Orijinalini görmek için tıklayınız : Can YÜcel'İn Mal Beyani

lyon06
06.03.2006, 06:13
Selam dostlar dün Milliyet gazetesinde bir köşe yazısı okudum ve sizlerle paylaşmak istedim.

Olaylar ve İnsanlar Hasan Pulur’un köşe yazısı

Geçen hafta aydınlık dergisinde Can Yücel’in mal beyanı’nı görünce “işte malda mülkte böyle olmalı !” dedik

Bakın Can Yücel Zamanında Mal Beyanını Nasıl Bildirmiş

1 Avşa adasında üç daire dört üçgen beş dikdörtgen
2 Gökyüzünde bir bulut
3 Bitlis’te beş minare
4 Biri yazlık biri kışlık iki tane platonik sevgili
5 Büro mobilyası ve çelik kapı üreten bir fabrikanın öğle üzeri yaslanıp sigara içilen beyaz duvar
6 Islık’la da çalınabilen dört anonim türkü
7 Palandökende bir palan iki döken
8 Kastamonu’da üç kasto
9 Üç fay hattı
10 Bir Çarşamba iki Perşembe üç Cuma
11 Dünya’da mekan
12 Ahiret’te iman
13 Denizde kum
14 Uzayda yerçekimsizlik
15 Bir çuval gazoz kapağı
16 Bir kibrit kutusu sigara izmariti
17 On sekiz saç biti
18 Biri İngilizce
19 Yirmi tane boş naylon poşet
20 Sevenlerin kalbinde kurulmuş bir taht
21 Bir sürü saç sakal kıl tüy yün
22 Üç ayrı parkta üç ayrı banka reklamlı üç tane bank
23 Bir ayakkabı çekeceği
24 İki büyük taş kütlesi
25 Bir adet ağaç gölgesi
26 Üç kuş kanadı sesi
27 Bir sürü kedi köpek
28 Bir Marmara denizi
29 Camına yaslanıp seyredilen iki piliç çevirme
30 Her akşam karıştırılan dört çöp bidonu
31 Çalıp çalıp kaçılan beş melodili apartman zili
32 Nakit 15 kuruş
33 Anne babadan kalma yarısı yaşanmış bir ömür

En içten saygı ve dostlukla

Kemal
06.03.2006, 10:31
daha önce de verilmişti.

okyanus
06.03.2006, 10:34
evet biz bunu daha önce görmüştük geç kaldın ,geç kaldın

derviscemal
06.03.2006, 10:39
Daha önce verilmiş olabilir, ben ilk defa okudum çok güzeldi çok sağolasın paylaşımın için ..

PirO_62
06.03.2006, 12:49
evet teşekkürler dostum

Kemal
06.03.2006, 13:23
Daha önce verilmiş olabilir, ben ilk defa okudum çok güzeldi çok sağolasın paylaşımın için ..

yazınız üzerine bir şeyi merak ettim... moderatör olarak aydınlatırsanız sevinirim.
üyelerin yeni konu açmadan önce daha önce yazılmış, verilmiş olan konuları aratması ve eğer verilmişse yorumunu daha önce açılan konuya yapması gerekmiyor mu? kurallar böyleydi sanıyorum. yanlışsa düzeltin lütfen.

bu konuyu açan arkadaş için söylemiyorum bunu, yeni üyedir vs elbette ki anlayışla karşılayacağız. ama sizin yorumunuzu okuduktan sonra daha önceden uyardığım için kendimi rahatsız hissettim, onun için yazıyorum bunları... siz moderatörsünüz ve "daha önce de verilmiş olabilir, ben ilk defa okudum çok güzeldi çok sağolasın paylaşım için .." dediğiniz zaman bizim uyarılarımız da boşa gitmiş olmuyor mu?
Sevgiler

derviscemal
06.03.2006, 13:28
yazınız üzerine bir şeyi merak ettim... moderatör olarak aydınlatırsanız sevinirim.
üyelerin yeni konu açmadan önce daha önce yazılmış, verilmiş olan konuları aratması ve eğer verilmişse yorumunu daha önce açılan konuya yapması gerekmiyor mu? kurallar böyleydi sanıyorum. yanlışsa düzeltin lütfen.

bu konuyu açan arkadaş için söylemiyorum bunu, yeni üyedir vs elbette ki anlayışla karşılayacağız. ama sizin yorumunuzu okuduktan sonra daha önceden uyardığım için kendimi rahatsız hissettim, onun için yazıyorum bunları... siz moderatörsünüz ve "daha önce de verilmiş olabilir, ben ilk defa okudum çok güzeldi çok sağolasın paylaşım için .." dediğiniz zaman bizim uyarılarımız da boşa gitmiş olmuyor mu?
Sevgiler

Sevgili Kemal,
bunu taşıyacaktım ama malesef önce yazılanı bulamadım. Benim gibi okumayan arkadşlar vardır, onların okuması içinde kaldırmadım. Sizde daha önceden yayınlanmış bir konu ekleyebilirsiniz bunu bilerek yapacağnızı sanmıyorum. Sizin uyarılarınız hakklında bir yorum yapmadım..

saygılar

Yakapınarlı
06.03.2006, 13:35
konu 3.defa verildi foruma kemal uyarın için teşekkürler.
dervişcemal konuyu yeni gördüğü için kaydırmamış olabilir yani hata değildir.
konu kazana kaydırıldı.
saygılar.