Orijinalini görmek için tıklayınız : Gözler Yalan Söyler Mi...

Asli
06.03.2006, 17:02
Ben bu yazıyı daha yeni yazdım... Sen bunu oku, ben o sıra başka mürekkepler bulayım... Da doldurayım damarlarıma..."
.
.
.
Sen!
Gözlerine yalan söylemeyi de öğrettin. Oysa gözlerin için senden vazgeçtim, sevdana yenildim. Ben.. hiçbir denizi gözlerindeki kadar sevmedim...

Güneşi çalıp gökyüzünden sana getirdim. Sen beni yıldızlara şikayet ettin. Sen.. güneşimde mavi dağlar erittin.

Seninle yanayım diye yangınlar içtim. Hergün yüreğimde cehennem seçtim. Sen.. küllerimi alıp cennete gittin. Ben, yüreğime hergün bin kefen biçtim.
.
.
.
" Aslında iki kişilik bir cehennem istiyorum, cam kenarına... Ama ne olur, yanımdaki sen olma!"

kavakli
06.03.2006, 17:08
guzeldi senmi yazdin bakimm bunu aferin sana oz aman

derviscemal
06.03.2006, 17:10
sitem dolu olmuş sevgili nesrin-asli..

paylaşımından dolayı sağolasın

Lamekan
06.03.2006, 17:13
Gözler yalan söylemez, söyleyemezlerde...

Paylaşım için sağol

haydargunel
06.03.2006, 17:19
Oysa gözlerin için senden vazgeçtim

güzeldi eline sağlık

Asli
06.03.2006, 19:33
dil yalan söyler ama gözler yalan söylemez kendini hemen ele verir
beğendiğinize sevindim arkadaşlar yorumşarınız için saolun....

PirO_62
06.03.2006, 20:22
güzel olmuş sağol dost yüreğine sağlık

Asli
07.03.2006, 09:00
güzel olmuş sağol dost yüreğine sağlık

beğendiğine sevindim ii okumalar...

Aze
07.03.2006, 11:24
Seninle yanayım diye yangınlar içtim. Hergün yüreğimde cehennem seçtim. Sen.. küllerimi alıp cennete gittin. Ben, yüreğime hergün bin kefen biçtim.
.

bugün ağlatmaya kararlısın sen beni anlaşıldı zaten bir durgunluk var içimde şiirlerde tuz biber gibi geldiii canım tşk

Asli
07.03.2006, 17:18
.

bugün ağlatmaya kararlısın sen beni anlaşıldı zaten bir durgunluk var içimde şiirlerde tuz biber gibi geldiii canım tşk

aa kankacım ben seni ağlamatmak için yazmadım ki
sen ağlamak için bahane arıyorsun bence :p

PirO_62
07.03.2006, 18:16
aa kankacım ben seni ağlamatmak için yazmadım ki
sen ağlamak için bahane arıyorsun bence :p

bırak bırak ağlamak istiyorsa ağlasın nede olsa gözler yalan söylemez:yaw