Orijinalini görmek için tıklayınız : Manisa / Turgutlu

biomedical
13.03.2006, 18:28
HeY Canlar merhaba..
hepimizin aynı yolda ve aynı kültürü aldıgımıza inanıyorum alevilik bir kültürün simgesi, din bazında tarzı, insanlık bakımıondan sa baş tacıdır. Alevi insanı cömert, iyimser, cana yakın, dost gibi dost, insan gibi insandır. bende alevi olmaktan gurur duyuyorum. ve turgutludada alevilerin oldugunu unutmamaızı diliyorum benim benimle iletişim kurmak isteyen canlar mail adresim biomedical_@hotmail.com Gelin Canlar Bir olalım. . . .

BesiktasliBABA
13.03.2006, 22:12
mrb dostum,ben kutahyaliyim,ama izinlerimin cogunu salihlide geciriyorum.turgutlu yolumun uzerinde oldugu icin,ordan her gectigimde kendimi ulkuculerin baskentinden geciyormusum gibi hissediyorum,cunku ulkuculere ait ne kadar isim varsa,sokaklara,bulvarlara verilmis.bir alevi olarak ordaki yasamin zorluklarindan bahsedermisin yoldas.

biomedical
15.03.2006, 13:06
mrb dostum,ben kutahyaliyim,ama izinlerimin cogunu salihlide geciriyorum.turgutlu yolumun uzerinde oldugu icin,ordan her gectigimde kendimi ulkuculerin baskentinden geciyormusum gibi hissediyorum,cunku ulkuculere ait ne kadar isim varsa,sokaklara,bulvarlara verilmis.bir alevi olarak ordaki yasamin zorluklarindan bahsedermisin yoldas.

kardeşim evet turguytlu da alevi olmak çok zor dışlama var ama bana kartşı hiçbir zaman olmaz eğer birgün yolun düşerse beklerim. bende şu anda afyon da okuyorum. burayada beklerim.

iyidost69
15.03.2006, 14:16
Sevgili Can,
Açıklığın için seni tebrik ederim.
Gözlerinden öperim.
Ailen seni tam bir alevi olarak yetiştirmiş.
Bizim geleceğimiz sizlersiniz.
Belki erken ama Sizi formun örnek genci ilan etmek isterdim.
Turgutluda alevi olduğunu bilmiyordum.Çok sevindim.
Tahminlerin üzerinde potansiyelimiz var. Ama birlik olamıyoruz maalesef.
Umarım bir gün bunuda başaracağız.
Bi şeyi merak ediyorum. Turgutlu da yerlimisiniz? yoksa göçmen mi??

Sevgiler

egelions
01.08.2007, 13:33

evet dostum bende alaşehirliyim izmirde öğrenci olduğumdan sürekli o yoldan geçiyorum nerdeyse her hafta ve ne yazıkki le hatta alaşehirde öle zengin birinin düğünü olur hemen turgutludan mehter takımı hazır sanki bi türk savunucusu onlarmış gibi böle faşist hareketler var ama bunu yapmak zorundalar siyeset böle ne yazıkki...ama bu yapıları ahmetli veya salihlide bulamıyoruz oralar demokrat yerler hele salihli...

onur_celik
24.08.2007, 13:01
ewet kardeşim bende turgutluda oturuyorum ve bende gururla söyleye bilirim bende aleviyim ve tutrgutlu lu olarak burada çok sayıda alevi olduğunuda biliyorum görüşmek dileğiyle

aytans
31.10.2007, 20:33
soma da oturuyorum ve burada turgutlulu birisi var bayan alevi ceme götürdüm onu.Ama daha sonra eşime demişki namaz kılsalar daha iyi olmazmı bunlar bana saçma geldi demiş.Ben şimdi onunla merhabayı kestim,bir alevinin büyle demesi beni çok üzdü.Turgutlunun nasıl bir yapıda olduğu bu olaydan belli.Ama bu demek değildirki tüm turgutlu alevileri böyle,bu o şahısın dangalaklığını gösterir bana göre

TaNeR_45
07.02.2008, 01:38
arkadaşlar evet bende salihliliyim turgutluda birçok müşterim var haftanın 2 günü kesin ordayım ama nereye baksam genel olarak mhp çoğunlukta bazen düşünüyorumda etrafa şöyle bi baktığımda çok fazla mhp li var bizim kökümüz ne oldu alevilik sonamı eriyor diyorum kendi kendime
bizde kimse birbirine destek olmuyor nedense herkes birbirinin düşmesini istiyor ama diğer taraftan mhp ve akp birbirini çok iyi kolluyor yada bana öyle geliyo bilmiyorum bilemiyorum :confused1

Kuzey Egeli
07.02.2008, 11:23
Selam can Turgutlu unutulur mu? Biliyorsun hepimizin niyazı vardır.Hamzababa,ya.Selamlar,kendine ve kültürüne iyi davran,senin gibi özüne sahip gençlere çok ihtiyacımız var.Şahımerdan yardıncın olsun.Bergama,dan selamlar.

peymançe
20.05.2008, 11:35
selam dostlar

bende Turgutluluyum ama bizim buralarda alevi adı değil de tahtacı daha çok geçer bende tahtacılardanım hepimizin bildiğine göre alevilik çok geniş kapsamlı bir olgu hepsi birbirinden farklı

aytans
30.06.2008, 22:37
Bendende Turgutlu Hamza Baba'dan resimler

aytans
30.06.2008, 22:43
Hamza Baba