Orijinalini görmek için tıklayınız : MSN kurtarma.!!!

eren
15.06.2005, 18:50
?imdi gelelim çalınan MSN adresini geri almaya

YOL 1 Alıntıdır...

ilk önce httpsupport.msn.com adresine giriyorsunuz... sonra karşımıza çıkan seçeneklerden MSN Hotmail Türkiye seçeneğini tıklıyoruz...

karşımıza hesaplar ve faturalama desteği çıkacak onun altındaki e-posta desteğine tıklıyoruz...

Sonra ad yazan yere isminizi yazın. (herhangi birşey olabilir) tam oturum açma adı yani çalınan adresinizi buraya yazıyorsunuz yanıtın hangi e-posta adresine gönderilmesini istersiniz yazan yere bir arkadaşınızın yada başka size ait olan mail adresinizi yazıyorsunuz ki gerekli mailler ve şifre o adrese gelecek..

altta ise yorum yazabileceğiniz yere urgent and important. my mail is hacking.help me please yazınız. ( veya kafanıza göre, ben öyle yaptım ) sorunun sıklığı ilk defa internet bağlantınızı da oradan seçebilirsiniz.buraya kadar ok..

şimdi gönder diyerek gönderiyorsunuz ve yanıtın gelmesini istediğiniz mail adresine bir süre sonra şu şekilde bir mail geliyor tabi daha detaylı ama siz gösterdğim yerleri doldurarak reply yapıyorsunuz yani maili geri gönderiyorsunuz sadece alttki kısımlar kalarak reply yapınız

- Name (kayıtta kullandığınız ismi yazınız)

- Sign-in name (çalınan mail adresinizi yazınız)

- Date of birth (kayıt edilmiş doğum tarihinizi yazınız)

- Country or Region (kayıttaki ülkenizi yazınız)

- State (şehri yazınız kayıttaki)

- ZIP or Postal Code (zip kodu)

- Approximate date of last successful sign-in, or an approximate date of account registration.(son giriş tarihinizi yazınız)

- ()List as many former passwords you used with this account as far back as you can remember(son kullandığınız şifreyi yazınız)

- ()List as many of your Folders as you can remember (listenize son gelen mailleri yazınız mail adreslerinizi yazınız )

- ()The name of your Internet Service Provider. If you access your account from outside your home (for example, from school or work) please include the name of the organization. (for work )

burası böyle kalsın You may check it by going to

httpwww.whatismyip.com

- ()List of Secret Questions and Answers historically associated with your

account ( secret questions xxxxxxxxxxx answer xxxxxxxxx) xxxx li yerlere özel

sorunuzu ve cevabınızı yazınız PARANTEZ ?Ç?NDE YAZDI?IM YERLER? S?L?N VE

DO?RU B?LG?LER? G?R?P MA?L? REPLY YAPIN. B?R GÜN ?ÇER?S?NDE GER?

DÖNÜYORLAR VE ??FREN?Z? GÖNDER?YORLAR..HO?ÇAKALIN... NOT E?ER MA?L

GELMED? D?YORSANIZ

httpregister.passport.netcontactus.srflc=1055

bu adrese giriniz...

yukarıdan aşağıya bütün seçenekleri aynen yazdıktan sonra web tarayıcısı

sürümü - işletim sistemini boş bırakın hata iletisi ve açıklama yazan yere my

mail is hacking.please help yazın... mail iletişim adresinize geliyor ve yukarıdaki

gibi doldurduktan sonra şifrenizi 1 gün içinde alıyorsunuz.. denenmiş ve

onaylanmış artık %100 garanti yoldur....

eren
15.06.2005, 18:58
YOL 2 Alıntıdır...

Hotmail adresiniz alındıysa aşağıdaki yazıyı Hotmail'e gönderin. Türkçe yazan yerleri silin, uygun yerleri doldurun şifreniz size gönderilecektir.

To passport@css.one.microsoft.comSent Mon Jul 7 23 30 39 PDT 2003

Subject my account has broken down Dear Sir Madam I have been having proplem with my hot mail address.

When I try to access to my account after (Buraya Hacklenen tarihi yazınız)

I found out my password and the secret question have been chanced.When I send you a request about new password the informations also were not match the ones I remember and the ones you recorded. I also have seen someone is using my mesenger and chating with others on behalf of me.My phone bills credit card extres information come to this account and this person gives my phone numbers the other people. thanks your answer.

my name is ?siminiz sign in

Mail adresiniz my birthday Doğum tarihiniz

country Ülke state
?ehir zip or

postal code Posta Kutunuz

successfull sign

En son bağlandığınız tarih

Approximate date of account registration Ne zamandır bu mail adresinizi kullandığınız

List as many former passwords you used with this account as far back as you can remember Kullandığınız şifreler

List as many of your Folders as you can remembermailde sakladığınız dosyalar varmıydı

varsa hatırladıklarınız my internet service provider is internet bağlantınınızın

adı I would like you to solve this problem.Could you change the password and

send me new one so this can not use my account. If this is not possibble

could you cancel my account. Thankyou in advance , sincerely..

Buradaki işlemleri yaptığınızda Hotmail size şifrenizi gönderecektir. koymayınız. 193978800

deneyin göreceksiniz şifrenizi geri alacaksınız..saygılarla

umit
17.06.2005, 20:50
5 gündede gelebiliyo ama yine garanti bi yol deil!

Duncan
18.06.2005, 05:30
www.tamindir.com adresinden msn calma programını indir kendi msn ini tekrar cal en kolayı

LiberalistiC
20.06.2005, 08:58
msn çalma diye bir şey yoktur aslında !

sadece msn dondurma vardır dondurulan msn 1 hafta botunca msn ye giremiyor daha sonra girebilir.

Böyle birşeyler karşılaşırsanız bana ulaşın :)

Alevi_Cocuk:3D_NG (27

BELAPRONES
28.11.2005, 12:36
öncelikle şimdiden göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkürederim...
yaklaşık 2 ay önce rehber89 hotmail.adresim çalıntı..bu konuyla ilgili oldukça çapa sarf ettim.ve halada ediyorum.ben bu mail adresimi yaklaşık 7 sene önce internet cafedeki görevliye aldırmıştım..yani o zamanlar neler yazdı pek hatırlamıyorum..ama çoğu sorulara doğru cavap verdiğime eminim..bu konuda farklı olarak ne yapabilirim..ve msn adresimi çalan adam msn deki arkadaşlarıma(bayan)cinsel tacizde bulunuyor..acaba adresini bulabilip dava açabilirmiyim..ve en önemlisi 3 gün önce yeni almış olduğum msn adresinde arkadaşımla konuşurken araya girdi..nerden geldi nasıl girdi anlamadım...pc ye girmiş herhalde..ve benimle konuşuyordu..çok şaşırdım..bu nu nasıl yapıyor ve nasıl bir önlem alabilirim acaba..adam elini kolunu sallaya sallaya girip çıkıyor..resmen dalga geçiyor..anladığım kadarıyla karşımda tam bir profesyonel var..bu konuda sizden acil yardım bekliyorum..aynı zamanda bu adam pc girmişse bana ne gibi kötülükler yapabilir ve yeni aldığım msn i tekrar çalabilir veya şifresini görebilirmi..şimdiden çok teşekkür ediyorum....iyi çalışmalar..

Ceyhun
28.11.2005, 13:17
Bilgisayarınızdaki bir program vasıtasıyla yapabilir ancak bunu. Eğer XP veya 2000 benzeri NT tabanlı bir işletim sistemi kullanıyorsanız SHIFT+CTRL+ESC tuşları ile görev yöneticisine girip çalışan tüm programları kontrol edin. Muhtemelen o çalışan programlardan biri o kişi için trojan vazifesi görüyor. Eğer kendiniz halledemezseniz ZONE ALARM gibi bir FIREWALL + KASPERSKY gibi bir güncel antivirüs ve SPY SWEEPER gibi bir SPY programı kurun bilgisayarınıza. Bu şekilde riski en aza indirmiş olursunuz. Bilgisayarınızda onun emirlerini dinleyen bir program olması demek o programın yetenekleri ile sınırlı olduğu anlamına gelir. Ve programın yetenekleri hemen hemen sınırsızz olabilir.

istanbul60
22.04.2006, 23:16
en etkili yöntem şudur kardeşim. bilgisayarın uzak ayarlarını devre dışı bırak yeter. HA birde sağlam bir antivirüs kur.. Güzel güzel takılırsan nette bişey olmaz..,

bu arada erenin sözünü ettiği legal msn geri alma konusu; artık olmuyor. çünkü binlerce adresin şifresine yetişemeyen yetkililer artık bu işlemlerle uğraşmıyor.

duncan; sen ne kadar zeki şeysin öyle. Msn almak bi programla bitiyor öylemi? pess :D

liberalistik; msn donma ve 1 hafta kalma öylemi :D atma kardeşim atma. Bahsettiğin program sadece konuştuğun kişiye dosya yoladığın an ve sen logout duruma getirene kadar donar. Kısaca sen pc'yi yada msni kapatınca donma işlemi sona eriyor.

SivanA SimyacI
14.06.2006, 15:20
msn çalma diye bir şey yoktur aslında !

sadece msn dondurma vardır dondurulan msn 1 hafta botunca msn ye giremiyor daha sonra girebilir.

Böyle birşeyler karşılaşırsanız bana ulaşın :)

Alevi_Cocuk:3D_NG (27
bu durum bende var hotmail adresimde size nasıl ulaşıcam sms yollama yetkim yok siz bana e-mail atın anilboduc@mynet.com

chatlakalper
14.06.2006, 15:31
bu kardeşimiz artık msnden ulşamaz sana dostum.Kötü bir kazaya kurban gitti bu arkadaşımızın msni. Msn donduracağım derken kendi msninden oldu.

Kemal
14.06.2006, 15:35
bu durum bende var hotmail adresimde size nasıl ulaşıcam sms yollama yetkim yok siz bana e-mail atın anilboduc@mynet.com

konu yarın itibariyle bir yaşına giriyor :yamukgul:

bakınız konu tarihi

makbule0658
14.06.2006, 16:51
Önce neredeydiniz diyeceğim demesine ama o zamanlar üye değildim bu siteye:yamukgul: Benim msn çalınmıştı hacker haydutlar tarafından.Çaresiz yeni adres aldım.:bitmisbu: