Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk Filmi Hayranlari buraya

Kolera
07.03.2006, 14:07
Ben Türk filmlerine Bayilirim. Özellikle Eski Olanlarina

Burada En sevdiginiz Türk filmi repligini Paylasalim ve en kötü karakteri Secelim

Benim En sevdigim Replik Nuri Alco´dan" -Abim senin kiymetini bilemedi Yenge" (Emrahin annesi oya Aydogana söylüyor)sonrasinda da Yengeyle yatiyor ve sonra yengeyi satiyor

En kötü karakter kim

1. Nuri Alco (Genelde Emrah filmlerinde Emrahin amcasi rolündedir. Emrahin babasi ölünce yengesine sulanir emrahin kardesini satar uyusturucu patronudur genellikle viski icer beyaz takim elbise giyer)

http://www.fotoajans.com/turk_unlu/n/nuri_alco.jpg (hatirlamayanlar icin fotografi)

2. Erol Tas birazdaha genel bir kötü karakter. Film Köyle ilgili ise Aga olur baskici zulümcü , Sehirdeyse Mafya Patronudur. Genelde Filmlerde Önüne gelen cilingir sofrasindan tavugu ikiye bölüp aspirin gibi yuttugu sahnelerle akillarda yer etmistir.

http://www.bostonturkishfilmfestival.org/2005Festival/susuzyaz.jpg (erol tas fotografi )

3. Tecavüzcü Coskun Coskunu anlatmaya gerek yoktur. Her zaman kot pantolan göbege kadar acik gömlek yada tsört giyer.Amaci bellidir. (valla resmini bulamadim baya baktim ama

sizce hangisi daha kötü

Canan
07.03.2006, 14:18
bence erol tas..... filmlerinde koylulere az cektirmedi...

Kolera
07.03.2006, 14:27
ama bazi filmlerinde erol tas insafa gelir aglar gerekirse iyinin tarafina da gecebilir. hatta pisman olup aglayabilir. diger ikisinde bu mevcut deil. coskun yakalaninca aglar yakarir. nuri alcoda böyle birsey hatirlamiyorum ama

Canan
07.03.2006, 14:30
erol tas ve coskunun kotulugu yanlizca su zavalli saf kizlara.... bu saf kizlar yok mu beni bile delirtiyolar....
saf kizlarda hulya avsar ve banu alkan oluyo bu arada..... ay ne saf ne saf....

Kolera
07.03.2006, 14:31
kiz onlarin safligimi kaldi artik. :)

Oli
07.03.2006, 15:09
erol taşın üzerine kötü tanımam... nuri alçoda fena değildir ama o ve tecavüzcü genelde kadınlara yönelik şiddet uygular. Erol Taş ise çocuk, kadın, yaşlı tanımadan sadece cinsel içerikli değil hertürlü kötülüğü:sarkazm yapabilecek çok değerli:sas bir oyuncudur. en ilginç olanı ise halkımızın (annem dahil tüm annelerin) sokakta bile görse yüzüne tüküreceği bir oyuncuydu.:olmadi

Kötülerin kötülüğü adına EEEERRROLLL TTTAAAŞŞŞ!

Hüseyin69
07.03.2006, 15:26
erol tas kadir savun ihsan yüce bahar öztan münir özkul sümer tilmac ve daha niceleri hepsi basli basina türk sinemasinin dehalari idi bunlardan kimileri hayatta kimileride coktan yok olup gittiler gidenlerin yeri cennet meka olsun kalan saglarada allah daha uzun ömürler versin

Lamekan
07.03.2006, 15:29
Valla kötü adam seçeceksek Erol Taş siyesim geliyor ama kötülük kelimesinide Erol Taş'a yakıştıramıyorum..:) Ne kadar kötü rolde oynamış ve gerçekdende, hakkını vermiş olsa bile :( Zaten coşkunu saymaya değmez kullan at türü tiplerden, nuri alço kalıyor geriye :)

kavakli
07.03.2006, 15:53
vallaha benimm adamim nuri alco ama coskunla birebir tasisma sansina eristim gayet normal biri cok sevimli cana yakin coskun diyorum ben :D

Azrail
07.03.2006, 16:35
tabiki erol taş, diğer ikisinin amacı belli :) ama erol taş her filimde daha bi kötü, Allah rahmet eylesin

barabar
07.03.2006, 16:39
erol taş tan başka kötüsü yoktur

Serkan_Devrim
07.03.2006, 16:42
Erol Taş genelde egoist mafya adamını canlandırır. ama ailesine sadıktır yaw. bence Nuri Alco ailesine bile ihanette ve gençleri eroin tuzağına düşürmekte baya başarılı. oyum Nuri Alco'ya

Oli
07.03.2006, 16:46
Erol Taş genelde egoist mafya adamını canlandırır. ama ailesine sadıktır yaw. bence Nuri Alco ailesine bile ihanette ve gençleri eroin tuzağına düşürmekte baya başarılı. oyum Nuri Alco'ya

Ali Ekber sen Erol Taşı pek izlememişsin...

Belkıs Akkalenin yeni doğmuş çucuğunu aldı..:S
Sezercik ve daha nicelerini dilendirdi.:uzgunsok:
Tecavüzde var çeşitli filmlerinde.:ehyani :S

Kolera
07.03.2006, 16:47

Tecavüzde var çeşitli filmlerinde.:ehyani :S

oli süpersin ya belkis akkale filmi nerden aklina geldi yauw güldürdün beni

Serkan_Devrim
07.03.2006, 16:49

Tecavüzde var çeşitli filmlerinde.:ehyani :Solsun yaw. Nuri ondan geri kaldımı? yengesine bile tecavüz etti. :yamukgul:

Oli
07.03.2006, 16:50
oli süpersin ya belkis akkale filmi nerden aklina geldi yauw güldürdün beni

ya o film resmen yönetmenlik rezaleti bir film... Annem izlerken mecburen izledim bir iki kere.. tabii annemin küfürleri arasında... ayrıca babam bir Erol Taş hayranıdır. dayakları falan gördükçe kendini onda görüyo sanırım, Erol Taş dövdükçe babam keyiflenir...:pisman

Roşna
07.03.2006, 16:51
vallaha benimm adamim nuri alco ama coskunla birebir tasisma sansina eristim gayet normal biri cok sevimli cana yakin coskun diyorum ben :D

yok canımm birebir tanıştığın için ona torpilmi geçelim

Oli
07.03.2006, 16:52
olsun yaw. Nuri ondan geri kaldımı? yengesine bile tecavüz etti. :yamukgul:

Nurinin zaafı var ne yapsın adam:yamukgul: hem eroinci hemde cinsel dürtüleri güçlü... ama hep sosyete filmleridir onunkiler... erol ise halk adamı bazen ağa, bazen dilendirici şefi, dayakçı koca falan...:komik :komik

Roşna
07.03.2006, 16:52
bende alço diyorum. hem onun gerçek hayattada uyuşturucu ile ilgili bir olayı vardı yanlış anımsamıyorsam.

Kemal
07.03.2006, 16:55
bence en kötüsü Erol Taş...
diğerleri belirli rollerde gösterdiler kendilerini, ama Erol Taş kimi zaman köy ağası oldu, kimi zaman mafya babası, üvey baba, eroin tüccarı, hırsız çetesinin lideri vs.vs.vs.... yüzlerce filmde çıktı karşımıza ve çok büyük bir kısmında kötü adam oldu. oynadığı her filmde de rolünün hakkını verdi.

bence ankete Hüseyin Baradan, Bilal İnci, kadınlardan Aliye Rona, Güzin Özipek, Suzan Avcı gibi isimler de eklenebilirdi.

Oli
07.03.2006, 16:56
bende alço diyorum. hem onun gerçek hayattada uyuşturucu ile ilgili bir olayı vardı yanlış anımsamıyorsam.

evet onun yüzünü-gözünü şişirmişlerdi. sedat pekerin adamları dövmüştü galiba. adam ne yapsın filmlerde eroin vere vere müptela ettiler garibanı:yamukgul:

bi de NARO diye bir örgüt kurulmuştu... Nuri Alço korkudan ne yapacağını şaşırmıştı benim örgütle alakam yok diye... hayranları demekki onu örnek alıyo.

Oli
07.03.2006, 16:58
bence ankete Hüseyin Baradan, Bilal İnci, kadınlardan Aliye Rona, Güzin Özipek, Suzan Avcı gibi isimler de eklenebilirdi.

evet birkaç tane daha kötü var. ama mesela ben Hüseyini çıkaramadım. Aliye Rona hakediyo ankete girmeyi. yinede en belirgin olanlar anketteki üçlü bence...

Kolera
07.03.2006, 17:00
valla arkadaslar tekrardan ankete secenek ekleniyormu yada nasil bilmyorum o yüzden aliye rona disarda kaldi. ama aliye ronanin kadir inanir filmlerinde iyi namuslu haram yemeyen anne rolleride vardir. ama bu 3 kisinin iyi rolu yoktur

Kemal
07.03.2006, 17:03
evet birkaç tane daha kötü var. ama mesela ben Hüseyini çıkaramadım. Aliye Rona hakediyo ankete girmeyi. yinede en belirgin olanlar anketteki üçlü bence...

Hüseyin Baradan'ın kötü karakterleri genelde siyah beyaz filmlerdedir. daha sonradan halkın kendisine gösterdiği tepkiden bıkıp küçük hanımefendi ve benzeri filmlerde uşak, şoför gibi iyi roller de oynamıştır. ama siyah beyaz filmleri unutulmaz bıçak, tabanca, tüfek, köy, kent demeden yapmıştır kötülüğünü.

Kemal
07.03.2006, 17:06
valla arkadaslar tekrardan ankete secenek ekleniyormu yada nasil bilmyorum o yüzden aliye rona disarda kaldi. ama aliye ronanin kadir inanir filmlerinde iyi namuslu haram yemeyen anne rolleride vardir. ama bu 3 kisinin iyi rolu yoktur

diğerlerini bilmem de Erol Taş'ın iyi rolleri vardır. Örneğin Cüneyt Arkınla çevirdiği komedi denilebilecek vurdulu kırdılı filmler var. orada cüneyt arkın'ın arkadaşıdır. daha bir sürü filmi var iyi karakter oynadığı.

Oli
07.03.2006, 17:08
diğerlerini bilmem de Erol Taş'ın iyi rolleri vardır. Örneğin Cüneyt Arkınla çevirdiği komedi denilebilecek vurdulu kırdılı filmler var. orada cüneyt arkın'ın arkadaşıdır. daha bir sürü filmi var iyi karakter oynadığı.

Doğru "ikimizde bir boydayız, biz delikanlıyız" şarkısı çalınan bi filmi vardı Fahrettin (Cüneyt) ile. Ondan başka iyi olduğu (komik dövüşlü bir iki dışında) yoktu sanırım. "hergeleler" de soyguncuydu...

Roşna
07.03.2006, 17:16
evet onun yüzünü-gözünü şişirmişlerdi. sedat pekerin adamları dövmüştü galiba. adam ne yapsın filmlerde eroin vere vere müptela ettiler garibanı:yamukgul:

bi de NARO diye bir örgüt kurulmuştu... Nuri Alço korkudan ne yapacağını şaşırmıştı benim örgütle alakam yok diye... hayranları demekki onu örnek alıyo.

olabilirr almışlardırr nede olsa iyi örnek alıyoruzz hemen zaten.kurtlar vadiside buna iyibir örnek

Adam
07.03.2006, 17:16
Erol Taş ne oyuncuydu. Bir insana kötü adamı oynamak bu kadar mı yakışır? Kendisini saygıyla anıyorum.

Kolera
07.03.2006, 21:37
bir de bu nuri alco ve coskun arasindaki farklar var hic okudunuzmu bilmiyorum.

Roşna
09.03.2006, 14:15
Erol Taş ne oyuncuydu. Bir insana kötü adamı oynamak bu kadar mı yakışır? Kendisini saygıyla anıyorum.

bu konuda çok haklısın benim babaannem filmleri gerçek sanırdı bana hep zozan diyemediği için sozan ben buna hiç inanmıyorum derdii millete eziyet edip kaandırıyor ölü numarası yapıyor derdii

Asli
13.03.2006, 13:19
bence Erol Taş
ben çok korkardım ondan küçükken

iyidost69
13.03.2006, 16:03
En kötü kötü rolcü Erol Taş tır.