Orijinalini görmek için tıklayınız : Daum ne zaman kovulur?

Oli
05.03.2006, 21:43
Daum ne zaman kovulur?
Fenerbahçe düşüşe devam ediyor. Sizce Daum'un daha ne kadar kredisi var?

meymane_usari
05.03.2006, 21:46
durması bile kabahat daum artık kabul etmeli daum bu takımı oynatamıyorrrrr
artık kredisi kalmadı iflas edecek :komik

Serkan_Devrim
06.03.2006, 13:36
Daum ne zaman kovulur?
Fenerbahçe düşüşe devam ediyor. Sizce Daum'un daha ne kadar kredisi var?
Daum'un da Aziz Yıldırım'ında hedefi belli. dört sene üstüste şampiyon olup Galatasarayın rekorunu egale etmek. böylece başkan efsaneleşmek istiyor. yoksa Aziz Yıldırımda Daumla avrupada başarı olamayacağının ve fenere gelecek sağlamayacağının farkında. Daum ne zaman kovulur? başkan Aziz Yıldırım'ın çıkarı bozulduğu zaman. oda dört yıllık şampiyonluk. yani Fenerbahçe bu sene şampiyon olursa Daum kalır, değilse gider.

kavakli
06.03.2006, 13:42
vallaha daumu gondermeleri birz zor cunku takim toparlanma surecinde hala kotuler ama toparlanacaktir vede daum 2 sene daha gitmez bence

Oli
06.03.2006, 13:46
geçen sene şampiyon olsakta kovulur demiştim ben...hatta tüm basında öyle demişti... ama kovulmadı... bu sene ise şampiyon olsakta kovulacak bence... 4. seneyi başka hocada getirir. Lyon örneğine bakın!. 3 sene şampiyon yapan Le Guen'i gönderip daha başarılı oldular/olacaklar...

Pinarcan
06.03.2006, 14:01
Sezon sonu gonderilir bence..

Arti carsamba gunki mac Fenerbahce'nin cikisi olur tekrar (yenerlerse tabi :) )

Lamekan
06.03.2006, 14:30
Şampiyonlukdan uzaklaştıgının farkına vardığı anda Aziz yılldırım dauma koydum seni diyecekdir. Aziz yıldırım sezon bitmeden şampiyonluğu kaybettiğini anlarmı onu da görecez :)

haydargunel
07.03.2006, 17:26
Şampiyonlukdan uzaklaştıgının farkına vardığı anda Aziz yılldırım dauma koydum seni diyecekdir. Aziz yıldırım sezon bitmeden şampiyonluğu kaybettiğini anlarmı onu da görecez :)

bizde daha sezonun ilk yarısında senin gibi konuşuyoduk sanki şampiyon olmuş gibi. ama sonuç ortada bence sende böyle erken konuşma.

haydargunel
07.03.2006, 17:33
daum bence takımın başında olduğu süre içinde gayet başarılıydı benimde kızdığım dönemler oldu fakat genel olarak başarılı yönetti takımı. son dönemde takım düşüşe geçti bunda daum kadar futbolcularında suçu var. avrupadaki başarısızlık ise bence futbolcu kalitesinden kaynaklanıyo avrupadaki takımlar çağ atladı. sonuçta galatasaray da tromso gibi bir takıma elendi ama kimse bunu konuşmuyo sadece fener konuşuluyo onu anlamış değilim.

Serkan_Devrim
07.03.2006, 17:37
daum bence takımın başında olduğu süre içinde gayet başarılıydı.merak ettim de neresi başarılıydı? o kadar yıldızla avrupada hiç bir şey yapamadı. ilk şampiyonluğu Fener almadı Beşiktaş hediye etti. sonraki sene karşısında rakip yoktu doğru dürüst. bir cimbom var oda mali krizde. imkansızlıklar var. ayrıca daum üç yılda bir sistem oturtamadı. sadece ölü toplarla gol atılşıyor. ve daum üç yılda kaçtane genç oyuncu yetiştirdi yada yetişenleri oynattı? bu daum nasıl başarılı? ben anlamadım.

Oli
07.03.2006, 17:41
merak ettim de neresi başarılıydı? o kadar yıldızla avrupada hiç bir şey yapamadı. ilk şampiyonluğu Fener almadı Beşiktaş hediye etti. sonraki sene karşısında rakip yoktu doğru dürüst. bir cimbom var oda mali krizde. imkansızlıklar var. ayrıca daum üç yılda bir sistem oturtamadı. sadece ölü toplarla gol atılşıyor. ve daum üç yılda kaçtane genç oyuncu yetiştirdi yada yetişenleri oynattı? bu daum nasıl başarılı? ben anlamadım.

ali ekber, sistem oturtamadı daha doğrusu sistem bellide oyunda istikrar sağlayamadı. Ancak türkiye ölçeğinde başarılı olduğunu inkar etmemek lazım. ilk sene beşiktaş hediye etti tamamda fenerin kadrosundaki tek yıldızda Hoydonktu. Avrupa meselesi ayrı bi mesele avrupada başarı sadece yıldızla gelmiyo ki. serkan yetersiz, ümit solbek değil, luciano berbat. tuncay hâlâ yıldız değil... yani avrupada takım oyunu ile başarı gelir... galatasaryadan o dönemde kötü bir futbolcu sayamazsın çünkü hepsinin bir standardı vardı. ama fenerde bazıları çok iyi bazıları ise çok yetersiz...

Serkan_Devrim
07.03.2006, 17:55
ali ekber, sistem oturtamadı daha doğrusu sistem bellide oyunda istikrar sağlayamadı. Ancak türkiye ölçeğinde başarılı olduğunu inkar etmemek lazım.kimdi rrakipler peki? adam gibi rakip mi vardı?

ilk sene beşiktaş hediye etti tamamda fenerin kadrosundaki tek yıldızda Hoydonktu.tek başına yetmedimi? adam hem gol attı hemde fener kale çizgisinden goller çıkardı.

Avrupa meselesi ayrı bi mesele avrupada başarı sadece yıldızla gelmiyo ki. serkan yetersiz, ümit solbek değil, luciano berbat. tuncay hâlâ yıldız değil... yani avrupada takım oyunu ile başarı gelir... yıldızlarla da takım oyunu gelmez ve yıldız isteyende daumun kendisi. geçen duydum hala tranfer istiyormuş. yuh yani.

galatasaryadan o dönemde kötü bir futbolcu sayamazsın çünkü hepsinin bir standardı vardı. ama fenerde bazıları çok iyi bazıları ise çok yetersiz...kısacası daum başarılı diyenin alnını karışlarım. :yamukgul:

Oli
07.03.2006, 18:00
kısacası daum başarılı diyenin alnını karışlarım. :yamukgul:

üst üste 3 sene şampiyonluğu olmayan ve üst üste 2 sene şampiyonluğuda tarihte kalmış bir takım için TÜRKİYEDE başarılı...

Bende beğenmiyorum zaten, Olcan gibi bir yeteneği kullanmıyor... hatta oynattığı zaman iyi oynamasından rahatsız oluyo sanki.. çünkü korkuyo yönetim aha olcan var niye transfer yapıyon diyecek diye.
İşin şu yanıda var... Türkiyedeki tüm genç yetenekleri topladık ama onlarda yetersiz. Başkada oyuncu yetişmiyo... yabancı almak şart o zamanda.

haydargunel
08.03.2006, 00:21
merak ettim de neresi başarılıydı? o kadar yıldızla avrupada hiç bir şey yapamadı. ilk şampiyonluğu Fener almadı Beşiktaş hediye etti. sonraki sene karşısında rakip yoktu doğru dürüst. bir cimbom var oda mali krizde. imkansızlıklar var. ayrıca daum üç yılda bir sistem oturtamadı. sadece ölü toplarla gol atılşıyor. ve daum üç yılda kaçtane genç oyuncu yetiştirdi yada yetişenleri oynattı? bu daum nasıl başarılı? ben anlamadım.

avrupadaki oyuncu kalitesiyle türkleri bir tutma avrupayı bu kadar basite almışsınızki sanki fener ilk gittiği sene kupayı alıp getirecekmişsiniz gibi konuşuyorsunuz. genç oyuncu yetiştirmeye gelince bu konu eğer avrupada başarı istiyosanız söz konusu bile olamaz bu biraz cesaret ister o da daumda yok. genede bence daum başarılı.

manifesto
08.03.2006, 00:55
yarın kovulur arkadaşlar:)

Adam
08.03.2006, 01:58
Daum kovulmamalı, ne güzel yönetiyor adam. Ne alıp veremediğiniz var bence kesinlikle kovulmamalı ama o seçenek yok. (Bu arada gsliyim ben :) )

Lamekan
08.03.2006, 02:09
ya hala kovmadınız mı ?

Adam şampiyon yapsa bi dert yapmasa bi dert. Daumda şaşırdı.. Adam yeniden kokaine başlarsa taraftar yüzünden olacak heralde :)

Kolera
08.03.2006, 02:48
birak kovmassinlar ben cimbomluyum.

MetinK
08.03.2006, 03:55
Daumu bilmem ama gece bu saatlere kadar burda kalirsam yarin beni kovacaklar isyerinden haberiniz ola.:36_1_12: :36_1_12:
neyse gidip yatayim bari.
Ha Daum mu ?Birakalim oda ekmek parasina calissin dursun gariban:142:

redyellow
08.03.2006, 09:21
eğer bugün fener galalatasarayı yenerse her şey süt liman olur, daum yine baştacı olur. ama fener yenilirse daumun koltuğu ciddi olarak sallanır gibi geliyor bana.

Kolera
08.03.2006, 14:12
Cimbom bugun yenecek insallah ...Bu aksam maci seyredirken delirmek istiyorum el kol hareketi yapmak istiyorum. :D

haydargunel
09.03.2006, 13:44
daum sezon sonunda bu takımı gene şampiyon yapar merak etmeyin siz.

lyon06
13.03.2006, 19:28
merhaba dostlar , futbola ilgim olduğu için bende fikrimi paylaşmak istedim, ben GS'liyim. ama şunu söyleyim Fenerbahçe'nin şampiyon olması teknik direktör daum'dan çok futbolcuların sayesinde oldu.sonuçta her takıma bir teknik direktör lazım ama daum yetersiz kalıyor. her zaman söylerim, daha önceki mesajlarımdada belirttim. bu kadro her hangi bir avrupa takımında olsa şampiyonlar liginde çeyrek finali oynardı. daumun yaptığı gereksiz hatalar yüzünden fenerbahçe başarıya ulaşamıyor. bana kalırsa fenerin brezilyalı bir teknik direktör getirmesi hem takım açısından hem avrupada başarı açısından hemde türk futbolunun daha ileriye gitmesi açısından daha iyi olur. bana kalırsa daumu sezon sonunda yollamaları gerekir. parrera zamanını bir düşünün o zaman ki fenerbahçeyle şu andaki fenerbahçenin arasında fark yokmu sizce takım ruhunu kazandıran futbolcudan çok teknik direktördür. en içten saygı ve dostlukla

KingAlevi
13.03.2006, 19:40
Daum
22.03.2006 günü, saat 21:45(TS)'ten sonra kovulur!!! :p :p

Serkan_Devrim
13.03.2006, 19:50
Daum
22.03.2006 günü, saat 21:45(TS)'ten sonra kovulur!!! :p :pözellikle fark yiyince. :D :yamukgul:

şavolanlı
14.03.2006, 02:47
valla ben istikrardan yanayım adam kayıpsız şampiyon oldu kalmasından yanayım

DersimVatan
17.03.2006, 20:38
Fener şampiyon olursa dauma hiçbirsey olmaz..

KoCGIRİ
22.03.2006, 23:54
KingAlevi´isimli üyeden Alıntı
Daum

özellikle fark yiyince. :D :yamukgul:

arkadaşlar saat 23:45 oldu, özellikle 1 fark da yedik ama Daum hala kovulmadı.
:komik:p

MetinK
23.03.2006, 02:00
Daum
Saat:01.00 Daum hala koltugunda...

Lamekan
23.03.2006, 03:01
Saat:01.00 Daum hala koltugunda...

Fb nin yönetiminde iş yok o zaman abi bu saate kadar kovmadılarsa :)

Sezon bitmeden adam teknik direkdörünü gönderirmi. Ligdede liderler kupada da devam ediyolar. Bir şampiyonlar liginde tekledi adam. Zaten onada taraftarda yönetimde alıştı ..:)

MetinK
23.03.2006, 04:22
Zaten onada taraftarda yönetimde alıştı
Yönetim adami göklere cikariyor biz adami ne zaman kovacaklar diye havanda su dövüyoruz burda.Önce de söyledim"Birakin adam ekmek parasi icin calissin dursun" .Gelecek issiz burda basimiza bela olacak bir sürü issizlik parasi vermek zorunda kalacagiz adama...

Sis kebap güzel.:36_1_51:
Yaninda da Gazi Ayran.ohhhh

canikocan
11.04.2006, 15:35
üzülerek belirteyim ki fener daumu kovmaz. şampiyon oluyor ya. bu devirde anadolu takımları borç içinde yüzerken 200milyon luk bütçesiyle ve bu oyuncularla feneri ben de şampiyon yaparım. ama avrupa da başarı lazım bu iş daumla olmaz. yahu yenilirken bile ancak dakika 88 de oyuncu değiştiren adamdan ne beklersiniz