Orijinalini görmek için tıklayınız : Eren sana bir soruu:))

Ezo
16.06.2005, 21:24
Eren sen birde bize bir zahmet bu bani nasill kiriyorsun onu anlatirmisin benim bir akradasimii bir siteye girmesine izin vermiyorlarmis....... bunu genis bir konuda yazarsan sevinirim neler yapil masii gerektigini sen bu konuda uzmansinn:))))

alevmenin banini nasill olsa kirakira ogrendin:)))

saygilarimla

eren
16.06.2005, 22:05
Eren sen birde bize bir zahmet bu bani nasill kiriyorsun onu anlatirmisin benim bir akradasimii bir siteye girmesine izin vermiyorlarmis....... bunu genis bir konuda yazarsan sevinirim neler yapil masii gerektigini sen bu konuda uzmansinn:))))

alevmenin banini nasill olsa kirakira ogrendin:)))

saygilarimla

MRB EDA......

evet.. bi kaç kere kırarak girdim ama zor bi iş... !!! baya zamanımı aldı bunu ögrenmek..

yanlız IP numarası hakkında bilğin var mı bilmiyorum.. aslında her foruma girerken IP numaranı gizleyerek girersen..sorun çıkmaz.. şimdi bunu burda açıklarım ancak...

ALEV?MEN dönüşünde ben banlarsa işte o zamn işim yaşş.. çünkü bu bilğiyi ögrenenler ne yapacak ..istedikleri kadar banlansınlar...

dinamik IP numarsın bilğileri elinde olmayan sitelere rahat giriş yapacaklar.. bu yüzden eminim.. bunu burda anlatmak uygun değil.. ama istersen sana bir site adresi vereyim orda sitediğin her türlü bilği mevcut..orda okuyarak birebir uytgularsan sorun çıkmıyor..

şimdi beni anlayacagını umarak bu bilğiyi buraya aktarmıyorum...

BURAYA L?NK VER?YORUM gerçi hepiniz biliyorsunuzdur ama bilmeyenler IP numarasını burda n ögrenebiliirler...:

bunu Tikladiginiz an ipsinzi görürsüz

http://www.danasoft.com/sig/hakanaksoy.jpg (http://www.danasoft.com/sig/hakanaksoy.jpg)

bu arada ANKARAYA gidiyorum yarın .. onun için 5-6 gün nette yokum.. sizlere iyi çalışmalar...

chatlakalper
17.06.2005, 11:09
Eren özleyeceğiz seni tekrar aramıza dönmeni bekliyoruz

browsboy
29.11.2005, 01:55
Sevgili Hotmail Kullanıcıları;
Yıllardır ücretsiz olarak sürdürdüğümüz ve sizlerin de desteği ile 30,000,000 kullanıcıyı geçmiş olan Hotmail hizmetlerine ne yazık ki bundan sonra ücretli olarak yürütmek durumundayız.
E-mail hizmetimizi ise belli bir kullanıcıya kadar ücretsiz devam edecek. Bu bağlamda ücretli olarak vermeye devam edeceğimiz bu hizmetin bundan sonra daha da kaliteli olacağı sözünü gururla verebiliriz sizlere.

Hizmetlerimiz 30 Kasım 2005 Çarşamba gününe kadar ücretsiz olarak devam edecektir.Perşembe gününe kadar lütfen Hotmail üyeliğinizi aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz moda geçişinizi onaylayınız. Aksi takdir de mail hesabınız silinecektir. Teşekkürler.
Ücretsiz Hotmail"e Devam Etmek İstiyorum!

browsboy
29.11.2005, 02:05
bu türden yazılarada dikkat edin lütfen.. ve kesinlikle kabul etmemelisiniz yazılanların hepsi tamamen uydurma konumundadır..

.................................................. .................................................
Bu adres sahte ...şifre ve hesabınızı kaptırırsınız...
Sakın şifre ve hesabınızla giriş yapmayın...
----- Original Message -----
From: Microsoft NET Passport
To: bahos@hotmail.com
Sent: Thursday, November 24, 2005 4:34 PM
Subject: Hotmail Üyeliğiniz Silinecektir!

Sevgili Hotmail Kullanıcıları;
Yıllardır ücretsiz olarak sürdürdüğümüz ve sizlerin de desteği ile 30,000,000 kullanıcıyı geçmiş olan Hotmail hizmetlerine ne yazık ki bundan sonra ücretli olarak yürütmek durumundayız.
E-mail hizmetimizi ise belli bir kullanıcıya kadar ücretsiz devam edecek. Bu bağlamda ücretli olarak vermeye devam edeceğimiz bu hizmetin bundan sonra daha da kaliteli olacağı sözünü gururla verebiliriz sizlere.

Hizmetlerimiz 30 Kasım 2005 Çarşamba gününe kadar ücretsiz olarak devam edecektir.Perşembe gününe kadar lütfen Hotmail üyeliğinizi aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz moda geçişinizi onaylayınız. Aksi takdir de mail hesabınız silinecektir. Teşekkürler.
Ücretsiz Hotmail"e Devam Etmek İstiyorum!

E-postanızı denetliyor ancak anlık çevrimiçi konuşma seçeneğinizin olmasını mı istiyorsunuz? MSN Messenger kişilerinizi Hotmail hesabınıza eklemeniz yeterlidir. Bunu yapmak çok kolay:

1. Hotmail Gelen Kutunuza gidin ve MSN Messenger durumunu tıklatın. Bunu, sol üst köşedeki MSN Hotmail logosunun altında bulabilirsiniz.
2. Messenger Kişilerine Ekle seçeneğini belirleyin ve yeni bir MSN Messenger kişisi oluşturun.

Eklediğiniz kişileri Hotmail'de sonraki oturum açışınızda görürsünüz.

Yeni MSN Arama - hiç olmadığı kadar iyi!
İstemediğiniz sayfalara birçok web bağlantısı sağlayabilen geçerli arama alt yapınızın sizi hayal kırıklığına uğrattığı oldu mu? Yeni MSN Arama, tüm aramalarınıza hızla ve kolayca doğru cevabı bulmanıza yardımcı olur. MSN Araç Çubuğu'nu karşıdan yüklediğinizde gerekli açılan reklam engelleyicisi ve bilgisayar güvenliğinin yanı sıra MSN Arama, MSN Hotmail ve MSN Messenger'a hızlı erişim elde edersiniz. Hızlı, kullanması kolay ve ücretsizdir.

Daha kesin, daha güçlü yeni MSN Arama.
MSN Araç Çubuğu'nu Karşıdan Yükle.

MSN Messenger: Anlık Yanıt Nasıl Alınır
Bazen, hemen bilmeniz gerekir. Bu nedenle bir e-posta yanıtı beklemek yerine, MSN Hotmail ile anlık çevrimiçi bir konuşma başlatın. Gelen Kutunuza gidin, MAVİ MSN Messenger simgesi arayarak çevrimiçi durumda olanları görün ve anlık bir konuşma başlatın.
MSN Messenger'ınız yoksa, ücretsiz olarak karşıdan yükleyin.

MSN İstenmeyen Posta Süzgeci: Süzgeçleri Kullanarak İstenmeyen Postalarla Savaşın
Kendinizi istenmeyen postalardan koruduğunuzdan emin olun. Üç istenmeyen posta süzme düzeyiniz vardır: Düşük, Gelişmiş ve Özel. Bu güçlü süzgeçler Microsoft Smartscreen teknolojisi temel alınarak geliştirilmiştir ve gelen kutunuzu istenmeyen postalardan korumak için savaşır!
İstenmeyen Posta Süzgecinizi ayarlayın.

Kendi Çevrimiçi Alanınıza Sahip Olun
Fotoğraflarınızın, öykülerinizin ve ilginç deneyimlerinizin yer alacağı benzersiz bir siteye sahip olabilirsiniz. Bunları ailenizle ve arkadaşlarınızla paylaşın veya sitenizi herkese açık hale getirin.
Kişisel siteniz için burada kaydolun.

MSN Hotmail üyesi olarak bu e-postayı almanızın nedeni, güncelleştirmeler, MSN Hotmail hizmetindeki değişiklikler veya MSN hakkındaki özel haberler ve bilgiler konusunda sizi bilgilendirmektir. İlkemiz her zaman yalnızca bu tür bilgileri duyurmak amacıyla e-posta göndermek olmuştur ve bu ilkeyi uygulamaya devam edeceğiz. MSN Hotmail üyesi olduğunuz için teşekkür ederiz. MSN gizlilik ilkesini okumak için tıklatın.

Lütfen bu e-postayı yanıtlamayın, çünkü izlenmeyen bir diğer adla gönderilmiştir. MSN Hotmail hesabınızla ilgili olarak genel sorularınız varsa, lütfen MSN Hotmail kapsamlı çevrimiçi yardımında sağ üst köşedeki Yardım'ı tıklatın.

©2005 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Microsoft, MSN, MSN logosu, Hotmail ve Outlook, Microsoft Corporation'ın ABD ve/veya diğer ülkelerde ticari markaları veya kayıtlı ticari markalarıdır.

--------------------------------------------------------------------------------
Il il, sehir sehir hava durumunu MSN'den ögrenin ve merakta kalmayin! Burayi tiklayin!

--------------------------------------------------------------------------------
Real-time chat with your friends http://messenger.msn.com/?mkt=tr

TheGodfather
29.11.2005, 17:34
kheh khehehehehehehe...Eren bana anlatmıştı ıp nosunu nasıl kırdığını :)))
Hatta bu bizim yolgezer yaradılışım bu olduğu zamanda bana yeni nicklr girdiğini söylemişti...Bende sordum ona biliyorum ıp nolarını kırabilirsin ama hangi metotu uyguluyosun diye sordum...Aldığım yanit gayet basitti...Ama burda anlatamam bunu çünkü yasal değil...:3D_NG (4)

KIZILEFE
09.03.2006, 20:34
cok zor bi işlem değil :)))

acıklıyorum

önce sana kıllık yapıp ip ne bile ban atıldımı onu kontrol ediyosun genelde herkesin aynı foruma 2 tane üyeliği vardır baktın mı mod bosuntusu heryeri banlamış hem ip ni hem forum nickini ilk yapman gereken proxy arkasına geçmek "NetAdjust Anonymous " bu iş için kullanılabilecek programlardan ben bazen 3 4 tane ceşit kullanıyom yada direk kendim explorer a ekliyom proxy nin en basit manada türkçe anlatımı benim senin evine geldiğimde kapının ziline basıp sen kim o dediğinde başka bir sesin sana selam ben geldim diye seslenmesi :)) sende benim geldiğimi annamıyon bundan sonrası zaten cocuk oyuncagı
genelde nick banıda olduğundan explorer içinden araçlar internet secenekleri kısmında cookiieleri temizle yada tanımlama bilgisi sil kısmını temizlerim
arkasından direk forumun web sitesine git yeniden üye ol zaten otomatik üyelik cevabı geliyo önüne geleni üye yapıyolar :))) işlemleri bitirdikten yaklaşık 2 dakika sonra aktivasyon kodun gelir tekrar girersin ve aklına ne geliyosa onu yapar cıkarsın bi dahamı banladılar eeee ne duruyon bi daha yap :P

esasında vbulletin in bazı sürümlerinde bir acık var onuda yazarım admin olarak sisteme giriş yapabiliyosun bi zaman uraşmıştım azıcık ama onu ne kadar az insan bilirse o kadar forumların güvenliği iyidir hala üst sürüm vbulletin kullanmayan yüzlerce binlerce forum var

not burda yazdıklarımı bilgi amaclı yazdım

KIZILEFE
09.03.2006, 20:40
aklıma geldi daha kolay bi yolu var modemi ac kapa direk ip numaran değişir

ama tabi adsl yada normal modem senin yanındaysa yada erişim hakların varsa telnetten kapatabilirsin

tunc2
09.03.2006, 20:43
not burda yazdıklarımı bilgi amaclı yazdım

kardesssss :) bizde burda okuduklarimizi bilgi olarak okuduk haberin ola :) :) :) sagolasin

KIZILEFE
09.03.2006, 20:58
uygulamalardan dogacak sorumlulukları kabul etmem I ACCEPT e tıklaın lütfen :P

Kolera
09.03.2006, 20:58
hic zor bir is deildir bani kirmak. ip ni degistireceksin o kadar. hideipplatinium programini öneririm.

Alevimen
09.03.2006, 22:31
lütfen eski topikleri olağan üstü olay olmadığı sürece yukarıya taşımayın.
anlayışınız için teşekkürler.