Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Bizim Sevdalarimiz

leyla can
15.03.2006, 02:31
Bunlar bizim sevdalarimiz,agirligindan kacmadigimiz,zararindan korkmadigimiz,gönülden baglanip,özümüzle sevdigimiz sevdalarimiz...
Anaya sevdamiz,Baciya,kardasa sevdamiz,Aliye sevdamiz,Hüseyine sevdamiz,dogaya,kuslara,agaclara ,güzel olan her seye sevdamiz iste bu bizim sevdalarimiz ugruna yillarimizi harcadigimiz,ömrümüzü harcadigimiz,yoluna canimizi adadigimiz,iki gün fazla kalalim diye cabaladigimiz dünyamiz iste bunlar,iste BU BIZIM SEVDALARIMIZ...ya sizin sevdalariniz yokmu?...

ufuk44
15.03.2006, 14:09
daha ne söylenebilir ki.

ellerine sağlık

elazıgsünköyü
15.03.2006, 14:29
bende sevdamı bıraktın

leyla can
15.03.2006, 15:25
bende sevdamı bıraktın

Ne güzel yasamasi sevdalarimizi,acisiyla güzel,tatlisiyla güzel bir o kadar zor bir o kadar kolay,sende sevda biraktim,yar sevdasi yok,cocuk sevdasi yok,insanlarin yazik ettigi üc günlük dünyada taptiklari para sevdasi yok,sende sevda biraktim,dolu dolu mutluluk sevdasi yok,mutluluktan aglamak icin gözyasi sevdasi yok bunlarda sevda degil mi?

kizilderili
15.03.2006, 16:52
Hiç klişeden ileri gidememiş düşüncelerle anardım Hürriyeti.. Bir gün "Vatani Görev" adı altında askerlik eziyetini ve esaretini yaşayınca anladım ki en büyük sevdam "Hürriyet"miş..

Hürriyet !!! , varmı senden öte sevda bana.....

pirayem
15.03.2006, 17:11
En önemli sevdam anama olan sevdam bu tutku gibi birşey.Sevdasız hiç birşey düşünemiyorum.

Serkan_Devrim
15.03.2006, 17:14
ya sizin sevdalariniz yokmu?...olmaz olur mu hiç. nice sevdalarla düştük yollara. sevdamız onurumuz oldu eğilmedik. en büyük sevdamız insanlığımızdı.
eline sağlık yeşim.

Hüseyin69
15.03.2006, 17:15
bende sevdamı bıraktın

abi türküyü birazda devam ettirseydin ya

bende sevdami biraktin
bende nese mi biraktin
ben o sayfayi kapattim
gel üstüme varma benim

icim disim cürüdü bak
merhametsiz olma birak
bundan böyle sevdalanmak (asikolmak)
isim kàrim degil benim

:14:

KIZILEFE
15.03.2006, 17:44
hala bir duyguya bir yaşama bir varlığa sevda duyanlar varmıymış ilginç ? maddiyatın herşeyin meta olarak kabul edildiği insanlığın para ile alındığı bir kapital dünyada sevdalardan bahsedenlerin romantizmin dişlileri arasında yok oup gitmeye mahkumdur :((

leyla can
15.03.2006, 17:46
hala bir duyguya bir yaşama bir varlığa sevda duyanlar varmıymış ilginç ? maddiyatın herşeyin meta olarak kabul edildiği insanlığın para ile alındığı bir kapital dünyada sevdalardan bahsedenlerin romantizmin dişlileri arasında yok oup gitmeye mahkumdur :((

yasamak istenmeyen sevdalarimiz olsa,yasamanin ne anlami varki,maddiyatin satin aldigi sevdalarin pesinde kosanlarin sonuda zaten yenilgi ve kayip olur kizilefe unutma...

kizilderili
15.03.2006, 19:00

Hiçbir Çirkin Gerçeklik , Hiçbir Güzel Ütopyaya Baskın Gelemez....