Orijinalini görmek için tıklayınız : ne yapılırki bi durumda ?

KIZILEFE
11.03.2006, 21:54
sizlere bir soru sormak istiyorum modlardan onay almak istedim hiç bir modun bu soruya onay vermeye cesareti gelmedi desem yeridir? banlanmak pahasına sorucam bakalım kim neler düşüncek?
nede olsa gerçeği söle kısmında soruyorum
AŞAĞIDAKİ SORUYU O DURUMDA OLSANIZ herhangi acıdan kadın veya erkek tarafından hangi taraftaysanız ordan bi cevaplayın bakalım...
işte sorum

Evlisiniz 2 yaşında cocugunuz var ve eşinizin eskiden hayat kadını olduğunu öğrendiniz ve baya tanınmış bir hayat kadını üstelik ne yapardınız ?

Yakapınarlı
11.03.2006, 21:58
hayrola kızılefe coşmuşun gene bu aralar ilginç sorular filan geldiğin belli olmuş:)
benim eşim olsa olsa hayat erkeği olur heheheh:) napayım boğazını sıkarım kurtulurum:)

Canan
11.03.2006, 21:59
boyle bir durumda bence en mantikli hareket hic bir sey yapmamakdir... af etmek soz konusu degil bence cunku af edilcek bir durum yok. kadinin mazisinde olan olaylar gecmis gitmis seyler...hic birsey olmamis gibi devam etmek en mantikli sey olur...

SahHatayi
11.03.2006, 21:59
sizlere bir soru sormak istiyorum modlardan onay almak istedim hiç bir modun bu soruya onay vermeye cesareti gelmedi desem yeridir? banlanmak pahasına sorucam bakalım kim neler düşüncek?
nede olsa gerçeği söle kısmında soruyorum
AŞAĞIDAKİ SORUYU O DURUMDA OLSANIZ herhangi acıdan kadın veya erkek tarafından hangi taraftaysanız ordan bi cevaplayın bakalım...
işte sorum

Evlisiniz 2 yaşında cocugunuz var ve eşinizin eskiden hayat kadını olduğunu öğrendiniz ve baya tanınmış bir hayat kadını üstelik ne yapardınız ?

oldugu gibi sevmissin, ... kadinin namussu senin elinde ...

herkes hata yapa bilir, kötü arkadasliklarda insani yolundan ettirir parasizlikda ...

Alevimen
11.03.2006, 22:13
N'oluyor? Kime laf atıyorsunuz?
Mesela bana sordunuz mu? Sizden sadece forwardlanmış mesaj aldım, düzeyli şekilde yazılan her sual ve yorum tarafımca cevaplanır. sorunuz varsa özel mesaj veya direk email ile sorun. Bu topiğinizde kazana atılacak, madem birşey yapmaya karar veriyorsunuz yönetime laf atmadan yapın. Gerçi topik başlığı'da birşey ifade etmiyor.
Saygılar
Alevimen