Orijinalini görmek için tıklayınız : Kim hangi Anti Virüs Programi Kullaniyor

Kolera
08.03.2006, 15:34
evet arkadaslar kim hangi anti virüsü kullaniyor ne kadar memnun

ben kaspersky kulllaniyorum ruslarin yaptigi program valla affi yok.

kavakli
08.03.2006, 15:34
mcaffe 8.0 enterprise
hic sasmam

Kolera
08.03.2006, 15:40
kavakli gercekten oda cok güzel ayrica demo sürümleri icinde en uzun süreli olani diger bütün deneme prgramlarin deneme süresi bir ayken bunun 3 aydi

barabar
08.03.2006, 15:52
ben avast kullanıyorum önceden kaspersky kulanıyodum çok kasıyo bilgisayarı bence en iyisi avast

Kolera
08.03.2006, 15:55
kaspersky icin iyi bir performans gerekiyor. gercekten

democracy
08.03.2006, 16:12
piyasadakilerin çoğunu kullandım pc için en fazla güvenlik sağlayan norton internet security bence ama pc nin sistem kaynaklarını tam anlamıyla sömürür bu yüzdendir ki iyi pc için norton orta halli bişey için kaspersky eski pc için (antivir ya da avg antivirüs) tercihimdir

Kolera
08.03.2006, 16:19
norton bir isletim sistemi kadar alan kapliyor ve hic bir islev yapmiyor
ne zaman norton kullanan birinin bilgisaayarina baska bir anti virüs kursam en az 6 tane virüs buldu. norton tras

ALeViQueeN
08.03.2006, 18:12
Norton anti virus :)

ALeViQueeN
08.03.2006, 18:12
norton bir isletim sistemi kadar alan kapliyor ve hic bir islev yapmiyor
ne zaman norton kullanan birinin bilgisaayarina baska bir anti virüs kursam en az 6 tane virüs buldu. norton tras

Desene benim bilgisayardan o yüzden hiç virüs eksik olmuyor.. Norton saolsun :s

Eskiya
08.03.2006, 18:28
Kaspersky güzel virusscanner ama istedigi resource'lar cok. Benim bilgisayar iyi oldugu halde bazen zorlaniyo. Suan Nod32 kullaniyorum ve cok iyi

Kolera
08.03.2006, 18:40
Desene benim bilgisayardan o yüzden hiç virüs eksik olmuyor.. Norton saolsun :s

valla aynen öyle. Norton kadar hantalini görmedim.

Benim önerim Kaspersky (iyi performanslar icin)

Mcafee enterpreis8.0 (fazla hizli olmayan bilgisayarlar icin)

Bitdefender Plus 9 (buda iyi)

democracy
08.03.2006, 19:05
Bence norton çok iyi bir programdır ama dediğiniz gibi çok yer kaplar ve işletim sisteminin heryerine bi reg dosyası atar silemezsin pcden ama güvenlik konusuna gelince ondan iyisi yokur bence

bu arada diğerleri kötüdür demiyorum bende kaspersky kullanıyorum bi problemimde yok zaten alın sizde deneyin kasperskyi
bunlar deneme sürümleri crack ya da serial yazmıyorum buraya isteyen bana ulaşsın

Download :
Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0.522 (http://downloads1.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kavpersonal/kav5.0.522_personalen.exe) | Personal Pro 5.0.522 (http://d-eu-1h.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kavpersonalpro/kav5.0.522_personalproen.exe)
Release notes for Personal 5.0.522 (http://downloads1.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kavpersonal/release_notes.htm) | Release notes for Personal Pro 5.0.522 (http://downloads1.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kavpersonalpro/release_notes.htm)

Kaspersky Anti-Hacker 1.8 ---Kaspersky den firewall yazılımı bence güsell indirmek için tıkla yeter (http://downloads1.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kantihacker/kasp1.8.180_anti-hackeren.exe)

Kemal
08.03.2006, 19:07
Şu anda nod32 kullanıyorum... çok iyi bence...

bunun yanında firewall, anti-spyware gibi programlar da yüklü..

meymane_usari
08.03.2006, 19:30
ben bit defender kullanıyorum ben ve çok memnunum

derviscemal
08.03.2006, 19:36
avast problemsiz ve internetten ücretsi yüklene biliyor sanırım. avast kulandıktan sonra hepsini sildim..

Kolera
09.03.2006, 00:05
avast problemsiz ve internetten ücretsi yüklene biliyor sanırım. avast kulandıktan sonra hepsini sildim..

Dervis Zaten bir kac tane bir arada kullanirsan birbirlerini virus olarak görüp bilgisayar geberiyor http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/a030.gif yani dikkatli ol birini silmeden digerini yüklememe dikkat et. Özellikle norton ve kaspersky. basimiza gelmisti. acemiydik o zamanlar. Ama sunuda unutma ucuz etin yahnisi yenmez http://www.cheesebuerger.de/images/midi/nahrung/e025.gif demisler ki bu antivirüs icin cok gecerli

Hüseyin69
09.03.2006, 00:23
bir seferinde bilgisayari korumaya almak icin nasilki devletin asker polis özeltim cevik kuveti olur ya ayni olay bende yaptim norton kaspesky bks ve bunlara benzer iki üc antivirus programi her seferinde hepisini tek tek kontrol ediyorum abi nortonun bulmadigini kaspersky kaspersky nin bulmadigini bks bulup bulup sergi sarayi gibi diziyordu karsima tabiki siliyordum ve bir gün pc yi acamadim cökmüs darmadagin olmustu yeniden format attim simdi hic birini kullanmiyorum zone alarm disinda. sürekli alarm halinde

eylemm
09.03.2006, 00:27
ben bu program işlerinden pek anlamıyorum ama avast yüklü şuanda. bu yeterlimi sizce arkadaşlar ya da daha iyi bi program var mı?

Kolera
09.03.2006, 01:56
Valla Eylem dervis bu avastin internette bedava oldugunu yazmis. bedava olan hicbirseye güvenme derim. bilgisayarin hizliysa kaspersky ama cok deilse mcafee, nod32 yada bit defender derim

ALBAY_KAWA
09.03.2006, 02:39
norton anti virus kullaniyorum ve memnunum, kullanilmaisni bilemk lazim nortonu, eger yalnis kullanilimda, pek bir sey ifade etmiyor, ayrica nortonun kendi web sitesindende bilgiayariniz kontrol edile bilir, böylelikle programin pcdeki islevini daha yii anlyiorsun...
Vebu kontrol sayesinde, oalsi virus tespitleri norton tarafindan tespit ediliyor, ve birdahiki cikakn program dahaiyi oluyor ayrica, ozamana kadar internet üzerinden aylik aktuellestirilebilmee, avantaji sagliyor...

Kisacasi, kopie olan nortonlar pek bir anlamiyok...

Kolera
09.03.2006, 02:58
norton anti virus kullaniyorum ve memnunum, kullanilmaisni bilemk lazim nortonu, eger yalnis kullanilimda, pek bir sey ifade etmiyor, ayrica nortonun kendi web sitesindende bilgiayariniz kontrol edile bilir, böylelikle programin pcdeki islevini daha yii anlyiorsun...
Vebu kontrol sayesinde, oalsi virus tespitleri norton tarafindan tespit ediliyor, ve birdahiki cikakn program dahaiyi oluyor ayrica, ozamana kadar internet üzerinden aylik aktuellestirilebilmee, avantaji sagliyor...

Kisacasi, kopie olan nortonlar pek bir anlamiyok...

Yalniz sunu söyliyim gecenlerde nortonun kaspersky firmasindan yenicikan virüsler icin antivirüs yamalarini satin aldigini okumustum. buda kasperskynin bir adim önde oldugunu gösteriyor

KIZILEFE
09.03.2006, 13:13
ben bu program işlerinden pek anlamıyorum ama avast yüklü şuanda. bu yeterlimi sizce arkadaşlar ya da daha iyi bi program var mı?
her anti virüs programının genelde uzman olduğu alanlar vardır.
pc cillin windows tabanlı exe ve dll uzantılır dosyalara bulaşabilen virüsler konusunda ciddi anlamda uzmandır.

norton boot virüsleri konusunda baya baya iyidir fprot dos tabanlı virüslerde cok etkindir. kaspersky trojanlarda avast worm virüslerinde daha cok aktiftir tabii bu genellemedir. diğerlerini tanımıyo iye bişi söz konusu değildir.
genele baktığınızda ve yaygın internet kullanımı ve yazılan virüslerin sayılarına son zamanlarda dikkat ettiğinizde genelde worm tabanlı virüslerin daha aktif olarak sistemlere bulaşmaya çalıştığını görrebiliriz. eskiden virüslerle başımız beladaydı bir ara trojan truva atları ile şimdi ise dialer mantıklı yada sizi belli bir siteye yönlendirmeye çalışan kurtcuklarla ( worm) başımız belada
anti virüs seçiminde en fazla dikkat edilecek hususlardan birisi bu diğerlerini saymak gerekirse her antivirüs sistemi real time yani gerçek zamanlı tarama yapmadığı sürece çok fazlada işe yaramazlar bu yüzdende tsr de aktif kalmakda yani kullandığını winamp msn messenger gibi daima aktif olarak sistemde çalışmak zorundalar buda sahip olduğunuz bilgisayar kaynaklarının bir kısmının antivirüs tarafından kullanılması demek zaten bilgisayar konfigrasyonlarının 700 800 usd civarında orta bilgisayarlar olduğunu düşündüğünüzde zaten düşük olan bilgisayar hızının büyük bi kısmının anti virüs programı tarafından sömürülmesinin cokda bir anlamı yoktur bu konuda en acımasız ve doyumsu sömürgeci olan NORTON dur resmen ram ve işlemci canavarı diyebilirim. :))

avast bu konuda baya sakin bir tavır sergilemektedir notebook kullanıcısı olmam ve neticede notebookların cokda hızlı aletler olmaması sebebiyle bilgisayar kaynaklarımı anti virüs programına yedirmeye niyetim yok avast da bu konuda zaten cimri davranmakta tüm anti virüs programlarını bi şekilde kullanmışlığım var

diğer bir konuda yalancı alarm gecenlerde aleviforumda da problem olan yalancı alarm konusunda anti virüsler cok farklı tavırlar sergilemekte
örnek avast worm virüslerindecok fazla hassas olur olmadık worm hatası vermekte irc sciprtlerine bile uyus olmakta zaten antivirüs puanlamalarına baktığınızda dergilerde falan yapılan karşılaştırmada yalancı alarm ın büyük bir puan tuttuğunu göreceksiniz.

bir diğer önemli konuda anti virüs programının virüsü bulması kadar silmeside önemli bazı anti virüs programları virüsü silerken bulaşılmış dosyayıda silmekte bazıları virüsü silerken bulaşılmış virüsu silerken dosyaya sadece zarar vermekte bazılarıda silememekte

standart bilgisayar kullanıcıları için avastı önerebilirim

lyon06
09.03.2006, 16:35
bitdefender 8 plus ve ad-aware 6 kullanıyorum.

eylemm
10.03.2006, 00:25
her anti virüs programının genelde uzman olduğu alanlar vardır.
pc cillin windows tabanlı exe ve dll uzantılır dosyalara bulaşabilen virüsler konusunda ciddi anlamda uzmandır.

norton boot virüsleri konusunda baya baya iyidir fprot dos tabanlı virüslerde cok etkindir. kaspersky trojanlarda avast worm virüslerinde daha cok aktiftir tabii bu genellemedir. diğerlerini tanımıyo iye bişi söz konusu değildir.
genele baktığınızda ve yaygın internet kullanımı ve yazılan virüslerin sayılarına son zamanlarda dikkat ettiğinizde genelde worm tabanlı virüslerin daha aktif olarak sistemlere bulaşmaya çalıştığını görrebiliriz. eskiden virüslerle başımız beladaydı bir ara trojan truva atları ile şimdi ise dialer mantıklı yada sizi belli bir siteye yönlendirmeye çalışan kurtcuklarla ( worm) başımız belada
anti virüs seçiminde en fazla dikkat edilecek hususlardan birisi bu diğerlerini saymak gerekirse her antivirüs sistemi real time yani gerçek zamanlı tarama yapmadığı sürece çok fazlada işe yaramazlar bu yüzdende tsr de aktif kalmakda yani kullandığını winamp msn messenger gibi daima aktif olarak sistemde çalışmak zorundalar buda sahip olduğunuz bilgisayar kaynaklarının bir kısmının antivirüs tarafından kullanılması demek zaten bilgisayar konfigrasyonlarının 700 800 usd civarında orta bilgisayarlar olduğunu düşündüğünüzde zaten düşük olan bilgisayar hızının büyük bi kısmının anti virüs programı tarafından sömürülmesinin cokda bir anlamı yoktur bu konuda en acımasız ve doyumsu sömürgeci olan NORTON dur resmen ram ve işlemci canavarı diyebilirim. :))

avast bu konuda baya sakin bir tavır sergilemektedir notebook kullanıcısı olmam ve neticede notebookların cokda hızlı aletler olmaması sebebiyle bilgisayar kaynaklarımı anti virüs programına yedirmeye niyetim yok avast da bu konuda zaten cimri davranmakta tüm anti virüs programlarını bi şekilde kullanmışlığım var

diğer bir konuda yalancı alarm gecenlerde aleviforumda da problem olan yalancı alarm konusunda anti virüsler cok farklı tavırlar sergilemekte
örnek avast worm virüslerindecok fazla hassas olur olmadık worm hatası vermekte irc sciprtlerine bile uyus olmakta zaten antivirüs puanlamalarına baktığınızda dergilerde falan yapılan karşılaştırmada yalancı alarm ın büyük bir puan tuttuğunu göreceksiniz.

bir diğer önemli konuda anti virüs programının virüsü bulması kadar silmeside önemli bazı anti virüs programları virüsü silerken bulaşılmış dosyayıda silmekte bazıları virüsü silerken bulaşılmış virüsu silerken dosyaya sadece zarar vermekte bazılarıda silememekte

standart bilgisayar kullanıcıları için avastı önerebilirim

çok teşekkür ediyorum sevgili kızılefe verdiğiniz bu bilgiler için, faydalı olacak benim için :)

srdr_ist
10.03.2006, 02:24
AVG sürekli kendini aktive ediyor üzrinede bir deep frzee kurdum mu tamamdır. Sorun bazen deep freze yüzünden çökmesi ama virüsle spawn la uğraşmıyorum sorun verdiğinde veya virüsü silemediğinde restart herşey süt liman

Kolera
10.03.2006, 21:27
bu avg sanirim semsiye resmi olan program di degilmi arkadaslar

onurtt
10.03.2006, 23:02
virüsle yaşamaya alışalım dostlar ;ben alıştım artık...

Erki
10.03.2006, 23:43
suan Norton kullaniyorum. tavsiye ediyorum ayrica.

Turk_Che
12.03.2006, 10:14
Ben AVG kullanıyorum virüsleri silmiyor ama PC yede virüs sokmuyor Kyspersky gibiNortan gibi PC yi kasmıyor ve her şeyi virüs sanmıyor... Gayet hoş bir program... :) Herkese tavsiyemdir... Güvenlik DUvarı olarakta Seagate Personel Firewall ı kullanın size saldıranların modemi bile bazen kitleyebiliyor. Nerden biliyorsun derseniz arkadaş bana test amaçlı saldırmıştı ve modemi kitlenmişti reset bile atamıyordu :D SOnra bellli bir süre sonra düzeldi :)

PirO_62
12.03.2006, 17:49
bende avg

ArGuVaNlı
13.03.2006, 11:29
ben Nod32 kullanıyorum şimdilik. kullanmadığım bu kalmıştı. hepsini denedim. bunda karar kıldım. Nod32 nin en iyi özelliği bilgisayarı kasmaması. bundan önceki avast tı. kaldırdım bilgisayar çok rahatladı ve Nod32 avast ın bulamadığı bir çok şeyi buldu hemen. tavsiyemdir...

barışarock
18.03.2006, 02:55
bende kaspersky kullanıyorum bide deepfreeze.kaspersky iyi hoşda windows güncellenirken güncelleme dosyalarını sürekli virüs sanıyor zor sakinleştiriyorum ama yinede iyi iş görüyor.deepfreezde baba bişey ama kullanmayı tam bilmezsen biçok kez kullanıcıyı üzüyor,hevesle yüklediğin dosya bi restarttan sonra bi bakmışın yok ortalıkta...:)

KIZILEFE
18.03.2006, 03:15
sanırım zemote haklı baksana kaspersky windowsun dosyalarını bile virus sanıyo :))))
bilgisayardan anlayaman insanların bilgisayar kurtlarını yargılamaya kalkması bu olsa gerek

güldestim
18.03.2006, 10:11
norton anti virüs kullanıyorum.Evet bilgisayarı yavaşlatıyor.Ama güvenliği çok iyi sağlıyor.Tavsiye ederim.

Caf€Ri
18.03.2006, 10:43
Norton berbat, bilgisayarı çok kasıyor. Bunun yerine Kaspersky veya Avast daha işe yarar. Anti-virüs programları yerine makineye ilk windows kurulduğunda zone alarm firewall kullanılırsa kesin bir çözüm elde edilmiş olunabilir.

pirihorasani
18.03.2006, 22:54
Kaspersky kullaniyorum ve asla vazgecmem, mukemmel bir anti-virus programi, isteyen arkadaslar olursa serial+programi paylasabilirim forumda.

Tesekkurler,

hacking
20.03.2006, 00:37
kaspersky 2006 full beta 2 versiyonu kullanıyorum bence en dogru secim vürüs trojen worm vs vs bunlar daha portlara gelmeden siliniyor ilk başta bi yavaşlık söz konusu olabilir buda cache bellek taramasından %100 tavsiye ederim canlar
{norton kullanan canlar varsa onlar bir an öcne kaldır sın zaten symantec virüs yazıyo onada anti güvenlik çıkartıyor kendin pişir kendi ye gibi yani }

türküdostu
27.05.2006, 19:46
karspersky

haydar2
28.05.2006, 14:30
bende Nod32 kullaniyom,ve cok iyi.

epikurus
28.05.2006, 16:33
Ben de yukarıdaki canlara katılıyor ve diyorum ki kaspersky bir numara. Norton kullanıyordum; sonunda hidayete erdim ve kaspersky kullanmaya karar verdim çok memnunun çoook...

Nesimi
28.05.2006, 16:45
Avast kullanıyordum trojenleri iyi yakalıyor ama bozuldu şu an problem veriyor silip karspersky yüklemeyi düşünüyorum

helige_62
28.05.2006, 17:44
bitdefender 9 proffesional plus bende bunu kulanıyorum...

student
28.05.2006, 17:47
4 tane birden yüklü :) ciddiyim mc afee internet security 2006, avg e-mail server edition, nod32,avira antivir

Gannush
28.05.2006, 17:50
kasperksy kullanıyorum.

ErenCan_!4
28.05.2006, 18:04
bende Panda Titanium 2006 kullanıyorum.. :D

ustaclu han
28.05.2006, 20:08
norton 2005

bıçakcı
11.06.2006, 23:07
avast kullanın derim iyi sonuç alırsınız. Ben çok memnunum.

Turku_Yurekli
12.06.2006, 19:40
Kullanmadıgım virüs programı kalmadı diyebilirim..Son 1haftadır kasperksy kullanıyorum,eger memnun kalırsam sanırım bununla devam ederim..

Niwan
12.06.2006, 22:26
bende avast kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim arkadaşlar

Ezo
12.06.2006, 22:47
bende avast kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim arkadaşlar

bende avast kullaniyorum iyi bir program

murat_ank20
12.06.2006, 22:51
Kaspersky Personel Anti Virus

screechh
13.06.2006, 23:10
anti vir

karyelist
13.06.2006, 23:44
antivirüs benim
bilgisayarımı yawaşlatmak istemiyorum
91 dan beri bilgisayar kullanıyorum bu kadar olur dimi ?
:D

FaLLeN
17.06.2006, 04:26
bende Nod32 kullaniyom,ve cok iyi.

iyi seçim..

ben kullanmıyorum ama viruz programı..hangi dosyanın boyutundan ve

arada bi dosta portlra bakarak anlıyom

ama nod32 tavsiye ederim..tam bir silme canavarı

tr si de çıktı demo olarak indirebilirsiniz..

özgürf
21.06.2006, 15:26
AVAST HOME KULLANIYORUM avseg kullandım bi ara benim pc nin mssql tabanını etkilediği için sildim ama avast gerçekten iyi gidiyo şimdilik...

SivanA SimyacI
21.06.2006, 18:49
kaspersky herkese tavsiye ederim çok memnunum ben.

kemal152
21.06.2006, 20:28
Avast Home

striker29
21.06.2006, 23:58
TREND MİCRO SECURİTY 2006 en babası

Nesimi
22.06.2006, 01:00
Karspersky yükleidm daha yeni. Avast kullanıyordum sağolsun çok trojenler yakaladı hacklenmekten korudu ama son günlerde bozuldu karspersky yükledim pc trojen dolmuş limeware tarzı programlardan yada emule ares bunlardan müzik indirmek tehlikesiz olabiliyor ama resim tarzı dosyalar çok sakıncalı. Msn den biri size dosya yolluyorsa dikkatli olun Msn hacklenebilir o yüzden Karspersky diyorum.

ecem_m
22.06.2006, 12:20
Valla ben Ad-Aware SE Personal ve Symantec AntiVirus kullanıyorum ve çooookk memnunum.Bi şikayetim yok ailece virüssüz yaşıyoruz:D...

ONU®
22.06.2006, 14:41
Ben de Avast home kullanıyorum.

Nesimi
22.06.2006, 18:55
Valla ben Ad-Aware SE Personal ve Symantec AntiVirus kullanıyorum ve çooookk memnunum.Bi şikayetim yok ailece virüssüz yaşıyoruz:D...

aman dikkat o programa pek çok trojen'i tanımıyor. en kısa zamanda karspersky kullanmanı tavsiye ederim

ahmet_kaya_44
23.06.2006, 01:46
ben avast kullanıyorum.

KURŞUNveli
24.06.2006, 21:04
trend micro pc-cillin security 2006 varsa daha iyisi söyleyin...bizde onu kuralım yani...

ibo_eren_27
25.06.2006, 18:44
bende iki tane var avastla kaspersky ikiside muhteşem hiç affetmiyorlar

SarıVatoz
25.06.2006, 19:47
Ben Panda kullanıyorum çünkü derginin biri beleş sürümünü vermişti ama kimseye tavsiye etmiyorum.

Simsek
25.06.2006, 21:07
Symantec Corporate Edition - 10.0.1.1000

Kendi kendisini surekli update eder. Yardima ihtiyaci olan olursa mesaj atabilir.

Erkan Sevgi
26.06.2006, 09:37
Antivüris Programları hakkında genel bilgi;

1- Firewall'un ne önemi var, zaten şirketin ana girişinde güçlü bir firewall var ? YANLIŞ
Ağ solucanları günümüzün en büyük teklikelerinden biridir. Network'ün çalışmasını durdurur, internete erişimi engeller. Bu solucanları yalın AV programları engelleyemez, muhakkak Kişisel Firewall gerekir.
Ayrıca saldırıların en çok network içinden yapıldığı düşünülürse (%65) Kişisel Firewall şarttır.

2- Ömür boyu güncellemeli bir AV programım var, bana yeter. YANLIŞ
Ömür boyu güncellenen sadece Virüs İmza dosyalarıdır. Virüsü yakalayıp temizleyen, AV programının motorudur (engine). Motor güncellenmezse yeni tekniklerle çıkan hiçbir Virüs yakalanmaz. Ömür boyu Virüs dosyası güncellemeli ürün yerine, 1,2,3 yıllık hem Virüs imza dosyası, hem engine güncellemeli ürün almak lazımdır.

3- En hızlı AV yazılımı , en iyidir. ÇOK YANLIŞ
Bu koltukları olmayan Ferrari'ye benzer. Hız elbette önemlidir ve sistemi çok yormaması gerekir ama herşey değildir. Önemli olan çıkan tehditlere karşı, hızlı çözüm üretmesidir. Bulunan İşletim Sistemi açıklarından saatler bazında çok kısa süre içinde saldırılar olmakta, çözümü bu hızda sağlayamayan AV programları , virüsü yemektedir.

4- Bedavası varken neden para ödeyeyim . YANLIŞ
Firmalar para kazandıkça ARGE yatırımlarına para harcayabilir. Ücretsiz dağıtılan bir ürün için bu mümkün olmaz. Crack tabir edilen ürünlerin kendisi tehlike oluşturur ve sorun çıktığında teknik destek alınamaz. Güvenlik önemli konudur, sistem bedelinin %5'ini geçmeyen bedel ödemeye değer.

5- Herkesin tercih ettiği ürün en iyisidir. YANLIŞ
Bu tamamen ürünün ülkemize erken girmesi ve başarılı pazarlama sonucudur. Ürünün en iyi olduğu anlamına gelmez.

6- Mağazadan kutu ürün aldım, çok hızlı, çok başarılı, aynısını şirketime kurarım. YANLIŞ
Kurumsal Ürünler, Windows Server, Exchange, Linux gibi çözümleri barındıran, Merkezi Yönetimi olan, tek noktadan update edilebilen profesyonel ürünlerdir. Bireysel ürünler ise tek kullanıcılı PC'ler için uygundur. Referansı olmayan ve kendini kurumsal ürün olarak tanıtan ürünlerden uzak durulmalıdır.

7- Bu bilgileri bağımsız test kuruluşlarının Web sayfalarından araştırabilirim. EVET
www.av-test.org www.viruslist.com siteleri güvenilir bağımsız kuruluşlardır. Bu ve bunların benzeri sitelerden bakılabilir.

SivanA SimyacI
26.06.2006, 13:51
ben kaspersky kullanıyorum herkese tavsiye ederim ama biraz kasıyor.

crewchif
26.06.2006, 19:52
arkadaşlar nod 32 deneyin farkı hemen fark edeceksiniz

ozde
26.06.2006, 23:24
nod32 tek geçerim daha önce norton amcamı kullanmıştım çok ağırlaştırıyor bilgisayarı.

manifesto
27.06.2006, 00:17
Geri sayfalarda bashi geçen birçok antivrüs programını kullanmışımdır..
ama nafile virus girecek bilgisayara antivirus dayanmıyor...
Bende sildim bütün antivirus programlarını
Artık besmele ile açıyorum...maşallah iyi gidiyor şimdilik...

tubişimm
27.09.2006, 14:49
slm arkadaşlar bende avast antivirüs kullanıyorum.pcnin hemen her yerini kontrol ediyo. açtığın sayfayı anında tarama işlemleri var. o yüzden ii bi anti virüs programı tavsiye ederim.lisans süresi dolan arkadaşlara da yeni lisans şifrelerini verebilirim.
şunu da ekleyim norton kullanan arkadaşlar, pcniz çok fazla kasılmaya uğrayabilir. oldukça yer kaplar.
teşekkürler

RaLF
28.09.2006, 19:55
kaspersky kullanıyorum

f_adar
02.10.2006, 17:39
karpersky kullanıyorum ,bu aralar bi uyarı çıkıyor süresimi doluyo nedir arkadaşlar.

kavakli
02.10.2006, 17:43
Mcaffe 8,0 Enterprise mukemmel hic sasmaz makineyi yormaz trojan virus kacirmaz en onemlisi silinemeyen adware reklam botlarini silen tek antivirus programidir

Göksun
02.10.2006, 18:58
avast v.4.7 home edition kullanıyorum ve gayet memnunum

ThassosIsland
02.10.2006, 19:05
Bu konuda hıc tartısmayın arkadaslar..
hemen kaspersky ınternet security i ındırın tartısmasız lider..

epikurus
02.10.2006, 20:40
Ben önce Norton'u denedim memnun kalmadım. Makinayı hem çok yoruyor hem de sürekli versiyon ürettiği için önce virüsünü trojenini spyını üretiyor, sonrada seni yeni ürün almaya zorluyor. Sonra avastı kullandım, o da gelene gidene geç diyor, Mccafe kullandım ondan da memnun olmadım. Şimdi Kaspersky internet security kullanıyorum. Çok memnunum. Bütün arkadaşlara daha güzelini ve iyisini buluncaya kadar Kaspersky internet securityi tavsiye ediyorum.

CeZaM
03.10.2006, 11:38
avast ve avg free

static
03.10.2006, 17:02
50 kullanıcılı bir işletmede bilgi işlem sorumlusuyum. Serverdan client lara symantec antivirus yayınlıyorum. Bilgisayarların boğazlarını sıkıyor. kendi sistemimde nod32 kullanıyorum.
aşağıdaki linkte grafikli bir anket sonucu görebilirsiniz...

http://www.hardwaremania.com/forum/showthread.php?t=42717

Dostluk
04.10.2006, 02:10
Bende bir çok antivirüs programı kullandım.Ama inanın en kötüsü Norton kendi içinde bile bilinmeyen virüsler var.F-Prot sade ve kolay ama en iyisi avast sanırım.

seyyah1982
28.10.2006, 13:04
norton kullanıyordum berbeat şimdi avast var sorun yok...

Akayizm
28.10.2006, 17:04
Kaspersky Internet Security 2006 FULL

Dünyanin En Iyi "Kanitlanmis" Tek A-V Programi.. Kaspersky'den Sasmam..

Kolay Gelsin

Göksun
29.10.2006, 15:14
avast'la birlikte AVG de kullanıyorum AVG'yi tavsiye ederim

KomünistAlevi
29.10.2006, 16:54
Canlar bence en iyi Anti-vürüs programı Nod32'dir:thumbup1:

Bence bir kere denemelisiniz bu programı...Sonra zaten istesenizde bir daha kaldıramıyorsunuz programı eliniz gitmiyor bilgisayarınızdan silmeyi böyle sağlam bir anti-virüsü:yamukgul: :yamukgul: ...
Ben vakt-i zamanında Norton,Avast gibi dandik programlardan kullandım ve her kullandığım vakt-i zamanda bilgisayara trojanlar bulaştı...Ama Nod32' yi kullandığım andan itibaren bütün trojanları buldum ve msn'den yediğim o virüsü Nod32 tanıdı ve anında temizledi...Üstelik bilgisayarımıda hiç ama hiç kasmıyor:no: .. .
Bence Anti-Virüs konusunda kararsız olan arkadaşlar Nod32' yi denesinler derim ben:yamukgul:
Sonra valla gelip burda bana teşekkür mesajı yolluycaksınız:p

Yaşasın Nod32 direnişimiz:devil2: :devil2:

Sevgi ve saygılarımla...

erayY
30.10.2006, 21:24
Canlar bence en iyi Anti-vürüs programı Nod32'dir:thumbup1:

Bence bir kere denemelisiniz bu programı...Sonra zaten istesenizde bir daha kaldıramıyorsunuz programı eliniz gitmiyor bilgisayarınızdan silmeyi böyle sağlam bir anti-virüsü:yamukgul: :yamukgul: ...
Ben vakt-i zamanında Norton,Avast gibi dandik programlardan kullandım ve her kullandığım vakt-i zamanda bilgisayara trojanlar bulaştı...Ama Nod32' yi kullandığım andan itibaren bütün trojanları buldum ve msn'den yediğim o virüsü Nod32 tanıdı ve anında temizledi...Üstelik bilgisayarımıda hiç ama hiç kasmıyor:no: .. .
Bence Anti-Virüs konusunda kararsız olan arkadaşlar Nod32' yi denesinler derim ben:yamukgul:
Sonra valla gelip burda bana teşekkür mesajı yolluycaksınız:p

Yaşasın Nod32 direnişimiz:devil2: :devil2:

Sevgi ve saygılarımla...

Sana katılmamak elde değil Uzun zamandır Bende Nod32 kullanıcısıyım ve son derece memnunum.

pc nizi kesinlikle kasmaz ,öyle bir güncelleme yapıyor ki sadece uyarı mesajı verdiğinde güncellemeden haberdar oluyorsunuz çok hızlı ve kasıntı problemi yaşamıyorsunuz Şu anda nod32 yi karşılaştırabileceğim tek antivirüs programı kaspersky dır lakin oda nod32 gibi olamaz.

uzun lafın kısası deneyin görün farkı...

dede_27
30.10.2006, 23:44
Kasperskydan şaşmadım..şaşmamda..;)

ahmetcam
04.11.2006, 21:51
AVAST Pro kullanıyorum,demo indirdim daha sonra da rus sitelerinden keygen'de buldum,1700 gün kullanıma açık hale getirdim,memnunum...

hafikakpinar
04.11.2006, 23:58
Canolar valla ben antivir 2006 kullanıyorum çok memnunum herkese tavsiye ederim:thumbup1: :thumbup1:

can85
05.11.2006, 00:09
Yok abi yok ne kullanırsam giriyor yine pc ye virüs..:( :( düşmanım çook hangisini kullansam yine giriyor bendemi bi sorun var acaba

Turku_Yurekli
05.11.2006, 00:19
Kaspersky kullandım cok iyi bir virüs programı tavsiye edebilirim , ama formatlattım pc yı 3hafta önce bu defa avast yüklemisler simdilik sorun olmadı bakalım ne olacak ;)

maymay
05.11.2006, 00:45
En guzeli Avast kalir, en kotusude Nortondur :)

nesslimm
05.11.2006, 13:20
bende kayspersky kullanıyorum ne var ne yok hemen buluyo.imdilik iyi tavsiye ederim

Divani
05.11.2006, 19:47
avast:thumbup1: :thumbup1: :thumbup1:

Punisher
05.11.2006, 20:09
Uzun zaman norton kullandım,sonra avast kullandım,Şu anda kaspersky kullanıyorum en iyisi kaspersky diyebilirim.

Göksun
05.11.2006, 22:36
avg de unutulmaz hani

maymay
06.11.2006, 10:49
Merhaba,

Arkadaslar, Norton en kotusu neden? Cunku Norton en kulanilan Antivirus, ve o yuzden virus, trojan, macro programliyanlar, Nortondan gecmesi icin programliyorlar. Norton hem pahali, hemde ise yaramaz oluyor...

antiochos
10.11.2006, 21:53
antvirüsler arasında en iyisi demek ne kadar doğru bilmem ama bir çoğunu denedim..avast yüklü bir bilgisayara saldırı düzenlemek çok zordur ama iyi bir bilgisayarınız olması lazım..kasperde bence bilgisayarı çok kasıyor...en son NOD32 kullanıyorum..gerçi kullanmasam ne olabilirki..
yinede %80 güvenlik diyorsanız bilgisayarınızda uzaktan erişim panelini kapalı tutun derim..(telnet)..

mateus
11.11.2006, 03:59
Arkadaşlar ben F-Secure diye bir program kullanıorum bilmiyorum duydunuzmu ama süper bi program üstelik türkçe nevar ne yok buluyo. Zaten bişey oldumu hemen soruyo "neler oluyor XXX.exe çalışmak istiyor sileyim mi" diye :D falan filan.. Ağ trafiği içinde iyi ağdan dahi kimse sizin bilgisayarınıza girip bişeyler yapamaz. Şiddetle tavsiye ederim... İsterseniz Upload ederim..

moonliht
15.11.2006, 14:10
nod 32 den şaşmam..........

reyhan22
15.11.2006, 14:26
kaspersky kullanıyorum çokta memnunum tavsiye edebilirim arkadaşlar.......

er@y
15.11.2006, 16:50
arkadaşlar panda kullanıyorum ve çokta memunum

yiğitcan
15.11.2006, 17:22
avast kullanıyorum bunu kurduktan sonra hiçbir sorunum kalmadı pcde...herkese tavsiye ederım...

deli gönül
15.11.2006, 17:24
norton antivirüs kullanıyorum ama pek işe yaramıyo sanırım:lol:

Blue_Love
15.11.2006, 18:01
norton antivirüs kullanıyorum ama pek işe yaramıyo sanırım:lol:

işe yaramadığı gibi bilgisayraı çok yavaşlatır norton...

mert_ali
29.11.2006, 19:26
deep freezee çernobil virüsü gelmedigi sürece sorun yok:))

Lancelot
29.11.2006, 19:41
avast kullanıyorum çok da memnunum... gayet başarılı temizlik konusunda...
eskaza bişey kaçırırsa trojan remover programından destek alıyoz:)

anibal
16.12.2006, 00:51
bence avast bir numara
önceden kaspersky kullanıyodum ama makinayı çok fazla kasıyo

rinda
16.12.2006, 01:01
kaspersky bende kullanıyorum ama bir kaç gündür lisans anahtarınız kara listede güncelleme kapalı diye bir yazı beliriyor sol alt köşede ..bunun anlamı nedir bir fikri olan varmı arkadaşlar?

onurtt
16.12.2006, 23:14
virüslerle yaşamaya alışmaya çalışıyor bizim makina....

Göksun
17.12.2006, 13:07
avast kullandıklarım içinde en iyisi yanında AVG'de kurulu tavsiye ederim

Nesimi
17.12.2006, 13:36
spy lar için a-squared 2 var siliyor ama tekrar spy ware ler çıkabiliyor o yüzden en iyisi sürekli anti virüs programınızın açık olması.

rockçı turna
17.12.2006, 15:38
uzunca bir süredir avast ve microsoft antispyware kullanıyorum ve cok memnunum.

uçurtmayı_vurmasınlar
17.12.2006, 16:04
Panda kullanıyorum. Ama biraz sistemi yawaschlatıyor.
onun dışında süperrr!

pirrsultann
17.12.2006, 18:33
avast 4,7 kullanıyorum. denediklerim arasında en iyisi bu

enseli
26.12.2006, 00:24
bence avast bir numara
önceden kaspersky kullanıyodum ama makinayı çok fazla kasıyo

bende avst kulanıyorum niyemi bilmiyorum pc de çok acemiyim bilgisayar elemenı avast kurdu bende onu kullanıyorum ama iyi galiba benim gibi bir acemi turuva atı yakaladı

Saygılı
26.12.2006, 09:20
benim pc yede trojenler bulaştı.bir türlü temizliyemedim.bir kaç program denedim ama hala silemedim.yardımcı olursanız svinirim..

anibal
28.12.2006, 15:43
benim pc yede trojenler bulaştı.bir türlü temizliyemedim.bir kaç program denedim ama hala silemedim.yardımcı olursanız svinirim..

internetten bi Ad-Aware SE Personal programını indir.
güncelledikten sonra pc bi tarattır
bu programı awast veya başka bi anti virüs programıyla birlikte kullanabilirsin
sanırım sorununu çözecektir.

Lancelot
28.12.2006, 17:05
kaspersky bende kullanıyorum ama bir kaç gündür lisans anahtarınız kara listede güncelleme kapalı diye bir yazı beliriyor sol alt köşede ..bunun anlamı nedir bir fikri olan varmı arkadaşlar?

lisans anahtarını girerken ya da crack (veya patch) yaparken bilgisayar internete bağlı olmamalı... bir çok program şifre kırıldığı anda server'a yolluyor.. örneğin babylon'u kullananlar mutlaka bunu yapmalı..

Akayizm
28.12.2006, 21:48
Meraba Canlar Bende Kaspersky Internet Security 6.0'i Kullaniyorum
Kaspersky Bu Sektörün En Iyisi Dünyanin En Professyonel Coderleri Tarafindan Yazilmistir "Rus Hacklerlar" Bu Nedenle Güvenlik Önlemleri Diger
Programlara Oranla Daha Üst Seviyededir Bilgisayariniz Internete Bagli Olmadan
Asla Serial Crack veya Patchleyemezsiniz Programi.

Rinda Can : Kullandigin Serial Kara Listeye Alinmissa Büyük Ihtimalle Herkesin Kullandigi Bi Serialdir Yani Ben O Ürün Kodunu Satin Aliyorum Sen Benden Caliyosun Baskasina Veriyosun O da Baskasina Veriyo vs vs :) Bu Ürün Kodu Nette Elden Elde Degisiyo Eee Kaspersky de Bakiyo Bu Kodu 1000 Kisi Kullaniyo Ama Onlar Sadece Bana Sattilar Ne Yapiyo Adamlar Hemen Black List "Kara Liste"
Bende Bi programci Olarak "Coder Yazilim Gelistirme" Sunu Söylim
Her Programin Uzaktan Yönetilme Algoritmasi Vardir.. Yüklediginiz Kullandiginiz Programlara Dikkat Edin Derim..

Kolay Gelsin

heviznur
28.12.2006, 23:27
şimdi ki kullandığım program F-secure Anti-Virüs Client Security'i kullanıyorum gayet iyidir bu programda...

tuncayyalcin
29.12.2006, 12:24
kaspersky kullaniyorum.. bilgisayari biraz kasio ama affetmiyor.. Herkese tavsiye ederim

nesslimm
30.12.2006, 00:41
biliyorum baya cahilce bir soru olcak ama bu makineden çok anlamıyorum:blush: :blush:

ben de kaspersky kullaniyorum ama imzalar eski tehtid var dii duruyo nasıl yenilerim ben bunu yoksa gerçekten güzel koruyodu ama bu gidisle koruyamıcak benim yüzümden:(

Akayizm
30.12.2006, 14:23
www.kaspersky.com Kullandigin AntiVirüsün Hangi Sürüm Oldugunu Bu Sitteden Bulup Güncellemesini Yükle

Kolay Gelsin

vitamin
30.12.2006, 18:19
Kaspersky 6.0 internet security üzerine tanımam toz görse alarm vererek guvenlıgı ıyı saglıyor ınternetten gelen hackın saldırılara karsı baya gelısmıs bı arayuzu var yalnız kaspersky kullanmak ısteyen arkadaslar bılgısayarınızda enaz 1gb ram olsun yoksa kasım kasım kasılır bılgısyarınız agır çalısır kaspersky agırastırıyor bnde 2gb ram var etkı etmıyor ve ara yuzundekı ayarları defaultta bırakın yoksa registry ayarlarını bozuyor bn ılk kurdugumda full yapmıstım bılgısayar acılmamıstı bunun karsılıgı format=C ona göre dıkkatlı olun

Akayizm
30.12.2006, 21:42
1Gb Ram'e Gerek Yok Arkadaslar 512 Mb 533 Mhz Ram Yeterli Artarda :)
ILK Kurulumda Format Atmanizin Nedeni Kasperskyinin Serialinin Reg Olarak Girilmesi Yani Dogrudan Regedit "Kayit Defterine Kaydetmesi" ve bu Serialin Reg Ayarlarinin Algoritmasinin Tek bi Harfi Yanlissa Format Atmaniza Neden Olur Aslinda Professional Kullanicilar Baslat/Calistir/Regedit/Hkey Local.. vs vs Girip Ayarlayabilirler.. Kaspersky Bu Sektörün En Iyisi Arkadaslar
Uzmanlik Alanlarimdan Birisi Network Security "Ag Güvenligi" Oldugu Icin Beni Dinlerseniz Kaspersky Internet Security 6.0'i Düsünmeden Kullanin
Vitamin Destegin Icin Tskler Can

Kolay Gelsin

opis-01
31.12.2006, 00:26
avg 7.5

Beşiktaşli58
31.12.2006, 14:04
Benim önerim:

NOD32 kurlanin, bir kaçtane Anti-Virusu birden sakli içinde..

Çok yararli bir program.

Ve tabi Firewall (duvar)'ida unutmayin.

vitamin
31.12.2006, 17:48
1Gb Ram'e Gerek Yok Arkadaslar 512 Mb 533 Mhz Ram Yeterli Artarda :)
ILK Kurulumda Format Atmanizin Nedeni Kasperskyinin Serialinin Reg Olarak Girilmesi Yani Dogrudan Regedit "Kayit Defterine Kaydetmesi" ve bu Serialin Reg Ayarlarinin Algoritmasinin Tek bi Harfi Yanlissa Format Atmaniza Neden Olur Aslinda Professional Kullanicilar Baslat/Calistir/Regedit/Hkey Local.. vs vs Girip Ayarlayabilirler.. Kaspersky Bu Sektörün En Iyisi Arkadaslar
Uzmanlik Alanlarimdan Birisi Network Security "Ag Güvenligi" Oldugu Icin Beni Dinlerseniz Kaspersky Internet Security 6.0'i Düsünmeden Kullanin
Vitamin Destegin Icin Tskler Can

Kolay Gelsin

acıklaman ıcın saol akayızm benden daha ıyı olduguna sevındım ben tam ayrıntıya gıremedım ama 512 rem olan bılg kasılıyor kasperskyde sen yok demıssın ama kullananlardan bılıyorum tabı bıraz da ıslemcıyle alakalı ben ılk kurdugumda bılg acıldı kullanıcı gırıs yerınde kaldı ne sıstem restore ne last known good confıguratıon hıcbısey care etmedı format c: :) dıkkatlı olalım not32 ıyı dıyorlar ben yukledım ama kaspersky gıbı olmuyor

yağ_MuR
07.01.2007, 23:28
McAfee kullanıyorum ama hakkında pek bilgimde yok açıkcası..

doctorctf
08.01.2007, 00:29
Kaspersky güzel bi virus prog. fakat 2006 key dosyları kara listeye alındı yeni keyleri internet üzerinden bulmak mevcut eğer bulamazsanız benimle iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ama forumda açık msn adresi vermek kurallara aykırı.

hamza bilgen
08.01.2007, 00:34
Merhaba arkadaşım.Ben Avast 4.7 Home Edition kullanıyorum.Gayet te memnunum.

Ulalı
09.01.2007, 19:15
Kaspersky İnternet Security 6.0 Süper Ötesi.

Ruslar Bu İşi Biliyo

vitamin
18.02.2007, 18:45
Merhaba arkadaşım.Ben Avast 4.7 Home Edition kullanıyorum.Gayet te memnunum.

bilgisayarı sağlam sorun yok diye uyutan bir virüs programıdır 15gun boyunca kullandım vırus bulasacak sıtelere gırdım cıktım bırındede alarma vermedı ses yok ne uyarı ne bısey bana dokunmayan vırus bin yıl yasasın tarzı bı program
kaspersky firewall özelliğiyle de ön plana çıkıyor ayırca bilgisayara sızmaya çalışan spyları anti-hacker saldırıları ip adresi,port numarasıyla veriyor ötesi yok... şaşmayın

munzur_62
18.02.2007, 18:50
Hem Antivir proğramım hemde difrizim var

vitamin
18.02.2007, 19:16
Hem Antivir proğramım hemde difrizim var

ne mutlu sana yanına birde registry düzelten program ekle senden iyisi olmaz ;)

munzur_62
18.02.2007, 19:30
ne mutlu sana yanına birde registry düzelten program ekle senden iyisi olmaz ;)

registry nedir

vitamin
18.02.2007, 19:38
registry nedir

registry bilgisayarın hafıza ayarlarının olduğu yerdir açılış yeri
başlat>çalıştır>regedit yaz çıkacak bir tablo yandan tıkladıkça altı açılan kutular gelcek :lol: bitmiyor tıkladıkça altı geliyor registry orasıdır ve her açılış kapanışta program ekle kaldırda orası bozulur biraz ,oray düzeltmek için gereken programlar vardır istersen yardımcı olurum

munzur_62
18.02.2007, 19:41
Valla bilgisayar donanımlarından proğramlarından pek anlamam yardımcı olmaya çalışsanda beceremem ama yinede saol

Felhan
22.02.2007, 23:48
AntiVir PE Classic ve Ad-Aware SE Personal kullaniyorum, bu Programlar "Freeware" yani ücretsizdir ve çok isinize yarar bugüne kadar hiçbir Virüs sorunum olmadi çok surf yapmama ragmen.

Tavsiye etmedigim program Norton Antivirüs, bence en az Virüsler kadar Bela'dir çok kasiyor PC yi.

seyyah1982
23.02.2007, 00:04
creative nomad muvo 2 mp3 çalar kullanıyorum bundaki virüsü avast ile temizleyemedim bunu silmenin yada bu tür hard diskli cihazlara nasıl format edileceğini bilen can varmı acaba?

huseyn
23.02.2007, 16:53
panda antivirüs kullanıyorum ben de

betüş
25.02.2007, 17:42
Bende de nod32 ve avast var ikisi birden avastı dün yükledm.Hangisi daha iyi bilmiyorum ama nod32 şimdiye kadr iyi götürdü valla bilgisayarımı tavsiye ederm.:turned:

canncana
25.02.2007, 19:45
F-Secure anti Virüs Kullanıyorum Çok Memnunum

sivaslı_sevda
25.02.2007, 22:16
F-Secure anti Virüs Kullanıyorum Çok Memnunum

katılıyorum ...:lol:

munzur_62
25.02.2007, 22:31
panda antivirüs kullanıyorum ben de

Arkadaşım panda dediğin sakın kutup ayısı olmasın difriz eğer hiç bir silemiyorsan kayıt edemiyorsan benimkiyle aynıdır

Alevv
26.02.2007, 09:17
avast antivürüs kullanıyorum ben de

Divani
26.02.2007, 10:54
Eskiden bende avast kullanırdım ama kaspersky daha iyi geldi:D şimdi onu kullanıyorum...

Seyduna
26.02.2007, 13:11
Virus icin Karspersky cok sorunlu o yuzden Saymantec in ligth bi versiyonu var makineyi fazla kasmayan, onu tek gecerim. Spylar icin de SpyBot cok kullanissizdi cok ovulmesine ragmen ama Ad-Aware cok iyi..

huseyn
26.02.2007, 14:52
Arkadaşım panda dediğin sakın kutup ayısı olmasın difriz eğer hiç bir silemiyorsan kayıt edemiyorsan benimkiyle aynıdır

evet o kutup ayısı olan zaten hiç memnun değilim her zaman yenilemek gerekiyor onu valla uğraşamıyorum artık

Bakır
26.02.2007, 15:59
ben de bugün mcafe'yi sildim antivir'i yükledim.

ümit_atak
26.02.2007, 16:07
avast klullanıyorum memnunum walla..:)

ulasirmola
26.02.2007, 17:05
nod32 var bende. fena değil türkçe en azından şimdiye kadar sorun olmadı

kadirserious
26.02.2007, 18:36
ben avast kullanıyorum önceden kaspersky kulanıyodum çok kasıyo bilgisayarı bence en iyisi avast

evet bencede kaspersky pcyi kendinden geçiriyo ama virüslere acıması yok valla

ertug001
26.02.2007, 22:33
mcafe kullanıyorum site advisor ile hangi sitelerin güvenli hangi sitelerin güvensiz olduğunu uyarı yapıyor.lisansız olduğu halde çok iyi...bence kaspersky'de iyi dir

ertug001
08.03.2007, 18:34
evet o kutup ayısı olan zaten hiç memnun değilim her zaman yenilemek gerekiyor onu valla uğraşamıyorum artık

format atmaktan başka çareniz yoktur panda programı kullanıyorsanız tabikide memnun değilseniz kesin format....önce devre dışı bırakıp daha sonra format atın bilmeyenler için www.cepforum.com 'da

Güven_Yilmaz
28.03.2007, 23:56
Ben evdeki bilgisayarda McAfee Security Center 2007
Laptopda Kaspersky Antivirus

lion12
28.03.2007, 23:57
Ben nod32 kullanıyorum canlar gerçektende çok faydalı ve tavsiye edebileceğim bir program.

halitseyfi
29.03.2007, 00:26
laptopta avast kullanıyorum şimdilik bir şikayetim yok. Nod32 yi bulursam deneyecem.

ismailseldag
29.03.2007, 11:38
nd 32 mükemmel bir program herkese şiddetle tavsiye ederim...

anibal
29.03.2007, 19:11
avg diye bir program var
daha önce bunu kullanıyodum ama avg hem makinayı kasmıyor ve avasttan 5 gömlek daha iyi.

paslıyüz
29.03.2007, 22:09
avastı kullanıyorum.gayette memnunum.tavsiye ederim.

broker_6856
29.03.2007, 22:25
wala antivürüs programları zaten kendi halinde bi virüs daha başka bişi demeye gerek yok sanırsam...ama kullandığım antivürüsler içinde en iyisi kaspersky dı norton avast falan boş ama kaspersky de önüne gelen herşeye ötüyodu gelelim en iyi programa oda deepfreeze tertemiz cillop gibi program wala hiçbi halt bulaşmıo bilgisayara bu arada hızını fazla azaltmıo bilgisayarın

kolpa
29.07.2007, 16:21
norton internet securityi güncelledim sorun yaşamadım,ad aware de kullanıyorum ama o küçük bug,spam tarzı şeyler için.Bi kere karpersky yükliyim dedim pişman oldum yüklediğime çok yavaşlattı bilgisayarı ram'i yedi bitirdi resmen.avg önermiş arkadaş onu da denerim heralde.

hevalim
29.07.2007, 16:46
bende avastı kullanıyorum güzel bi anti virüs programı

eren.bektas
11.09.2007, 19:47
ben antivir le ad-aware yi kullanıyom gayet memmnunum hiç bi sorun yok ;) pc yi de kasmıyo ;)

the lion
14.09.2007, 10:10
kaspersky kullanıyordum ama artık nod32 ye geçtim daha güüzel olduğunu düşünüyorum ..

Labrys
14.09.2007, 10:23
antivirüs programlarının kendisi zaten bi virüs, hepside sistemi kasıyo. aslına bakarsanız biraz dikkatle bu programların hiçbirine gerek yok! :) kullanmıyorum el yordamıyla savaşıyorum :)

Beşiktaşli58
14.09.2007, 10:39
Bilgisayar'da NOD 32 kurlaniyorum, laptop'da Norton Anti Virüs kurlaniyorum. NOD 32'yi tavsiye ederim canlar...

küçük peri
14.09.2007, 11:20
:no: virüs programı kulanmıyorum herhalde kulanmadığım için 2-3 ay da bir bilgisayar formatlanıyo:biggrin:

EREN izm
14.09.2007, 11:47
AVG Anti-Spyware diye bir marka

seyyah1982
17.09.2007, 17:17
:no: virüs programı kulanmıyorum herhalde kulanmadığım için 2-3 ay da bir bilgisayar formatlanıyo:biggrin:

dogru tespit:)

seyyah1982
17.09.2007, 17:19
valla burada avastı önermiştim ama mp3 playerımdaki virüsü çözemeyince nod 32 kurdum işe yaradı...şu an nod 32

makaay2077
17.09.2007, 17:22
kaspersky kullanamıyorum ama çok kasıyolar bilgisayarı

Güven_Yilmaz
18.09.2007, 23:20
Laptop: Kaspersky Internet Security 7
PC: Kaspersky Antivirus 7

siliye
19.09.2007, 15:49
eğer bilgisayarı kasmayan bi antivirüs istiyosanız NOD32
ama iyi bişey istiyosanız AVG
bence yani;)

EREN izm
19.09.2007, 15:58
bende AVG var çok başarılı bir program tavsiye ederim :)

siliye
19.09.2007, 16:04
bu arada bende AVG kullanıyorum şuan gayet memnunum ;)

sonerk
19.09.2007, 16:35
Bende Nod32 antivirus programını kullanıyorum daha
şimdiye kadar hiç virüse raslamadım ya çok iyi ya da benim bilgisayar virüs kaynıyor :ohmy:

cangüdaz
19.09.2007, 17:20
evet arkadaslar kim hangi anti virüsü kullaniyor ne kadar memnun

ben kaspersky kulllaniyorum ruslarin yaptigi program valla affi yok.

ben de aynısını kullanıyorum can.ee ne de olsa rusça biliyoruz değil mi ayıp olmasın rus abilerimize :yamukgul:

awaz
19.09.2007, 17:41
avast en iyisi şu an( kullandıklarıma göre tabi )

sevilay er
20.09.2007, 14:43
bende kaspersky kullanıyorum vede çok menmunum

aysel
20.09.2007, 14:55
bende AOL Active Virus Shield kullanıyorum.Virüsleri bazen yakalıyor bazende göremiyor sanırım yaşlandı..:)

Güzelyürek
20.09.2007, 15:27
ben nod 32 kullanıyorum memnunum

bluehero88
20.09.2007, 16:32
Karspersky kullanıyorum ben ve neredeyse bütün sitelerden tam not almış.Bütün kullanıcılar çok beğeniyor bende tavsiye ederim...saygılar

SergenIs
29.09.2007, 01:15
ben 4 yıldan beri pc kullanıyorum
1 yıl norton(ilk yıl)
2 yıl kaspaersky ara sıra avast
son yılımda ie NOD32 die bir program ama gerçekten herkeze şiddetle tavsiye ediyorum kurduğumdan beri pcde bir yavaşlama veya kasma yok virüsten koruması , güncelemeler ise gerçekten güzel.

ONU®
29.09.2007, 13:25
avast! 4.7 + Ad-Aware 2007 kullanıyorum.

cangüdaz
29.09.2007, 13:43
ya bende hem nod32 var hemde karspersky yazıyor pc'imde ya.anlamadım iki tane program yüklenebiliyor mu?Allah cezalarını vermiye emi şu virüslerin

SergenIs
05.10.2007, 18:55
2 virüs programı yüklenebilir ama bilgisyarın performansındada çok büyük düşüş meydana gelir. Bence NOD32 tek başına yeter(çok ünlü bi hacker sana kafayı takıp pc ni yok etmek istemesse tabi) :D:D

fatih
05.10.2007, 19:10
Kaspersky...

gokceali
05.10.2007, 19:34
ya bende hem nod32 var hemde karspersky yazıyor pc'imde ya.anlamadım iki tane program yüklenebiliyor mu?Allah cezalarını vermiye emi şu virüslerin

Genelde birden fazla antivirüs programı yükleme önerilen bir işlem değildir. Hatta bazı antvirüs programları diğerini virüs gibi görürler ve diğer programı çalışmaz hale getirirler

AlininEvi
05.10.2007, 19:37
avast en iyisi şu an( kullandıklarıma göre tabi )

neeler kullandınız bilmiyorum.. ama
avast 1 sene boyunca kullandım hiç memnun kalmadım...(1sene kullanmamın nedeni konu hakkında yeteri kadar bilgiye sahip olamamamdır..)
yaklaşık 1 aydır kaspersky kullanıyorum... avast a göre çok çok daha iyi bir program bence...

tavsiye ederim...

uttopya_40
05.10.2007, 21:35
bitdefender.... cok memnunum

oconor
05.10.2007, 21:54
Awas