20:18 Bende sana Kayseri macinizda Aurelio ile ilgili pankarti ve Kiev tezahüratlari hatirlatirim.
Bir önceki mesajinda medyadan yakiniyorsun halbuki sizi halk önünde gariban gösteren ve takimlarin Fenerbahceye karsi daha arzulu cikmasina neden olan iste ayni medya.
Her Türk kulüpte (belki Fenerbahce haric) ödemelerde gecikme olmustur ama niye sadece Galatasarayin sorunlari gündeme tasindi?
Kac takima medyada dilenmek icin forum hazirlandi (Siyaset Meydani atv ve StartTV)?
Sansal Büyüka Galarasarayi sampiyon yapan hirs ve medya olmustur dedi. Bu adam yayin kurulusun yönetmeni. Gerisini sen düsün.
hsn sen suna desene ava giderken avlandı basın bunu diyin bunu.Galatasarayı yıpratmak için uydurdukları haberler Galatasarayın lehine döndü.
Kayseri macındaki tezahüratlar sanki fenerbahçe her maçında galatasaraya aşk dolu manilar yakıyor güldürmeyin beni ya:komik
çıkacağına inanıyorum çünkü Galata Saray her zorluğa karşı dik durmayı bilir
keanu_1907 22.08.2006, 20:36 işte fenerbahçenin ileri gitmesini anti fenerin büyümesine sebebbi zihniyet tebrikler böyle devam edin siz..!!!
arkadaş benden centilmenlik bekliyo heralde ne yani her maçta başkanımıza küfür eden bir taraftar topluluğunun ve takımının bide maddi krizden çıkmasını mı isticem haha
SivanA SimyacI 22.08.2006, 21:16 arkadaş benden centilmenlik bekliyo heralde ne yani her maçta başkanımıza küfür eden bir taraftar topluluğunun ve takımının bide maddi krizden çıkmasını mı isticem haha
sanki fenerbahçe her maçında galatasaraya aşk dolu manilar yakıyor güldürmeyin beni ya:D
keanu_1907 22.08.2006, 22:10 sen heralde şu genç fenerlilerin tazahüratını diyosun heralde yarın linkini atcam ordan bi izle doğrudur bizde rahat durmuyoruz ama sizde ole
SivanA SimyacI 23.08.2006, 12:12 sen heralde şu genç fenerlilerin tazahüratını diyosun heralde yarın linkini atcam ordan bi izle doğrudur bizde rahat durmuyoruz ama sizde ole
o zaman ağlamayın küfür edip ittifak oluyolar diye:)
Bizim ekonomik sıkıntımızın bitmesi an meselesi sportif başarılarımız bizi bu durumdanda çıkaracaktır... bizim takımımız bu sene büyük başarılar sağlayacaktır...
Tabİ Cikar Gs ÖlÜmÜne Kadar Cİmbom
SivanA SimyacI 22.09.2006, 20:32 GS TV kuruldu frekansları veriyorum:11804 24444 V otomatik
evet arkadaşlar GS Televizyonumuz hayırlı olsun fakir fukara edebiyatı yapıyorlar diyenlerede KAPAK olsun
ÇIKIYORUZ İŞTE KANITI...
ehranerz 25.09.2006, 13:32 galatasaray mali krizden çıkacak deyipte güldürmeyin allah aşkına arkadaşlar gs takımını satsa kurtulamaz o takımı 1-2 seneye aziz yıldırım satın alıp fenerin pilot takımı yapar...:D:D
galatasaray mali krizden çıkacak deyipte güldürmeyin allah aşkına arkadaşlar gs takımını satsa kurtulamaz o takımı 1-2 seneye aziz yıldırım satın alıp fenerin pilot takımı yapar...:D:D
arkadaşım güldürme insanı galatasaray mal varlığını geğerlendirebilse feneri 10 kere satın alırr...fenerbahçenin 1 dikili ağacı yok...inşallah bu günlerde geçicek
ehranerz 02.10.2006, 14:34 :D:D:Dişalla
bu yönetim şekli devam ettiği sürece zor görüüyo. ama çıkmasını istiyorum tabiki gs siz ve fb siz bir lig olmaz.
SivanA SimyacI 02.10.2006, 22:16 Adnan Polat:''Galatasaray Şubattaki kongreye sıfır borçla girecek''Telegolu izleyenler bilir resmen açıklandı bu.
Malvarlığı açısından rahatlıkla çıkabilecek güçte
Ali sağlam 10.10.2006, 21:54 canlar Galatasarayımız elbette mali borçtan kurtulacak.seyrantepe projesiyle 2007 de borçlarımız sıfırlanacak ayrıca reklamlarla ve gs tv nin gelirleriyle bitecek borçlar.sonra kar gelecek sonra en iyi transferleri yapacağız.
|