Orijinalini görmek için tıklayınız : S I G A R A
EVET.. FORUM ARKADA?LARIM..
hadi bakalım formumuzda kaç tane sağlam bünyeli adam var.. yada kaç sigara içen arkadaş var.??
buda benden olsun burda biraz güzel sohbet yaparız.???
bu arada ben ?ÇM?YORUM.??
belirteyim...(:
saygılarımla
yaaw!! güzel kardeşlerim birde görüş yazın..
bakalım kim içiyor kim içmiyor.?*
güzel bir platform olsun diye açtık.. benden başka kimse yazmıyor.??
hadi parmaklar iş başına.....
saygılarımla
yaaw!! güzel kardeşlerim birde görüş yazın..
bakalım kim içiyor kim içmiyor.?*
güzel bir platform olsun diye açtık.. benden başka kimse yazmıyor.??
hadi parmaklar iş başına.....
saygılarımla
Benim parmaklarim isbasi yaptii:)))) ben sigara icmiyorum icinlerinde cogunun özenti ve cevresine havat atmak icinn oldugunu dusunuyorum arakdaslar:3D_NG (25 ama bende birkez icitimm benimkiside yanimdaki bir kiz arkadasa eslik etmektiii:)))) parmakta sigara olunca insan kendini fakli hissetiyoryaaa:yamukgul:
saygilarimla
TheGodfather 13.06.2005, 21:45 ben sigara içiyorum ama içmek istemiyorum.Çok kötü bir şey hiç tavsiye etmem..:36_1_6:
Eda ben sigaraya birilerine hava atmak beğendirmek için başlamadım.Bende senin gibi bazılarına eşlik ediyim derken bi baktım paket almaya başlamışım..:14:
Ama bırakıcam şu sigarayı.Bir kaç kez denedim.Stresden yine başladım...
Ama bu sefer başarıcama inanıyorum.
ahhh ahh.! işte biz insanlar hep iredemize sahip olamayız..
içimizde her insanın içinde daha doğrusu ?EYTANIN asi bir atı vardı .. onu sıkıca baglamassan..
o seni hep yener.???
siğarayı inşallah bırakırsın... ben içmiyorum bu arada ..SA?LIKLI B?R TOPLUM ?Ç?N ?ÇMEYEL?M.??? hehe..:))
inşallah başarırsın dostum.. ipe sahip çık gene şeytanın atı seni geçmesin..
saygılarla
TheGodfather 13.06.2005, 22:04 eren kardeşim seni tebrik ediyorum içmediğin için ben çok yakında bir daha denicem bırakmayı şu zıkkımı.Bu sefer gerçekten başarıcağıma inanıyorum.
Sende umarım hiç başlamazsın...:3D_NG (4)
saygılar sevgiler
chatlakalper 14.06.2005, 14:52 yok arkadaş sen bırakamazsın sigarayı fabrika bacası gibi ağzın :)
yok arkadaş sen bırakamazsın sigarayı fabrika bacası gibi ağzın :)
kehhhhekehhhh hehehehe..(:
SEVG?L? cahalakalper..!!
valla doğru söyledin şimdi.... ama thegoodfahter arkadaşım inşallah bize darılmaz.?
abii ben senii tanıyorum sen bırakmassın ..??? aradan baya bi zaman geçti..??
gene gündeme getireyim dedim .!!! bıarkabildin mi.?? ha thegoodfahter.???:3D_NG (24
saygılarla
yaraLiCeyLan 22.06.2005, 23:54 Ben de iciyorum berbat bir sey:( :36_1_44:
chatlakalper 23.06.2005, 09:23 kehhhhekehhhh hehehehe..(:
SEVG?L? cahalakalper..!!
valla doğru söyledin şimdi.... ama thegoodfahter arkadaşım inşallah bize darılmaz.?
abii ben senii tanıyorum sen bırakmassın ..??? aradan baya bi zaman geçti..??
gene gündeme getireyim dedim .!!! bıarkabildin mi.?? ha thegoodfahter.???:3D_NG (24
saygılarla
Bir kaç gündür forumada takılmıyor sigarayı bıraktıda bir şeymi oldu acaba :dilli:
TheGodfather 23.06.2005, 22:43 Bir kaç gündür forumada takılmıyor sigarayı bıraktıda bir şeymi oldu acaba :dilli:
Yaw chatlakalper kardeşim..nerden çıkardın ağzımın baca gibi tüttüğünü..
Hani hatırlatırım 10 koli poloclub'ı...:11:
kehhhhhhh keh keeeeeeeeeeeehhhhhh keh.
Eren kardeşin neden kızıyımki sıgara içen her kişinin ağzı baca gibidir.Buna alper de dahil..heh hehehehehehe.Ama her gün benim gibi akşamları dişlerini fırçalarsan ağzın baca olmaz dimi yani :)
Ulen bu zıkkımı ben stres,efkar daha ne sayarsan say bilmem ne bela yüzünden içiyorum..Hele şu ünvyi hayırlısıyla bitiriyim bak oz amana nasıl bırakılırmış..KAHRETS?N 3 AY BIRAKTIM TEKRAR BA?LADIM..B?KEZ DE B?R AY DAYANAB?LD?M ANCAK :) aLPER SEN?NLE ?DD?AYA G?REL?M ?STERSEN SIGARAYI BIRAKMA KONUSUNDA E?ERBIRAKIRSAM 10 KOL? UZUN MARLBOROMU ?STER?M
KEH KEH KEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHH
LiberalistiC 24.06.2005, 08:47 Sigara içmiyorum.
Alevi_Cocuk
chatlakalper 24.06.2005, 09:21 Yaw chatlakalper kardeşim..nerden çıkardın ağzımın baca gibi tüttüğünü..
Hani hatırlatırım 10 koli poloclub'ı...:11:
kehhhhhhh keh keeeeeeeeeeeehhhhhh keh.
Eren kardeşin neden kızıyımki sıgara içen her kişinin ağzı baca gibidir.Buna alper de dahil..heh hehehehehehe.Ama her gün benim gibi akşamları dişlerini fırçalarsan ağzın baca olmaz dimi yani :)
Ulen bu zıkkımı ben stres,efkar daha ne sayarsan say bilmem ne bela yüzünden içiyorum..Hele şu ünvyi hayırlısıyla bitiriyim bak oz amana nasıl bırakılırmış..KAHRETS?N 3 AY BIRAKTIM TEKRAR BA?LADIM..B?KEZ DE B?R AY DAYANAB?LD?M ANCAK :) aLPER SEN?NLE ?DD?AYA G?REL?M ?STERSEN SIGARAYI BIRAKMA KONUSUNDA E?ERBIRAKIRSAM 10 KOL? UZUN MARLBOROMU ?STER?M
KEH KEH KEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHH
Yok canım kardeşim benim iddaya falan girmem bende her akşam dişlerimi fırçalıyorum len :14: görüşelim bedirhan msnde de online olmuyorsun özlettin kendini
ben sigara icmiyorum, arkadaslar israr etmis olsada icmedim.dedigim gibi hersey ufaktan baslar.önce bir iki üc derken....
bünyemize zarar vermeyelim arkadaslar, birakin kendimizi yanimizdakileri kendilerimizden daha cok etkiliyoruz icersek.o yüzden ne biz zarar görelim nede yanimidakiler...
LiberalistiC 28.06.2005, 08:14 Sigara içmemekle en iyisini yapıyosun ali_ali valla örnek alınacak insan ha :)
sagol LiberalistiC kardesim.
ayyyyynen sana geri iletiyorum, sende icmiyomussun, cakkk kardesim :)
sessizfırtına 10.10.2005, 15:34 gerçekten nefretle içiyorum şu zıkkımı.ama bir türlü bırakamıyorum,ve aynı zamandaçoğu kez kendimden dahi nefret ettiğim olmuştur.irademe sahip olamıyorum........ve içilmemesini tafsiye ediyorum...............
eylemm82 13.10.2005, 15:53 ben içmiyorum ve bir keresinde arkadasımın sigarasından merak edip tatmıstım ve keske tatmas olaydım sankii o duman cigerlerimden çıkmayacak sandım :)))
gerçekten nefretle içiyorum şu zıkkımı.ama bir türlü bırakamıyorum,ve aynı zamandaçoğu kez kendimden dahi nefret ettiğim olmuştur.irademe sahip olamıyorum........ve içilmemesini tafsiye ediyorum...............
merhaba dostlar... ben içiyordum hatta kesintisiz 13-14 sene de içtim... lanet birşeyyy kimseye içen biliyor içmeyenede tavsiye etmem....
ama n oldu biliyormusunuz dogum günümdü kendime bir hediye vereyim dedim ve bir sigarayı bırakıyorum dedim ve bitti.... içmiyorum artıkkk...
kendimden artık nefret etmiyorum ağzımın içi çamur tadında değil.... sinir yapıyo sitres altında katılmıyorum bu geyikler kendini kandırmaktan başka birşey değil arkadaşlar...herşey beyinde başlayıp orada bitiyor işte...
bir kötü yanı varsa sigara içerken açlık hissetmezdim şimdi sabah akşam yesem gene aç hissediyorum kendimi....
sizde kendinize bir iyilik yapın kendinizi zehirlemekden vazgeçin
dostca kalın
TOKAT-Zile 25.11.2005, 11:24 Merhaba Arkadaslar Foruma Yeni üye Oldum Forumda Dolasirken De Bu Konuyla Karsilastim Asil Meseleye Geleyim Nadir Olarak Sigara Kullaniyorum Ama Sebebi Ne özenti Nede Birilerine Eşlik Etmek Değil Sadace Sorunlarim War Bu Nedenle Azda Olsa Kullaniyorum Tavsiye Konusundada Kişi Kendi Bilir Sigara Kullanan örnekler Ortada Yani..
sessizfırtına 25.11.2005, 19:31 Benim parmaklarim isbasi yaptii:)))) ben sigara icmiyorum icinlerinde cogunun özenti ve cevresine havat atmak icinn oldugunu dusunuyorum arakdaslar:3D_NG (25 ama bende birkez icitimm benimkiside yanimdaki bir kiz arkadasa eslik etmektiii:)))) parmakta sigara olunca insan kendini fakli hissetiyoryaaa:yamukgul:
saygilarimla
eda kardeş bu konuda biraz ön yargılı değilmisin neden çevremize hava atmak için içelimki bu illeti zaten bırakmak için yoğun bir çaba gösteriyorum bu aralar......tamam bir arkadaşın kurbanı olup özenerek içtik şu anda çok pişmanım içtiğime. ama son pişmalık fayda etmiyor, yine bırakmaya çalışacağım bu zıkkmı.hava atmak için içseydik sigaradan daha havalı rakı var elimizde rakıyla dolaşırdık kardeş...........kusura bakma sitemim sana değil aslında kendimede yinede yanlış birşey söyledimse özür.............
morkusakli 25.11.2005, 19:34 Bende Sigara Içenler Kervaninda Yürüyenlerdenim. Sigara Içiyorum çünkü Sigara Içmeyi çok Seviyorum
Bir Zeynep 30.11.2005, 20:51 sigaradan cok nefret ederim. hic denemedim -tadini bilmem ama kokusu etkisi bile yeter- yanimda icilirse bile kendim icmis gibi migdem bulaniyor, basim dönüyor. bunda ne güzellik var anlamadim. bir odaya girersen, sigara dumani dolu, vallaha hic hosuma gitmiyor. cok hassazdirim bu konuda. sonra üstün basinda les gibi kokuyor iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiggghhhhhh hhhhhhhhh hic sevmem hic!! sanirim en cok sigara icmeye baslama yillari insanin genclik caginda, kizlar 12-15, erkeklerde 14-17 yasini astiktan sonra ve bu zaman icerisinde baslamadilarsa, galiba "en tehlikeli yaslarini" asmis oluyorlar bana göre. bilmiyorum siz ne dersiniz. hadi diyelim o zaman 18/19 yasindakiler. bu yasa kadar baslamadiktan sonra, bence biraz zor baslarlar. ama baslayanda vardir yani.
izmirksk 30.11.2005, 21:00 adi güzel alim'm demek psikolojik yaş ha.senin tezini çürütmek için ahada içmeye gidiyom:36_1_23:
izmirksk 30.11.2005, 22:28 şunu belirteyim hiç sigara içmem , küçüklüğümden beri içmem yukarıda yazdıklarım şaka idi
genclik_atesi 30.11.2005, 23:25 ben sigara icmiyorum icinlerinde cogunun özenti ve cevresine havat atmak icinn oldugunu dusunuyorum arakdaslar
eda arkadasim ben seninle aynikonuda degilim bende sigra iciyorum ama ben disariya hava atmak veya ozenti icin baslamadim, sende demissin arkadasa eslik etmek icin denedim bu hemen senin ona özendigin anlamina gelmez. bende sigara iciyorum ve senin saydiklarinin hicbirisini dusunerekte baslamadim. eslik etmek icin,sikintidan, denemek isterken alistim aslinda.
Benim parmaklarim isbasi yaptii:)))) ben sigara icmiyorum icinlerinde cogunun özenti ve cevresine havat atmak icinn oldugunu dusunuyorum arakdaslar:3D_NG (25 ama bende birkez icitimm benimkiside yanimdaki bir kiz arkadasa eslik etmektiii:)))) parmakta sigara olunca insan kendini fakli hissetiyoryaaa:yamukgul:
saygilarimla
ben bu goruse katiliyorum.
sigara tiryakisi deyilim ama sosyal icicigim.
arkadaslarla ortam oldugunda ve yanimda sigara icen arkadas varsa icerim. kendi basima icmem. yanlizca basga icicilerin yaninda. tiryakilik bence her zaman bu sekil arkadas ortaminda baslar.
Yakapınarlı 30.11.2005, 23:48 ben içiyorum ama bırakmayı düşünüyorum bir kere 6 ay bırakmıştım sanırım gene tekrar içmemek üzere bırakabilirim.yaa ne güzell buraya yazanların çoğu içmiyor çok utandım bak şimdi.
bende içmiyenlerdenim :) aslında 15 yaşımda merak edip (tam bir meraklı melatımdırda) bir arkadaşımla 1 paket sigara almıstık ve onların evinde denemeye karar vermiştik.hiç hoşumuza gitmemesine rağmen tüm paketi ,arkamızda delil bırakmamak için korkudan bitirmiştik ...
hehehe resmen kafayı bulmuştum :3D_NG (9) neden çöpe atmak gelmemiş aklımıza onuda hiçbizaman anlayamadım ya neyse... işte o günden sonra sigara kokusundan bile tiksinirim..oo paket bana bi ömür yeterr:))
demekki neymiş... paketi bitirmek yerine çöpe atmak daha mantıklı :3D_NG:
Ben daha önce içmediğimi belirtmiştimde.. Sigara yazan yerler neden kırmızı onu merak ettim. Yazıda bile olsa ayrımcılığa karşıyım diyesim geliyor espiri olsun diye :) Sigarayı bırakınca oluyor demekki insanda böle şeyler. Acayip bir şekilde yemek yemeisteği ve gereksis espiri yapma yeteneği türüyor heralde :)
Not:en çok tasvip ettiğim insan türü hayatta yapmış oldugu hatalardan ders alan ve kendine gülebilen insandır. :)
Bir Zeynep 01.12.2005, 14:43 :3D_NG: öyle dedin de kirmizilar gitti can bak!! Bende gördüm ve sasirmistim ama artik yok daha
TheGodfather 01.12.2005, 17:29 Bu başlığın açıldığı tarihi hatırlıyorumda o zamanlar tam bir sıgara tiryakisiydim..Günde bir paket zor yetiyordu yanii..Eren kardeşim keşke burda olsada son eserini görse.:))).Ona inat,yıllara inat, sigara için harcadığım yıllara inat şu an ve ve ve açıklıyorum...SIGARAYI BIRAKTIM...
İtiraf ediyorum sigarayı bana sevgilim bıraktırdı kheh ehehe hehe :3D_NG (9)
1 Ay oldu bırakalı..
DENIZCENK 01.12.2005, 18:13 ben sigara kullanmıyorum.. ve sigara içilen yerlerde'de fazla durmamaya özen gösteriyorum ama herkez kendine sigara içeninde uyarırım fazla aşmamak şartıyla...
Bir Zeynep 01.12.2005, 21:29 SIGARAYI BIRAKTIM kutlarim seni dostum, en iyisini yapmissn. Helal yengemize sana böyle söz gecirebildigine.
Kızılırmaklı 28.12.2005, 08:35 Sigara içmiyorum, daha bir kez bile ağzıma sürmedim. :3D_NG (4) Tadını bilmiyorumda, kokusundan nefret ettiğim kesin. Bazı insanların üstüne siner ya hatta o koku :3D_NG (26
muharrem58 29.12.2005, 10:45 sigaradan nefret ediyorum ama ben iradesiz biriyim bazen kendimden bile nefret ediyorum yeni başlamış arkadaşlar sakın ha sigarayı hemen bırakın ben 17 yıldır kullanıyorum cok istedim başaramadım yinede deneyecegim.
6 yıldır kullanıyorum, kimi zaman rahatsız olsamda sağlımı tehdit etsede zevk aldığımdan(en azından öle sanıyorum) bırakamıyorum :(
ben malesef 8 senedir sigara kullanıyorum. ama her tanesin de kendime kızıyorum. hayatta hiç bir şeye yenilmedim ama her bırakmaya kaltığımda o benden daha üstün geliyor. bennim tek diyeceğim kendimize yeteri kadar zarar veriyoruz zaten ama lütfen başkalarınım yanında içmeyelim özelikle 15 yaş altındakilerrin.
diloburak 30.12.2005, 15:48 YoruM Yok Amcam Dolasiyor Buralarda.http://www.acelink.net/users/mrrockydog/images/grinningeyes.gif
http://www.acelink.net/users/mrrockydog/images/tokerani.gif
DENIZCENK 04.01.2006, 15:07 ben sigara kullanmıyorum kullanmayıda hiç ama hiç düşünmüyorum.
ben şuana kadar hiç sigara kullanmadım bundan sonrada düşünmüyorum. içilmeyen ortamları tercih etmeye çalışıyorum. çünkü kokusu gerçekten rahatsız ediyor beni....
Evet, ben de sigara içmeyen birisi olarak özellikle kapalı ortamlarda sigara içilince çok rahatsız oluyorum. Gerçekten kendi ve başkalarının sağlığını düşünen birisi kesinlikle içmez. Ayrıca sigara içmek belki özenti yada sakinleştirici gibi gösterilse de tamamen gerçeklerle yüzleşmeyenlerin tercihi bence. Lafın kısası SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR :yamukgul: Yol yakınken vazgeçin...
atayselvi 09.01.2006, 21:31 Yıllarca günde 2 paket sigara içtim sağolsun Tansu ablanın 5 Nisan kararlarıyla bıraktım.Bir de şeker hastası olmasaydım iyi olacaktı .Ama buna da şükür demesini biliyorum.
Bir Zeynep 10.01.2006, 01:00 Yıllarca günde 2 paket sigara içtim sağolsun Tansu ablanın 5 Nisan kararlarıyla bıraktım.Bir de şeker hastası olmasaydım iyi olacaktı .Ama buna da şükür demesini biliyorum.
Gecmis olsun ama yinede sükür etmeliyiz evet. Beterin beteri var, Allah göstermesin.
Saygilar
günde 1,5 paket sigara içiyorum. bırak istiyorum ama bırakamıyorum.
TheGodfather 18.02.2006, 17:09 bende içmiyenlerdenim :) aslında 15 yaşımda merak edip (tam bir meraklı melatımdırda) bir arkadaşımla 1 paket sigara almıstık ve onların evinde denemeye karar vermiştik.hiç hoşumuza gitmemesine rağmen tüm paketi ,arkamızda delil bırakmamak için korkudan bitirmiştik ...
hehehe resmen kafayı bulmuştum :3D_NG (9) neden çöpe atmak gelmemiş aklımıza onuda hiçbizaman anlayamadım ya neyse... işte o günden sonra sigara kokusundan bile tiksinirim..oo paket bana bi ömür yeterr:))
demekki neymiş... paketi bitirmek yerine çöpe atmak daha mantıklı :3D_NG:
heheheheheheheh...
Hiç unutmam orta ikinci sınıftayken 2 arkadaş denemediğimiz sıgarayı tadmak için en iyi marka '' uzun parliament'' almıştık sırf gıcıklık kötülük olsun diye..Yaşasın kötülük hehehe..Paketi aldıktan sonra dneiz kenarına gittik..Sigara içmeye başladık öksrük ler arasında 1.2.3'ncü dal derken '' Dayanmıyor bu sıgara bize diye hava atmaya bile başladık'' ..Adam başı 10'ar dal içtik içmesinede..Kafamızda zom olmuştu işte.:D ..Şimdi denemeyi hiç düşünmezdim..
Çünkü bu başlkı açıldığında sigara tiryakisiydim..Artık bıraktık yani.. :)
Hiç sıgara içmedim, içmeyide merak etmedim
SIGARAYA HAYIR
candost_20 18.02.2006, 18:22 Nalet olsun bende sigara içiyorum bunu söylerken bile ireniyorum ama ne yapıyım bi kere alışmışız ama benim ki özentiden falan da değil sinirli bi insanım birisini döverdim yanıma gelen arkadaşlarım hemen sigara tutarlardı:) almasamda ısrar ederlerdi nereye kadar alma sonun da alıştık gitti şimdi günde bir paket bitiriyorum kahretsinnnnnn.
TheGodfather 19.02.2006, 00:49 Nalet olsun bende sigara içiyorum bunu söylerken bile ireniyorum ama ne yapıyım bi kere alışmışız ama benim ki özentiden falan da değil sinirli bi insanım birisini döverdim yanıma gelen arkadaşlarım hemen sigara tutarlardı:) almasamda ısrar ederlerdi nereye kadar alma sonun da alıştık gitti şimdi günde bir paket bitiriyorum kahretsinnnnnn.
Bende heran şeytana uyup sigara içmeye başlayabilirim.. :):D
candost_20 20.02.2006, 08:54 Bende heran şeytana uyup sigara içmeye başlayabilirim.. :):D
Aman dur sakın ha gardaşım!!! sinirlisin tamam ama sigara olmadan da sakinleşebiliyo insan, benim şimdi ki aklım olsaydı bana sigara ikram eden arkadaşlarıda bi güzel döverdim :) şaka bi tarafa sigaraya nalet olsun heryerde sorun yaratan bi varlık hiçbir zaman tavsiye etmem can.
içmiyorum içmediğim içinde kendimi tebrik ediyorum.
inşallah içen herkes bırakır
Arguvan 44 20.02.2006, 19:17 bende icmeyen arkadaslari tebrik ediyorum ama kendimi deyil ;) Ya bu ne bicim bi aliskanlik yaw ben anlamadim gitti; simdi insan neselenince iciyor, heyecan yatistirmak icin iciyor(yani öyle saniyor), üzülünce haydi haydi (sanki üzüntünü kederi yok ediyor alip götürüyor gibi) , hele yemekten sonra of of ;)
cengiz35 21.02.2006, 12:01 bende sigaraya 10-11 yas civarinda basladim,bu 22 sene devam etti.
bircok kez birakmayi denedim olmadi en son camin önünde sigara icmek istemistim sigarayi yaktim ve birkac kez cektikten sonra tiksindim ve attim ama canim o kadar sigara icmek istiyorki 1-2 dakika sonra yine yaktim birkac yudumdan sonra yine tiksindim ve attim ondan sonrada agzima sürmedim.
suan 5-6 senedir icmiyorum ve o kadar rahatimki.herkese sigara icmemesini tavsiye ederim.
Sigara içmedim, içmiyorum, içmeyeceğim.
En hoşlanmadığım yönü ise kokusu. insanın üzerine siniyor ve berbat kokuyor. Bu yüzden sigara içilen ortamlardan elimden geldiğince uzak dururum.
sigara OUT NaRgİLe İn
süper bişi bu nargile elmalısı,fln.
bu arada benim kafamda bi soru işareti war.Bİ fındık reklamı war hatırlarsanız adam tezgahtar fındığın yararlarını sayıyo,kimse almıyo en sonunda adam bildiniz sloganı söylüyo.aganigi... herkes fındığa atlıyo resmen ve reklamdan sonra gerçekten fındık satışları patlıyo(konuyu bağlıyorum)hadi diğer zararlarını da geçtim sigaranın iktidarsızlık yapması tiryakılarin umrunda diilmi?satışların azalmaması ne garip..:garibbak:
sigara birakmak isteyen insanlar kendinize aversion therapy uygulayin yani basiniz dununceye kadar, gozleriniz karara kadar durmadan sigara icin her 15 saniyede bir yudum cekin.... yaklasik 20 sigara icin bir seferde... bunu bir kac kez yapin tiksinirsiniz bir daha sigara icemezsiniz...
Merhaba Sevgili Dostlar,
Hiç düşünmezdim sigara içebileceğimi... Hatta savaş açmıştım şu melete.. Şu diyorum çünkü şu yazıyı yazarken bile içiyorum. Nasıl başladığımı bence pek önemli değil önemli olan bırakmak. ben bırakmak istemiyorum çünkü seviyorum sigara içmeyi. Biraz mazoşits bir düşünce olarak gelebilir am öyle. birgün bırakacağım. Son diyeceğim eğer içmediyseniz sakın denemeyin ve başlamayın....
saygılarımla...
sigara içmek çoğu insanda aslında bir el-ağız alışkanlığı... benim içtiğim sigara adeti toplamda bir paketi bulmaz. içtiğimdede tek sigara dahi başımı döndürmeye yetiyor. genelde bırakmak isteyenlere çerez önerilir ancak fazla çerezde kilo yapar. benim önerim sigara her aklına geldiğinde ağızlarına bir karanfil atsınlar. zaten bir günde iki karanfil ile akşam edebilirsiniz. Karanfilin acı suyu hem ağız kokusunu giderir hemde ağrı kesici özelliği ile uyuşturucu etkisini karşılayabilir... [bilimsel değil ama denemekte sakınca yok]
derviscemal 22.02.2006, 12:35 bende arada bir içiyorum ama içmesem daha iyi olur. Amma rakıyla çok güzel oluyor :O)
arasıra içtim ama sonra bıraktım...nefret edilmesi gereken birşey bence...
tek kelimeyle illet bi şey sigara! pasif içiciyiz aktif içiciler yüzünden :)
Alleshat1Ende 04.03.2006, 21:03 Sey bende 15 yasinda basladim ve gecen hafta cumartesi birakdim yani tam 8 gün oldu insallah sonsuza kadar icmem bende herkese tavsiye ederim birakin ve daha cool olun lol basta disinizi sikin gercekden basarirsiniz ben enfazla 2 veya 3 gün biraka bildim ama simdi 1 hafta oldu canimda cekmiyor sadece cok yemek yidiriyor ama olsun öleceksem ölümüm arpadan olsun sigaradan olmasin :)))
tek kelimeyle illet bi şey sigara! pasif içiciyiz aktif içiciler yüzünden :)
Malesef eylem icmiyoruz ama ne kadar uzak kalmaya calissakta buna olanak yok.Butun canlara temennim sigarasiz gunler :yaw2
aslinda sabahtan beri icmiyordum, birakmistim. bu mesajlari okuyunca aklima getirdiniz yine...bir tane yakacagim simdi haa...:komik
uyusturucunun geldigi boyutlari hepimiz görüyoruz bunun önüne nasil gececegiz?
şavolanlı 14.03.2006, 03:14 valla iradeli insanlar kim olursa olsun bence sigarayı bırakır.ilk önce özentiyle başlayıp sonra geri dönülemez noktalara götüren yalancı bir arkadaş
Malesef eylem icmiyoruz ama ne kadar uzak kalmaya calissakta buna olanak yok.Butun canlara temennim sigarasiz gunler :yaw2
bende katılıyorum sana sedef, sigarasız, sağlıklı , oksijeni bol yarınlara :)
aslinda sabahtan beri icmiyordum, birakmistim. bu mesajlari okuyunca aklima getirdiniz yine...bir tane yakacagim simdi haa...:komik
Sanırım bende Metin gibi oldum. Hiç aklımda yoktu başlık teşvik etti.
Seherim86 15.03.2006, 17:43 evet sana cok güzel katiliyorum, iyi birsey yazmisin, tebrik ederim
İçmiyorum ama içenleri destekliyorum:yamukgul:
bu konuyu görüp bir sigara daha yakıyorum. :) Gerçektende teşvik mi ediyor ne ??
Ya şu sigaraların üzerlerindeki yazıları okumuyor musunuz :p Siz bence hayatı sevmiyorsunuz, sevseniz ne kendinize ne de çevrenize zarar verirdiniz...
İzem, içmiyosun ama destekliyosun ilginç neden?:yamukgul:
Ya şu sigaraların üzerlerindeki yazıları okumuyor musunuz :p Siz bence hayatı sevmiyorsunuz, sevseniz ne kendinize ne de çevrenize zarar verirdiniz...
İzem, içmiyosun ama destekliyosun ilginç neden?:yamukgul:
Hemşo hayatı seviyorum ama, hayatın anlamı o kağıdın içerisinde yazmıyorki.
İzem bir sigara şirketinde çalışıyor :)
Hemşo hayatı seviyorum ama, hayatın anlamı o kağıdın içerisinde yazmıyorki.
:)
Hayatın anlamı o kötü dumanların içinde de olamaz... Sağlıklı olduğun sürece herşeyden zevk alabilrsin, kendini negatif hissetmek isteyenler içer bence...
Hayatın anlamı o kötü dumanların içinde de olamaz... Sağlıklı olduğun sürece herşeyden zevk alabilrsin, kendini negatif hissetmek isteyenler içer bence...
İyon teknolojisini daha geliştiremedik be hemşo. Ama en kısa sürede bırakacağım. İşin bilincindeyim...
İyon teknolojisini daha geliştiremedik be hemşo. Ama en kısa sürede bırakacağım. İşin bilincindeyim...
Ha şöyle, birini kurtardık desene :p yeşilaycıfoodal
:) gaza getirme çok içerim
Hayatımda en nefret ettiğim şeylerden biridir sigara.Hayatım boyunca benden uzak olmasını dilerim.
Vallahi hiç içmem, içenlerdende uzak durmaya gayret ederim, rahatsız ediyor beni
Derya 44 17.05.2006, 13:33 Icmem ama bir kac kez icmisimdir daha gencken .. yani merakten vs.. ama simdi kesinlikle kokusundan nefret ediyorum yani üzerine siniyor kokusu iiiiiii igrenc... ha unutmadan hatirlatam aslinda sigara icmeyenler yani passiv iciciler daha cok zarar görüyorrr yani bence bu yüzden yasak koymalari gerek mesela kafelere vs. , mesela sigaradan kalbi dolayisiyla icilen yerlerde durmamasi gereken insanlar var , iste bu yüzden etrafimizdaki insanlarin sagligini düsüneerek hareket edelim lütfennnnn ..... bu tür insanlarin buludug yerde icmeyin lütfen su zehiri
Ben sigara kullanmıyorum, hiçte kullanmadım. Kullanan arkadaşlar umarım biran önce bırakırlar.
cigdem81 17.05.2006, 13:45 valla ben hiç içmedim içeceğimide sanmıyorum zaten merakta etmiyorum..
alerjim var sigaraya iyikide var :)içenlerde umarım bırakırlar....
sigara........ne kadar itici bir kelime......bana çok uzak hepde öyle olacak
VaGaBonD 21.05.2006, 15:21 ben sigara Kullanıyorum Fakat elımde deıL bır Care Bılıyorsanız Soleyın Bırakmak ıcın sızce ne yapmaLıyım Bu arada Kullanmayan arkadasLarı Gonulden Tebrık Ederım..
Kartopu86 03.08.2006, 23:45 Sigara kulanmıyorum ama tadına bakmıştım ve kararımda içmemekten yana oldu...Eminim biçok kişide benim gibi yapmıştır.. (İstisnalar olabilir)
KAPALI ORTAMLARDA SİGARA İÇENLERDEN NEFRET EDİYORUM
Hüseyin69 04.08.2006, 00:21 hayret buraya birsey yazmamisim
ben su anda 36-37 yaslari arasindayim
sigaraya tahminen sekiz yada dokuz yasinda tanistim ilk ictigimde midem bulanmisti erkeklik iste
**** sigara senmi beni yikacan yilmiycam lan senin karsinda dürtüleriyle halen iciyorum birgün ölsem bagislanacak böbrek ciger vs gibi organlarim ise yararmi bilmiyorum ama halen günde bir bucuk paket rahat deviriyorum
bunlari yazarken ilk basladigim yillar aklima geliyor keske erkekligin arksina siginmasaydim keske erkekligin onda yedisi kacmaktir sözüne uysaydim
sigara hiç içmiyom desem yalan olur..aslında içmem ama yararlarınıda göz ardı etmemek gerekir...arada bi sinirli iken sıkıntıda iken dostum olabiliyor..çünkü insanın hayatta bazen sigara içtiği durumlardan kaçışı olmuyor..
D-e-v-r-i-m 04.08.2006, 01:18 sigara kötüdür kötü
ama alışkanlık bırakmanın kesin yolunu bilen varsa banada söylesin bi zahmet
gölgesiz 04.08.2006, 01:24 Şimdiye kadar bırakın sigara içmeyi sigara paketini elime bile almadım.Sigara içilen ortamlarda bulunmaktan sürekli kaçtım. Onlar kovalamaktan ben kaçmaktan yorulmadım... Sigarayı bırakmanın en etkili yolu şuna inanmaktır bence:
''İnsan,alışkanlıklarından güçlüdür.''
Bak bu konuda söyleyeceğim çok şey var;
20 yıldır bir fiil içen üstelikte günlük 30 adetten aşağı içmeyen ben yaklaşık iki aydır sigarayı bıraktım.
İlk ve Son denemek için 20 yıl uzun bir süre ve gerçekten ilk ve son kere denedim ve bıraktım. Herşeyin beyinde bittiğini ve aslında beyindeki şartlanmışlığın çok önemli olduğunu kendimde isbatını buldum.
Bundada ilk önce beyini hazırlamak için bir ameliyetı seyretmeye gittim sigaradan damar sertliği sonrası Kangren olan bir hastanın ayağının kesilmesi sanırım seyretmek pek akıl karı değil ama bunu yaptım. Ve bana her fırsatta emir veren ve benim bu emri hiç itiraz etmeden yerine getirdiğimin karşısındaki inatcılıkla bu illetten kurtuldum.
Ve şu an çok rahatım aslında hiçbirşeye yaramayan aslında çok şeye zararı olan bu alışkanlıktan tüm arkadaşlarımın kurtulması dileğimle unutmayalım arkadaşlar İhtiyarlamayı ve Ölümü yenemeyiz ama geçiktirmek elimizde.
Sağlıklı ve Sigarasız günlerde buluşmak üzere.
Sigara içen bir insan olarak, sizlere içmeyin zararlı demiyecem. Artık çoğu insan zararının bilincinde olarak içiyor bunu.
Ancak dünyaya baktığımız zaman sigara kadar zararlı o kadar şey varki. Coca-Cola, Fast food yiyecekler, eksoz dumanları, plastik poşetler, çikolatalardaki E300 lü maddeler, mutfağında böcekler dolaşan lokantalar, radyasyonlu çaylar ve fındıklar, Maganda kurşunları, trafik kazaları, kuş gribi, kene vs vs
Aslında ölümle iç içe yaşıyoruz, o yüzden zevk alıyorsanız için :)
Asla içmem..
Biz Alevilerin sağlıklı nesillere ihtiyacı var...
aykudgöksun 04.08.2006, 17:47 ben bu konuyu yeni gördüm ne yazık ki ben de içiorum bide daha gencim yaww!!!ben aslında bırakabilrm de çevremdeki herkes içio görünce dayanamıyo insann
şu ana kadar 1 tane bile içmedim bundan sonrada içmem.eğer öleceksem bunun sebebi sigara olmasın
arkadaşlar bende bi ara içiyodum tek tük ama onuda bırakmaya kararlıyım...
SİGARA ÖLDÜRÜR....
ne mutluki içmiyorum No simoking :)
alevi_murat24 06.08.2006, 00:23 yeni okumak nasip oldu bizim sülalede sigara içmeyen tek erkek olarak çok şanslı görüyorm .
Bak bu konuda söyleyeceğim çok şey var;
20 yıldır bir fiil içen üstelikte günlük 30 adetten aşağı içmeyen ben yaklaşık iki aydır sigarayı bıraktım.
İlk ve Son denemek için 20 yıl uzun bir süre ve gerçekten ilk ve son kere denedim ve bıraktım. Herşeyin beyinde bittiğini ve aslında beyindeki şartlanmışlığın çok önemli olduğunu kendimde isbatını buldum.
Bundada ilk önce beyini hazırlamak için bir ameliyetı seyretmeye gittim sigaradan damar sertliği sonrası Kangren olan bir hastanın ayağının kesilmesi sanırım seyretmek pek akıl karı değil ama bunu yaptım. Ve bana her fırsatta emir veren ve benim bu emri hiç itiraz etmeden yerine getirdiğimin karşısındaki inatcılıkla bu illetten kurtuldum.
Ve şu an çok rahatım aslında hiçbirşeye yaramayan aslında çok şeye zararı olan bu alışkanlıktan tüm arkadaşlarımın kurtulması dileğimle unutmayalım arkadaşlar İhtiyarlamayı ve Ölümü yenemeyiz ama geçiktirmek elimizde.
Sağlıklı ve Sigarasız günlerde buluşmak üzere.
kutlarım sizi çok güzel bir yazı ve bizim gibi sigara bırakanlar kervanına sizde hoşgelmişsiniz:rolleyes: dilerim bizler sigara içen arkadaşlara örnek olabiliriz.ben sigara içmeden bir dakika bile yaşayabileceğimi hiç sanmıyordum ama sigarasızda gayet yaşayabiliyormuşuz hemde en sağlıklı bir şekilde... şu bir gerçekki biri sana sigarayı bırak dediğinde olmuyor sayın baltanında dediği gibi önce kafanda bitirip kendin istemelisin..ben sigarasız hayatın keyfini çıkartıyorum,diğer taraftan hayat sizin.nasıl keyif alırsanız öyle yaşayın....
gercege_huu 08.10.2006, 18:24 ben içmiyorum içenede mutlaka o illetten kurtulmasıni istiyorum sigara hakkında bir yorum yapamayacağım şimdi zaten paketlerin üzerinde neler yaptığı hakkında bilgiler var okuyan ve hala yapan içen insanların yapması bence hayatı sevmiyor veee sevdiklerini yanlız bırakmak içişn caba sarfediyor diyebilirim.
|