Orijinalini görmek için tıklayınız : Elazığ / Sün köyü

elazıgsünköyü
16.03.2006, 23:16
elazığ sün köylü varmı?

maxer23
28.03.2006, 23:29
ben sün köylü değilim ama elazığlıyım sen kimsin

FIRATLI
05.04.2006, 01:53
Merhaba Dostlar Buu SÜn KÖyÜ Ne Tarafinda Acaba ElaziĞin _???
Bİzde ElaziĞliyiz Ama Bİlmİyoruz O KÖyÜ Yada Bİlİnen DeĞİŞtİrİlmİŞ TÜrkÇeleŞtİrİlmİŞ Asİmİlasyona UĞramiŞ İsmİİ Bİlİyoruz.
Şu Keben Yolunda 1 KaÇ Tane Alevİ KÖyÜ Var Onlardan Mi KardeŞ __?????

ali_naki
01.05.2006, 20:53
babamın anne tarafı bu köyden.

ersano
05.05.2006, 21:08
Sün köyü Elazığ Merkeze bağlı bir köydür. Otogardan Mİnibüslerle gidebilirsin
iz. Bu köyün asimile edildiğini nereden çıkardınız?

anilyalcin
10.05.2006, 22:47
Bende sün köylüyüm arkadaşlar.

dj-pirdeniz
17.05.2006, 12:07
sün köyülü asilmile fln da edilmedi biz agucanliyiz!! evladi_resul'uz neyse arkadaslar bunu söyleyen bidaha arastirsin benim adim ilker sün köylüyuüm elzda yasiyorum arkadaslar varsa burdan veya yurt dişindan tanişmak isterim kendinize iyi bakin dostlar..

sevgi ve saygilarimla dj-pirdeniz__
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
arkadaslar sün köylüyümmm

anilyalcin
28.05.2006, 21:48
İlker kardeş fazla heyecanlanma zaten kimse asimile oldu demedi ki sadece kardeşimize ismi yabancı gelmiş ve sormuş bu isim köyün eski ismimi yoksa yeni ismimi diye:)

Baris23
29.05.2006, 19:25
Merhaba Arkadaslar,

Bende Sün köyünü tanirim. Guzel koy. Biraz daha ileri giderseniz "Sanik" ve daha ileri giderseniz "Kepektas köyü" gelir ve bunlarin ücü'de (cogunluk olarak Aleviler yasar) Alevi köyleri sayilir.

Baris

dj-pirdeniz
07.06.2006, 17:53
anil kimse heycanlanmadi kards sen heycanlandin galiba:) hehe

özgürhayat
02.07.2006, 12:34
selam arkadaşlar benin de anne tarafım koruk köyünden sün köyünü de biliorm gördüm kepektaşıda biliorm .kib bye

tarik
11.07.2006, 21:19
bu arada iki eniştem sün köylü

Hseçgin
17.07.2006, 22:36
Merhaba Canlar,
Ben Hasan SEÇGİN
Sün Köylüyüm. Bilenler vardır belki köyümüz 5 mezradan oluşur. Büyük Sün, Beyleruşağı, Mansuruşağı, Kocabağı ve Mezre'dir. Ben Büyük Sün aşağı mahalledenim. Kusura bakmayın biraz geniş bilgi vermek istedim.
Hepinize sevgi ve saygılarımla...
GELİN CANLAR BİR OLALIM ALLAH EYVALLAH

fuat
17.03.2007, 11:07
slm yoldaş ben de dambüyük köyünden fuat sün köyünü cok iyi bilirim sün köyünden tanıdıklarımız coktur zaten bunlar cevre köyler sayılır bizde zaten orada tarla ekeriz

bekoakgedik_kem
17.03.2007, 22:16
herkese merhaba. ben kemal. sivaslıyım. elazığ ın sün köyünden çok sevdiğim bir arkadaşım var. mazlum taylan özlütaş. tanıyan var mı? güzel bağlama çalar . çok çaldık beraber. bu arada yeni arkadaşlarla tanışmak isterim. herkese selam......

Hseçgin
30.03.2007, 21:34
Merhaba hemşerilerim
uzun zamandır aranızda olamadım. İşler ve de internetteki problemlerinden dolayı aslında . Bu form dan seslenmek sesine katkı sağlayan canlar ile birlikte olmaktan mutluyum. Bundan sonra daha sık görüşmek üzere allah eyvallah... hü

Şoreş
30.03.2007, 21:35
Arkadaşlar Elazığın en çok hangi Yörelerinde Aleviler var acaba ?

Ali olgun
10.04.2007, 10:56
Sün köyü Elazığ Merkeze bağlı bir köydür. Otogardan Mİnibüslerle gidebilirsin
iz. Bu köyün asimile edildiğini nereden çıkardınız?

Merhaba can yörenizde BASTAN isminde köy ve ya kasaba varmı Osmanlı döneminde Zara Dipsizgöl köyünden bir aile Bastana gitmiş bu ailenin torunlarıyla irtibat kurmak için Bastan ismi hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

enelhak23
11.04.2007, 19:11
MERHABA ARKADAŞLAR .BEN DE SÜN KÖYLÜYÜM .KOÇABAĞLIYIM .AYRICA SOREŞ KARDEŞİMİN SORUSUNU YANITLAYAYIM .ELAZIĞIN AĞIRLIKLI ALEVİ NÜFUSUNU ŞEHİRDEKİ TUNCELİLİLER TEŞKİL EDER .AYRICA MERKEZDE ÖZELLİKLE KEBAN YOLU ÜZERİNDE BİRÇOK ALEVİ KÖYÜ VARDIR .KARAKOÇAN DA ÖNEMLİ BİR ALEVİ NÜFUSU BARINDIRIR .BUNUN DIŞINDA ELAZIĞ IN HEMEN HEMEN HER İLÇESİNDE (ARICAK,MADEN ,ALACAKAYA DA OLMAYABİLİR ) ALEVİ KÖYÜ VARDIR .
AYRICA KÖYÜMÜZÜN WEB SİTESİ AÇILMIŞTIR: www.sunkoyu.com

kocaseyid
17.04.2008, 21:22
esselamün aleyküm canlar biz sün köylüyüz köyümüz bal gibi asimilasyona uğramıştır bundan 30, 40 yıl önce annelerimiz kara çarşafla şehire giderlermiş karaarapta her perşembe akşamı zikir yaparlarmış şimdi erhanın paşonun kahvehanesinde neler oluyor neler

kocaseyid
17.04.2008, 21:30
selam şu anda ben aleviyim deyipde alevi olmadığını bilmiyor niyemi alevilik Hz. ALİ (ALLAH ondan razı olsun ) gibi yaşamaktır mesala öldükten sonra kıyamet kopacak ve bizler dirilecğiz ve ALLAH insanların arasını ayıracak namaz kılanlar butarafa kılmayanlar butarafa peki namaz kılanlar tarafında Hz. ALİ imam HÜSEYİN İMAM HASAN (allah onlardan razı olsun namaz kılanlar tarafında kalacak peki kılmayanlar homoseksüeler hırsızlar tomlar corclar tarafında kalacak bakın gerci alevi sünni kalmamış mesala içki içen bir alevi ile içki içen sünni arasında ne fark var ha ne fark var neyse allah ın selamı diri olan erenlerin üzerine olsun:bitmisbu:

kocaseyid
27.04.2008, 18:27
selam sünnüler bizde sün köylüyüz