Orijinalini görmek için tıklayınız : Bi bakar mısınız?
kapasitans 07.03.2006, 22:17 Merhabalar,
Sn. Forum yetkilileri ve değerli üye arkadaşlarım.Forumda bir kaç gündür yazılanları okuyorum.Dikkatimi çeken bir nokta var.Bu forumda üye olan alevi kardeşlerimiz çok radikal diğer taraftan alevi olmayan kardeşlerimiz de çok radikal.Yazılanlara verilen tepkiler çok uç sınırlarda.Öyleki sert,kırıcı ve hakaret dolu tartışmaların yaşanmadığı konu yok gibi.Bazen konulara yazılan cevaplar o kadar basit o kadar provakatörce yazılmış yazılar ki kendi kendime hayıflanıyorum.Neden bu sertlik?Neden bu anlaşamamazlık?Neden bu hoşgörüsüzlük? gibi sorular ardarda sıralanıyor zihnimde.Tüm forum üyelerini Hoşgörüye davet ediyorum.Zira hoşgörüsüzlüğün,hakaretin,saygısızlığın olduğu yerde bilgi paylaşımı olamamaktadır.
Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
hersey gerektigi yerde tartisilairkk tatliya varilacaginin kanisindayimmm yanii goruss farkliligi olurr yani herkes ayni gorusu savunamaz degilmii bu bazenn tabikiii sert kacabiir ama seviyeli yanii sonraaa herkes diger konularda kirginlik kizginlik olmadan gorusunu savunurr dusuncesini yazarr burasiii herkonuya acik bir forumdur asiriya kacmaamk uzere yani kufure falan....boyle konu hakkaindaki tartismalara ben cok dogal diyorummm bu gayet normal gercek hayatta bilee boyle seyler olurrr tartisilirr yeri gelirr sertlik olurr ama sevgi saygi kaybolmaz diyorummm tabiki bu insanina gorede degisiyorrr
saygilar.............
kapasitans 07.03.2006, 22:30 yani kufure falan ben cok dogal diyorummm bu gayet normal gercek hayatta bilee boyle seyler olurrr
Merhabalar,
Şu dediğinizi onaylamıyorum.Böyle saçmalık olabilir mi?Birisi görüşünüze ve size küfrederecek ve bunu hoş ve doğal karşılayacaksınız öyle mi? Bu söylediğinizi sanıyorum kimse tasvip etmez.
Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum
Serkan_Devrim 07.03.2006, 22:31 ben kendi adıma bir özeleştiride bulunmam gerekirse son zamanlarda biraz agresifim. forum baya kalabalıklaştı. ve baya aktif üyeler var. forumu gece terkedip sabah açtığımda beş sayfa konu hakkında yazı yazılmış oluyor. alevilikle ilgili yalnış bilgiye sahip olan ve dayatmacı arkadaşlarda oluyor ve bende de bazen kayış kopuyor. rahatsızlık verdiğim bütün dostlardan özür dilerim.
Merhabalar,
Şu dediğinizi onaylamıyorum.Böyle saçmalık olabilir mi?Birisi görüşünüze ve size küfrederecek ve bunu hoş ve doğal karşılayacaksınız öyle mi? Bu söylediğinizi sanıyorum kimse tasvip etmez.
Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum
evett ordaa imla noktalma hatasi yapmisimm ozur dilarim hic farketmedimm zatenn savudugum goruss bu degildiii anlayisla karsilayacaginizi umut ediyorumm simdi alatmak istedigim daha acikk ayrica hemen farkettiginiz icin saolunnn :(((( tabiki bahsetitginiz seyi kimse onaylamazz ben onu anlatmak istemedimm kusura bakmayinn
saygilar........
Hüseyin69 07.03.2006, 22:47 evet genel olarak elestiri dozlari fazlasiyla siddetini artmis durumda
bende dahil
lakin herkes kendi aynasindan bakar dünyaya
herseye hos görü herseye saygi sevgi nereye kadardir
sinirini biriniz söyleyinde ona göre tedbirimizi alalim
pir sultan abdalim ey hizir pasa
bizi hasret koydun kavim kardasa
yazilanmi gelir sagolan basa
katip arzu halim yaz yare böyle
umarim bu dörtlükte hakaret saldirganlik yoktur
lakin sizler okumus insanalrsiniz daha iyi bilirsiniz
ayrica bu dörtlügü mesaj basligini acmis vatandasa atf ediyorum
Dostum bir daha ki sefere "bir bakar misiniz" gibi bir baslik kullanma lütfen. Cünkü forum kurallari geregi yasak.
Merhabalar,
Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum küfür edeni acıklarmısın kim kfür ediyor bu buyuk bir suçlamadır dikkat edin tamam bazen tartışmanın tonu yukseliyor ama küfür olacagını zannetmiyorum forum içerisindeki tüm canlarımız seviyeli ve kendilerini kanıtlamış insanlardır bu yaklaşımınız bence sakıncalı tekrar ediyorum küfür edeni acıklayın yoksa konuyu kapatılmasını diliyorum......
küfür edeni acıklarmısın kim kfür ediyor bu buyuk bir suçlamadır dikkat edin tamam bazen tartışmanın tonu yukseliyor ama küfür olacagını zannetmiyorum forum içerisindeki tüm canlarımız seviyeli ve kendilerini kanıtlamış insanlardır bu yaklaşımınız bence sakıncalı tekrar ediyorum küfür edeni acıklayın yoksa konuyu kapatılmasını diliyorum......
dogan24 bu hata benden kaynalandi arkadas benim yorumumun hatasina gore yorum yaptiii yanlis anlasilmadan kaynaklandi buna ben sebep verdim ozur dilerimmm.....
saygilar.................
sert cikislar konuya göre oldugunu düsünüyorum. ama alinacak bisey olmamali ortada cünkü kimse kisisel ''hakaretde'' bulunamaz. elestiri konuyla alakali oldugu icin.
insanlarin oldugu ortamda gerilim normaldir. bunu sadece uzatmamak gerekir
diye düsünüyorum.
dogan24 bu hata benden kaynalandi arkadas benim yorumumun hatasina gore yorum yaptiii yanlis anlasilmadan kaynaklandi buna ben sebep verdim ozur dilerimmm.....
saygilar.................tamamdır sıla can erdemliğin için var olasın..
ama her tartışmadan sonra konu açıp formu zedeleyecek kınamalardan uzak durmak gerekir kişilerle olan tartışmalar sonuç itibari ile tatlıya bağlanıyor degilmi (ya bu forum özgur degilmi) deyip savunmaya geçmek yersiz bir davranışdır......
tamamdır sıla can erdemliğin için var olasın..
ama her tartışmadan sonra konu açıp formu zedeleyecek kınamalardan uzak durmak gerekir kişilerle olan tartışmalar sonuç itibari ile tatlıya bağlanıyor degilmi (ya bu forum özgur degilmi) deyip savunmaya geçmek yersiz bir davranışdır......
burda size katiliyorumm tabiki bu formaa ozgu biseydirr tartislmalar sadece konu kapsamainda olurrr kisisel degil yaniiiii benim anlatmak istedigimde budur sadece..... saolun anlayisinizz icinn ............
saygilar.........
Bence seviyenin zorlandığını düşünmüyorum. Genel olarak gayet düzeli ve etkin birşekilde tartışmaların sürdüğü konusundayım.. Uç noktalar karşı karşıya kaldığında bile sayğı sınırları fazla zorlanmamakdadır. Bu da buranın güzelliğidir...
Alevimen 08.03.2006, 01:20 forumun seviyesi bence diğer türkçe yazılan forumlardan çok iyi bir durumdadır, bu konuda polemiklere izin veremedim.
yapıcı ve üretici mesajlarınız olursa incelenmeye alınır fakat içeriksiz topik seçiminden başlayıp gene kanıtsız ve önerisiz mesaj metini yazmışsınız. Yazmış olduğunuz yazı ile yola çıkamayız o nedenle dediğim gibi polemiklere izin yok ve topik kazana..
|