Orijinalini görmek için tıklayınız : AleviLer Artik Burada ozgurce (site tanıtım topiği)

yoldaslar
06.03.2006, 01:01
Turkiye gibi bir memlekete kimligimizi bile gizledigimiz anlar oluyor alevi'lik gerek burjuva kesiminde gerekse yobaz gozunde deısık bir izlenim olan bi millet olarak yerini tutuyor. vede bu olay real hayatan ziyade Sanal Alemindede hizla buyume gosterdi.Vede bizler yaklasik 130 kisiye varan gonulu gerek kürt gerek alevi gerek cerkez. fakat alevi ve devrimci anti emperyalist gucler ile mucadele etmeye basladik. ******* (http://******) Adresimizde ozgurce siyasi ve emel insan haklari dailinde sohbet tartisma platformu hazirladik. Elimizdeki olanaklar vede madi gucumuzun olmamasina ragmen halen sanal alemde alevi ve sosyalist devrimci kisiligimizi korumaya calisiyoruz. Server girislerimiz olmaktadır. /Server iRc.YoLdasLar.oRg Adresinden alevi. Devrim. Eylem. Yoldaslar kanalarimizla tum canlara seslenisler ve online yazisma ortami saglanmistir. herkese tesekurler.

At oLur Meydan Kalir Yigit oLur San'ı KaLir.:

Lamekan
06.03.2006, 01:10
Öncelikle hoşgeldinizzz...

Aleviler Artık Burada ozgurce Biz burada da özgürüz ve güzel seviyeli bir tartışma platformumuzda var.. sanki bu başlıgınızdan sizden önce böle bir yer yokmuş gibi bir hava seziliiyor..

Buraya sadece kurdugunuz sitenizin reklamı için üye olduysanız üzülürüm doğrusu. Çünki bizim amacımız birşeyleri paylaşabilmek gerçek anlamda. Umarım çıktığınız yoldada sizde başarılı olabilirsiniz..

Hüseyin69
06.03.2006, 01:26
Öncelikle hoşgeldinizzz...

Buraya sadece kurdugunuz sitenizin reklamı için üye olduysanız üzülürüm doğrusu. Umarım çıktığınız yoldada sizde başarılı olabilirsiniz..

iyiniyet dileklerine aynen katiliyorum lamekan

PirO_62
06.03.2006, 21:22
bizde sana teşekkür ederiz bizimle paylaşmışsın basarılarınızın devamını dileriz
bak gördünmü sende girdiğin gibi paylaşmayı öğrenmişsin bu sitede güzel demekki lemekan arkadaşımın dediği doğru öğreniyor insan paylaşmayı bizde burada özgürüz her sey var burda

derviscemal
06.03.2006, 21:26
Sayın yoldaşlar;
arkadşlarım gerekli açıklamaları yapmışlar formumuzda yönetim haberi olmadan reklam yapılması yasaktır. Reklamlarınız için lütfen (Alevimen) site yönetimi ile irtibata geçiniz.
saygılar