Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaslar Pİr Sultan Abdal Fİlmİnİ Ariyorum LÜtfen Yardim Edİn...

erdemli83
06.03.2006, 11:54
Arkadaşlar kendi köyümde bir alevi dedesine söz verdim bu yaz o filmi bulup getireceğim diye ben amasya merzifonluyum ankarada yaşıyorum fakat filmi birtürlü bulamadım ne olur elinde bu filmden olan varsa bana yardım etsin ve bi şekilde bana ulaştırsın lütfen.....

canerkan
06.03.2006, 15:04
bi ara show tv nin sayfasın görmüştüm

Hüseyin69
06.03.2006, 15:11
Arkadaşlar kendi köyümde bir alevi dedesine söz verdim bu yaz o filmi bulup getireceğim diye ben amasya merzifonluyum ankarada yaşıyorum fakat filmi birtürlü bulamadım ne olur elinde bu filmden olan varsa bana yardım etsin ve bi şekilde bana ulaştırsın lütfen.....

bende var kardes istersen sana yardimci olabilirim msn adresin varsa hic sorun degil

SahHatayi
06.03.2006, 15:17

tamam ben sana yollarim ... fakat msn yada hangi sekilde bunu ayarliyalim

canerkan
06.03.2006, 16:24
peermail olabilir mesela rapid olmasında..saygılar

Hüseyin69
06.03.2006, 22:18
o kadar cok video mp3 arsivim vardiki kim geldiyse istedi kirmadim verdim
birde akil edip aldiklarini geri getirebilseydiler hic bu kadar zor duruma düsmezdim
yilmaz güney pir sultan abdal tarik akan ahmet kaya ve daha nice filmler yok yok simdi isin yok git marketlere özel siparis verr

leomali
07.03.2006, 00:06
slm canerzincan´li bende istiyorum filimden mümkünse ve zahmet olmasa valaha cok makbule gecer ramazanda yayinliyorlar tv de bide denk getirip seyretmek var tabi bu sansa kalmis genelde sahurda koyuyorlar denk geldin geldin gelmesen unut bir ara mümkünse haberlesek ben de sebeplensem
simdiden cok tesekürler ne olura olsun cevabiniz yinede caninz saolsun

Hüseyin69
07.03.2006, 00:47
slm canerzincan´li bende istiyorum filimden mümkünse ve zahmet olmasa valaha cok makbule gecer ramazanda yayinliyorlar tv de bide denk getirip seyretmek var tabi bu sansa kalmis genelde sahurda koyuyorlar denk geldin geldin gelmesen unut bir ara mümkünse haberlesek ben de sebeplensem
simdiden cok tesekürler ne olura olsun cevabiniz yinede caninz saolsun

tabiki türk medyasinin cirkin oyunu yine ortadadir kanal xxxx ramazandan ramazana yayinlar kanal xxxx ise pir sultani degilde
hazreti aliyi cölde baglamayla saz calarken film yapmislar nerden uyduruyorlar böyle seyleri milletin dini duygulariyla oynuyorlar diye böyle bir terbiyasizlige cüret ediyorlar

NOT film su anda elimde degil en kisa bir zamanda

cello1907
07.03.2006, 09:07
peki kardeş ben de istiyorum.Sana zahmet olmazsa.İstediğin bir linkten yada paylaşım programlarında olabilir.
selamibatur@gmail.com

erdemli83
07.03.2006, 21:25
Arkadaslar cok tesekkur ederim istegime bu kadar cabuk cevap vereceginizi bilmiyordum yasasın alevi formu diyorum msn adresim erdemli83@gmail.com elinde bu film bulunan arkadaslardan bitanesi lütfen beni eklesin tekrar tesekkürler.

Ardahanlı
04.05.2006, 00:32
bn de istiyorummm ardahann@hotmail.com şimdiden tesekkurler

siyahhh
06.07.2006, 13:17
zahmet olassa bende alabilirmiyim volkanirmaksiyah@gmail.com şimdiden tşk hemşeriymişiz bu arada

PirO_62
06.07.2006, 13:28
zahmet olassa bende alabilirmiyim volkanirmaksiyah@gmail.com şimdiden tşk hemşeriymişiz bu arada

Sayın Siyahhh

Verilmis Sabit Topik olarak Buyrun Linki
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=10294

İyi Forumlar

MetinK
06.07.2006, 13:46
4 ay önce acilmis bir konu ve aranan link forumda mevcut.
Arama butonu bu konuda yardimci oluyor tabii kullanildiginda.:höng

Bu kadar msn adresini herhangi bir topikte bu kadar cok görmemistim.Özel Mesaj ve sms forumda mevcut zaten.
Insan msn adresini neden forumda vermeye calisir onuda anlamis degilim.

Burada insanlar arasindaki iliskilerin köprü görevi olmak icin bulunmuyoruz.

Bu konuda duyarli olunmasini bekliyoruz.
url,msn vs.adreslerinizi imzaniza ve foruma tasimayin...