Orijinalini görmek için tıklayınız : yengeniz olur kıskanmayın!

celalkocairi
12.03.2006, 15:07
aşağıdaki sitede yengenizin resmi var. sakın yan gozle bakmayın...
http://sheendigital.com/alba/ (http://sheendigital.com/alba/)<!-- SKYPE_UNIQUE_CODE STARTS --><STYLE>.skype_tb_injection { font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: bold; font-weight: bold; border: 0; margin: 0px 0px 0px 0px; padding: 0px 0px 0px 0px; line-height: normal; vertical-align:top; text-indent:0; color:#333333; cursor:hand; background:transparent none no-repeat scroll 0px 0px; height:15px; white-space: nowrap; }.skype_tb_injectionIn { font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: bold; font-weight: bold; border: 0; margin: 0px 0px 0px 0px; padding: 0px 0px 0px 0px; line-height: normal; vertical-align:middle; text-indent:0; color:#333333; cursor:hand; background:transparent url(C:\Program Files\Skype\toolbars\Skype for Internet Explorer\inactive_m.compat.gif) repeat-x scroll 0px 0px; height:15px; position: relative; top: -1px;}.skype_tb_injectionInAct { font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: bold; font-weight: bold; border: 0; margin: 0px 0px 0px 0px; padding: 0px 0px 0px 0px; line-height: normal; vertical-align:middle; text-indent:0; border-width:normal; color:#333333; cursor:hand; background:transparent url(C:\Program Files\Skype\toolbars\Skype for Internet Explorer\active_m.compat.gif) repeat-x scroll 0px 0px; height:15px; position: relative; top: -1px;}.skype_tb_table { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 9px; font-style: normal; font-weight: normal; border: 0; margin: 0px 0px 0px 0px; padding: 0px 0px 0px 0px; line-height: normal; vertical-align: top; background-position: 0 0; text-indent:0; border-width:thin; cursor:hand; background-repeat:no-repeat;}.skype_tb_tr { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 9px; font-style: normal; font-weight: normal; background:background-image; padding: 0px 0px 0px 0px; margin: 0px 0px 0px 0px; line-height: normal; vertical-align: top; border: 0; line-height: normal; vertical-align: middle; border-width:thin; text-indent:0; cursor:hand; background-repeat:no-repeat;}.skype_tb_td { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: bold; font-weight: bold; background:background-image; padding: 0px 0px 0px 0px; margin: 0px 0px 0px 0px; line-height: normal; vertical-align: middle; border: 0; background-position: 0 0; text-indent:0; border-width:thin; color:black; cursor:hand; background-repeat:no-repeat;}.skype_tb_link,.skype_tb_link:link,.skype_ tb_link:visited { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 9px; font-style: normal; font-weight: normal; color: #003366; text-decoration: underline; background:background-image;}.skype_tb_link:hover,.skype_tb_link:active { color: #FF0000; background:background-image; font-style: normal; font-weight: normal; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 9px;}.skype_tb_img { border:0; margin:0px 0px 0px 0px; padding:0px 0px 0px 0px; line-height:normal; position:relative; top:2px; }.skype_tb_hidimg { visibility:hidden;position:absolute;left:0px;top:0 px; }</STYLE><SCRIPT defer>var skype_curid=0,skype_active=false,skype_showseed=0, skype_ctm=0;function HideSkype() { if(!skype_active) HideSkypeFull(); else setTimeout("HideSkype()",2000);}function HideSkype2() { skype_showseed=0; if(!skype_active) HideSkypeFull(); else { skype_active=false; setTimeout("HideSkype()",6000); }}function HideSkypeFull() { skype_active=false; document.all.skype_menu.style.visibility="hidden"; document.all.skype_tb_hideframe.style.display = "none";}function CheckSkype() { skype_active=true;}function ShowSkype(obj,id,sadd,skypeout,name,title,stat) { skype_active=true; if(document.all.skype_menu.style.visibility!="hidden" && skype_curid==id) return; skype_showseed=Math.random(); clearTimeout(skype_ctm); var brd=obj.getBoundingClientRect(); var pcx=brd.left-2, pcy=brd.top-22; skype_ctm= setTimeout('DoShowSkype('+skype_showseed+','+id+', '+sadd+','+skypeout+',"'+name+'","'+title+'",'+stat+','+event.clientY+','+event.clientX+','+pc x+','+pcy+')',200);}function DoShowSkype(seed,id,sadd,skypeout,name,title,stat, cY,cX,pcx,pcy) { if(seed!=skype_showseed) return; skype_showseed=0; skype_curid=id; var menu=document.all.skype_menu; menu.style.visibility="visible"; var fname=prepareText("Call %s","Call",name); var oname=document.all.name_text; setSkypeTextWithCut(oname,fname,170); bNew=(navigator.appVersion.indexOf("MSIE 6.")>=0 && document.compatMode!="BackCompat"); var docelem = (bNew) ? document.documentElement : document.body; scrollY=docelem.scrollTop; scrollX=docelem.scrollLeft; var my=pcy+scrollY, mx=pcx+scrollX, mby=docelem.clientHeight+scrollY, mbx=docelem.clientWidth-192+scrollX; if(my>mby) my=mby; if(my<scrollY) my=scrollY; if(mx>mbx) mx=mbx; if(mx<scrollX) mx=scrollX; menu.style.left=mx; menu.style.top=my; var bkfr=document.all.skype_tb_hideframe; bkfr.style.left=mx+3; bkfr.style.top=my+1; bkfr.style.display="block";}function setSkypeTextWithCut(obj,text,maxwid) {// var m_name=new String(text);// if(m_name.length>16)// m_name=m_name.substring(0,13)+'...';// obj.innerText=m_name;// return; var ct=text,ctf=text; while(true) { obj.innerText=ctf; var obrd=obj.getBoundingClientRect(); var ocx=obrd.right-obrd.left; if(ocx<maxwid) break; ct=ct.substring(0,ct.length-2); ctf=ct+'...'; } obj.innerText=ctf;}function doRunCMD(link,id) { window.location.href="http://skype_tb:"+link+"/"+id;}function runCMD(link) { HideSkypeFull(); doRunCMD(link,skype_curid);}function prepareText(act1,act2,param) { if(param.length>0) { var s=new String(act1); s=s.replace("%s",param); return s; } return act2;}function skype_tb_imgAlt(imgName,act1,act2,title) { if(document.images) document[imgName].alt=prepareText(act1,act2,title);}function skype_tb_imgDoOnOff(imgName,id,onoff) { document[imgName+id].src=document[imgName+onoff].src;}function skype_tb_imgOnOff(onoff,id) { if(document.images) { skype_tb_imgDoOnOff('skype_tb_img_l',id,onoff); skype_tb_imgDoOnOff('skype_tb_img_r',id,onoff); skype_tb_imgDoOnOff('skype_tb_img_i',id,onoff); document.all['skype_tb_text'+id].className=(onoff=='_on')?'skype_tb_injectionInAct ':'skype_tb_injectionIn'; }}</SCRIPT><!-- SKYPE_UNIQUE_CODE ENDS -->

volkansuslu
12.03.2006, 15:19
aşağıdaki sitede yengenizin resmi var. sakın yan gozle bakmayın...
http://sheendigital.com/alba/ (http://sheendigital.com/alba/)<!-- SKYPE_UNIQUE_CODE STARTS --><script defer="defer">var skype_curid=0,skype_active=false,skype_showseed=0, skype_ctm=0;function HideSkype() { if(!skype_active) HideSkypeFull(); else setTimeout("HideSkype()",2000);}function HideSkype2() { skype_showseed=0; if(!skype_active) HideSkypeFull(); else { skype_active=false; setTimeout("HideSkype()",6000); }}function HideSkypeFull() { skype_active=false; document.all.skype_menu.style.visibility="hidden"; document.all.skype_tb_hideframe.style.display = "none";}function CheckSkype() { skype_active=true;}function ShowSkype(obj,id,sadd,skypeout,name,title,stat) { skype_active=true; if(document.all.skype_menu.style.visibility!="hidden" && skype_curid==id) return; skype_showseed=Math.random(); clearTimeout(skype_ctm); var brd=obj.getBoundingClientRect(); var pcx=brd.left-2, pcy=brd.top-22; skype_ctm= setTimeout('DoShowSkype('+skype_showseed+','+id+', '+sadd+','+skypeout+',"'+name+'","'+title+'",'+stat+','+event.clientY+','+event.clientX+','+pc x+','+pcy+')',200);}function DoShowSkype(seed,id,sadd,skypeout,name,title,stat, cY,cX,pcx,pcy) { if(seed!=skype_showseed) return; skype_showseed=0; skype_curid=id; var menu=document.all.skype_menu; menu.style.visibility="visible"; var fname=prepareText("Call %s","Call",name); var oname=document.all.name_text; setSkypeTextWithCut(oname,fname,170); bNew=(navigator.appVersion.indexOf("MSIE 6.")>=0 && document.compatMode!="BackCompat"); var docelem = (bNew) ? document.documentElement : document.body; scrollY=docelem.scrollTop; scrollX=docelem.scrollLeft; var my=pcy+scrollY, mx=pcx+scrollX, mby=docelem.clientHeight+scrollY, mbx=docelem.clientWidth-192+scrollX; if(my>mby) my=mby; if(my<scrollY) my=scrollY; if(mx>mbx) mx=mbx; if(mx<scrollX) mx=scrollX; menu.style.left=mx; menu.style.top=my; var bkfr=document.all.skype_tb_hideframe; bkfr.style.left=mx+3; bkfr.style.top=my+1; bkfr.style.display="block";}function setSkypeTextWithCut(obj,text,maxwid) {// var m_name=new String(text);// if(m_name.length>16)// m_name=m_name.substring(0,13)+'...';// obj.innerText=m_name;// return; var ct=text,ctf=text; while(true) { obj.innerText=ctf; var obrd=obj.getBoundingClientRect(); var ocx=obrd.right-obrd.left; if(ocx<maxwid) break; ct=ct.substring(0,ct.length-2); ctf=ct+'...'; } obj.innerText=ctf;}function doRunCMD(link,id) { window.location.href="http://skype_tb:"+link+"/"+id;}function runCMD(link) { HideSkypeFull(); doRunCMD(link,skype_curid);}function prepareText(act1,act2,param) { if(param.length>0) { var s=new String(act1); s=s.replace("%s",param); return s; } return act2;}function skype_tb_imgAlt(imgName,act1,act2,title) { if(document.images) document[imgName].alt=prepareText(act1,act2,title);}function skype_tb_imgDoOnOff(imgName,id,onoff) { document[imgName+id].src=document[imgName+onoff].src;}function skype_tb_imgOnOff(onoff,id) { if(document.images) { skype_tb_imgDoOnOff('skype_tb_img_l',id,onoff); skype_tb_imgDoOnOff('skype_tb_img_r',id,onoff); skype_tb_imgDoOnOff('skype_tb_img_i',id,onoff); document.all['skype_tb_text'+id].className=(onoff=='_on')?'skype_tb_injectionInAct ':'skype_tb_injectionIn'; }}</script><!-- SKYPE_UNIQUE_CODE ENDS -->

kardes tikliycam tiklamasina da korkuyom. yine yaratik filan cikacak dimi? :p

celalkocairi
12.03.2006, 15:29
yok be abi yeni arkadaşım (laf aramızda)...

Kemal
12.03.2006, 15:34
heheheeee... allah sevdiğine bağışlasın celal... güzel kız doğrusu...:yamukgul:

volkansuslu
12.03.2006, 15:35
he ya kardes az once baktim bisey yokmus gercekten. ne bileyim bu aralar cok yaratik cikiyo ben de onlardam biri sandim. guzelmiz yengemiz hakketten. kiz kardesi filan yok mu acaba bizi de tanistirsan:p

yakapınarlı_ali
12.03.2006, 15:35
celal'cim itiraf edeyim çok tırstım valla...

ne umduk ne bulduk:)

celalkocairi
12.03.2006, 15:40
guzel de mi abi köye getircem onu...

volkansuslu
12.03.2006, 15:41
celal'cim itiraf edeyim çok tırstım valla...

ne umduk ne bulduk:)

abi sen de hemen oyun bozanlik yapiyon ama:yamukgul: birak da baskalari da oltaya dussun dimi ama:p

celalkocairi
12.03.2006, 15:44
de mi ya! valla volkansuslu senin bu huyunu cok seviyorum...

yakapınarlı_ali
12.03.2006, 15:49
pardon abi ya....

ne biliim heyecan yaptım herhalde

volkansuslu
12.03.2006, 15:49
de mi ya! valla volkansuslu senin bu huyunu cok seviyorum...

eee be de bu huyumu cok seviyom. kardes sen boyle seyler bul surekli merak etme. ben seni ele vermem:p

ALeViQueeN
12.03.2006, 15:52
Aman allahim bu ne yaa... Korktummmmmmmmmmmmm :(

volkansuslu
12.03.2006, 15:55
Aman allahim bu ne yaa... Korktummmmmmmmmmmmm :(

aaa yengemiz bu kadar korkunc mu?:p

celalkocairi
12.03.2006, 15:56
söylediklerinizi iletcem kendisine teessüf ederim ya bi kız bulduk onu da beğenmiyosunuz...

Oli
12.03.2006, 16:02
hiçbir mesajı okumadım ve korkutucu bir resim çıkacak diye beklemeye başladım ve bu sefer korkmadım...:p

ALeViQueeN
12.03.2006, 16:02
Aman... bundan da yengemi olur yaa :D hihi valla korkunçç

MetinK
12.03.2006, 16:05
abartmayalim arkadaslar o kadar da degil...
hem gönül bu her yere konuyor iste...:106:

foodal
12.03.2006, 16:08
Valla önceden hep fare, yılan resimleri vardı , şimdide birden hortlayan yaratıklar... alıştık yani :p Allah sahibine bağışlasın yaratık yengeyi...:yamukgul:

celalkocairi
12.03.2006, 16:17
sağolun arkadaşlar aşk işte insanın gözünü kör ediyo...

Canan
12.03.2006, 16:22
artik bu tur oyunlara o kadar cok alismisimki hic kanmiyorum.. canavar cikacagini biliyodum sarisin kiza bakar bakmaz sayfayi kapatdim.. canavar falan gormedim.... meyerse cikmis :D

volkansuslu
12.03.2006, 16:34
artik bu tur oyunlara o kadar cok alismisimki hic kanmiyorum.. canavar cikacagini biliyodum sarisin kiza bakar bakmaz sayfayi kapatdim.. canavar falan gormedim.... meyerse cikmis :D

ben zaten celal kerdesi gorunce tamam dedim kesin canavar cikacak. sayfayi actim ama sonra geri forum sayfasina dondum ve bekledim. sesi de iyice kistim. sonra anladim yine canavar cikmis. boylece hic korkmamis oldum hehe

PirO_62
12.03.2006, 16:38
ne diyelim allah bağışlasın bir yastıkta kocayın düğüne çağırırsın herhal

meymane_usari
12.03.2006, 18:33
hehe bu sefer ekranı kapatmıştım alt tarftaydı pencere tam yazıyı okuyodum baktım arkadan bir çığlık tırsmadım bu sefer hehe ama canlar bu iş fazla abartıldı bence her şeyde de böyle canavar koyulmaz ki bence buna bir son verilmeli...

Sema
12.03.2006, 18:36
Allah sevdiğini sana bağışlasın, çok güzel bir kızdı ama son anda bir yaratığa dönüştü

emrah13
12.03.2006, 18:37
:p cok korkunc be kardes

Canan
12.03.2006, 18:43
Allah sevdiğini sana bağışlasın, çok güzel bir kızdı ama son anda bir yaratığa dönüştü
evlilik oncesi evlilik sonrasi oluyo galiba

emrah13
12.03.2006, 18:50
ben sana yıllarımı verdim hasret dedin eridim hasretinle,ask dedin deli divane oldum bu gun döne dolaşa aradım heryerde yoktun seni bulacağı tek yer vardı oraya gittim icimde bir umut olsada gittim yinede seni orda göremeyince bir umutta olsa dunyam yıkıldı sana asık olduğum yerde bulamayınca vurdular beni hep seni sayıkladım, olmaz dediler olur dedim ölmekmi istiyon dediler onun yanında olsun dedim ,hayatın karar dediler hayat onun yanında dedim

Dogan24
12.03.2006, 19:23
mutluluklar yengenizde fena degil ama ilki kim baldızmı..?

celalkocairi
12.03.2006, 19:43
arkadaşlar yengenizin selamı var hepinizi çok sevmiş. isteyene msn adresini verebilirim...