Bu yıl yunanistanda düzenlenecek olan eurovizionda Türkiyeyi temsil edecek olan parça süperstar sizce yarışmada başarılı olurmu olmazmı.
Bence başarılı olamıyacak elemeleri geçerse büyük başarı olur.
sondan birinci olur...:yamukgul:
süperstar mış... :p
bu şarkıyla biz sonda birinci oluruz
daha ii seçim yapılabilirdi bence
neyse bize düşen beklemek ve neticeyi görmek
hak eden kazansın.....
Anketi açarken elektrikler gitti.şimdi nasıl tamamlıyacağım..
Anketi açarken elektrikler gitti.şimdi nasıl tamamlıyacağım..
ankaeti silip tekrar yeni konu olarak açabilirsin
Yapıştırma bir şarkı.
Beğenmedim.
Şarkı ve şarkıcı:
Özenti ve kendi çapında bir de etniklik yapmış..
rezalet....
olan yine biz yurt disindakilere oluyo....
oy falan yok benden gecen 3 sene baya oy atmisdim bu sene hayatda atmam... berbat bir sarki gonderip yurtdisindaki kerizlerimiz kurtarir bizi diyolar...
yaa bikez dinledim parçayı:hopala çok basit ve itici geldi biz bu şarkıyla sondan birinci oluruzz:D bizim devletimiz herşeyde olduğu gibi bundada baştan kaybetmeyi göze almış nediyim
derviscemal
14.03.2006, 19:27
Sevgili arkadaşlar valla ben sondan birinci oluru işaretledim birde oylama durumuna baktımki ne bakiim en önde gidiyoo baya güldüm doğrusu..
Sevgili arkadaşlar valla ben sondan birinci oluru işaretledim birde oylama durumuna baktımki ne bakiim en önde gidiyoo baya güldüm doğrusu..
:) desene sonuç açıklanınca tüm forum olarak;
" ooo bizzz bunu en başından demiştiikkk " hakkına sahibizz
yaa bunda ileri görüşlülüğe sahip olmaya bile gerek yok parçayı bikez dinlemek yeterli:p yazık oldu bu seneyede tühhh
Aslında sanatçı seçimi doğru ama parça seçimi çok kötü olmuş. Dinler dinlemez eyvah dedim Türkiyenin yarattığı karizma tuzla buz oldu artık, iki senedir nedir bu rezillik anlamadım yaaa!!! Kim seçiyor bu şarkıları? Sondan birinci olduk gitti
elemeyi geçemezle sondan birinci olur aynı anlama gelmiyomu zatenn:D
ALeViQueeN
14.03.2006, 20:08
Sondan birinci olur.... I'm a SuPeRSTaR..:)
böylesi muhteşem! bir şarkı :D :komik
birinci olmaz da ne olur :36_7_8: :36_1_33: haydi eller havaya
Ay hemen doğmuyorsa, olsun,
Gece uzun karanlık, olursa olsun,
Gözlerin kamaşıyor, aldırma,
Aşka hazır mısın?
Bırak durmadan aksın duygun,
Gözlerini kapat, sus,
yüreğin vursun,
Işığım aydınlatsın geceyi,
Aşka hazır mısın?
Karşında süper star,
Sev beni,
Karşında süper star,
Hisset beni,
Karşında süper star,
Yaşa beni,
Arzu benim, arzu benim,
arzu benim sana,
Ay hemen doğmayacak, olsun,
Gece uzun karanlık, olsun,
Gözlerin kamaşacak, aldırma,
Aşka hazır mısın?
Bırak durmadan aksın duygun,
Gözlerini kapat, yüreğin vursun,
Işığım aydınlatsın.
komursunay
14.03.2006, 21:44
şarkıyı beğenmedim adıda şaçma süper starmış aptalca.inglizce olsaydı belki ilk 10 girme şansımız olabilirdi diye düşünüyorum bakalım pek umutlu değilim açıkcası izleyerek görecegiz :uhhm:
Valla bizimkiler sözde yunanistan birinci oldu onun için çok süper hazırlammalıyız tarzında sözde süper starla adıdı süper starstar olan bir parça ile katıldılar bakalım. Benimde hiç ümidim yok. Sondan birinciliği garanti görüyorum. :)
simdiye kadar okudugum mesajlarin hepsi olumsuz
hatta olumsuz bile az kaliyor...yetmis milyon ülkede bir kisi yokmu güzelce temsil edecek?
teklifim
disardan kiralik brezilyali getirtsek olmaz mi?
teklifim
disardan kiralik brezilyali getirtsek olmaz mi?
Oda olabilir abi aslında bu öneriyi, Yapabileceklerini bilseler denerler de.:) Ama insanın özünü , kültürünü yansıtan bişeyler olsa en azından bizi iyi bir şekilde temsil ederdi. Ama bu parçanın bizleri anlatmadığı ve bizlerden bişeyler yansıtmadığı kesin. Oylamanın olumsuz olmasında bunun etğiside büyük...