imdat373
15.03.2006, 21:30
Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi Alevi köylerini biliyormuydunuz.
Kayabelen Beldesi, Güneytepe köyü, Tekke köyü, Bozan köyü
Kayabelen Beldesi, Güneytepe köyü, Tekke köyü, Bozan köyü
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Afyonkarahİsar imdat373 15.03.2006, 21:30 Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi Alevi köylerini biliyormuydunuz. Kayabelen Beldesi, Güneytepe köyü, Tekke köyü, Bozan köyü mali 21.05.2006, 22:13 peki şuhutta aleviler vermı yoksa sadece köylerimi? Umudum_Sende 23.06.2006, 13:01 AFYON DA ALEVİ Mİ? ilk defa duydum ve çok şaşırdım. benim kız arkadaşımda afyon lu ve ailesi ben aleviyim diye beni istemiyo bakalım hayırlısı. Avare 27.06.2006, 21:00 Selam ehli gönül ve gönül dostlarina buradan gecerken Afyon suhutlu sanirim bir yazi ilisti gözüme Afyonda tabiki Alevi inancli insanimiz var Hatta ve hatta afyonun icinde bugün Mevlana soyundan celebiler yasamaktadir ! Afyonun emirdag ilcesinin Kurudere köyündenim kendim. benim köyümde tek alevi yoktur benden baska fakat baska köyleri vardir alevi olarak Benimle tanismak isteyen hemserim varsa Alevi olan buda bana ayri bir mutluluk verecektir Sevgi ve saygilarimi ´sunuyorum Asik Avare cicekali__03 02.07.2006, 12:41 [QUOTE=mali]peki şuhutta aleviler vermı yoksa sadece köylerimi?[/QUOTE Bu ne demek anlamadim.Ben Afyon Suhut Tekke köyündenim.Alevilik yasaniyor niye yasanmasin.Alevilik cok genis cografyaya yayilmistir ve yayildigi yerlerde de yasanmaktadir. Moderatörün notu; sn.cicekali_03 1-Soruyu yanlis anlamissiniz.mali üyemiz Suhut merkezde Alevi var mi yoksa sadece köylerinde mi var? diye sormus. 2-Forumda tamamen büyük harfle yazmissiniz.Düzeltmek zorunda kaldim.Bir daha ki mesajlarinizda bu konuda dikkatli olun. Iyi forumlar metink alevigencligi 29.07.2006, 23:26 Selam erenler, afyon'un emirdag ilcesinin karacalar köyünde de aleviler vardir, hata dergahimiz bile vardir, hak halili baci sultan pir kadir dergahi , canlara duyurulur , ask ile .... afyonluhuseyin 07.08.2006, 21:53 şuhutun tekke köyündenim bizim köyümüzün hepsi alevidir daha öncede yazmıştım ağustosun 5 inde şenliklerimiz vardı çok güzel geçti DrmdrM 31.08.2006, 02:11 kayabelen şenliği,uluslararası oldu bu yıl.katılım çok güzeldi. ama sitede duyuran olmamış sanırım.ben seneye hepinizi çağırırım,afyon-şuhut-kayabelen'e... |