Orijinalini görmek için tıklayınız : kanal türk

ayvaz58
08.03.2006, 13:28
kanal türke yapılan bu hakaret bize ders olmalı kanal türkte şu an sadece of çay reklamları var çünkü medyaya el atanlar kanaltürkü sonlandırmak istiyor reklam veren şirketlerin dosyasını araştırmaya alırım diye tehdit ediyorlar

Oli
08.03.2006, 13:30
kanal türke yapılan bu hakaret bize ders olmalı kanal türkte şu an sadece of çay reklamları var çünkü medyaya el atanlar kanaltürkü sonlandırmak istiyor reklam veren şirketlerin dosyasını araştırmaya alırım diye tehdit ediyorlar

şu kanaltürkü çok abarttık galiba... ulusalcı alelade bir kanal işte.
bilgileriniz nerden kulaktan dolma mı?

ayvaz58
08.03.2006, 13:33
biraz gündem takibi yeter.kanaltürkte açıklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam

Urfalı
08.03.2006, 13:36
şu kanal türkü çok abarttık galiba... ulusalcı alelade bir kanal işte.
bilgileriniz nerden kulaktan dolma mı?

Bence bu kadar sıradan açıklama yetmez.
Ulusalcı olması bile yetmez mi?
Ayrıca, Tv'deki sıralamada ben şahsen 1. sıraya koydum bu kanalı.
Kaldı ki, diğer kanalalrın hemen hemen hepsi, suya sabuna dokunmadan yayıncılık yaptıkaları için, kirlenmişler! Pisliğe batmış durumdalar, değil mi?
Saygılar

Oli
08.03.2006, 13:40
Bence bu kadar sıradan açıklama yetmez.
Ulusalcı olması bile yetmez mi?
Ayrıca, Tv'deki sıralamada ben şahsen 1. sıraya koydum bu kanalı.
Kaldı ki, diğer kanalalrın hemen hemen hepsi, suya sabuna dokunmadan yayıncılık yaptıkaları için, kirlenmişler! Pisliğe batmış durumdalar, değil mi?
Saygılar

kanaltürk şu anda akp iktidarda olduğu için muhalefet görünüyor... zannetmiyorum başka bir hükümete karşıda böyle yapsın...
cüneyt arcayürek, tuncay özkan, merdan yanardağ, hulki cevizoğlu bana göre objektif değiller amaçları sadece akp yi güçsüzleştirmek.. Doğru düzgün bir tartışma programları yok hep aynı görüştekileri çağırıyorlar...
hep eski generaller... hep paranoya... hep tekdüze...

kavakli
08.03.2006, 13:41
yazik tabiki bi kanala bu sekilde tavir alinmasi ben kiniyorum orada calisan emekciler adina uzuluyorum

Urfalı
08.03.2006, 13:46
kanaltürk şu anda akp iktidarda olduğu için muhalefet görünüyor... zannetmiyorum başka bir hükümete karşıda böyle yapsın...
cüneyt arcayürek, tuncay özkan, merdan yanardağ, hulki cevizoğlu bana göre objektif değiller amaçları sadece akp yi güçsüzleştirmek.. Doğru düzgün bir tartışma programları yok hep aynı görüştekileri çağırıyorlar...
hep eski generaller... hep paranoya... hep tekdüze...

Oturduğu yerde atıp tutmadıkaları, çanak sorularla program yapmadıkları, çekinmeden olayların üzerine gittikleri için, bırak AKP süresince olsun. Bırak sonra da muhalfetten vazgeçsinler. Bırak hiç olmazsa, bu sürede gerçeklerle yüzleşsin bu üstlerine ölü toprağı serpilmiş milletin.
Yapmak zordur, eleştirmek kolaydır. Sen de kolayına kaçıp, ahkam kesiyorsun dostum.
Saygımla

ayvaz58
08.03.2006, 13:53
hep eski generaller... hep paranoya... hep tekdüze... senc şu anda akp iktidarına karşı olan iktidara boyun eğmeyen kaç kanal var sayısı belli.yanlız hulki cevizoğlu daha önceki yayın hayatındada aynı şekildeydi bu yüzden kanaldan kanala geçti kovuldu.bırakta akp nin gerçek yüzünü göstersin dostum

izmirksk
08.03.2006, 14:01
ben bilime ibadet gözü ile bakan birisiyim hulki cevizoğlunun önceki yıllardaki ceviz kabuğu programları müthişti ve türkiye de tekti azmı sabahladım o programlarda , çok güzeldi .çok..
ama şimdi bakıyorumda türk milliyetçisiyim diyor ve bununla övünüyor
elbette isteyen istediği görüşte olabilir hulki cevizoğlunun bu tavrını gördükten sonra evde sırf bu yüzden bu kanalı izlemiyorum ,izletmiyorum
ayrıca su tv gibi süper bir kanalımız var
türke kürde zazaya eşit gözle bakan.....

derviscemal
08.03.2006, 14:42
Sevgili arkadaşlar kanaltürk,
daha önceki yıllarda bizim tv ler açılmadan özellikle muharrem ayında muharrem sohbetleri düzenlemiş ve katkı sağlamıştır. ayrıca ali samiyen stadında radyo barış ın düznlediği 30.000 kişinin katıldığı barışa semah dönenelr etkinliğini canlı olarak vermiştir. ve bunlar yanlızca benim bildiklerim. bize el uzatanlara sahip çıkmamız gerekir diye düşünüyorum..

yapabileceğimiz alternatif destekler varmıdır bilgisi olan varsa lütfen paylaşalım..

saygılar..

Urfalı
08.03.2006, 14:47
daha önceki yıllarda bizim tv ler açılmadan özellikle muharrem ayında muharrem sohbetleri düzenlemiş ve katkı sağlamıştır. ayrıca ali samiyen stadında radyo barış ın düznlediği 30.000 kişinin katıldığı barışa semah dönenelr etkinliğini canlı olarak vermiştir. ve bunlar yanlızca benim bildiklerim. bize el uzatanlara sahip çıkmamız gerekir diye düşünüyorum..

yapabileceğimiz alternatif destekler varmıdır bilgisi olan varsa lütfen paylaşalım..

saygılar..

Evet haklısın Derviş. Ben şahsen, TV konusu geçtikçe, kamuoyu yaratmaya çalışıyorum ve bu kanalı izleyin, diyorum çevreme. Seyirci sayısı çoğladıkça reklam gelirleri de artar ve bu kanal ayakta kalır.

iyidost69
08.03.2006, 15:04
Sevgili Dostlar,
kanal türk tv yi uydudan yayın yapmadığı için izleyemiyorum. Ama onun avrupa kolu olan Euro türk ü arada izliyorum. Bence, bu kanalı izlemeliyiz. Ve destek olmalıyız.Çünkü bize yakın bir yerde olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, bizim kanalları da izlemeye ve izletmeye çaba göstermeliyiz. ben şahsen artık cem tv, su tv veya kanal 12 yi izliyorum. hepsine de eşit mesafedeyim. ve destekliyorum. kanal türk ün bu koşullarda bizim kanallarımızdan sonra bize en yakın kanal olduğunu düşünüyorum.
Klasik bir söylem ama; "Düşmanımın düşmanı dostumdur."

sevgiler.
saygılar.

Oli
08.03.2006, 16:03
"Düşmanımın düşmanı dostumdur."

bunun aslı şöyledir:

"dostumun dostu dostum, dostumun düşmanı düşmanım, düşmanımın dostu düşmanım, düşmanımın düşmanı dostumdur."

Devlevtler arası ilişkilerde Türklerin bakış açısının böyle olduğu söylenir. Çok basit bir genelleme asla doğruda olamaz. İnsan ilişkilerinde de yanlış bir tavır olur...

Urfalı
08.03.2006, 16:06
bunun aslı şöyledir:

"dostumun dostu dostum, dostumun düşmanı düşmanım, düşmanımın dostu düşmanım, düşmanımın düşmanı dostumdur."

Devlevtler arası ilişkilerde Türklerin bakış açısının böyle olduğu söylenir. Çok basit bir genelleme asla doğruda olamaz. İnsan ilişkilerinde de yanlış bir tavır olur...

Bak bu doğru işte. Ama arkadaşımız bu amaçla söylememiştir.

haydargunel
09.03.2006, 02:11
bence destek olunması gereken kanal. bizim kanallarımız dışında biz alevilere en yakın görünen tv kanalı tabi bu benim görüşüm.

ayvaz58
09.03.2006, 09:54

saygılar..evet kimsenin sesi çikmazken bize destek veren kanaldı geçen sene ve bu sene muharrem sohbetleri yaptı geçen sene tek yapan kanaldı barışa semah dönenleri ekrana getirdi ve bir keresinde kardeşlik cemi düzenledi dertli divani ile.tabiki sahip çıkmalıyız

ufuk44
09.03.2006, 10:32
sevgili arkadaşlar

kanalturk ü destekleyelim ve sürekli izleylim

lyon06
09.03.2006, 15:37
kanaltürk ailece izlediğimiz, ve kültür açısından seviye açısından diğer kanallardan çok çok üstün bir kanal, ayrıca diğer kanallardaki gibi halkı uyutma politikası da yapmıyor düzeyli seviyeli bir kanal, birilerine dokunmuştur ve kanalı yıpratmak için böyle bir yol izlemişlerdir.(reklam açısından ) söylüyorum. ayrıca hiçbir kanalda muharrem aylarında muharrem sohbetleri diye bir program olmadı olsa bile hemen geçiştirdiler.bana göre kanaltürk'e destek verilmeli unutmadan yazayım bazı devlet büyüklerimiz eleştirmeye hiç gelmiyor. hatası olmayan biri neden eleştirilir.?? hep benim dediğim olsun diyorlar şimdide kanaltürke takmışlar demekki konu için teşekkürler saygılarımla

karakartal
09.03.2006, 20:14
ben alevi olarak hemde beşiktaşlı olarak çok seviyorum. muharram ayında yayınladıkları program ve cem dizdar gibi insanları orada görmek çok keyifli.