sirac_ede
05.03.2006, 21:03
** Erdoğan Çınar ve kendini bilmezlerin
** Bölücülerin
** Bizi azınlık göstermeye çalışıp üzerimizde oyun oynayanların
** Yahudilerin Anadolu Üzerindeki Hesaplarının
** Ve en önemlisi Bizi mal gibi gösterip Fatih Köprüsünü satar gibi bizi satmaya çalışanların
Oyununa gelmeyelim ve bize büyük kazanımlar sağlamış ve sağlayacak Laik Cumhuriyetimize sahip çıkalım.
Serkan_Devrim
06.03.2006, 13:26
** Erdoğan Çınar ve kendini bilmezlerin
** Bölücülerin
** Bizi azınlık göstermeye çalışıp üzerimizde oyun oynayanların
** Yahudilerin Anadolu Üzerindeki Hesaplarının
** Ve en önemlisi Bizi mal gibi gösterip Fatih Köprüsünü satar gibi bizi satmaya çalışanların
Oyununa gelmeyelim ve bize büyük kazanımlar sağlamış ve sağlayacak Laik Cumhuriyetimize sahip çıkalım.
tavrınız cevap vermeye müsait değil. bakın kimsede bir şey yazmıyor. kişinin yaptıklarını belgeleriyle ortaya koyar sonrada düzeyli bir şekilde eleştirirsiniz. ancak bu durumda size katılabilirim. bu yazıyı yazmam bile size değer verdiğimi gösterir. çünkü cevap verilecek bir yazı değil.
saygılar.
sirac_ede
06.03.2006, 18:58
Teskkür ederim.Bilgilendirme ve uyarma amaçlidir.Cevabı kendi içinde.
A-L-E-V-İ
06.03.2006, 23:42
Aydınlık bir Türkiyenin geleceği ..demokrasidedir..
Laikliktedir...
Başka seçenek arayanlar..dümeni geriye kırmaktan başka bir şey yapamaz
Hüseyin69
06.03.2006, 23:47
hep birlikte sahip cikalim
cikalim ama bu laik cumhuriyet nezaman bize sahip cikacak
her on yilda yirmi yilda bir cumhuriyetimize ramazan bayrami
kurban bayrami misali kurbanlar veriyoruz
artik cumhuriyetimiz birazda bizi görsün
arkadaşlar laiklik uygulansa elbetteki güzel sistemlerden birisidir canerzincan arkadaşıma katılıyorum her 10 yılda bir bizi katleden sistem nasıl bize ait olabilir sizce elbetteki mustafa kemal bu şekilde olmasını düşlemiyodu belki mustafa kemal daha başka şeyleride bugünki haliyle hedeflememişti hiç bir zaman insanlar çıkarlarının zarar görmesini istemezler ve buda kişisel rant kavgaları yüzünden laikliğin durumu türkiyenin durumu bu halde konu açıldıkca açılıyo
şavolanlı
16.03.2006, 19:58
sevgili canlar arkadaşımız bazı güzel konularada deginmiştir aleviler olrak birbirimize destek olmak gibi laik cumhuriyete baglı kalmak gibi bence canlar olumlu yazılarıda görmek gerekir
biraopil
16.03.2006, 20:25
Arkadaslar bende derimki,
Aleviler olarak kendimize destek cikmakla kalmayip,demokrasiye,hukuka,dinsel,cinsel,siyasi hertürlü özgürlüklerin saglanmasi,bu ülkenin gercekten demokrat,gercekten laik,gercekten sosyal bir hukuk devleti olmasi icin herkesin elinden geleni yapmasi lazim..
Bu ülkede beraber yasamaya mecbursak,kendimiz disindaki herkese beraber yasama kültürüyle yaklasmamiz lazim.Demokrasi ve herkes icin.
topigi acan arkadasin cümlelerine hayli güldüm...Kardesim bizim bilmedigimiz ve Laik cumhuriyetin bize verdigi kazanim neyse acikla bizde bilelim...Hani haberimiz olmazda kendi hakkimizi yedirmeyelim diyorum...
Sorun birkac Cev evi ise,valla bu konuda Laik cumhuriyetimizden ziyade AB tesekkür ederim ben...Daha yetkili bir devlet adami özellikle bürokrasiden,ordudan cikipta "Kardesim bu insanlarinda ibadethaneye ihtiyaci var" dememis...Saddece secim zamani oy avcilari der parti binasinda unutur..
izmirksk
16.03.2006, 20:31
ya işte türklükle vs.. bir iki kitap okuyup coşkuya geliyorlar
bu arkadaş için demiyorum ama genelde öyle
bu konu ile ilgili olarak şunları söyleyeceğim.
bu bölünüyoruz teraneleri ile milliyetçi aşılanıyor başka bir şey değil
ve alevilik sistemli şekilde türkçülüğe çekilmeye çalışıyor
emekçi05
09.05.2006, 19:15
arkadaşım erdoğan çınarı güzel eleştirememişsin o insan doğru veya yanlış ki(bana göre değil) ona muhalefet olacaksan o insanın kitabını okuduysan katılmadığın yönleri belirt yeri geldiği zaman inancınıda eleştirebil ama belli bir kültür ve seviye edindikten sonra teşekkürler
Serkan_Devrim
09.05.2006, 22:16
topik eski. (bkz topik tarihi) konuyu kilitliyorum.