Orijinalini görmek için tıklayınız : GEREKL? b?l?mler.??

eren
07.06.2005, 20:32
ALEV?MEN mrb . öncelikle..

senden iki tane bölüm istediğinde bullunmak istiyorum .. eğer vaktin varsa TÜRK?YEYE gelmeden önce bu bölümleri açarsan sevinirim..

istediğim bölümler şunalr..:

**B?L?M .TEKN?K,TEOR?LER...

** KATL?AMLAR..

açıklama..:

* ilk bölümde belki her ne kadar alevilikle alakası olmassa da .. sonuçta biz her zaman bilime önem veren bir toplumuz.. hem buraya gelecek arkadaşlarda bazı haberleri okuyorak bilği edninebillirler..

** ikincinde ise.. : katliamlar bölümü dedim..

bence gerekli bir bölüm .. çünkü tarihini bilmeyenler her zaman yok olmaya mahkumdurlar.. ve YOBAZLARIN .. yaptığı bir sürü katliamlar var..
insan kisvesinde olmayanlar tabii bu insanlar..!!

daha fazla açıklamaya gerek yok .. şimdilik bunları yerine getirebillirsen.. bence çok iyi olur ...

H?Ç bir arkadaşımız bu bölümlere katkı sunmasada ben yardımcı olacam ..

elimden geldiği kadar güncel tutmaya çalışaçam..

bu bölümleri açaçagından emin olarak.??

saygılarımla...iyi çalışmalar..

Duncan
10.06.2005, 22:29
evet acilsin katliamlar bolumunde yazabilecek bir yazi ustadimizda mevcut zaten yılların edebiyatını mahfettik cok üzgünüm zaten :)

eren
13.06.2005, 20:24
evet acilsin katliamlar bolumunde yazabilecek bir yazi ustadimizda mevcut zaten yılların edebiyatını mahfettik cok üzgünüm zaten :)

DESteklediğin için tşk. ederim saol..

bence çok iyi olur.. saygılarımla

Alevimen
22.06.2005, 21:36
öneri için teşekkürler. cevabin geçikmesi mesajı henüz yeni okudum ve yeterince 'istek' oldumu neden olmasın... Pasif davranmamın nedeni forumun içeriği dağılmamasını istediğim içindir, az ve öz bölümlerden yanayım bu nedenle bu tür hamleleri evvela iyi düşünmek ve üzerinden zaman akıtmak gerekiyor. konuyu takip ediyorum..

LiberalistiC
28.06.2005, 08:27
Bencede çok iyi bir fikir katliamlar bölümünün açılması iyi olur en azından bazı gerçekleri yansıtıtır.