Orijinalini görmek için tıklayınız : Erzincan / Tercan / Çadırkaya Köyü
kenan özdemir 04.04.2008, 09:54 selam herkese ben de çadırkayalıyım ama hiç görmedim babamın adı ali dedemin adı binali belki aranızda tanıyanınız vardır,
babanın adını yazmışsın ama dedenin ismini tammı yazmızsın anlayamadım dedenin ismi mirhali olmasın ben kenan özdemir babana dedene ve tüm tanıdıklara selamlar
pekeriçli 04.04.2008, 19:07 hayır dedemin adı binali.babam sizi tanıyo.tanıdığı kadarıyla ankarada yaşıyomuşsunuz heralde bide kardeşinizin ismi doğanmış??
Selam
herkese selam
Pekericli dedenin adi Binalimi iki tane Binali taniyoruz ama onlarin torunlari oldu mu bilmiyorum, Soy adi Korkmaz mi yada Sefil
olabilir mi soy ismini yazarsan taniriz.
Herkese selam
kenan özdemir 07.04.2008, 08:14 hayır dedemin adı binali.babam sizi tanıyo.tanıdığı kadarıyla ankarada yaşıyomuşsunuz heralde bide kardeşinizin ismi doğanmış??
evet ankarada yaşıyorum kardeşim almanyada amcamlar hollandadalar belki onları tanırsınız soy isminizi yazarsanız daha rahat tanırım şu anda çıkaramadım selamlar
putikanli 07.04.2008, 11:22 tesekkur ederim epikurus can;) böyle koyumuzle ilgili anıları olanların paylaşmasını bekliyorum. gercekten cok mutlu oluyorum okudugumda ;)
Pekeriç ile ilgili bir anımı anlatayım. Bizim köyde bakal olmadığı için genelde mercan dan alışveriş yapardık. Bir keresinde de babamla beraber gittiğimizde şeker almak için ağladığımı hatırlıyorum.Sonunda aradığım şekerleri bulamasamda limonlu genelde çay içerken kullandıkları şekerlerden almış muradına ermiş olmanın mutluluğu ile köyümüze doğru yol almaya başlamıştık.:komik
kenan özdemir 07.04.2008, 11:57 Pekeriç ile ilgili bir anımı anlatayım. Bizim köyde bakal olmadığı için genelde mercan dan alışveriş yapardık. Bir keresinde de babamla beraber gittiğimizde şeker almak için ağladığımı hatırlıyorum.Sonunda aradığım şekerleri bulamasamda limonlu genelde çay içerken kullandıkları şekerlerden almış muradına ermiş olmanın mutluluğu ile köyümüze doğru yol almaya başlamıştık.:komik
hangi köylüsün macirkomlumu yoksa küçükağalımısın köyünden bahsetmesindeyinede bir anını yazdığın için teşekkürler
kenan özdemir 07.04.2008, 12:03 selam herkese ben de çadırkayalıyım ama hiç görmedim babamın adı ali dedemin adı binali belki aranızda tanıyanınız vardır,
senin baban daha önce terzilik falan yaptımı sizin lakablarınız maraşlımıydı
vartikli26 09.04.2008, 12:50 Çadırkaya köyü tümüyle alevi köyü değil. Alevi sünni karışık bir köy.
Ewet tamamen alevi deil hatta sünniler çoğunlukta bn vetikliym yeni adıyla beğendik ama bnm annem muhacirkomlu muhacir komuda çadırkayaya bağlı gidebildiğimiz her yaz gidiyoruz köye muhacir komumda deil ama çadırkayada sünniler çoğunlukta
AleviBektas77 10.04.2008, 21:07 merhaba bizim erzincan refahiye ve Tercan'da akrabalarimiz varmis. Tercan'da Sadilli Asiretliler varmi?
merhaba baki, cengiz ve aydemir....
sizleri buradan takip ediyoru, fakat fazla internete giremiyorum sizleri ve ailenizi devamli animsiyorum ve unutmamada imkan yoktur tabiki. sizlerin yazilarinizi okudukca seviniyorum
sevgi ve saygilarimla tüm taniyan canlara selamlar.
baki sakin sitem yapma ben seni hic unutmadim
ismail seckin 22.04.2008, 16:19 Tüm canlara selamlar.
CAN BİR ŞARAPTIR
Can bir şaraptır, insan onun destisi,
Beden bir ney gibidir, kan o neyin sesi,
Hayyam, bilir misin nedir bu ölümü varlık:
Hayal fenerinde bir ışık pırıltısı.
Dünyada akla değer veren yok madem,
Aklı az olanın parası çok madem,
Getir şu şarabı, alın aklımızı:
Belki böyle beğenir bizi el alem!
Ömer HAYAM
sLm topraklarım ya konuşsak akraba bile cıkarz
Derya slm
akrabayiz biz öyle degilmi sen Niyazi abinin kizi degil misin
CANLAR BUNLARI BİLİYOR MUYUDUNUZ ?
11. En fazla asfaltlı yola sahip ülkenin Fransa olduğunu.
12. Gecen 3500 yılın sadece 230 yılının barış içinde yaşandığını.
13. Gözleri açık tutarak hapşırmanın imkansız olduğunu.
Sayın İsmail seçkin,
Açılan konu ile sizin yazdıklarınızın ne alakası var anlamadım. Lütfen konu formatlarına uygun mesajlarımızı paylaşalım. Gereksiz alakasız mesajlar ile topikleri düzensiz bir görüntü içerisine sokmayalım. Mesajlarınız silinmiştir.
İyi forumlar.
vartolu49½ 19.05.2008, 21:39 Çadırkaya köyü tümüyle alevi köyü değil. Alevi sünni karışık bir köy.
Evet doğru orası tümüyle alevi değil; sunniler de var. Bi komşum vardı çadırkayalıydı ve sunniydi mesela.
Derya slm
akrabayiz biz öyle degilmi sen Niyazi abinin kizi degil misin
Hayır degiilim
ismail seckin 22.05.2008, 12:20 Sayın Piro_62
Yazmış olduğum konular bir genel kültürdür. İnsanların öğrenmesinden bir sakıncası mı var.
Burası kürkçe yazılar yeride değildir.
Sayın Piro_62
Yazmış olduğum konular bir genel kültürdür. İnsanların öğrenmesinden bir sakıncası mı var.
Burası kürkçe yazılar yeride değildir.
Sayin Seckin Ismail Abi, Internet caginda pek kimsenin de genel kültüre ihtiyaci yok, sonucta bu sayfaya girenler internet kullanicilaridir ve merak ettikleri konulara hemen ulasabiliyorlar,
tesekkürler,iyi günler
kenan özdemir 24.05.2008, 10:08 sevgili canlar son zamanlarda sitede birbirinize karşı sitemli yazılar okumaya başladım buda tabiki beni üzdü hepimiz ayni yörenin ve aynı kültürün insanlarıyız eğer biz birbirimizi yıpratısak ve değer vermezsek işte o zaman birilerinin istediğini yapmiş oluruz buna meydan vermeden güzel olan kültürümüzü yaşatalım hepinizi çok seviyorum hoşça kalın dostca kalın canlarım
ismail seckin 11.06.2008, 00:13 CANLARA SELAMLAR....
Musahipsiz kişiyi ceme getirme
Tecellisi bozuk hakka yetirme
Musahipsiz kişi ile varıp oturma
Yine farz içinde farzdır musahip
Musahipsiz kişi ceme gelirmi
Ettiği niyazlar kabul olurmu
Muhammed Aliden derman bulurmu
PİRSULTAN ABDAL ım ey kerem kanı
Yine sensin dü cihanın sultanı
Aşnanı buldun musahibin hanı
mehmetcan 20.07.2008, 12:18 pekeriç çok güzel bir yer bende çadırkayalım
Selam Canlar
coktandir kimse yazmiyor herkes izinde mi yoksa.
Herkses selam
|