barabar
06.03.2006, 18:03
arkadaşlar bazı söylentiler var yahoo türklerin chat yapmasını engellemiş diye ben de denedim giremedim acaba bu haber doğru mu? yani yahoo bizi engelledi mi?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : yahoo türkleri engellemiş mi? barabar 06.03.2006, 18:03 arkadaşlar bazı söylentiler var yahoo türklerin chat yapmasını engellemiş diye ben de denedim giremedim acaba bu haber doğru mu? yani yahoo bizi engelledi mi? Oli 06.03.2006, 19:01 arkadaşlar bazı söylentiler var yahoo türklerin chat yapmasını engellemiş diye ben de denedim giremedim acaba bu haber doğru mu? yani yahoo bizi engelledi mi? yapmışlardır onlar ne hindirler ne hin!:uhhm: :yamukgul: öyleyse birleşmek ve daha milliyetçileşmek lazım dimi!:uhhm: :hmmm :yamukgul: yahoonun türklerle alıp veremediği ne? paranoyaya kapılmayalım... amerikadan yeterince nefret ediyoruz zaten... demek ki nefreti artırmak isteyenler söylenti yayıyor...:S cagsaklı_reso 06.03.2006, 21:01 ben girebiliyorum zannetmiyorum öyle bişey yapacagını barabar 07.03.2006, 16:22 o zaman iskenderun da bir sorun var burda kimse giremiyor |