Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayra?a Uzanan Eller K?r?ls?n
chatlakalper 17.06.2005, 11:41 http://images.internethaber.com/haber/39349.jpg
Lübnan'da yaşayan Ermeniler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Lübnan ziyaretini protesto etmek amacıyla Beyrut'ta bir gösteri düzenledi. Gösteride Türk Bayrakları yakıldı.
Lübnan'ın başkenti Beyrut'un doğusundaki Bourj Hammoud Ermeni bölgesinde toplanan çok sayıda Ermeni, sloganlar atarak, Türk Bayrağı'nı yaktı. Ellerinde Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafları ve altında, "Hoşgelmediniz" yazıları bulunan dövizler açan Ermeniler, Erdoğan'ın Lübnan ziyaretini protesto etti.
Alıntıdır....
munzur_hozat 18.06.2005, 01:22 Hiç bir ülkenin bayrağı yakılmamalı, millete saygısızlıktır.Esefle kınıyorum
Hiç bir ülkenin bayrağı yakılmamalı, millete saygısızlıktır.Esefle kınıyorum
Lafı agzımdan almıssın aynen katılıyorum bayragın turk bayragı olması benım ıcın anlam tasımıyor ne bayragı oldugu onemsız her turlu bayrak yakmaya karsıyım
yaraLiCeyLan 19.06.2005, 02:41 Bayrak yakarak ne kazanmayi düsünüyorlar acaba? Bez parcasi sonucta sanirim manevi duygulari incitip intikam almak gibi düsünceleri var. Ben ce yanlis bir eylem!
Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir. Unutmayalim ki sehit kanlari bayragin renginde saklidir.
LiberalistiC 20.06.2005, 09:58 Bayrak üzerinden siyaset yapmayın lütfen yani PROVAKASYON yapmayın.
Bayrak bir ülkenin vicdanıdır tamam doğrudur ama ortalığı karıştıracak şekilde olayı uzatmayın !
Bayrağa verdiğiniz saygıyı sevgiyi birazda insana verin TRABZONDA bildiri dağıtan arkadaşlarımıza linç girişiminde bulundukalarında sivasta solculara saldırılar bunları görmezden gelmeyin bayrak yakmakta insanların bu olaylara tepkisidir !
Alevi_Cocuk:3D_NG (27
chatlakalper 21.06.2005, 09:26 Bayrak üzerinden siyaset yapmayın lütfen yani PROVAKASYON yapmayın.
Bayrak bir ülkenin vicdanıdır tamam doğrudur ama ortalığı karıştıracak şekilde olayı uzatmayın !
Bayrağa verdiğiniz saygıyı sevgiyi birazda insana verin TRABZONDA bildiri dağıtan arkadaşlarımıza linç girişiminde bulundukalarında sivasta solculara saldırılar bunları görmezden gelmeyin bayrak yakmakta insanların bu olaylara tepkisidir !
Alevi_Cocuk:3D_NG (27
Sanırım bayrak yakma ile konuyu okumadan yorum yaptın bu olay Türkiye'de ki bir eyleme karşı yapılmış değil Ermenilerin yaptığı bir eylemdir. Trabzondaki ve Sivastaki olaylaylarla bir alakası yok. Hem sen nasıl bir düşünceye sahipsin bu senin ülkenin bayrağı, nasıl böyle duyarsız kalabilirsin bu konuya, senin bağımsızlığının sembolu bu bayrak o bayrak olmasa bu ülkede nasıl yaşayacaksın o bayrağın dalgalandığı yerde bir Amerikan bayrağının dalgalanması hoşuna mı giderdi dostum.
chatlakalper 22.06.2005, 09:34 Evet cevap bekliyorum sen bu ülkenin vatandaşı değilmisin ?
LiberalistiC 22.06.2005, 09:39 Ben bu ülkenin vatandaşıyım.
Türkiye bayrağı amerika bayrağının oğludur !
bu ülkede demokrasi yok Ha amerika ha türkiye fark etmez.
bayrak üzerinden muhalefet yapma !
LiberalistiC 22.06.2005, 09:41 Bende bayrak yapmaya karşıyım ama o anlık piskolojiyi hınç ı ve siniri kimse bilemez anlatabildimmi !
chatlakalper 22.06.2005, 09:45 Bu Cumhuriyet Amerika'nın yardımıyla kurulmadı o bayrakta şehit Türk askerlerinin kanıyla sulandı...
LiberalistiC 22.06.2005, 09:56 Haklısın bu ülkeyi atatürk kurdu .
Ama ülkemizi satan akp ve diğerleri amerkinın sözünden dışarı çıkmıyor !
Bu toprağın her karışı bizimdir emperyalist amerikanın değildir ! bizde yıllardan beri bunu için savaşıyoruz ülkemiz için ! BU CUMHUR?YET B?Z?MD?R.
Alevi_Cocuk
chatlakalper 22.06.2005, 11:03 Sen kendi milli duygularına sahip çık yeter akp veya başka birinin ülkeyi satması mühim değil Bu vatan için kendi canını seve seve feda edecek bir ordumuz var başımızda bu ülkenin bir karış toprağına göz koyan olursa bende canımı seve seve feda ederim hemde hiç gözümü kırpmadan sancaktaki bayrağımı indirip yerine başka bayrak koyacak adamın ...... Burası Irak değil TÜRK?YE
LiberalistiC 22.06.2005, 16:12 Bu ülke için değil ama halkım için canımı seve seve feda ederim .
akp veya başka birinin ülekeyi satması mühim değil demişsin sanırım şaka yapıyosun bu ülke bizim hiç kimse satamaz ...
Çeşke ırak olsa en azından onurlu olurduk ..
chatlakalper 22.06.2005, 16:14 Hayır şaka yapmıyorum
celikmslm 23.06.2005, 09:51 Bu Cumhuriyet Amerika'nın yardımıyla kurulmadı o bayrakta şehit Türk askerlerinin kanıyla sulandı...
bayrak yakmak son derece yanlış bir olay . bu ülke amerikanın yardımıyla kurulmadı ama şuan amerikan emperyalizmi altında yaşıyoruz türkiye ve türkiyeyi yönetenler amerikanın uşağı değilmi?
chatlakalper 23.06.2005, 09:54 bayrak yakmak son derece yanlış bir olay . bu ülke amerikanın yardımıyla kurulmadı ama şuan amerikan emperyalizmi altında yaşıyoruz türkiye ve türkiyeyi yönetenler amerikanın uşağı değilmi?
Konuya yorum yaptığın için öncelikle teşekkür ederim celikmslm. Türkiye'nin amerikan emperyalizmi altında yaşadığı görüşüne bende katılıyorum. Yakında Amerika'nın uşağı olacağız gibime geliyor
Bayrak üzerinden siyaset yapmayın lütfen yani PROVAKASYON yapmayın.
Bayrağa verdiğiniz saygıyı sevgiyi birazda insana verin TRABZONDA bildiri dağıtan arkadaşlarımıza linç girişiminde bulundukalarında sivasta solculara saldırılar bunları görmezden gelmeyin bayrak yakmakta insanların bu olaylara tepkisidir !Alevi_Cocuk:3D_NG (27
+1 ?ki tane çocuğun bayrağa karşı yaptığı saygısızlıktan konuyu alıp Trabzon'daki Alevi çocukları linç etmeye vardırdılar konuyu.
Bayrak üzerinden siyaset yapmayın lütfen yani PROVAKASYON yapmayın.
Bayrağa verdiğiniz saygıyı sevgiyi birazda insana verin TRABZONDA bildiri dağıtan arkadaşlarımıza linç girişiminde bulundukalarında sivasta solculara saldırılar bunları görmezden gelmeyin bayrak yakmakta insanların bu olaylara tepkisidir !Alevi_Cocukhttp://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20(27).png
+1 ?ki tane çocuğun bayrağa karşı yaptığı saygısızlıktan konuyu alıp Trabzon'daki Alevi çocukları linç etmeye vardırdılar konuyu.
|