Orijinalini görmek için tıklayınız : Sustum!!!

Mert_offline
10.03.2006, 21:37
Sustum...

Tam sevdamı haykıracaktım ki
O sana has an geldi...Sustum.

Tam sevdamın üstüne yüreğimi
Zaptetmeyip salacaktım ki
Ne yüreğim ne sevdam
Bende değil...Yine Sustum.

Dostlar “haydi tam sırası haykır” dediler
Düşündüm uzun süre..
Şimdi kendi rızamla...Sustum. İbrahim Ethem Bingül

foodal
10.03.2006, 21:40
:36_1_44: Hayat kısa, keşkesiz bir hayat için geç kalınmamalı...

barabar
10.03.2006, 21:54
ellerine sağlık ben çok beğendim

Dogan24
11.03.2006, 00:59
eline yüreğine sağlik sağolasın....

yağ_MuR
28.03.2006, 04:07
:36_1_44: Hayat kısa, keşkesiz bir hayat için geç kalınmamalı...

evet katılıorum size ben. niye susuyosunuz yaw belki karşınızdaki sizden bişey bekliyordur. sen sus o sussun nolacak böyle. sora ah şunu yapsaydım bunu yapsaydım diyoruz. Hep soradan gelio aklımız başımıza...

Lamekan
28.03.2006, 04:14
evet katılıorum size ben. niye susuyosunuz yaw belki karşınızdaki sizden bişey bekliyordur. sen sus o sussun nolacak böyle. sora ah şunu yapsaydım bunu yapsaydım diyoruz. Hep soradan gelio aklımız başımıza...

Bir işi yapmadan düşünmek insana göre bir davranış biçimi. Düşünüp düşünüp yapmakdan, kendimizce sebeler bulup susmak, gene insana göre. Hani demişsinizya belki karşınızdaki sizden birşey bekliyor diye. İnsan düşünüyor ve kendine diyor ki evet oda başkasını ya belki başkasını düşünüyorsa diyebiliyor. Yada kendince binlerce sebeb üretebiliyor. Çünki insanız düşünebiliyoruz..

Keşkelerle yaşamak yanlış karar aldığında başlar. İnsanın kararları yanlış değilse keşkelere de gerek kalmaz sanırım.

Bu arada mert arkadaşa bu güzel şiirinden dolayıda teşekürler...

yağ_MuR
28.03.2006, 04:19
evet insanlar hep düşünürler zaten. düşün düşün nereye kadar. hem bazen bu düşüncelerimiz yüzünden bilip bilmeden kendi mutluluğumuzu erteleyebiliyoruz. en azından içimizi boşaltırız ben bana düşeni yaptım der yolumuza dvm ederiz. belirsizlikler insanı yorar her zaman... vede bi karar alırken sonunu bilemeyeceğimiz için başarısız olduğumuzda yada işler umduğumuz gibi gitmediginde her zaman keşke deriz... siz hiç keşkeyle başlayan cümleler kurmadınız mı??

Lamekan
28.03.2006, 05:47
Haklı lduğun yönler var tabiki ama kendi adıma bir iş yapmadan iki kere düşünürüm, ne yapayım insanım :)

siz hiç keşkeyle başlayan cümleler kurmadınız mı??

Hatasız kul olurmu.? Olmaz olsa bile ben değilim o kul. keşkeler çok oldu ve olurda, hatta dahada olacakdır. Ama bunlar geride bıraktıklarımızı kazanmamızı sağlamıyor. Bu hatalardan ders alabilmişsek ne ala tabiki.

yağ_MuR
28.03.2006, 05:53
ehehe evet ders almayı bilmeliyiz.

Mert_offline
15.04.2006, 16:00
evet arkadaşlar, her ne kadar istek olarak keşkelerle dolu bir yaşam yaşamayı dilemesekde, hayat acı...

sun
16.04.2006, 18:13
bu kardar mi güzel olur siir yaaaa,..... paylastigin icin ellerine bunu yazaninda yüregine saglik,... ben de hayatimin en önemli kararini alirken,konusmam,haykirmam gererirken sustum,..... aman siz susmayin,..