Orijinalini görmek için tıklayınız : imlasız sevgi
05atasoy 13.03.2006, 18:14 sığdırmayacaksın sevgini
noktayla virgül arasına
sıgdırmayacaksın
tırnak işaretinin çıkmazlığına
sevdim mi
imlasız seveceksin
not:meleklerin en güzeline sevgi ve dostlukla
Allı Turna 13.03.2006, 18:37 Güzel... Hemde çok güzel..
yazı çok güzeldi adem
bu not dikkatimi çekti
astokomlu 13.03.2006, 18:41 ""paylaşımın için sağol""
05atasoy 13.03.2006, 18:51 Güzel... Hemde çok güzel..
sağolasın kardeşim sanada teşekkürler değerlendirmen için
05atasoy 13.03.2006, 18:53 not:meleklerin en güzeline sevgi ve dostlukla
yazı çok güzeldi adem
bu not dikkatimi çekti
içimden öyle geldi bazen melekler yerde de olabiliyormuş bunu gördüm bugün.degerlendirmen için binlerce teşekkür.dostlukla kalasın
05atasoy 13.03.2006, 18:55 ""paylaşımın için sağol""
teşekkür ederim kardeş ilgin için
içimden öyle geldi bazen melekler yerde de olabiliyormuş bunu gördüm bugün.degerlendirmen için binlerce teşekkür.dostlukla kalasın
yerde melek gördün hee
senin durum vahim desene
celalkocairi 13.03.2006, 20:29 sanki 6 satıra bir dünya sığmış. sağolasın...
05atasoy 14.03.2006, 11:42 daha nice şiirlerim var ama notere onaylatmadan bıuraya göndermek istemiyorum çünkü ilerde kitap çıkaracağım birgün karşıma birisi çıkıpta bu iki şiiri ben yazdım derse çok üzülürüm vallahi.dostlukla kalasınız canlar
Allı Turna 15.03.2006, 00:24 daha nice şiirlerim var ama notere onaylatmadan bıuraya göndermek istemiyorum çünkü ilerde kitap çıkaracağım birgün karşıma birisi çıkıpta bu iki şiiri ben yazdım derse çok üzülürüm vallahi.dostlukla kalasınız canlar
Bak kitap çıkarırsan banada imzalıycaksın ona göre..
Şiirin onaylanmasına gelince , şiir yazanın değil ihtiyacı olanındır..
ama sen yinede kaydettir tabi .... :D
bisi acikliycam beni dinleyinnnn... bu siir varya bu siir bu siir iste benim :D dun kaybettim nette :D bulup bura atmislar :D
yok saka maka bi yana gercekten cok guzel olmus, yuregine saglik... bu arada bende isterim imzali bi kitap ona gore yoksa hepsini sahiplenirim :D :D
05atasoy 15.03.2006, 15:09 bisi acikliycam beni dinleyinnnn... bu siir varya bu siir bu siir iste benim :D dun kaybettim nette :D bulup bura atmislar :D
yok saka maka bi yana gercekten cok guzel olmus, yuregine saglik... bu arada bende isterim imzali bi kitap ona gore yoksa hepsini sahiplenirim :D :D
naz yüreğime indirdin gııı(amasya şivesi)ama teşekkür ederim yoldaş daha niceleri var ama yayınlyana kadar sabredin kitabımı.
05atasoy 15.03.2006, 15:11 Bak kitap çıkarırsan banada imzalıycaksın ona göre..
Şiirin onaylanmasına gelince , şiir yazanın değil ihtiyacı olanındır..
ama sen yinede kaydettir tabi .... :D
teşekkür ederim yorumun için ama şiiri alıntı yapınca enazından şurdan şu kişiden aldım deseler daha iyi olmazmı.teşekkür yoldaş
"ya zamanından erken gelirim
dünyaya geldiğim gibi.
Ya zamanından geç
seni sevdiğim gibi"
Aziz Nesin
Duymuş muydunuz bunu?
Nazo ya sen?
05atasoy 15.03.2006, 15:21 urfalı kardeş benim şiire böyle bir şiirle karşılık vermene anlam veremedim.umarım iyi bir niyetle yazılmış bir mesajdır dost.dostçakalın
Ya zamanindan cok erken gelirim
Dunyaya geldigim gibi,
Ya zamanindan cok gec ,
Seni sevdigim gibi
Mutluluga hep gec kalirim
Hep erken giderim mutsuzluga
Ya hersey bitmistir coktan
Ya hicbir sey baslamamis.
Oyle bir zamanina geldimki yasamin
Olume erken sevgiye gec,
Yine gecikmisim bagisla sevgilim
Sevgiye on kala olume bes!
Aziz Nesin
tabiki urfali bilinmezmi... Aziz Nesin cok sevdigim bir sairdir, ve siirlerini cok begeniyorum... sorunu gorunce hemen arsivimden yapistirdim. siir tadinda kalin dostlar...
05atasoy 15.03.2006, 15:26 teşekürler naz şiirin devamı için.sana ve urfalı dosta selam
urfalı kardeş benim şiire böyle bir şiirle karşılık vermene anlam veremedim.umarım iyi bir niyetle yazılmış bir mesajdır dost.dostçakalın
Ne demekse, anlamadım!
Ama, alınganlık bu sitede gittikçe yaygınlaşıyor.
Göz görmeyince, sözler farklı yorumlanıyor sanırım.
Gerçi, bir sonraki mesajında da olumlu düşünmüşsün. Ancak, bu ilk mesajına hemen cevap verseydim, biraz daha sitem ederdim doğrusu.
Neyse, dost kalmak en güzeli değil mi?
Saygılar
05atasoy 16.03.2006, 16:57 Ne demekse, anlamadım!
Ama, alınganlık bu sitede gittikçe yaygınlaşıyor.
Göz görmeyince, sözler farklı yorumlanıyor sanırım.
Gerçi, bir sonraki mesajında da olumlu düşünmüşsün. Ancak, bu ilk mesajına hemen cevap verseydim, biraz daha sitem ederdim doğrusu.
Neyse, dost kalmak en güzeli değil mi?
Saygılar
arkadaşım ben senin anladığın anlamda yazmadım.alınganlık falan değil asla böyle birşey söz konusu olamaz dostlukla kalasın
çok güzel şiir.saol bizimle paylaştığın için.ben ayrı bir mutlu oldum
arkadaşım ben senin anladığın anlamda yazmadım.alınganlık falan değil asla böyle birşey söz konusu olamaz dostlukla kalasın
Aynı fikirdeyim.
Doğrusu da bu, bize yakışan da bu.
Sevgiyle kal...
05atasoy 17.03.2006, 18:09 çok güzel şiir.saol bizimle paylaştığın için.ben ayrı bir mutlu oldum
akrep yelkovan adında bir şiir daha var onuda okursun umarım turhal
Oyle bir zamanina geldimki yasamin
Olume erken sevgiye gec,
Yine gecikmisim bagisla sevgilim
Sevgiye on kala olume bes!
paylaşımlar için saolun
bir çizik atarsın kalbime
üzülürüm belki
bende onun üzerine
nerde diye arasın sonra çizgini
biliyorsun beni...
05atasoy 18.03.2006, 22:33 bir çizik atarsın kalbime
üzülürüm belki
bende onun üzerine
nerde diye arasın sonra çizgini
biliyorsun beni...
bu da güzel teşekkür ederim
Derya 44 21.03.2006, 17:49 buda cooook güzel bi siir arkadas bak bende isterim siir kitabindan ona göre....
ne maharetler varmista benim haberim yokmus ya... dostcakal
05atasoy 22.03.2006, 13:33 buda cooook güzel bi siir arkadas bak bende isterim siir kitabindan ona göre....
ne maharetler varmista benim haberim yokmus ya... dostcakal
insanlar yaşadıklarını yazıya geçirdikçe ve dostlarıyla paylaştıkça rahatlar arkadaşım.gününü umuda ayarla........
sığdırmayacaksın sevgini
noktayla virgül arasına
sıgdırmayacaksın
tırnak işaretinin çıkmazlığına
sevdim mi
imlasız seveceksin
paylaşımın çok güzelllllllll hemde çok yüreğin şiirlerle dolu kalsın umut hep içinde olsun canım saol
güldestim 22.03.2006, 16:53 çok değişik bi şiir olmuş bu yaw.çok beğendim.paylaşımın için teşekkürler
|